Piknik alanları açık mı, parklarda mangal yasak mı? Hafta sonu piknik yapmak yasak mı piknik yerleri açıldı mı?
Piknik alanları açık mı, parklarda mangal yasak mı? Hafta sonu piknik yapmak yasak mı piknik yerleri açıldı mı? Piknik yerleri açık mı? Kademeli normalleşmeye bağlı olarak cumartesi günkü sokağa çıkma kısıtlamasını kaldırılmasıyla temiz hava almak isteyenler piknik yerlerinin açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, piknik yapmak yasak mı, piknik yerleri açıldı mı, mangal yapmak serbest mi?
5.06.2021 Gündem
Piknik yapmak yasak mı, piknik alanları açık mı? Piknik alanlarında mangal serbest mı, mangal yasak mı?
Piknik yapmak yasak mı, piknik alanları açık mı? Piknik alanlarında mangal serbest mı, mangal yasak mı? Piknik ve mangal yasağının kalkıp kalkmadığı merak ediliyor. Yeni dönem normalleşme adımlarının atılmasıyla gevşetilen kısıtlamalar kapsamında piknik ve mangal yasağına ilişki araştırmalar da arttı. Baharın gelmesine sıcak havaların kendini hissetmesine az bir süre kala piknik ve mangal ikilisi gündemdeki yerini aldı. İçişleri Bakanlığı'nın piknik ve mangal konusunda bir bilgi yayımlayıp yayımlamadığını merak ediyor. Peki, mangal yapmak yasak mı? Piknik yapmak yasak mı, piknik alanları açık mı?
3.03.2021 Gündem
Diyarbakırlılar piknik alanlarını doldurdu
Diyarbakırlılar piknik alanlarını doldurdu Diyarbakır'da huzur ortamında hafta sonunu fırsat olarak değerlendiren vatandaşlar, piknik alanlarını doldurdu.
18.03.2018 Gündem
Okullara mescit geliyor!
Okullara mescit geliyor! Bu yasa tasarısı onaylanırsa...
29.09.2021 Gündem