Park

Park

Son dakika park haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan park ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını park haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Park

haberleri sayfasında son dakika yaşanan park gelişmeleri de dahil olmak üzere 19.925 park haberi bulunmuştur. Tüm park haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ceyhan Belediyesi Şehit Jandarma Er Hakan Güleç Parkı'nı modernize ediyor! Tek tek yeniliyor
Ceyhan Belediyesi Şehit Jandarma Er Hakan Güleç Parkı'nı modernize ediyor! Tek tek yeniliyorCeyhan Belediyesi, şehir merkezinde yıllardır yenilenmeyen Şehit Jandarma Er Hakan Güleç Parkı'nı modern bir parka dönüştürme çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Kadir Aydar, Atatürk Caddesi'nde, çarşının merkezinde bulunan ve Abdulkadir Ağa Camii’nin yanında yer alan parkın yenileme çalışmalarını da başlattı.
26.07.2024Adana
Adana nöbetçi eczaneler
Adana nöbetçi eczanelerAdana'nın merkez ilçelerinde 26 Temmuz Cuma günü nöbetçi olan eczanelerin listesi şöyle:SEYHAN NÖBETÇİ ECZANELER LİSTESİEmel EczanesiKüçüksaat Civarı Pazarlar Caddesi, Mesten Hamamı karşısı Pazarlar Caddesi, Seyhan / AdanaSeyhan0 (322) 352-10-22Park EczanesiKurtuluş Mahallesi, Atatürk Caddesi No:65/E Seyhan / Adana» Gülbahçesi Sitesi Groseri karşısıSeyhan0 (322) 453-13-35Doğumevi EczanesiYeşilyuva Mahallesi, Bakımyurdu Caddesi No:83/A Seyhan / Adana» Doğumevi civarı, Mini Taksi ve BİM Market yanıSeyhan0 (322) 365-10-300 (322) 365-10-33Onur EczanesiDöşeme Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi No:123 Seyhan / Adana» Acıbadem Hastanesi karşısı, Ortopedia Hastanesi karşısıSeyhan0 (322) 432-01-90Necef EczanesiYenibaraj Mahallesi, 68019 Sokak Sulular Apt...
26.07.2024Adana
Adana’da dolmuş şoförü trafikte darp edildi! Kavga büyüdü
Adana’da dolmuş şoförü trafikte darp edildi! Kavga büyüdüAdana’da bir dolmuş şoförü trafikte tartıştığı kişiler tarafından darp edildi. Olay araç kamerasına anbean yansıdı.
25.07.2024Adana
Ankara'da facianın eşiğinden dönüldü! İş makinası TIR'dan düştü park halindeki araçlara zarar verdi
Ankara'da facianın eşiğinden dönüldü! İş makinası TIR'dan düştü park halindeki araçlara zarar verdiAnkara'da TIR’a yüklenen iş makinesi, seyir halindeyken yola düştü. Yaklaşık 100 metre sürüklenen iş makinesi elektrik panosu ve park halindeki 2 araca çarparak zarar verdi. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.
24.07.2024Gündem
Yellowstone Milli Parkı nerede, Yellowstone neden patladı? Hidrotermal patlama nedir?
Yellowstone Milli Parkı nerede, Yellowstone neden patladı? Hidrotermal patlama nedir?Yellowstone’da şiddetli hidrotermal patlama yaşandı. Yaşanan patlamada fırlayan sıcak molozlar ziyaretçilere korkulu anlar yaşattı. Peki, Yellowstone Milli Parkı nerede, Yellowstone neden patladı? Hidrotermal patlama nedir?
24.07.2024Gündem
Oğlunu ABD’ye kaçıran Eylem Tok hakkındaki iade davasında yeni gelişme! Hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu
Oğlunu ABD’ye kaçıran Eylem Tok hakkındaki iade davasında yeni gelişme! Hakim karşısına çıkacağı tarih belli olduEhliyetsiz kullandığı aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok‘un 11 Eylül’de yeniden hakim karşısına çıkacağı bildirildi.
24.07.2024Gündem
İstanbul Zeytinburnu'nda sokak ortasında silahlı çatışma: 1 ölü
İstanbul Zeytinburnu'nda sokak ortasında silahlı çatışma: 1 ölüZeytinburnu'nda otomobil park etme tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kadir Temiş yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
23.07.2024Gündem
Beşiktaş'ta kamyon binaya çarptı!
Beşiktaş'ta kamyon binaya çarptı!Beşiktaş Mecidiye Mahallesi'nde yokuş aşağı inerken şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, dört katlı binanın giriş katına çarptı.
22.07.2024Gündem
Gaziantep'te işçi servisleri çarpıştı!  Çok sayıda yaralı var
Gaziantep'te işçi servisleri çarpıştı! Çok sayıda yaralı varGaziantep’te, işçi servis minibüslerinin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1’i ağır 21 kişi yaralandı.
Gaziantep'te işçi servisleri kafa kafaya çarpıştı: 21 yaralı
Gaziantep'te işçi servisleri kafa kafaya çarpıştı: 21 yaralıGaziantep'te 2 işçi servisinin kafa kafaya çarpışması sonucu servislerden biri savrularak park halindeki tıra çarptı. Üç aracın karıştığı zincirleme kazada 1'i ağır 21 işçi yaralandı.
22.07.2024Gaziantep
Adana'da bir doğa harikası: Yumurtalık Lagünü
Adana'da bir doğa harikası: Yumurtalık LagünüAdana’ya bağlı Yumurtalık ilçesinde, güneybatıdaki küçük bir bölümü ise Karataş ilçesinde bulunmaktadır...
20.07.2024Adana
Sabancı Merkez Cami
Sabancı Merkez CamiAdana'nın Reşatbey Semti'nde, Merkez Park'ın güneyinde ve Seyhan Nehri'nin batı kıyısında yer alan cami, 1998 yılında hizmete açılmıştır...
20.07.2024Adana
Dünyanın sayılı uzun kumsallarından biri: Karataş Plajı
Dünyanın sayılı uzun kumsallarından biri: Karataş Plajı60 km’lik kumsal ile dünyanın sayılı uzun kumsallarından birine sahip olan Karataş; Ata Park Plajı, Port Marin Beach, Barınak Plajı, Mavi Kum Plajı, Orman Altı Plajı, Tuzla Plajı, Bahçe Plajı ve Harbiş kumsalları günübirlik tatilcilerin kullanabileceği ve denize girebileceği alanları oluşturmaktadır...
20.07.2024Adana
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldı
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldıİstanbul'da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan ve ABD'nin Boston kentinde yakalanan Timur Cihantimur, tutuklu bulunduğu Newark Çocuk Koruyucu Gözetim Birimi’nde 3 mahkum tarafından darp edildi.
19.07.2024Gündem
Küp Şelalesi: Doğanın Gizli Cenneti
Küp Şelalesi: Doğanın Gizli CennetiAdana’nın Aladağ ilçesinde yer alan Küp Şelalesi, doğaseverler için muhteşem bir kaçış noktasıdır. Birbirine yakın dokuz ayrı şelaleden oluşan bu doğa harikası, yemyeşil çevresi ve serin sularıyla ziyaretçilerine huzurlu bir ortam sunar. Şelaleler, Aladağlar’ın eteklerinde, Küp Köyü yakınlarında bulunur ve bölgeye özgü bitki örtüsü ve zengin fauna ile dikkat çeker.
19.07.2024Adana
Adana'daki Eğlence ve Tema Parkları
Adana'daki Eğlence ve Tema Parkları Adana, eğlence ve dinlence arayanlar için çeşitli park ve tema parklarıyla doludur...
19.07.2024Adana
Adana Gezilecek Önemli Yerler
Adana Gezilecek Önemli YerlerAdana, Türkiye'nin güneyinde yer alan ve tarihi, kültürel zenginlikleriyle ön plana çıkan bir şehirdir...
19.07.2024Adana
Bursa'da mevsimlik işçilerin kaldığı çadırlarda yangın çıktı
Bursa'da mevsimlik işçilerin kaldığı çadırlarda yangın çıktıBursa'nın Yenişehir ilçesinde mevsimlik işçilerin kaldığı çadırda çıkıp, diğer çadırlara da sıçrayan yangın, 1 saatte söndürüldü. 3 çadır ile 1 minibüs kullanılamaz hale geldi.
17.07.2024Gündem
Adana'da tatile gidemeyen çocuklar için parklara su sistemi kuruldu
Adana'da tatile gidemeyen çocuklar için parklara su sistemi kurulduAdana’da Çukurova ve Yüreğir Belediyesi, tatile gidemeyen çocukları eğlendirmek için kentin birçok noktasına su parkları kurdu.
16.07.2024Adana
Trump'a suikast girişimi! Saldırganın aracında patlayıcı düzenekler bulundu
Trump'a suikast girişimi! Saldırganın aracında patlayıcı düzenekler bulundu ABD medyası, yetkililerin eski Başkan Donald Trump’a suikast girişiminde bulunan saldırganın aracında patlayıcı düzenekler bulduğu belirtildi. ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, dün uğradığı suikast girişiminin ardından yaptığı açıklamada, “Güçlü ve kararlı kalmamız ve kötülüğün kazanmasına izin vermememiz her zamankinden daha önemlidir. Ülkemizi ve hepinizi gerçekten seviyorum. Bu hafta Wisconsin'den büyük ulusumuza seslenmeyi dört gözle bekliyorum” dedi.
14.07.2024Dünya
Adana'da Şiddetli yağmur ve rüzgar ağaçları kökünden söktü
Adana'da Şiddetli yağmur ve rüzgar ağaçları kökünden söktüAdana'da şiddetli yağmur ve rüzgar nedeniyle ağaçlar kökünden sökülürken bir inşaatta ise vinç devrildi.
14.07.2024Adana
Türk halkının 15 Temmuz mücadelesi Londra sokaklarında anlatıldı
Türk halkının 15 Temmuz mücadelesi Londra sokaklarında anlatıldıÜzerinde Türk halkının 15 Temmuz darbe girişimine karşı sergilediği direniş ve mücadeleyi anlatan görsel ve yazıların yer aldığı LED ekranlı araçlar, Londra sokaklarında dolaştı.
14.07.2024Gündem
Galatasaray'da otopark kartları bile tükendi! Kasa doldu taştı
Galatasaray'da otopark kartları bile tükendi! Kasa doldu taştıÜst üste 2 sezondur şampiyon olan Galatasaray'da taraftarların kombinelere olan ilgisi dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılılar, otopark kartlarını bile tüketirken kasaya giren rakam ortaya çıktı.
13.07.2024Galatasaray
Adana'da parka düzenlenen silahlı saldırıda kaçan 4 kişi yakalandı
Adana'da parka düzenlenen silahlı saldırıda kaçan 4 kişi yakalandıAdana’nın Ceyhan ilçesinde dün gece parka düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi ölürken 1 kişide yaralanmıştı. Ceyhan polisi olaydan kısa süre sonra 4 kişiyi yakaladı, yakalanan şüphelilerden 2’si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
13.07.2024Adana
Parkta otururken silahlı saldırıya uğradılar: 1 kişi ölü 1 kişi yaralı
Parkta otururken silahlı saldırıya uğradılar: 1 kişi ölü 1 kişi yaralıAdana’nın Ceyhan ilçesinde, parkta oturdukları sırada kimliği belirsiz kişilerin tabancalı saldırısına uğrayan Hacı Acartürk (24) hayatını kaybetti, arkadaşı Serhat Y. (28) ise yaralandı.
11.07.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Park ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki park haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.