Piercing

Piercing

Son dakika piercing haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan piercing ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını piercing haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Piercing

haberleri sayfasında son dakika yaşanan piercing gelişmeleri de dahil olmak üzere 161 piercing haberi bulunmuştur. Tüm piercing haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavına girecek olan adaylar, sınav öncesi hazırlıklarını tamamlaya çalışıyor. MSÜ sınavı 3 Mart tarihinde yapılacak. Öğrenciler sınava girmelerine engel olacak bir durumla karşılaşmamak için sınavla ilgili kuralları gözden geçiriyorlar. Peki, MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
2.03.2024 Gündem
YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023?
YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023? YKS sınavında ter dökecek adaylar, sınavda hangi eşyalarla girip giremeyeceğini sorgulamaya başladı. YKS sınavı öncesi merak edilen konulardan biri de protez tırnak ve oje oldu. Peki, YKS sınavında neler yasak, YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023?
16.06.2023 Eğitim
MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, akbil, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne?
MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, akbil, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne? 2023 MSÜ sınavı yarın yapılacak. Sınava saatler kala Milli Savunma Üniversitesi sınavına girecek adaylar MSÜ'de yasak olan eşyalar için araştırma yapıyor. ÖSYM tarafından açıklanan sınav giriş kılavuzunda öğrencilerin dikkat etmesi gerekenler paylaşıldı. Sınavda bazı eşyaların kullanımı yasak olacak.  Peki, MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne?
1.04.2023 Eğitim
MSÜ oje yasak mı, MSÜ sınavına oje ile girilir mi? MSÜ’de para, akbil, yüzük, piercing, küpe, kolye, kemer yasak mı? 2023 MSÜ yasakları nelerdir?
MSÜ oje yasak mı, MSÜ sınavına oje ile girilir mi? MSÜ’de para, akbil, yüzük, piercing, küpe, kolye, kemer yasak mı? 2023 MSÜ yasakları nelerdir? 2023 MSÜ yasakları nelerdir, MSÜ’de para, oje, akbil, yüzük, piercing, küpe, kolye, kemer yasak mı? Milli Savunma Üniversitesi sınavına girecek adaylar MSÜ'de yasak olan eşyalar için araştırmalarını devam ettiriyor. ÖSYM tarafından açıklanan sınav giriş kılavuzunda öğrencilerin dikkat etmesi gereken bazı kurallar var. Sınavda bazı eşyaların kullanımı yasak ve bu eşyalar emanete alınmayacak. Adaylara ÖSYM'nin 15 dakika kuralı uygulanacak, sınavdan 15 dakika önce kapılar kapatılacak. Peki, MSÜ oje yasak mı, MSÜ sınavına oje ile girilir mi? İşte MSÜ yasakları…
1.04.2023 Eğitim
Onur Büyüktopçu'dan imaj değişikliği! 'Recep İvedik ve Mauro Icardi'ye benzetildim'
Onur Büyüktopçu'dan imaj değişikliği! 'Recep İvedik ve Mauro Icardi'ye benzetildim' 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle hafızalara kazınan Onur Büyüktopçu, yeni sinema filmi için saçlarının rengini değiştirdi. Onur Büyüktopçu yeni imajı ile kendisinin 'Recep İvedik' karakteri ve Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye benzetildiğini söyledi.
27.03.2023 Magazin
THY kabin memuru alımı şartları nelerdir, lise mezunu kabin memuru başvuruları ne zaman?
THY kabin memuru alımı şartları nelerdir, lise mezunu kabin memuru başvuruları ne zaman? THY kabin memuru alımı yapacak. Türk Hava Yolları (THY), en az lise mezunu şartı ile kabin memuru alacak. 17 bin TL maaşlı pozisyon için online başvurular başladı. Peki, THY kabin memuru alımı şartları nelerdir, lise mezunu kabin memuru başvuruları ne zaman?
19.09.2022 Personel Alımı
THY kabin memuru alımı 2022! Türk Hava Yolları kabin memuru alımı başvuru şartları nelerdir, son gün ne zaman, nasıl başvurulur? Kabin memuru başvuru ekranı
THY kabin memuru alımı 2022! Türk Hava Yolları kabin memuru alımı başvuru şartları nelerdir, son gün ne zaman, nasıl başvurulur? Kabin memuru başvuru ekranı Türk Hava Yolları, resmi insan kaynakları sitesi "kariyer.thy.com" üzerinden ilan açtı. Peki, THY kabin memuru başvuruları nasıl yapılır? THY kabin memuru başvuru şartları nelerdir, başvuruların son gün ne zaman? İşte THY kabin memuru alımı 2022…
10.09.2022 Personel Alımı
ALES saat kaçta başlayıp, kaçta bitecek? ALES kaç dakika? ALES’te kaç soru sorulacak? ALES giriş belgesi alma ekranı!
ALES saat kaçta başlayıp, kaçta bitecek? ALES kaç dakika? ALES’te kaç soru sorulacak? ALES giriş belgesi alma ekranı! 2022 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2022-ALES/2) 21 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak. Sınava girecek adaylar ÖSYM tarafından yapılan uyarıları takip ederken sınav ile ilgili bilgileri de araştırıyor. Peki, ALES saat kaçta başlayıp, kaçta bitecek? ALES kaç dakika? ALES’te kaç soru sorulacak? ALES giriş belgesi alma ekranı!
20.08.2022 Eğitim
KPSS’de kalem silgi verilecek mi 2022, KPSS'ye uçlu kalemle girilir mi?
KPSS’de kalem silgi verilecek mi 2022, KPSS'ye uçlu kalemle girilir mi? 2022 KPSS sınavları 31 Temmuz Pazar günü yapılacak. Genel Yetenek-Genel Kültür oturumları yapıldıktan sonra, adaylar eğitim bilimleri sınavına girecek. KPSS sınavına saatler kala adaylar sınav öncesi araştırmalarını hızlandırdı. Peki, KPSS’de kalem silgi verilecek mi 2022, KPSS'ye uçlu kalemle girilir mi?
30.07.2022 Eğitim
Sunexpress 180 kabin memuru alacak! İşte başvuru şartları!
Sunexpress 180 kabin memuru alacak! İşte başvuru şartları! Sunexpress kabin memuru ilanı yayınlandı! Sunexpress, Antalya üssü için ve yaz sezonunu kapsayan şekilde belirli süreli sözleşme çerçevesinde işe alım yapacak. Sunexpress başvuru şartlarını ve işe alım süreci ile ilgili detayları paylaştı. Peki, Sunexpress kabin memuru alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Sunexpress kabin memuru alımı başvuru şartları!
4.05.2022 Personel Alımı
Serenay Sarıkaya: 'Bergen', Farah Zeynep Abdullah'a kısmetmiş
Serenay Sarıkaya: 'Bergen', Farah Zeynep Abdullah'a kısmetmiş Serenay Sarıkaya, önceki gün Etiler’de bir kuafördeydi. Çıkışta kendisini bekleyen araca binen oyuncu, Ulus’ta bir mekana geçerek menajeriyle buluştu. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Sarıkaya, uzun süre hazırlık yaptığı, ancak kendi çekim takvimine uymadığı için ayrılmak zorunda kaldığı 'Bergen' projesiyle ilgili konuştu.
5.03.2022 Magazin
THY 1000 kabin memuru alacak! THY personel alımı için süreç başlıyor!
THY 1000 kabin memuru alacak! THY personel alımı için süreç başlıyor! Uluslararası havayolu şirketlerinin binlerce çalışanın işine son verdiği koronavirüs döneminde tüm çalışanların istihdamını korumayı başaran Türk Hava Yolları (THY) 1000 yeni kabin memuru istihdam jedeceğini açıkladı. Peki, THY personel alımı başvuruları ne zaman? İşte THY kabin memuru alımı başvuru şartları…
5.02.2022 Personel Alımı
İSG sınav giriş belgesi nasıl alınır? İSG sınavı saat kaçta başlayıp, kaçta bitiyor?
İSG sınav giriş belgesi nasıl alınır? İSG sınavı saat kaçta başlayıp, kaçta bitiyor? İş yeri hekimliği ve iş güvenliği uzmanlığı sınavı (2021-İSG) 12 Aralık Pazar günü yapılacak. ÖSYM, Pazar günü yapılacak sınav ile ilgili adayları sınava giriş belgesi konusunda uyardı. Peki, İSG sınav giriş belgesi nasıl alınır? İSG sınavı saat kaçta başlayıp, kaçta bitiyor? İşte ÖSYM’nin açıklaması ve İSG 2021 sınav giriş belgesi alma ekranı!
11.12.2021 Eğitim
AIDS'ten korunmak için bu tavsiyelere kulak verin!
AIDS'ten korunmak için bu tavsiyelere kulak verin! Edinilmiş immün yetmezlik sendromu yani insanlarda hayati tehdit oluşturan AIDS'in temel nedenini HIV virüsü oluşturuyor. Yaklaşık 38 milyon insan HIV enfeksiyonu ile yaşıyor ancak bu durumun farkına varmayabiliyor. Virüsün bulaşma yolları konusunda bilinçli olmak ve hastalıktan korunmak için gerekli önlemleri almak büyük önem taşıyor. Üroloji Bölümü’nden Doç. Dr. Muhammet Fatih Kılınç, AIDS ile ilgili merak edilenleri anlattı.
30.11.2021 Sağlık
Hostes nasıl olunur, şartları nelerdir? Kimler hostes olamaz?
Hostes nasıl olunur, şartları nelerdir? Kimler hostes olamaz? Uçağın içinde uçağı uçurmak dışında kalan tüm görevler, host ve hosteslerin görev alanına girer. Host ve hosteslerin pek çok görevi vardır. Fakat hem uçmayı hem de yeni yerler görmeyi seven kişiler bu mesleğin gerektirdiği tüm şartları araştırıyor.
16.02.2022 Çalışma Hayatı
Sağlıklı karaciğer için bu 10 kurala dikkat
Sağlıklı karaciğer için bu 10 kurala dikkat Karaciğeri siroz ve kanser gibi ölümcül hastalıklardan korumanın yollarını açıklayan Prof. Dr. Onur Yaprak, “İlk olarak Hepatit B ve C’den korunun ya da tedavi ettirin. Hijyene dikkat edin. Alkolden uzak durun. Karaciğer yağlanmasından korunun. Kullandığınız ilaçlara dikkat edin. Kimyasal maddelere uzun süreli maruz kalmaktan uzak durun. Aflatoksine dikkat edin. Tüketeceğiniz sebze ve meyveleri bol su ile yıkayın. Kültür mantarı dışındaki mantarları tüketmeyin. Genetik faktörler için kontrolünüzü yaptırın” dedi.
9.08.2021 Sağlık
Kronik hepatit hastalarına düzenli tarama uyarısı
Kronik hepatit hastalarına düzenli tarama uyarısı Türk Gastroenteroloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Birol Özer, kronik hepatit ya da sirozu olan hastaların karaciğer kanseri açısından düzenli aralıklarla ultrasonografi ile taranmasının erken tanı açısından çok önemli olduğunu belirtti.
28.07.2021 Sağlık
Her 30 saniyede 1 kişi hepatite bağlı hastalıklara yeniliyor!
Her 30 saniyede 1 kişi hepatite bağlı hastalıklara yeniliyor! Covid-19’un etkileri tüm dünyada halen devam ederken, hepatit virüsleri salgın sürecinde hastalar ve taşıyıcılar hastaneye gitmekten çekindiği için yayılmaya devam ediyor. Bu süreçte en çok hepatit B ve C gibi kronikleşmiş hastalığı olan veya bunun farkında olmayanların tedavilerini aksatması olumsuz sonuçlara neden olabiliyor. Gastroenteroloji Bölümü’nden Uz. Dr. Koray Tuncer; 28 Temmuz Dünya Hepatit Günü nedeniyle hepatit virüsü ve dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgi verdi.
27.07.2021 Sağlık
Hepatit beklemez! Risk altındaki kişiler hekime başvurmalı!
Hepatit beklemez! Risk altındaki kişiler hekime başvurmalı! Viral hepatitlere dikkat çekmek ve farkındalığı artırmak amacı ile Dünya Sağlık Örgütü ve Dünya Hepatit Birliği tarafından 28 Temmuz günü, Dünya Hepatit Günü olarak kabul ediliyor. Dünya Hepatit Günü’ne özel açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Hüsnü Pullukçu, hepatit B enfeksiyonundan aşı ile korunmanın mümkün olduğunu belirterek çoğunlukla sinsi ilerleyen hepatit C enfeksiyonuna dikkat çekti.
27.07.2021 Sağlık
Kronik Hepatit B hastalığını önlemek mümkün!
Kronik Hepatit B hastalığını önlemek mümkün! Alanında ilk olan ‘Kronik Hepatit B Hasta Kayıt Çalışması’ ile KHB tanı ve tedavisinde kullanmak üzere önemli istatistiksel veriler elde edilecek.
27.07.2021 Sağlık
DGS kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? DGS'den en erken kaçta çıkılır?
DGS kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? DGS'den en erken kaçta çıkılır? Üniversitelerin 2 yıllık ön lisans programlarını bitirenlerin eğitimlerini 4 yıla tamamlamalarını sağlayan Dİkey Geçiş Sınavı (DGS) bugün yapılacak. Adaylar sabah erken saatlerde ÖSYM'nin belirlediği sınav merkezlerine gelmeye başladı. Pek çok aday ve yakını da sınav ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, DGS kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? DGS'den en erken kaçta çıkılır? DGS kaç saat sürüyor? DGS kaçta bitecek? DGS ilk çıkış saati kaç? DGS'den erken çıkış saati!
11.07.2021 Eğitim
ÖSYM'den adaylara Dikey Geçiş Sınavı (DGS) uyarısı!
ÖSYM'den adaylara Dikey Geçiş Sınavı (DGS) uyarısı! ÖSYM'den Dikey Geçiş Sınavı'na (DGS) girecek adayları sosyal medya üzerinden uyarılarda bulundu. ÖSYM, 2021 DGS için adayların saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacağını duyurdu. Ayrıca adaylara DGS giriş belgesi ve kimlik zorunluluğu da hatırlatıldı. Peki, DGS saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? DGS sınav süresi kaç dakika? DGS giriş belgesi nasıl alınır? İşte DGS soru dağılımı ve sınavın detayları
10.07.2021 Eğitim
YKS girişte istenen belgeler neler? YKS'de kalem veriliyor mu? YKS'de HES kodu zorunlu mu?
YKS girişte istenen belgeler neler? YKS'de kalem veriliyor mu? YKS'de HES kodu zorunlu mu? Bugün yapılacak YKS sınavına 2 milyon 607 bin 903 adayın katılıyor. Adaylar erken saatlerde sınavın yapılacağı okullara gelmeye başladı. Adaylar sınav öncesinde YKS ile ilgili kuralları araştırıyor. Peki, YKS girişte istenen belgeler neler? YKS'de kalem veriliyor mu? YKS'de HES kodu zorunlu mu? YKS sınav giriş belgesi siyah beyaz olur mu? YKS sınavına parayla girilir mi? İşte 2021 YKS ile ilgili tüm detaylar...
26.06.2021 Eğitim
YKS kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? YKS sınavına girerken yanında bulunmaması gerekenler!
YKS kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? YKS sınavına girerken yanında bulunmaması gerekenler! 2 milyon 607 bin 903 adayın katılacağı Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (2021-YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) bugün yapılacak. Milyonlarca öğrenci ve velisi sabah saatlerinden itibaren sınav merkezlerine gelmeye başladı. Adaylar YKS öncesinde sınava ilişkin bilgileri merak ediyor. Peki, YKS kaçta başlayıp kaçta bitecek? YKS kapılar kaçta açılıyor? YKS sınav binasına giriş zaman? YKS saat kaçta başlıyor? YKS sınavına girerken yanında bulunmaması gerekenler!
26.06.2021 Eğitim
Hesaplara bugün 3 bin TL yatırılıyor! Kontrol edin, paranız...
Hesaplara bugün 3 bin TL yatırılıyor! Kontrol edin, paranız... Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler bugün yapılıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Tek seferde 3.000 bin TL'lik ödeme yapılıyor. Bu ödeme karşılıksız olarak pandemiden etkilenen esnafa veriliyor.
10.06.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Piercing ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki piercing haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.