Peugeot

Peugeot

Son dakika peugeot haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan peugeot ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını peugeot haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Peugeot

haberleri sayfasında son dakika yaşanan peugeot gelişmeleri de dahil olmak üzere 806 peugeot haberi bulunmuştur. Tüm peugeot haberleri aşağıda listelenmiştir.
Peugeot Ocak ayını çılgınlıkla bitirdi: 2008 fiyat listesi için son imkan
Peugeot Ocak ayını çılgınlıkla bitirdi: 2008 fiyat listesi için son imkan B-SUV segmentinin dikkat çeken modeli Peugeot 2008 fiyatıyla kimsenin tahmin edemediği çıkışı yaptı. İşte Peugeot 2008 fiyat listesi...
30.01.2024 Gündem
Araba satışlarında rekor! Togg, Tesla'yı solladı
Araba satışlarında rekor! Togg, Tesla'yı solladı Türkiye otomotiv pazarı yılın 11 ayında tarihi seviye olan 1 milyon adedi aştı. Ocak-Kasım 2023 döneminde, otomobil ve hafif ticari araç satışları geçen yılın aynı dönemine göre, yüzde 60.8 artarak 1 milyon 73 bin 982 adede ulaştı. Böylece otomotivde yıllardır geçilemeyen eşik olan 1 milyon adet satış gerçekleşmiş oldu. Ancak, 2024 yılında satışların 700-750 bin adede kadar gerilemesi bekleniyor.
5.12.2023 Ekonomi
Peugeot 2008 rakiplerine diz çöktürdü! B-SUV modelde bu fiyat bir daha gelmez
Peugeot 2008 rakiplerine diz çöktürdü! B-SUV modelde bu fiyat bir daha gelmez Otomobil tutkunları için hazırladığımız içeriklere bugün Peugeot 2008 ile devam ediyoruz. B-SUV modelde sektörün en önemli temsilcisi olan Peugeot 2008 güncel fiyatlarıyla ilgi çekmeye devam ediyor.
14.11.2023 Otomobil
Sıfır aldığı arabayı ekspertize sokunca şoke oldu! Boyalı ve değişeni çıktı
Sıfır aldığı arabayı ekspertize sokunca şoke oldu! Boyalı ve değişeni çıktı Ümraniye’de bir vatandaş araç bayisinden sıfır olarak aldığı otomobili ekspertize sokunca araçta değişen parçaların bulunduğunu ve bazı kısımlarının boyalı olduğunu öğrendi. Bayi ile iletişime geçen araç sahibi kendisine ücretsiz bakım önerilince bayiye ihtar çekti.
23.06.2023 Yaşam
Koç Holding ve Migros finansal sonuçlarını açıkladı
Koç Holding ve Migros finansal sonuçlarını açıkladı Koç Holding yılın ilk çeyreğinde karını yüzde 150 oranında artırdı. Migros da 2023’ün ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Fiziki ve online mağazaları ile beraber yaygınlığını artıran Migros, rekabetçi fiyatları ve güçlenen bilançosuyla yatırımlarını ve pazar payını artırdı.
4.05.2023 Vitrin
Araba piyasası ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 55.2 arttı
Araba piyasası ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 55.2 arttı Araba saışları ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Türkiye otomobil ve hafif ticari araç satışları sene başından beri rekorlar kırmaya devam ediyor. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) verilerine göre, Ocak 2023’te 50 bin 894 adet, Şubat 2023’te 81 bin 148 adet olan satışlar, mart ayında 100 bin adet sınırını geçerek 103 bin 929 oldu.
5.04.2023 Otomobil
Araba almak isteyen herkesi ilgilendiriyor! Yeni araba fiyatları belli oldu, işte marka marka tüm fiyatlar...
Araba almak isteyen herkesi ilgilendiriyor! Yeni araba fiyatları belli oldu, işte marka marka tüm fiyatlar... Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi geldi. Araba fiyatları konusunda danışmanlık veren kuruluşlar, çip krizi ve tedarik zinciri sorunları yaşayan otomotiv sektörünün 2023’te talep bozulması sorunuyla karşı karşıya kalacağı görüşünde. Çip sorunları da tam bitmiş değil ve maliyetler EV’lere geçiş metallerinin fiyatlarına bağlı olarak da artıyor. Öte yandan 2023 yılı ile birlikte yeni araba fiyatları belli oldu. 2023 yılında araba markaları tarafından belirlenen zam oranları ile sıfır otomobil fiyatları listesi güncellendi. İşte, Toyota, Opel, Citroen, Peugeot 2023 sıfır araba fiyatları...
5.01.2023 Ekonomi
Araba satışında yeni dönem başlıyor! Fiyatları bayi belirleyemeyecek
Araba satışında yeni dönem başlıyor! Fiyatları bayi belirleyemeyecek Araba fiyatları ile iligli son dakika açıklaması geldi. Sıfır araç satışında yeni dönem başlıyor. Fiyatlar üretici firma tarafından belirlenecek. Sıfır araç satışında bayilerin rolü değişiyor, yüksek maliyetli yeni plaza yatırımlarının sonuna yaklaşılıyor. Avrupa’da birçok markanın geçtiği ‘online’ satış döneminin ilk örnekleri 2023 itibarıyla Türkiye’de de görülecek. Başta Togg olmak üzere Tesla ve Mercedes-Benz tüketicilerin karşısına farklı satış modelleriyle çıkacak. Bayilerin ise gelecekte teslimat, satış sonrası hizmetler, dijital servislerin satışı, mobilite hizmetleri gibi servislerden yüksek gelirler elde etmesi bekleniyor.
5.12.2022 Ekonomi
Dijital reklam sektörünün liderleri Mixx Awards Ödülü için bir araya geliyor
Dijital reklam sektörünün liderleri Mixx Awards Ödülü için bir araya geliyor İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından bu sene 13’üncüsü düzenlenen MIXX Awards Türkiye yarışmasının jüri üyeleri belli oldu.
18.11.2022 Bilim ve Teknoloji
İkinci el yenilenmiş araç ne demek? Renault ikinci el araç yeni düzenleme nedir, ne zaman başlayacak?
İkinci el yenilenmiş araç ne demek? Renault ikinci el araç yeni düzenleme nedir, ne zaman başlayacak? Fabrika çıkışlı ikinci el araç satışı sistemi, Türkiye'de de devreye giriyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Renault Group Türkiye CEO’su Hakan Doğu, çalışmalarda sona gelindiğini aktardı. Söz konusu açıklamanın ardından İkinci el yenilenmiş araç ne demek, Renault ikinci el araç yeni düzenleme nedir? sorularına yanıt arandı.
24.10.2022 Ekonomi
Araba satışında flaş gelişme! İkinci el arabalar yenilenip satılacak, tarih verildi
Araba satışında flaş gelişme! İkinci el arabalar yenilenip satılacak, tarih verildi Fabrika çıkışlı ikinci el araç dönemi 2023 yılında resmen başlıyor. Çalışmalarda sona gelindiğini belirten Renault Group Türkiye CEO’su Hakan Doğu, “İşlemler Bursa’daki Renault fabrikasında yapılacak. Başlangıçta 6 yaşına kadar araçlar yenilecek sonrasında bunu 10 yaşa kadar uzatacağız. Motor dahil her şey yenilenebilecek. 2 yıl da garanti sunulacak. 10 yıl boyunca aracı sürekli yenileyip garantiler vererek halkın güvenerek kullanacağı uygun fiyatlı araçlar yapacağız. Türkiye’de ikinci elin kaderini değiştireceğiz” dedi.
24.10.2022 Ekonomi
Togg fabrikasının zemin yükseltme aşamasında sona gelindi
Togg fabrikasının zemin yükseltme aşamasında sona gelindi Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobili Togg’un Gemlik’te inşa edilen fabrikasının zemin yükseltme aşamasında sona gelindi. ABS Yapı, üstlendiği proje kapsamında yaptığı yazılı açıklamada, “Tesis genelinde doğal zeminin, geri dönüşümlü plastikten imal edilen ABS Dolgu Kör Kalıpları kullanılarak inşa edilen betonarme yükseltilmiş döşeme sayesinde en ekonomik ve hızlı şekilde yükseltilmesi sağlandı” ifadelerine yer verdi.
23.09.2022 Otomobil
Tıra arkadan çarpan minibüs hurdaya döndü: 6 yaralı
Tıra arkadan çarpan minibüs hurdaya döndü: 6 yaralı D-100 Karayolu Kocaeli geçişinde bir minibüsün önünde seyreden tıra arkadan çarptığı kazada 6 kişi yaralandı. Minibüsün ön camının buğu yapması neticesinde sürücünün tırı fark edemediği, bu sebeple kazanın meydana geldiği öğrenildi.
15.09.2022 Yaşam
Otomobil satışlarında flaş gelişme! Fiyat farkı yüzde 50'yi geçti, ÖTV indirimi...
Otomobil satışlarında flaş gelişme! Fiyat farkı yüzde 50'yi geçti, ÖTV indirimi... Sıfır ve ikinci el otomobil piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Araç almak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Fiyat farkı yüzde 50'yi geçti. Otomobil bayileri sıfır araç almak isteyenleri geri çevirirken, Türkiye’de haziranda 80 binden fazla sıfır otomobil ve hafif ticari araç satılması kafaları karıştırdı. Yok denilen otomobiller galerilerde çıktı. Bayi ile galeri arasındaki fiyat uçurumu ise giderek katlanıyor. Galerilerde plaka takılan sıfır otomobiller liste fiyatının yüzde 50 fazlasına satışa çıkarılıyor. Öte yandan geçtiğimiz günlerce ÖTV’de düzenleme yetkisindeki değişiklikle indirim beklentisi kısa sürede ikinci el araç piyasasına yansımıştı. Araç sahipleri 350 bin bandındaki orta segmentte 10-15 bin, 1 milyon lira bandındaki lüks segmentte ise 30-40 bin liraya yakın indirime gitti. İşte son dakika haberinin detayları...
29.07.2022 Ekonomi
Stellantis Grubu'nda  65 ülke bir Türk'e emanet
Stellantis Grubu'nda  65 ülke bir Türk'e emanet Peugeot Türkiye Genel Müdürü Anaç MEA Bölgesi’nde 65 Farklı ülkeden sorumlu Başkan Yardımcısı oluyor.
28.07.2022 Otomobil
Araba satışında yeni dönem! Sınırlı seçenek
Araba satışında yeni dönem! Sınırlı seçenek Araba satışında yeni dönem. Dev araba firmaları çip krizini aşmak için sınırlı seçenek uygulamasına geçti. Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği (ACEA) tarafından yayımlanan verilere göre, Avrupa’da binek otomobil satışları Haziran ayında yüzde 17 düşüşle 1 milyon düzeyine indi. Söz konusu rakamın, 1996’dan bu yana aylık bazda en düşük satış seviyesi olduğuna dikkat çeken uzmanlar, bunda tedarik problemlerinin yanı sıra Avrupa genelinde artan enflasyonun da rol oynadığını belirtiyor. Uzmanlar, bu yıl Avrupa genelinde satışların 10 milyon düzeyinde kalmasının söz konusu olabileceğine dikkat çekiyor. Öte yandan dev araba firmaları müşterilerine kısıtlı seçenekte araba özellikleri sunarak çip krizinin etkisini azaltmayı planlıyor. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...
18.07.2022 Ekonomi
Araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düşüyor, 380 bin TL'ye varan indirim...
Araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düşüyor, 380 bin TL'ye varan indirim... Araba alma planı yapanları yakından ilgilendiriyor. Çip krizi nedeniyle tedarik sorunlarının yaşandığı otomobil piyasası ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Fiyatların yüksek olması sebebi ile tercih edilmeyen elektrikli otomobillerde fiyatlar düşüyor. Elektrikli otomobillerde ÖTV oranlarının değişmesi Togg C-SUV’un da yer alacağı orta sınıftaki modelleri fiyat açısından daha rekabetçi hale getirecek. Satışa çıkacak yeni modellerle orta sınıftaki elektrikli modellerin önemli bölümü yüzde 10’luk ÖTV dilimine girecek. Düzenlemeden ilk etapta Türkiye’de satılan 18 modelin 5’i faydalanabilecek. Bu modellerin bazılarında indirim oranı yüzde 30’u aşarken, 380 bin TL’yi bulan fiyat düşüşleri görülebilecek.
4.07.2022 Ekonomi
Katliam gibi kaza! 5 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı
Katliam gibi kaza! 5 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı Konya’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
3.07.2022 Yaşam
PEUGEOT yeni 408’in örtüsünü açtı!
PEUGEOT yeni 408’in örtüsünü açtı! Yeni PEUGEOT 408, 2023 başında pazara sunulacak. Model, önce Avrupa pazarı için Fransa'nın Mulhouse kentinde, kısa bir süre sonra da Çin pazarı için Çin'deki Chengdu fabrikasında üretilecek.
23.06.2022 Otomobil
Katliam gibi kaza! Kağıt gibi ezilen otomobilden 3 ceset çıkarıldı
Katliam gibi kaza! Kağıt gibi ezilen otomobilden 3 ceset çıkarıldı Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde itfaiye aracı ile otomobilin çarpışması sonucu araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybetti. İtfaiye aracı sürücüsü ise gözaltına alındı.
13.06.2022 Yaşam
Yenilenen Focus artık hibrit!
Yenilenen Focus artık hibrit! Ford’un, benzinli ve dizel seçeneklerle birlikte ilk kez hibrit versiyonuyla sunduğu Yeni Focus Türkiye’de satışa çıkacak.
2.06.2022 Otomobil
Peugeot’nun yarış konsepti gerçek oldu!
Peugeot’nun yarış konsepti gerçek oldu! Peugeot’nun asfalta indirdiği 9X8 modeli 4.995 m uzunluğa, 2.000 m genişliğe ve 1.145 m yüksekliğe sahip. Sadece 1.030 kg ağırlığıyla birlikte 90 lt yakıt deposu mevcut.
30.05.2022 Otomobil
İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! İkinci el arabada yeni dönem! Bayiler harekete geçiyor
İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! İkinci el arabada yeni dönem! Bayiler harekete geçiyor İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili yeni dönem! İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili önemli açıklama geldi. Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği'nin (OYDER) Nisan ayında göreve gelen yeni başkanı Dr. Altuğ Erciş, otomotiv sektöründeki güncel gelişmeler hakkında ilk kez konuştu. Sektörün birçok olumsuz gelişmeyle karşı karşıya kaldığını ve gelişmelerin bayilerin ikinci el araç satışlarına yönelmesi gerekliliğini ortaya çıkardığını vurgulayan Erciş, "Yetkili satıcılık sistemini ayakta tutmak için ABD ve Avrupa’da olduğu gibi ikinci el satışlarını kendi bünyemizde yapmalıyız. Avrupa’da bayilerin toplam satışlarının yüzde 48’i ikinci el iken, ülkemizde ise bu oran yüzde 2 seviyesinde" dedi. Erciş, otomobillere uygulanan vergi sistemi hakkında da konuşarak, "ÖTV matrahlarının güncellenmesi, yetkili satıcıların ve halkımızın en büyük beklentisidir" dedi. Öte yandan Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar nisanda bir önceki aya göre yüzde 29, fiyatlar da ortalamada yüzde 4 arttı.
23.05.2022 Ekonomi
Sıfır arabada mayıs fırsatları resmen duyuruldu! Faizsiz kredi de veriliyor! Markalar kampanyaları açıkladı ve belli oldu...
Sıfır arabada mayıs fırsatları resmen duyuruldu! Faizsiz kredi de veriliyor! Markalar kampanyaları açıkladı ve belli oldu... Sıfır arabada yeni dönem! Faizsiz kredi veriliyor. Araç sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Çip krizi otomobil fiyatlarını olumsuz yönde etkilerken, otomotiv markaları sektörü canlı tutmak için harekete geçti ve yeni kampanyalarını duyurdu. Her ne kadar bayilere gidildiğinde vatandaşlar sıfır otomobil bulamasa da ya da teslim süresi aylar sürse de ilgi hala mevcut. Otomobil ve hafif ticari ürün yelpazelerinde sıfır faizli avantajlı krediler veya indirimli nakit alım seçenekleri markalar tarafından araç sahibi olmak isteyen herkese sunuldu. Esnek ödeme planı ve düşük taksit ödeme fırsatları da var. Öte yandan liste güncellendi ve mayıs ayı sıfır araba fiyatları da belli oldu. İşte mayıs ayı otomobil kampanyaları ve sıfır araba fiyatları...
16.05.2022 Ekonomi
2. el araç satışına bayram bereketi
2. el araç satışına bayram bereketi Bir süredir durgun olan ikinci el otomotiv piyasasında Ramazan Bayramı’nın gelmesi ile hareketlilik yaşandı.
2.05.2022 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Peugeot ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki peugeot haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.