Perde Arkası

Perde Arkası

Son dakika perde arkası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan perde arkası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını perde arkası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Perde Arkası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan perde arkası gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.024 perde arkası haberi bulunmuştur. Tüm perde arkası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da 'Santra' gerçeği! İşte Süper Kupa'daki golün perde arkası
Galatasaray'da 'Santra' gerçeği! İşte Süper Kupa'daki golün perde arkası Süper Kupa finalinde Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye 50. saniyede attığı gol konuşulmaya devam ediyor. Golle ilgili sürpriz gerçek ortaya çıktı.
9.04.2024 Şampiy10
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında ihmaller zinciri! Dehşetin perde arkası ortaya çıktı
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında ihmaller zinciri! Dehşetin perde arkası ortaya çıktı Trabzonspor - Fenerbahçe maçı oynanırken başlayan, bitiminde zirveye çıkan olaylar adeta göz göre göre geldi. Bunun yanında taraftarın sahaya girmesinin ardından güvenlik nedeniyle üç saat statta bekletilen Fenerbahçe kafilesi önce dikkat çekilen bir öneride bulunulduğu ortaya çıktı. Fenerbahçe Teknik Direktör İsmail Kartal ise soyunma odası koridorlarından yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı.
19.03.2024 Gündem
Transferin perdesi arkasını anlattı! Beşiktaş'ın yeni yıldızı Joe Worrall: Tehdit edildim
Transferin perdesi arkasını anlattı! Beşiktaş'ın yeni yıldızı Joe Worrall: Tehdit edildim Süper Lig'de zirvenin uzağından kalan Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekibi Nottingham Forest’in 27 yaşındaki stoperi Joe Worrall’ı sezon sonuna kadar kiraladı. Siyah-Beyazlılar, İngiliz futbolcuyu jet hızıyla İstanbul’a getirdi. Worrall, dünkü Trabzonspor maçını tribünden takip etti. Yıldız futbolcunun siyah-beyazlı ekibe transferinin perde arkası ortaya çıktı...
5.02.2024 Beşiktaş
Galatasaray istedi, Montella görüştü! Rıdvan Yılmaz resti çekti: Artık yeter bırakın beni
Galatasaray istedi, Montella görüştü! Rıdvan Yılmaz resti çekti: Artık yeter bırakın beni Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'da ara transfer dönemi için çalışmaların hız kazandığı dönemde sol bekte ibre tamamen Rıdvan Yılmaz'a çevrildi. Genç futbolcunun transferinin perde arkası ortaya çıktı. İşte detaylar...
19.01.2024 Galatasaray
Beşiktaş'tan ayrılan Rıza Çalımbay ilk kez konuştu: Hasan Arat benimle hiç görüşmedi
Beşiktaş'tan ayrılan Rıza Çalımbay ilk kez konuştu: Hasan Arat benimle hiç görüşmedi Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında 1-0 öne geçmesine rağmen konuk ettiği Corendon Alanyaspor'a 3-1 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollar resmen ayrılmıştı. Deneyimli çalıştırıcı, ayrılığı sonrasında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kadro dışı kararının perde arkası, Mert Günok, Gedson ve Fenerbahçe maçı hakkında konuşan Çalımbay'ın kendisine gelen feshetme yazısı ile ilgili sözleri dikkat çekti.
22.12.2023 Beşiktaş
Icardi'nin Real Madrid'e transferi için olay iddia! Perde arkası ortaya çıktı
Icardi'nin Real Madrid'e transferi için olay iddia! Perde arkası ortaya çıktı Galatasaray'da gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Mauro Icardi'nin ismi Real Madrid ile anılırken olay bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...
26.11.2023 Şampiy10
Polat çifti için bir tutuklama kararı daha! Dilan Polat ağlayarak Engin Polat'a bağırdı, işte yaşananların perde arkası
Polat çifti için bir tutuklama kararı daha! Dilan Polat ağlayarak Engin Polat'a bağırdı, işte yaşananların perde arkası “Kara para aklama” soruşturması başlatılan ve tutuklanan sosyal medya fenomeni, güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkındaki son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Dilan Polat ile Engin Polat çifti Küçükçekmece Adalet Sarayı’na getirilmelerinin ardından ifadeleri alındı. Savcılık, Dilan ve Engin Polat ile Sezgin Polat’ı Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasana ilişkin 'Silahlı saldırıya azmettirme' suçundan tutuklandı. Karar sonrası gözyaşlarına boğulduğu konuşulan Dilan Polat, kocası Engin Polat'a böyle bağırdı…
15.11.2023 Gündem
Hamas İsrail'e sızdı, Şabat baskını! Baskından sonra en çok paylaşılan görüntü ile ilgili gerçek ortaya çıktı
Hamas İsrail'e sızdı, Şabat baskını! Baskından sonra en çok paylaşılan görüntü ile ilgili gerçek ortaya çıktı Hamas, Gazze’den İsrail kentlerine yönelik eşi benzeri görülmemiş çapta bir saldırı başlattı. Binlerce roket fırlatan Hamas militanları İsrail kentlerine sızarak baskınlar düzenledi, sivilleri öldürdü. İsrail Başbakanı Netanyahu, “Savaştayız” dedi ve karşı saldırının başladığını duyurdu. Hamas'ın İsrail'in güneyine girmesinden kısa bir süre sonra sosyal medyada yayılan görüntüde hayatını kaybeden bir kadının kamyonet kasasında olduğu görüldü. Dünya basınında da infial yaratan olayın perde arkası ortaya çıktı.
8.10.2023 Gündem
Şeyma Subaşı ve Meedo boşanıyor! Resmi süreç başladı, nafaka ve tazminat ayrıntısı ortaya çıktı
Şeyma Subaşı ve Meedo boşanıyor! Resmi süreç başladı, nafaka ve tazminat ayrıntısı ortaya çıktı Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Marakeş'te dillere destan bir düğünle hayatını birleştirmişti. Ancak Subaşı'nın sadece 4 ay önce evlendiği eşi Meedo'dan boşanacağı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Boşanmanın perde arkası ortaya çıktı.
27.09.2023 Magazin
Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Her şey Florya'da bitti, bıçak kemiğe dayanmış
Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Her şey Florya'da bitti, bıçak kemiğe dayanmış Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'da yönetimden istifa eden Levent Yaz'ın istifasının perde arkası ortaya çıktı. Yaz'ın Metin Öztürk, Cemal Özgörkey ve Erden Timur'u hedef aldığı iddia edilen sözleri Mustafa Anıklı bugünkü köşesine taşıdı. Mustafa Anıklı yazısında "Belli ki bıçak kemiğe dayanmış" ifadelerini kullanarak detayları açıkladı.
26.09.2023 Galatasaray
Şeyma Subaşı ile Meedo boşanıyor nu? Rüya gibi bir düğünle evlenmişlerdi, resmi süreç başladı
Şeyma Subaşı ile Meedo boşanıyor nu? Rüya gibi bir düğünle evlenmişlerdi, resmi süreç başladı Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Marakeş'te dillere destan bir düğünle hayatını birleştirmişti. Ancak Subaşı'nın sadece 4 ay önce evlendiği eşi Meedo'dan boşanacağı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Boşanmanın perde arkası ortaya çıktı.
26.09.2023 Magazin
Merkez Bankası'nın faiz kararının perde arkası ortaya çıktı! İşte dikkat çeken detaylar...
Merkez Bankası'nın faiz kararının perde arkası ortaya çıktı! İşte dikkat çeken detaylar... Merkez Bankası faiz kararı ile ilgili flaş detaylar ortaya çıktı. Hafize Gaye Erkan başkanlığında dördüncü kez toplanan Para Piyasası Kurulu, piyasaların beklentisine paralel karar açıkladı. Geçen ay 750 baz puanlık artışla piyasaları şaşırtan Merkez Bankası, bu kez politika faizini 500 baz puan artırdı. Böylece politika faizi yüzde 30’a yükselirken PPK açıklamasında, enflasyonda yukarı yönlü baskıların arttığına dikkat çekildi.
22.09.2023 Ekonomi
Karadeniz'de kıyametin kıyısından dönüldü! Rus Su-27 savaş uçağından İngiliz keşif uçağına füze...
Karadeniz'de kıyametin kıyısından dönüldü! Rus Su-27 savaş uçağından İngiliz keşif uçağına füze... Ukrayna ile Rusya arasında devam eden savaş Karadeniz'de tansiyonun tehlikeli bir şekilde artmasına neden olmuştu. Karadeniz'de gerçekleşen yanlış anlaşılma neredeyse dünya savaşının çıkmasına neden olacaktı. Bir yıl saklanan gerçeği ortaya çıkaran BBC, Rus Su-27 pilotlarının kendi aralarındaki konuşmaların detaylarını paylaştı. Buna göre, yer istasyonundan belirsiz emrin ardından Rus pilotlardan biri Britanya uçağına doğru füzeleri ateşledi.
14.09.2023 Dünya
Dilek Taşı’nda büyük heyecan: Mustafa’yı ziyaret eden Yılmaz, Yılmaz Güney mi?
Dilek Taşı’nda büyük heyecan: Mustafa’yı ziyaret eden Yılmaz, Yılmaz Güney mi? İlk bölümüyle dün akşamın en çok izlenen dizisi olan Dilek Taşı, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Diziye dair en çok konuşulan detaylardan birisi ise "Sen bana Yılmaz Abi de, ben sana Mustafa kardeş... Belki seni kızına da kavuştururuz..." repliğine imza atan karakter oldu. İşte dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmayan o tarihi ‘detay’ ve duygu yüklü bölümün perde arkası…
8.09.2023 Televizyon
Alt komşularını boksör arkadaşını dövdürdü!
Alt komşularını boksör arkadaşını dövdürdü! Nevşehir’de bir kişi; tartıştığı üst kat komşusunu ve kızını boksörlük yaptığı iddia edilen arkadaşıyla birlikte darp ederken, olayın perde arkası da şaşkınlık yarattı.
8.08.2023 Yaşam
Cardi B'yi sinirlendiren olayın perde arkası ortaya çıktı!
Cardi B'yi sinirlendiren olayın perde arkası ortaya çıktı! Ünlü isimler son dönemde konserlerde kendilerine fırlatılan nesnelerle yaralanmalarıyla gündeme geliyor. Ünlü rapçi Cardi B, Las Vegas’ta konser verdiği sırada kendisine buzlu içecek fırlatan seyirciye mikrofon fırlatınca sosyal medyanın gündemine oturdu. Bu hareketiyle gündem olan rapçinin yaşadığı olayın aslında bambaşka olduğu ortaya çıktı.
1.08.2023 Magazin
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CNN Türk'te canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özcan, CHP Genel Merkezi önüne koltuk fırlattığı anlarla ilişkin, "11 tane seçim kaybetmiş koltuktan kalkmıyor. İlla koltuk diyorlarsa alın size koltuk diye koltuk attım. Orada koltuk vazgeçilmez bir şey değil demek istedim. Sembolik bir şeydi." ifadelerini kullanırken, Ekrem İmamoğlu'nun değişim çıkışı ile ilgili ise "Bence Ekrem Bey geç kalıyor. Ben Ekrem Bey'i nasıl destekleyebilirim? Ekrem Bey değişim olmalı diyor ama değişim genel başkandan başlamalı demiyor. Ekrem Bey birçok insandan daha önde. Her geçen gün bu ivmesini kaybediyor." diye konuştu. Özcan, 'İstifa edecek misiniz?' sorusuna ise, "İstifa etmeyeceğim, bu tarihe geçsin. Beni atsınlar. Gerekçeli kararda ne yazacak merak ediyorum." yanıtını verdi.
14.07.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu - Akşener görüşmesinin perde arkası! Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı
Kılıçdaroğlu - Akşener görüşmesinin perde arkası! Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün bir araya geldi. Kılıçdaroğlu-Akşener görüşmesiyle ilgili kulis bilgilerini CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova canlı yayında aktardı.
14.07.2023 Gündem
Tuba Ünsal ile Serdar Turan ayrılığının perde arkası ortaya çıktı!
Tuba Ünsal ile Serdar Turan ayrılığının perde arkası ortaya çıktı! Tuba Ünsal, 1 yıllık sevgilisi Serdar Turan ile yollarını ayırmıştı. Tuba Ünsal ile Serdar Turan’ın ilişkinin ünlü işadamının Çılga Yeşilyaprak’la boşanma sürecinin yılan hikâyesine dönmesi nedeniyle bittiği öne sürülmüştü. Çılga Yeşilyaprak, Tuba Ünsal’la ilişkisi sona eren Serdar Turan’la formalite evliliği yaptığı iddialarına avukatı aracılığıyla yanıt verdi. İddiaların gerçek dışı olduğunu öne süren Yeşilyaprak, Tuba Ünsal ve Serdar Turan’ın ilişkisinin boşanma davası açılmadan 1 yıl önce başladığını iddia etti.
12.07.2023 Magazin
Tuba Ünsal ile Serdar Turan neden ayrıldı? İşte perde arkası
Tuba Ünsal ile Serdar Turan neden ayrıldı? İşte perde arkası Tuba Ünsal'ın 1 yıllık sevgilisi Serdar Turan’dan geçtiğimiz günlerde ayrıldığı ortaya çıktı. Ayrılığın perde arkası şimdi belli oldu. İlişkinin başlarında çıkan haberlerde Serdar Turan’ın boşanmış olduğu yazılmıştı.
10.07.2023 Magazin
Jorge Jesus'un bu sözleri yüzünden yerli hoca gelecek!
Jorge Jesus'un bu sözleri yüzünden yerli hoca gelecek! Samandıra ruhunu iyi bilen bir yerli teknik adamla çalışmak istediğini açıklayan Ali Koç'un masasında Aykut Kocaman, İsmail Kartal, Volkan Demirel gibi tecrübeli hocalar var.
19.06.2023 Fenerbahçe
Mustafa Denizli ve Şenol Güneş'le çektirdiği fotoğrafın perde arkası ortaya çıktı! Fatih Terim hayırlı olsun...
Mustafa Denizli ve Şenol Güneş'le çektirdiği fotoğrafın perde arkası ortaya çıktı! Fatih Terim hayırlı olsun... Radyospor'da yaptığı programlarla dikkat çeken ve özellikle Galatasaray'ın transfer hamleleriyle ilgili çok önemli açıklamalarda bulunan Özgür Sancar, Türkiye Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Sancar'ın Galatasaray tüyoları ve TFF seçimlerinden sonra milli takımın başına geçecek yeni teknik direktör sözleri...
11.06.2023 Galatasaray
Roma'dan flaş Icardi kararı! Yeni hedef Gianluca Scamacca
Roma'dan flaş Icardi kararı! Yeni hedef Gianluca Scamacca Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Roma, Mauro Icardi'ye olan ilgisini Gianluca Scamacca'ya yöneltti.
10.06.2023 Şampiy10
Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı! İşte Nasser Al-Khelaifi görüşmesinin perde arkası
Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı! İşte Nasser Al-Khelaifi görüşmesinin perde arkası Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için çalışmalara başlayan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, geçtiğimiz gün PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi ile bir araya gelmişti. Görüşmenin detayları belli olurken sarı-lacivertli ekibin yıldız ismin transferini gündeme getirdiği iddia edildi.
10.06.2023 Fenerbahçe
'Bu sözler gururumu kırdı' Abdülkerim Bardakcı transferi olay yarattı
'Bu sözler gururumu kırdı' Abdülkerim Bardakcı transferi olay yarattı Geçtiğimiz yaz ayı transfer döneminde Ali Koç'la bire bir görüşme yapmasına rağmen masadan kalkan ve daha sonra rotasını Florya'ya çevirerek Galatasaray yönetimiyle anlaşmaya varan Abdülkerim Bardakcı'nın Sarı Kırmızılı kulübe attığı imzanın perde arkası detayları ortaya çıktı. İşte 28 yaşındaki stoperin Samandıra-Bebek trafiği...
7.06.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Perde Arkası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki perde arkası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.