Pennsylvania

Pennsylvania

Son dakika Pennsylvania haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pennsylvania ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pennsylvania haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pennsylvania

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pennsylvania gelişmeleri de dahil olmak üzere 471 pennsylvania haberi bulunmuştur. Tüm pennsylvania haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih Karahan, Merkez Bankası Başkanlığına getirildi
Fatih Karahan, Merkez Bankası Başkanlığına getirildi Resmi Gazete’de yayımlanan Atama Kararı ile Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan görevden alındı ve yerine Başkan Yardımcısı Fatih Karahan atandı.
3.02.2024 Ekonomi
Kariko ve Weissman Nobel Tıp Ödülü'nü kazandı! İşte ilham veren hikayeleri
Kariko ve Weissman Nobel Tıp Ödülü'nü kazandı! İşte ilham veren hikayeleri 2023 Noel Tıp Ödülü COVID-19'a karşı etkili mRNA aşılarının geliştirilmesini sağlayan keşiflerinden dolayı Katalin Karikó ve Drew Weissman'a verildi.
3.10.2023 Ekonomi
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın önceki gün ses getiren enflasyon raporu sunumunun ardından dün de yeni atanan ekibi açıklandı. Yeni Merkez Bankası başkan yardımcıları Hatice Karahan, Osman Cevdet Akçay ve Fatih Karahan’la ilgili karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Piyasaların yakından takip ettiği üç isim de uzmanlardan tam not alırken, ‘liyakat’ vurgusu yapıldı.
29.07.2023 Ekonomi
Dünyaca ünlü üniversitede skandal büyüyor! Bebek cesetleri, kafatası, beyin, deri ve kemikler...
Dünyaca ünlü üniversitede skandal büyüyor! Bebek cesetleri, kafatası, beyin, deri ve kemikler... Dünyaca ünlü Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki skandal büyümeye devam ediyor. Harvard Tıp Fakültesi morg müdürü ile birlikte 3 kişinin, tıbbi inceleme ve araştırma yapmak üzere bağışlanan kadavra parçalarını çalıp sattığı ortaya çıktı. Kadavra parçalarını kimlerin aldığı merak ediliyordu. Yapılan araştırma, ürkütücü bir gerçeği ortaya çıkardı.
16.06.2023 Dünya
Kanlı seri katil Ted Bundy ile benzerliği dehşete düşürdü! 4 üniversite öğrencisini vahşice katletti...
Kanlı seri katil Ted Bundy ile benzerliği dehşete düşürdü! 4 üniversite öğrencisini vahşice katletti... Seri katillerin sıkça rastlandığı ABD'nin Idaho eyaletinde, 4 üniversite öğrencisini kampüsteki evlerinde vahşice öldüren katil Bryan Kohberger ile 70'li yılların canisi Ted Bundy arasındaki benzerlikler gözler önüne serildi. Bundy'nin eski avukatının söyledikleri, adeta kan dondurdu.
29.05.2023 Dünya
İşlediği korkunç cinayetler Kuzuların Sessizliği filmine konu olan cani tekrar gündemde! Detaylar dehşete düşürdü...
İşlediği korkunç cinayetler Kuzuların Sessizliği filmine konu olan cani tekrar gündemde! Detaylar dehşete düşürdü... Kadınları bodruma kapatıp işkencelerle öldüren ve işlediği cinayetler Kuzuların Sessizliği filmine konu olan cani Gary Heidnik tekrar gündemde. Pensilvanya'da yaşanan korkunç cinayetlerinden üzerinden yıllar geçmesine rağmen kurbanların anlattığı detaylar duyanları dehşete düşürmeye devam ediyor. Eyalette idam edilen son mahkum olması ve idamlara yönelik yeni yaptırımlar, Gary Heidnik davasını yeniden gündeme getirdi. Kurbanlardan birinin kardeşi ise Heidnik'in idam edilip edilmemesi konusundaki kararsızlığının hala sürdüğünü söylüyor.
22.03.2023 Dünya
Ali Nihat Gökyiğit kimdir, öldü mü, neden? TEMA’nın kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’in cenaze töreni ne zaman?
Ali Nihat Gökyiğit kimdir, öldü mü, neden? TEMA’nın kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’in cenaze töreni ne zaman? Tekfen ve TEMA'nın kurucularından olan Ali Nihat Gökyiğit 97 yaşında hayata veda etti. Peki, Ali Nihat Gökyiğit kimdir, kaç yaşında, nereli, Ali Nihat Gökyiğit’in cenaze töreni ne zaman?
25.01.2023 Ekonomi
Tekfen'in kurucusu Ali Nihat Gökyiğit hayatını kaybetti
Tekfen'in kurucusu Ali Nihat Gökyiğit hayatını kaybetti Tekfen ve TEMA'nın kurucularından olan Ali Nihat Gökyiğit 97 yaşında hayata veda etti.
25.01.2023 Ekonomi
Seri katille bir gece! Genç kadın yaşadıklarını anlattı: 'Aniden değişti'
Seri katille bir gece! Genç kadın yaşadıklarını anlattı: 'Aniden değişti' ABD'nin Idaho eyaletinde, 4 üniversite öğrencisi kampüsteki evlerinde vahşice öldürülmüştü. Katilleri Bryan Kohberger ise haftalar sonra yakalanmıştı. Katilin kimliğinin açıklanmasının ardından onu tanıyanlar da Bryan ile bilgileri paylaşmaya başladı. Ancak 'Hayley' adındaki kadının anlattıkları, içlerinde en tuhaf olanıydı...
11.01.2023 Dünya
Trump’tan Biden’a “gizli belge” tepkisi: FBI, Biden'ın evine, hatta Beyaz Saray'a ne zaman baskın düzenleyecek?
Trump’tan Biden’a “gizli belge” tepkisi: FBI, Biden'ın evine, hatta Beyaz Saray'a ne zaman baskın düzenleyecek? ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, ABD Başkanı Joe Biden'ın eski ofisinde Başkan Yardımcılığı yaptığı dönemden kalma "gizli belgeler" bulunmasına tepki göstererek, “FBI, Joe Biden'ın birçok evine, hatta belki de Beyaz Saray'a ne zaman baskın düzenleyecek?” dedi.
10.01.2023 Dünya
13 dakikada 4 öğrenciyi katletti! 04:00'te başladı, sır perdesi aralandı
13 dakikada 4 öğrenciyi katletti! 04:00'te başladı, sır perdesi aralandı Zincirleme katliamda sıcak gelişmeler yaşanıyor. 4 öğrenciyi uykusunda katleden zanlının yakalanması ile ülkeyi sarsan olay üzerindeki sis perdesi de aralanmaya başladı. Polis raporlarına göre kan donduran cinayet sadece 13 dakika gibi kısa bir sürede gerçekleşmiş. İşte kan donduran olayın detayları...
6.01.2023 Dünya
Metresine kavuşmak için karısına yaptıkları kan dondurdu! Ölümcül aşk üçgeni
Metresine kavuşmak için karısına yaptıkları kan dondurdu! Ölümcül aşk üçgeni Yıllardır karısıyla 'açık evlilik' yaşadığını iddia eden 2 çocuk babası diş hekiminin, metresiyle birlikte olabilmek için yaptıkları kan dondurdu. Adamın, eşiyle çıktığı 2 haftalık safari tatili, her şeyi bir anda tersine döndürecekti. İşte korkunç sona giden o olay...
12.12.2022 Dünya
Önce annesi sonra üvey annesi küvette ölü bulundu! Yıllar sonra korkunç itiraf
Önce annesi sonra üvey annesi küvette ölü bulundu! Yıllar sonra korkunç itiraf 5 yaşındayken Todd Boczkowski'nin öz annesi hayatını kaybetti. Babasının sonrasında tanıştırdığı kadınla öz annesinin benzerliği o kadar fazlaydı ki Todd ilk gördüğünde annesi sandı. Babasının ikinci evliliğini yapmasıyla bir süre sonra Todd'un 'anne' demeye başladığı kadın, öz annesiyle aynı şekilde küvette ölü bulundu. İki kadının da katili aynı çıktı. Yıllar sonra ise korkunç itiraf geldi...
15.11.2022 Dünya
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı?
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? ABD ara seçimlerinde sandıklar kapandı. Eyaletlerden sonuçlar geliyor. 435 üyeli Temsilciler Meclisi'nin tamamı ve 100 üyeli Senato'nun da 35 üyesi yeniden seçiliyor. Gelen ilk sonuçlara göre, Cumhuriyetçiler yarışı önde götürüyor. Gözler kritik eyaletlerden olan Pennsylvania'daydı. Senato için yarışan Dr. Mehmet Öz’ün seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? Mehmet Öz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…
9.11.2022 Dünya
ABD'deki ara seçimlerde Mehmet Öz kaybetti! İlk sonuçlar Başkan Joe Biden'ı şok etti...
ABD'deki ara seçimlerde Mehmet Öz kaybetti! İlk sonuçlar Başkan Joe Biden'ı şok etti... ABD’de oy sayımının devam ettiği Kongre ara seçimlerinde, Temsilciler Meclisinde Cumhuriyetçiler 195, Demokratlar 174 sandalye kazandı. Pensilvanya eyaletinde Cumhuriyetçilerin senatör adayı Mehmet Öz yüzde 47.6 oy alarak yarışı kaybetti. Cumhuriyetçi Parti’nin kazanımlar elde ettiğini gösteriyor.
9.11.2022 Dünya
11 Eylül saldırısını kim yaptı, kaç kişi öldü? 11 Eylül İkiz Kuleler saldırısı neden oldu? 11 Eylül saldırısı nedir?
11 Eylül saldırısını kim yaptı, kaç kişi öldü? 11 Eylül İkiz Kuleler saldırısı neden oldu? 11 Eylül saldırısı nedir? Afganistan ve Irak'ın işgaline zemin hazırlayan, seyahatten kültüre dünyanın seyrini değiştiren yaşam 11 Eylül saldırısı dünyada İslamofobi'yi de arttırdı. 11 Eylül saldırılarının üzerinden 21 yıl geçerken, “11 Eylül saldırısını kim yaptı, kaç kişi öldü? 11 Eylül İkiz Kuleler saldırısı neden oldu? 11 Eylül saldırısı nedir?” sorularına da yanıt aranıyor.
10.09.2022 Dünya
Elon Musk kimdir? İşte Elon Musk’un hayat hikayesi!
Elon Musk kimdir? İşte Elon Musk’un hayat hikayesi! SpaceX ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk, ABD merkezli sosyal medya platformu Twitter’ı 44 milyar dolara satın almak için anlaştı. Uzun süredir Twitter ile gündemde olan Elon Musk’ın Twittter hamlesi sonrası hayat hikayesi merak ediliyor. Peki, Elon Musk kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Elon Musk’ın hayat hikayesi…
26.04.2022 Dünya
1960'lı yılların ünlü şarkıcısı Bobby Rydell hayatını kaybetti!
1960'lı yılların ünlü şarkıcısı Bobby Rydell hayatını kaybetti! 1960’lı yıllarda 'gençlik ikonu' olarak tanınan Bobby Rydell 79 yaşında hayata veda etti. Sanatçının koronavirüse bağlı olmayan zatürre nedeniyle öldüğü açıklandı.
6.04.2022 Magazin
ABD’nin Pittsburgh kentinde köprü çöktü: 3 yaralı
ABD’nin Pittsburgh kentinde köprü çöktü: 3 yaralı ABD’nin Pennsylvania eyaletinin ikinci büyük kenti Pittsburgh'da, Frick Park içinde yer alan köprü henüz bilinmeyen bir sebeple çöktü. Kamu Güvenliği yetkilileri, çökme sırasında köprüde taşıtların olduğunu ve olayda yaralanan 3 kişinin hastaneye kaldırıldığını duyurdu.
28.01.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında muhtarlara maaş müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında muhtarlara maaş müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muhtarlar Toplantısı'nda konuşma yaptı. Muhtarlara maaş müjdesini veren Erdoğan, 'Muhtar maaşlarının asgari ücretinin altında kalmasına gönlümüz razı olmadı. Yaptığımız değerlendirme sonunda muhtar maaşlarını asgari ücret seviyesine yani 4 bin 250 liraya yükseltme kararı aldık. ' dedi.
19.01.2022 Siyaset
Hastalarını bağımlı hale getirip istismarda bulundu! Sapık doktor dehşeti
Hastalarını bağımlı hale getirip istismarda bulundu! Sapık doktor dehşeti Onlarca kadın hastasını önce reçeteli ilaçlara bağımlı hale getirip sonra iğrenç şekillerde taciz etti. Çalıştığı kurumların yöneticileri de polis de kadınların şikayetlerine kulak tıkadı.
15.10.2021 Dünya
Gizemli hastalık yayılıyor! Mağdurlar anlattı: ‘Delirmek üzereydik’
Gizemli hastalık yayılıyor! Mağdurlar anlattı: ‘Delirmek üzereydik’ Koronavirüsün etkisi hala devam ederken, ABD başta olmak üzere dünyadan art arda yeni bir salgın haberi geldi. Gizemli hastalık olarak da bilinen bu salgın, birden çok ülkeye sıçramış hatta ABD Dışişleri Bakanı Blinken’ın ziyaretlerini iptal etmesine neden olmuştu. Havana Sendromu mağdurları yaşadıkları süreci anlattı.
14.10.2021 Dünya
Nobel Tıp Ödülü açıklandı
Nobel Tıp Ödülü açıklandı 2021 yılı Nobel Psikoloji veya Tıp Ödülü, David Julius ile Ardem Patapoutiana sıcaklık ve dokunma reseptörleri keşfettikleri için verildi. Bilim insanlarına verilecek para ödülü de belli oldu.
4.10.2021 Bilim ve Teknoloji
11 Eylül ne zaman, hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısını kim yaptı, ölenler arasında Türk var mıydı?
11 Eylül ne zaman, hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısını kim yaptı, ölenler arasında Türk var mıydı? Dünyanın seyrini değiştiren, Afganistan ve Irak'ın işgaline zemin hazırlayan, seyahatten kültüre yaşam tarzlarını etkileyen, ırkçıklık ve İslamofobi'yi artıran 11 Eylül saldırılarının üzerinden 20 yıl geçti. Peki, 11 Eylül saldırısı nedir, nasıl, ne zaman ve hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısı…
11.09.2021 Gündem
Emmy ödüllü oyuncu Michael Constantine hayatını kaybetti!
Emmy ödüllü oyuncu Michael Constantine hayatını kaybetti! Oyuncu Michael Constantine, 94 yaşında hayata veda etti. Constantine, "Room 222" dizisindeki rolüyle 1970'te En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Emmy Ödülü kazanmıştı.
9.09.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pennsylvania ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pennsylvania haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.