Pençe-Kaplan Operasyonu

Pençe-Kaplan Operasyonu

Son dakika Pençe-Kaplan Operasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pençe-Kaplan Operasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pençe-Kaplan Operasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pençe-Kaplan Operasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pençe-kaplan operasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 pençe-kaplan operasyonu haberi bulunmuştur. Tüm pençe-kaplan operasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pençe- Kaplan Operasyonu bölgesinde güvenlik korucusu şehit oldu
Pençe- Kaplan Operasyonu bölgesinde güvenlik korucusu şehit oldu Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe- Kaplan Operasyonu bölgesinde görevli olan ve kayalıklardan düşerek ağır yaralanan Güvenlik Korucusu Mustafa Enç (45), kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Şehit Enç, düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
10.05.2023 Gündem
Pençe-Kaplan bölgesinde aç ve susuz sincabı, korucular besledi
Pençe-Kaplan bölgesinde aç ve susuz sincabı, korucular besledi Irak'ın kuzeyinde, terör örgütü PKK’ya yönelik Pençe-Kaplan Operasyonu sürerken, aç ve susuz kaldığı gözlenen sincap, güvenlik korucularınca beslendi.
25.08.2022 Yaşam
Pençe operasyonlarında 1067 terörist etkisiz hale getirildi
Pençe operasyonlarında 1067 terörist etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirdiği “Pençe operasyonları” ile terör örgütüne ağır darbe vurdu. 2019'da Hakurk ile başlayıp Sinat-Haftanin ile devam eden, Metina ve Avaşin-Basyan ile genişleyen ve son olarak Zap bölgesi ile devam eden Pençe operasyonlarında şu ana kadar bin 67 terörist etkisiz hale getirildi.
28.04.2022 Gündem
MSB: 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe Kaplan Operasyonu bölgesinde 2 terör örgütü PKK mensubunun etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
4.11.2021 Gündem
MSB duyurdu! 2 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! 2 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki 'Pençe- Kaplan' operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı teröristin komandolar tarafından etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
20.10.2021 Gündem
MSB duyurdu! Pençe-Kaplan'da 9 PKK’lı etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! Pençe-Kaplan'da 9 PKK’lı etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki 'Pençe- Kaplan' operasyonu bölgesinde 9 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
11.09.2021 Gündem
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Kaplan Operasyonu bölgesinde roket saldırısı sonucu yaralanan Piyade Uzman Çavuş İsmail Şebelek'in tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu açıkladı.
29.08.2021 Gündem
Hepsi özel eğitimden geçiyor! TSK'ya 30 yeni komanda bölüğü
Hepsi özel eğitimden geçiyor! TSK'ya 30 yeni komanda bölüğü Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) hudut güvenliği ve terörle mücadeledeki tempoyu daha da artıracak yeni uygulama kapsamında teröristlerin korkulu rüyası olan komandolara 30'dan fazla yeni bölük eklendi. Özel olarak seçilen personel, yoğun eğitimlerden geçirildi.
8.12.2020 Gündem
Bakanlık duyurdu! Etkisiz hale getirildiler
Bakanlık duyurdu! Etkisiz hale getirildiler MSB tarafından yapılan açıklamada "Irak'ın kuzeyindeki Haftanin ile Zap'ta düzenlenen hava harekatlarıyla PKK'lı 6 terörist etkisiz hale getirildi." denildi.
20.10.2020 Gündem
Bakanlık duyurdu! 5 terörist etkisiz hale getirildi
Bakanlık duyurdu! 5 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde PKK'lı 5 teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
8.10.2020 Gündem
Bakan Albayrak'tan başsağlığı mesajı!
Bakan Albayrak'tan başsağlığı mesajı! Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Pençe Kaplan Operasyonu'nda şehit olan askerler için başsağlığı diledi.
18.09.2020 Gündem
Üs bölgesine roketatarlı saldırı! Şehit ve yaralı askerlerimiz var
Üs bölgesine roketatarlı saldırı! Şehit ve yaralı askerlerimiz var Milli Savunma Bakanlığınca, Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde iki askerin şehit olduğu, bir askerin de yaralandığı bildirildi.
18.09.2020 Gündem
MSB: 320  PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildi
MSB: 320 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe Operasyonları ile toplam 320 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
5.09.2020 Gündem
PKK'ya ait silah ve mühimmat ele geçirildi
PKK'ya ait silah ve mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kaplan Operasyonu kapsamındaki arama ve tarama faaliyetleri sonucunda, aralarında güdümlü füze ile roketatarın da bulunduğu çok sayıda silah ve mühimmatın ele geçirildiğini bildirdi.
16.08.2020 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 3 terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyinde 3 terörist etkisiz hale getirildi Irak'ın kuzeyindeki Zap ve Haftanin'de tespit edilen PKK'lı 3 terörist hava harekatlarıyla etkisiz hale getirildi.
12.08.2020 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyinde 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde 3, Avaşin bölgesinde 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
11.08.2020 Gündem
Haftanin'de 6 PKK'lı terörist hava harekatlarıyla etkisiz hale getirildi
Haftanin'de 6 PKK'lı terörist hava harekatlarıyla etkisiz hale getirildi MSB: Terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlarımız hız kesmeden devam ediyor. Irak kuzeyi Haftanin bölgesinde devam eden Pençe Kaplan Operasyonu kapsamında 6 PKK'lı terörist daha icra edilen hava harekâtlarıyla etkisiz hale getirildi.
10.08.2020 Gündem
Şehit Uzman Çavuş Süleyman Ural Samsun'da son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Süleyman Ural Samsun'da son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Süleyman Ural, memleketi Samsun'un Vezirköprü ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
9.08.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine başsağlığı mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da uygulamadan kaçan sürücüyü takip sırasında yaşanan trafik kazasında şehit olan polis memuru Adem Keskin ile Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Süleyman Ural'ın ailelerine başsağlığı diledi.
9.08.2020 Siyaset
Pençe- Kaplan Operasyonu bölgesinde çatışma; 1 şehit, 2 yaralı
Pençe- Kaplan Operasyonu bölgesinde çatışma; 1 şehit, 2 yaralı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe- Kaplan Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan 3 askerden birinin kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu açıkladı.
8.08.2020 Gündem
MSB: PKK'lı 3 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: PKK'lı 3 terörist etkisiz hale getirildi MSB tarafından yapılan açıklamada, "Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde komandolarca tespit edilen PKK'lı 3 terörist etkisiz hale getirildi." denildi.
6.08.2020 Gündem
MSB: Bir güvenlik korucumuz şehit oldu
MSB: Bir güvenlik korucumuz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde çıkan çatışmada bir Güvenlik Korucusunun şehit olduğunu bildirdi.
5.08.2020 Gündem
Pençe-Kaplan Operasyonu'nda 3 terörist etkisiz hale getirildi
Pençe-Kaplan Operasyonu'nda 3 terörist etkisiz hale getirildi Pençe-Kaplan Operasyonu kapsamında 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
28.07.2020 Gündem
Beştepe'de kritik zirve! İşte ana gündem
Beştepe'de kritik zirve! İşte ana gündem Milli Güvenlik Kurulu (MGK) temmuz ayı olağan toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de yapılacak.
22.07.2020 Siyaset
MSB duyurdu! 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi MSB: Pençe Kaplan Operasyonu başarıyla devam ediyor. Irak kuzeyi Haftanin bölgesinde tespit edilen 4 PKK'lı terörist icra edilen hava harekâtıyla etkisiz hale getirildi. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek.
20.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pençe-Kaplan Operasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pençe-kaplan operasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.