Pedro Sanchez

Pedro Sanchez

Son dakika Pedro Sanchez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pedro Sanchez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pedro Sanchez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pedro Sanchez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pedro sanchez gelişmeleri de dahil olmak üzere 150 pedro sanchez haberi bulunmuştur. Tüm pedro sanchez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya Başbakanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya Başbakanı ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
27.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cezayir dönüşü uçakta gazeteciler tarafından yöneltilen soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Toplantımız kapsamında akdedilen anlaşmalar, ki 13 anlaşma ve ortak bildiri, iş birliğimizi geliştirme yönündeki kararlılığımızı bir kez daha göstermiştir. Kardeşim Tebbun'la imzaladığımız ortak bildiriyle konseyimizin adını, “stratejik” tanımlamasını eklemek suretiyle “Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi” olarak yeniden belirledik." dedi.
22.11.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya'nın Başkenti Vilnius'ta gerçekleştirilen NATO zirvesindeki temasları kapsamında İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ve Hollanda Başbakanı Rutte'nin ardından Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile bir araya geldi.
12.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya Başbakanı Sanchez ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya Başbakanı Sanchez ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi kapsamında geldiği Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile bir araya geldi.
12.07.2023 Gündem
Dünya liderlerinin eşlerinden Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları
Dünya liderlerinin eşlerinden Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle lider eşleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları gönderdi.
18.02.2023 Gündem
Lider eşlerinden Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları
Lider eşlerinden Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları Lider eşleri, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.
18.02.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Dünya liderlerinden maden faciası için taziye ve acil şifa mesajları
Dünya liderlerinden maden faciası için taziye ve acil şifa mesajları Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Bartında dün akşam meydana gelen maden faciası münasebetiyle Cumhurbaşkanı Erdoğana hitaben Sevgili Kardeşim, Bartın eyaletindeki madende meydana gelen patlamada çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı haberi bizleri derinden sarstı ifadelerini kullanarak hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi. Öte yandan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.
15.10.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Prag'da önemli mesajlar: Esed'le görüşme mümkün değil diyemem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Prag'da önemli mesajlar: Esed'le görüşme mümkün değil diyemem Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Siyasi Topluluğu Zirvesi'nin ardından açıklama yaptı. "Suriye Başkan ile şu an için bir görüşmem mümkün değil" diyen Erdoğan, "Vakti saati geldiğinde biz Suriye'nin Başkanı ile de görüşme yoluna gidebiliriz" ifadelerini kullandı. Paşinyan ile görüşmesinin samimi bir havada geçtiğini belirten Erdoğan, "Görüşmede bazı talepler söz konusu oldu. Bu talepleri özel temsilcilerimize ve bakanlarımıza ilettik. Görüşmeler gerçekleştikten sonra biz de gereken adımları atacağız" dedi. Erdoğan, daha önce sarf ettiği "Bir gece ansızın gelebiliriz" sözlerini soran Yunan gazeteciye, "Konuyu anlamışsın aslında. Bu sadece Yunanistan için geçerli değil. Bizi rahatsız eden, bize saldıran hangi ülke olursa olsun, onlara cevabımız 'bir gece ansızın geliriz' Bunu böyle bilmeleri anlamaları lazım. Şu an itibariyle siz anladığınıza göre onlar da anlamıştır." yanıtını verdi.
6.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Prag'da diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Prag'da diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çekya’nın başkenti Prag’da Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev'i kabul etti. Erdoğan ayrıca, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile bir araya geldi. Türkiye-Ermenistan arasında 13 yıl sonra liderler düzeyinde ilk görüşme gerçekleşti.
6.10.2022 Siyaset
Avrupa'nın en büyük korkulu rüyası gerçek oldu! Karartılmış sokaklarda İlginç görüntüler...
Avrupa'nın en büyük korkulu rüyası gerçek oldu! Karartılmış sokaklarda İlginç görüntüler... Putin'in emriyle Rusya'nın gaz kesme kararı sonrası kendini 'en büyük korkulu rüyası' içinde bulan AB ülkeleri tasarruf önlemlerini artırmaya devam ediyor. Soğuk su ile duş, kararan sokaklar, klimasız ofisler Avrupa için artık normal sayılırken asıl büyük krizin kışın patlak vermesi bekleniyor. İşte soğuk ve karanlık bir kışa hazırlanan Avrupa'dan dikkat çeken gelişmeler...
3.08.2022 Dünya
Emine Erdoğan, Kraliçe Letizia ile görüştü
Emine Erdoğan, Kraliçe Letizia ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğana İspanya resmi ziyaretinde eşlik eden Emine Erdoğan, İspanya Kraliçesi Letizia Ortiz Rocasolano ile Kraliyet Sarayında görüştü.
29.06.2022 Siyaset
Rekor sıcaklık! Büyük tehlike dalga dalga yayılıyor, 50 farklı noktada orman yangını...
Rekor sıcaklık! Büyük tehlike dalga dalga yayılıyor, 50 farklı noktada orman yangını... Sıcaklıklar rekor seviyeye ulaştı. Büyük tehlike devam ediyor. Birçok farklı noktada orman yangını başladı. Avrupa’da hava sıcaklığının rekor seviyelere çıkmasıyla birlikte İspanya’nın Katalonya ve Kastilya ve Leon bölgesinde başlayan orman yangınlarına müdahale devam ediyor.
19.06.2022 Dünya
İspanya ve Danimarka Başbakanları Kiev’de
İspanya ve Danimarka Başbakanları Kiev’de İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ve Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’i desteklemek için Ukrayna’nın başkenti Kiev’e geldi.
21.04.2022 Dünya
Avrupalı liderlerden Bucha tepkisi! 'Savaş suçlarının failleri hesap verecek'
Avrupalı liderlerden Bucha tepkisi! 'Savaş suçlarının failleri hesap verecek' Ukrayna'nın Bucha kentinde Rusya'nın sivillere yönelik saldırılarının ortaya çıkmasının ardından Avrupalı liderler, Rus ordusunun soruşturulması çağrısında bulundu. İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Bucha'daki saldırıları, "Putin ve ordusunun Ukrayna'da savaş suçları işlediğinin başka bir kanıtı" olarak nitelendirdi.
3.04.2022 Dünya
Omicron varyantında büyük tehlike!
Omicron varyantında büyük tehlike! Aşırı bulaşıcılığına rağmen hastalığın daha hafif geçtiği Omicron ile tehlike azaldı mı? Yoksa söz konusu rehavet zaten yüksek olan bulaşıcılığı tetikleyerek vakaların rekor seviyelere gelmesine mi sebep oluyor? Omicron pandemiyi bitirecek bir umut mu, yoksa büyük risk taşıyan bir rehavet mi? Dünyanın dört bir yanındaki uluslar, koronavirüse karşı savaşlarında küçük ama sonuç olarak önemli bir dönüş yapıyor. Virüsü yok etmek artık bir strateji değil. Birçok ülke onunla yaşamanın yollarını arıyor.
22.01.2022 Gündem
Türkiye ile İspanya arasında 6 anlaşma imzalandı
Türkiye ile İspanya arasında 6 anlaşma imzalandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İspanya Başbakanı Pedro Sanchez huzurunda iki ülke arasında 6 anlaşmaya imza atıldı.
17.11.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika S-400 açıklaması: Rusya ile anlaştık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika S-400 açıklaması: Rusya ile anlaştık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Hükümet Başkanı Pedro Sanchez ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan S-400 ile ilgili son dakika açıklaması geldi.
17.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya Başbakanı Sanchez ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya Başbakanı Sanchez ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Hükümet Başkanı Pedro Sanchez'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı.
17.11.2021 Siyaset
G20 Liderler Zirvesi'ne katılan bazı liderler 'Aşk Çeşmesi'ne bozuk para attı
G20 Liderler Zirvesi'ne katılan bazı liderler 'Aşk Çeşmesi'ne bozuk para attı G20 Dönem Başkanı İtalya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen G20 Liderler Zirvesi'ne katılan bazı liderler, Roma'nın tarihi Trevi Çeşmesi’ne kadar kısa gezinti yaptı ve geleneğe uyarak çeşmeye bozuk para attı.
31.10.2021 Dünya
Cumbre Vieja Yanardağı binlerce kişiyi evinden etti! Türkiye'de tam 13 tane var...
Cumbre Vieja Yanardağı binlerce kişiyi evinden etti! Türkiye'de tam 13 tane var... Doğanın yarattığı yıkıcı felaketler arasında yer alan volkanik patlamalar, tüm dünyada uzmanlar tarafından yakından takip ediliyor. Dünya üzerinde 500 aktif volkan bulunuyor ve her yıl bunlardan 50 kadarı harekete geçerek lavlarını püskürtüyor.
25.09.2021 Gündem
Şentop: Parlamenterleri kandırarak karar çıkarmaya çalışıyorlar
Şentop: Parlamenterleri kandırarak karar çıkarmaya çalışıyorlar TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 1915 olaylarının İspanya’da 'soykırım' olarak tanınması teklifine ilişkin, "Bugüne kadar İspanya hükümetlerinin, İspanya parlamentolarındaki çoğunluğun bu yöndeki kararlara oy vermediğini, İspanya-Türkiye ilişkilerinin kıymetini göz önüne alarak onay vermediğini ifade edebilirim. Arşivlerdeki gerçekler Ermeni diasporasını desteklemiyor ama konuyu bilmeyen parlamenterleri kandırarak parlamentolardan karar çıkarmaya çalışıyorlar" dedi.
21.09.2021 Siyaset
O bölgede  21 binden fazla deprem oldu! Yanardağ faaliyete geçti
O bölgede 21 binden fazla deprem oldu! Yanardağ faaliyete geçti İspanya'nın güneybatısındaki Kanarya Adaları grubundan La Palma'daki yanardağ aktif duruma geçti. Yanardağın faaliyete geçmesiyle bölgedeki El Paso yerleşim yerindeki 350 kişi tedbir amacıyla evlerinden uzaklaştırıldı.
19.09.2021 Dünya
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Milas, Marmaris, Manavgat, Isparta, Uşak, İzmir, Denizli, Adana ve Bodrum'da son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Milas, Marmaris, Manavgat, Isparta, Uşak, İzmir, Denizli, Adana ve Bodrum'da son durum... Orman yangınlarıyla mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Bir haftadır devam eden yangınlar ciğerlerimizi yaktı. Alevlerin termik santrallere gelmemesi için mücadele veriliyor. Çökertme Mahallesi'nde halk tahliye edildi. Türkevleri Mahallesi'nde 3 bağ evi, kullanılamaz hale geldi. Antalya'nın Manavgat, Akseki, Gündoğmuş, Muğla'nın Marmaris, Köyceğiz, Milas, Kavaklıdere ve Bodrum ilçelerindeki yangınlar devam ediyor. Son dakika haberine göre Antalya'nın Manavgat ilçesinde 28 Temmuz'da başlayan orman yangınlarıyla ilgili Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında ilçe merkezindeki yangını çıkaran C.Y. (16) tutuklandı. İşte dakika dakika yangınlarda son durum....
3.08.2021 Gündem
İspanya'da son 3 günde 37 kişi Kovid-19'dan hayatını kaybetti
İspanya'da son 3 günde 37 kişi Kovid-19'dan hayatını kaybetti İspanya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından son 3 günde 37 kişinin hayatını kaybettiği, 7 bin 209 yeni vaka tespit edildiği bildirildi. Hükümet, yaz sonunda nüfusun yüzde 70'inde aşılanmanın tamamlanacağı hedefini koymuştu.
21.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Pedro Sanchez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pedro sanchez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.