Paylaşma

Paylaşma

Son dakika paylaşma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan paylaşma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını paylaşma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Paylaşma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan paylaşma gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.182 paylaşma haberi bulunmuştur. Tüm paylaşma haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, "Polemik üretenler boşa heveslenmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız. Bir şeyi söylemek istersem doğrudan söylerim." ifadelerini kullandı. Bahçeli, 'Açıkça ifade etmek isterim ki İsrail'in Gazze'de işlediği soykırımın takipçisi bizzat Türkiye'dir. 35 bine yakın Filistinli kardeşimiz terör devleti İsrail'in saldırılarında hayatını kaybetmiştir. Dökülen kanları inşallah yerde kalmayacaktır. ' dedi.
30.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan ve AK Parti değil Türkiye'dir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan ve AK Parti değil Türkiye'dir Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Tokat mitinginde açıklamalarda bulundu. 'Türkiye'nin gücünü hazmedemeyenler pusuda bekliyor' diyen Erdoğan, " Daha büyük hedeflere gözümüzü dikmişken birileri tökezlememizi bekliyor. Akıl izan sahibi herkes biliyor ki mesele Erdoğan değil, AK Parti değil, Cumhur ittifakı değil doğrudan Türkiye'dir." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Tokat'ın ardından Çorum’da düzenlenen mitingde konuşma yaptı.
25.03.2024 Gündem
Tüketiciyi yanıltıcı, aldatıcı reklamlara 17 milyon lira ceza kesildi
Tüketiciyi yanıltıcı, aldatıcı reklamlara 17 milyon lira ceza kesildi Ticaret Bakanlığı, bu ayki Reklam Kurulu toplantısında; tüketicileri aldatan, yanıltan, tecrübe ve bilgi eksikliklerini istismar eden reklam ve ticari uygulamalar hakkında 17 milyon 37 bin 891 TL idari para cezası uygulandığını açıkladı.
20.03.2024 Ekonomi
Oruç tutmak, öfke kontrolü için güzel bir araçtır!
Oruç tutmak, öfke kontrolü için güzel bir araçtır! Oruç tutmanın bireylerde bazı duyguları pekiştirebileceğinin altını çizen Uzman Psikolog Fatmanur Taşkın, “Oruç tutmak bazı ihtiyaçlara geçici olarak veda etmeyi gerektirir, bu da sabır duygusunu geliştirebilir. Oruç tutan kişi kendini kontrol etme, yaptığı ve yapacağı tüm işlerde kendisini hesaba çekme, problemlere karşı sabretme alışkanlığını kazanır. Bu nedenle oruç, öfke kontrolü için de güzel bir araçtır” dedi.
20.03.2024 Sağlık
Eylem Tok ve oğlunu ABD'de görüntüleyen kişi anlattı: Rahatlıklarını görünce şok oldum
Eylem Tok ve oğlunu ABD'de görüntüleyen kişi anlattı: Rahatlıklarını görünce şok oldum Eyüpsultan'da ehliyetsiz kullandığı otomobille, Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ile onu ABD'ye kaçıran annesi Eylem Tok, New York'ta görüntülendi. Neşeli ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken anne ile oğlunun fotoğraflarını çeken Gözde G., "Yaklaştım, neşe ve kahkaha içerisinde yürüdüklerini görünce açıkçası kanıma dokundu. Rahatlıklarını görünce şok oldum" dedi.
14.03.2024 Gündem
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa Millet Bahçesi Açılış Töreni'ne katıldı. Açılışı yapılan millet bahçesinin merhum Necmettin Erbakan ve 200 arkadaşının hatıralarıyla dolu olduğunu belirten Kurum, ‘’Buradan ilk kez açıklıyorum. Muhteşem millet bahçemizin ismi Necmettin Erbakan Millet Bahçesi olmuştur. Hocamızın ismini sonsuza kadar yaşatacaktır." dedi
24.02.2024 Gündem
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı Türkiye'ye döndü! 'Her türlü göreve hazırım'
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı Türkiye'ye döndü! 'Her türlü göreve hazırım' Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Amerika Birleşik Devletleri’nden (ABD) Türkiye'ye döndü. Gezeravcı, "Yaptığımızın bir uzay seyahati olmadığını çok rahatlıkla ifade edebilirim. Bunu bu işin otoriteleri tarafından ifade edilen değerlendirmelere istinaden söylüyorum" dedi.
12.02.2024 Gündem
TFF VAR kayıtlarını açıklayacak mı? VAR kayıtları nedir, kimin elinde?
TFF VAR kayıtlarını açıklayacak mı? VAR kayıtları nedir, kimin elinde? TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, FIFA, UEFA İlişkileri ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eröğüt, TFF'nin hayata geçirmeye hazırlandığı 3 önemli proje hakkında bilgi verdi. TFF, İspanya LaLiga'daki gibi maçların tamamlanmasının ardından VAR konuşmalarını yayınlamayı hedefliyor. Peki, TFF VAR kayıtlarını açıklayacak mı? VAR kayıtları nedir, kimin elinde?
31.01.2024 Şampiy10
WhatsApp ekran paylaşımı özelliği nedir ve nasıl kullanılır? Telefondan, masasüstünden ekran paylaşma nasıl yapılır?
WhatsApp ekran paylaşımı özelliği nedir ve nasıl kullanılır? Telefondan, masasüstünden ekran paylaşma nasıl yapılır? WhatsApp, video görüşmesi sırasında ekranınızı paylaşmanıza olanak tanıyan özelliği herkes tarafından kullanılmaya başlandı. Peki WhatsApp ekran paylaşımı özelliği nedir ve nasıl kullanılır?
31.01.2024 Gündem
Uzman isimden dijital telif açıklaması: Yasa hayata geçirilirse Türk medyasının pozitif bir dönüşüme sahne olacağı açıktır
Uzman isimden dijital telif açıklaması: Yasa hayata geçirilirse Türk medyasının pozitif bir dönüşüme sahne olacağı açıktır Google'ın Kanada merkezli dijital yayıncılara yılda 74 milyon dolara varan miktarda telif ödemeyi kabul etmesinin ardından benzer bir sistemin Türkiye'de de uygulanması gerekliliği yeniden gündeme geldi. Peki Kanada’da varılan anlaşmanın bir benzerinin Türkiye'de de hayata geçmesinin etkileri ne olur? Dijital iletişim araştırmacısı Doç. Dr. Ali Murat Kırık, olası senaryoları hurriyet.com.tr için değerlendirdi.
7.12.2023 Gündem
Depremzede kadına okul müdüründen mesajla taciz iddiası: Ben de yalnızım malum çıkar gelirim
Depremzede kadına okul müdüründen mesajla taciz iddiası: Ben de yalnızım malum çıkar gelirim 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depreme Kozan'daki evinde yakalanan, bir süre çocukları ve eşi ile birlikte eşinin çalıştığı okulda kalan K.E., okul müdürünün taciz mesajları ile hayatının şokunu yaşadı. Kadın, müdürden şikayetçi olarak savcılığa suç duyurusunda bulundu.
25.10.2023 Gündem
Yunanistan, Türkiye'den 3 şey istiyor! Vize için devreye girmeye hazırlar
Yunanistan, Türkiye'den 3 şey istiyor! Vize için devreye girmeye hazırlar Yunanistan Göç ve İltica Bakanı Dimitris Keridis'in geçtiğimiz günlerde dile getirdiği 'göç anlaşması' ile ilgili detayları okuyucuları ile paylaşan Kathimerini gazetesi, Atina'nın göç krizi konusunda Türkiye ile anlaşmak istediğini vurguladı ve atılacak adımları sıraladı.
27.09.2023 Dünya
Ahmet Yesevi Eserleri Nelerdir? Ahmet Yesevi Eserleri'nin Özellikleri
Ahmet Yesevi Eserleri Nelerdir? Ahmet Yesevi Eserleri'nin Özellikleri Türkiye'de ve diğer İslam ülkelerinde Pir-i Türkistan adıyla bilinen Ahmet Yesevi 1083 yılında Kazakistan'ın Sayram kentinde doğdu. Henüz 32 yaşındayken büyük mutasavvıflar için kullanılan "Baba" unvanı ile anılan Ahmet Yesevi, 61 yaşındayken evinin altına kazdırdığı bir dehlizde yaşamaya karar verdi. Bunun nedeni Hz. Muhammed'in 61 yaşında vefat etmesidir. Son yıllarını halvette ve inzivada geçiren Ahmet Yesevi tasavvufun Anadolu'da yayılmasında etkili oldu. Başta Mevlana, Kaygısuz Abdal ve Yunus Emre olmak üzere birçok tekke şairi Ahmet Yesevi'den etkilenmiştir. 
22.09.2023 Kültür Sanat
Emine Erdoğan: Sıfır atık felsefesi dünyanın dört bir yanına ulaşacak
Emine Erdoğan: Sıfır atık felsefesi dünyanın dört bir yanına ulaşacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkevi'nde gerçekleştirilen 'Küresel Sıfır Atık Hareketine Doğru' programıyla ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
19.09.2023 Gündem
Samsung Golf Turnuvası’nın kazananları belli oldu
Samsung Golf Turnuvası’nın kazananları belli oldu Kemer Country Club’da, 9-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Samsung Golf Turnuvası, İki gün boyunca golf severleri bir araya getirdi.
11.09.2023 Şampiy10
Samsung Türkiye’nin düzenlediği golf turnuvası Kemer Country Club’da başlıyor
Samsung Türkiye’nin düzenlediği golf turnuvası Kemer Country Club’da başlıyor Samsung Golf Turnuvası, golfseverleri 9-10 Eylül tarihlerinde Kemer Country Club’da bir araya getirecek.
8.09.2023 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı ile Hava Harp Okulu Komutanlığı'nın diploma ve sancak devir teslim töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurla cumhuriyeti buluşturan ve kaynaştıran bir yönetim olarak 2023 senesini hak ettiği şekilde idrak etmenin gayretindeyiz" dedi. Erdoğan, "Ordumuz ile halkımızın arasını açmayı hedefleyen 15 Temmuz ihaneti, bu açıdan da başarısız olmuştur. İnşallah bundan sonra da sinsi niyetleri boşa düşürmeye devam edeceğiz" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu Komutanlığı Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde yaptığı açıklamada, "Kendi savaş uçaklarını geliştiren üretebilen ülke haline geldik." dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz'da 2023-2024 yılı Su Ürünleri Av Sezonu Açılışı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yarın itibarıyla gemi başına 3 bin 500 ila 60 bin lira arasında desteği depremzede balıkçılarımızın hesaplarına yatırıyoruz." ifadelerini kullandı.
31.08.2023 Gündem
Erkul, Forbes Teknoloji Konseyi’ne seçildi
Erkul, Forbes Teknoloji Konseyi’ne seçildi Yapay zeka, IoT, Gaming sektörlerinde faaliyet gösteren girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech’in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, dünya çapında saygın ve etkili iş liderlerinin davet edildiği Forbes Teknoloji Konseyi’ne kabul edildi.
29.08.2023 Ekonomi
Saç kıran hastalığına yakalanan Işın Karaca peruksuz halini paylaştı
Saç kıran hastalığına yakalanan Işın Karaca peruksuz halini paylaştı Geçtiğimiz haftalarda Alopeci Universal (saç kıranın son evresi) hastalığına yakalandığını ve saçlarının, kirpiklerinin ve kaşlarının döküldüğünü açıklayan şarkıcı Işın Karca; sosyal medya hesabından konser öncesi hazırlık yaptığı bir videosunu paylaştı.
29.07.2023 Magazin
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den 'Muharrem ayı' mesajı
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den 'Muharrem ayı' mesajı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Muharrem ayı' mesajında, "Bize düşen Kerbela hadisesinden ders ve ibret almak; birliğimizi, dirliğimizi ve kardeşliğimizi tahrip etmeye niyetlenip heveslenen karanlık odaklara geri adım atmadan direnmektir" dedi.
29.07.2023 Gündem
Saçkıran nedir? Sarımsak ile ilgili doğru bilinen gerçek ortaya çıktı
Saçkıran nedir? Sarımsak ile ilgili doğru bilinen gerçek ortaya çıktı İnsanların korkulu rüyalarından biri olan hastalık da 'Saçkıran.' Tıp dilinde alopesi areata olarak adlandırılan saç kıran sadece saçta değil kirpiklerde, sakallarda ve kaşlarda da görülüyor.Peki Saçkıran'ın belirtileri nelerdir? 'tanısı nasıl konuluyor?, 'risk fakörleri nelerdir?' 'tekrarlar mı?' Çoğu kişi bu sorulara yanıt arıyor. Uzman isimlerden saçkıran ile ilgili birçok detayı öğrendik.
29.07.2023 Sağlık
Bahçeli: Kerbela katliamı Müslümanların ortak hüznü, ortak sızısı, dökülen ortak kanıdır
Bahçeli: Kerbela katliamı Müslümanların ortak hüznü, ortak sızısı, dökülen ortak kanıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hicri 61 yılı 10 Muharrem’de yaşanan Kerbela katliamı Müslümanların ortak hüznü, ortak sızısı, dökülen ortak kanıdır" dedi. Bahçeli, "Kerbela’dan çıkarılacak doğru mesajlar bir daha benzeri dramların yaşanmasını kuşkusuz engelleyecek, batıl ve hain planları da bozacaktır" ifadelerini kullandı.
28.07.2023 Gündem
AŞURE GÜNÜ ve CUMA MESAJLARI 28 Temmuz 2023 🕌🌙 En güzel Cuma mesajları > Anlamlı, ayetli, en yeni, hayırlı, farklı, Aşure günü Cuma mesajları ile aşure günü ve cuma sözleri
AŞURE GÜNÜ ve CUMA MESAJLARI 28 Temmuz 2023 🕌🌙 En güzel Cuma mesajları > Anlamlı, ayetli, en yeni, hayırlı, farklı, Aşure günü Cuma mesajları ile aşure günü ve cuma sözleri Cuma mesajları bu haftada da müminler tarafından araştırılıyor. Muharrem ayının 10. günü idrak edilen Aşure Günü'nün Cuma gününe gelmesi vatandaşların aşure günü ve cuma mesajları aramalarını arttırdı. Peygamberimiz güneşin doğduğu en hayırlı gün olarak ifade ettiği Cuma günü gelirken, bu mübarek günün aşure gününe denk gelmesi vatandaşları heyecanlandırdı. Whatsapp, Instagram, Facebook, Twitter üzerinden paylaşmak için anlamlı, ayetli, farklı, en yeni resimli cuma mesajları araştırmaları hızlanırken resimli aşure günü mesajları ve Cuma sözleri aramaları da arttı. Biz de annenize, babanıza, arkadaşlarınıza ve akrabalarınıza göndermek için hadisli, dualı ve ayetli cuma mesajları ile aşure günü mesajlarını birlikte derledik. İşte En güzel Cuma mesajları 28 Temmuz 2023 ile Resimli aşure günü ve cuma mesajları…
28.07.2023 Gündem
Sosyal medyadan gelen linke tıkladı, hayatının şokunu yaşadı!
Sosyal medyadan gelen linke tıkladı, hayatının şokunu yaşadı! Son zamanlarda dolandırıcılık haberlerinin artmasıyla birçok kişi büyük mağduriyet yaşadı. Tekirdağ'da sosyal medya hesabı Facebook'tan gelen bir linke tıklayan şahıs, açılan siteye bilgilerini girince 34 bin TL parasını kaptırdı.
26.07.2023 Gündem
Evinin bir katını eşi için müzeye çevirdi! 50 yıldır saçını saklıyor
Evinin bir katını eşi için müzeye çevirdi! 50 yıldır saçını saklıyor Böyle aşk görülmedi. Sivas’ta yaşayan 83 yaşındaki Mustafa Yıldırım, vefat eden eşinin bir tutam saçını cam biblonun içerisinde yıllardır saklıyor.
21.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Paylaşma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki paylaşma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.