Partner

Partner

Son dakika partner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan partner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını partner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Partner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan partner gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.048 partner haberi bulunmuştur. Tüm partner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Partner, aile ya da yönetici.... 3 burç bağları bugün koparıyor! Astrolog Aygül Aydın önerdi: Bu 5 kurala uyun!
Partner, aile ya da yönetici.... 3 burç bağları bugün koparıyor! Astrolog Aygül Aydın önerdi: Bu 5 kurala uyun! Jüpiter ve Uranüs Boğa ile kavuştu, Ay Aslan burcundaki seyahatine devam ediyor. Hayatın bazen tahammül edilemez olduğunu belirten Astrolog Aygül Aydın'a göre, tek yapılması gereken yeni ufuklar açacak insanlarla bağ kurmak. Aygül Aydın, bugünün Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
17.04.2024 Astroloji
İşletim sistemlerinde yeni karar! Ürün kullanmak suçtur
İşletim sistemlerinde yeni karar! Ürün kullanmak suçtur Siber saldırıların önüne geçmek için lisanslı ürünler kullanılması gerektiğini söyleyen PintiPin'in kurucusu Bahadır Düzgün, "İşletim sistemlerinde lisanssız ürün kullanmak suçtur" ve şöyle devam etti, "İşletim sistemlerinde lisanssız ürün kullanmak suçtur. Biz de bilgisayarlarda kullanılan son sürüm Windows 10 Pro işletim sistemi" dedi.
22.03.2024 Gündem
Melis Sezen ile Salih Bademci partner oldu! 'Bir Cumhuriyet Şarkısı’nda partner oldular
Melis Sezen ile Salih Bademci partner oldu! 'Bir Cumhuriyet Şarkısı’nda partner oldular Cumhuriyetin 100. yılına ithafen çekilecek “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminin kadrosu netlik kazandı. İlk Türk operasının bestecisi Ahmet Adnan Saygun’u Salih Bademci, eşi Mediha Boler’i ise Melis Sezen canlandıracak. Filmin provaları yakında başlayacak.
2.03.2024 Magazin
Dış ticaret ilişkileri ADASO'da görüşüldü
Dış ticaret ilişkileri ADASO'da görüşüldü Kosova Cumhuriyeti Bölgesel Kalkınma Bakanı Fikrim Damka ve beraberindeki heyetin katılımıyla Adana Sanayi Odası’nda Türkiye-Kosova ikili ticari ilişkilerin görüşüldüğü toplantı düzenlendi.
18.02.2024 Adana
'Rahim ağzı kanserinde taramaların önemi büyük'
'Rahim ağzı kanserinde taramaların önemi büyük' Serviks kanserinin, dünya çapında kadınlarda en sık görülen dördüncü kanser türü olduğunu belirten Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümünden Doç. Dr. Esra Nur Tola, “Rahim ağzı kanserlerinin yüzde 99,7'sinde HPV tespit edilir. HPV dışında serviks kanseri risk faktörleri düşük sosyoekonomik düzey ve sigaradır. İlginç olarak erkek partneri sünnetli olanlarda serviks kanseri daha az görülür. Erken evrede belirti vermeyen rahim ağzı kanserinde taramaların önemi büyüktür. HPV aşısı 12 yaşından itibaren hem kadınlara hem erkeklere önerilir” dedi.
17.01.2024 Sağlık
Rahim ağzı kanseri için kritik uyarı: Erkek çocukların aşılanması şart
Rahim ağzı kanseri için kritik uyarı: Erkek çocukların aşılanması şart Rahim ağzı kanserinin önlenebilir bir hastalık olduğunu ve HPV aşısının devlet politikası haline getirilerek aşılama programına girmesi gerektiğini söyleyen Jinekolojik Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Ünal, HPV aşısının hem erkek hem de kız çocuklarına erken yaşta yapılmasının önemine işaret etti. Prof. Dr. Ünal, “Esasında erkeklerin aşılanması gerekiyor. Bu virüsü erkekler taşıyor ve bulaştırıyor. Dolayısıyla 9 ila 15 yaş arasındaki erkek çocuklarının aşılanması şarttır” dedi.
15.01.2024 Sağlık
Paris 2024 öncesi Uluslararası Olimpiyat Komitesi’ne Türk partner
Paris 2024 öncesi Uluslararası Olimpiyat Komitesi’ne Türk partner E-ticaret platformu Trendyol, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC)’nin resmi “E-Ticaret Hizmetleri Partner”i Trendyol oldu. İşbirliğinin, Türkiye’yle birlikte Avrupa ülkelerini de kapsayacağı belirtildi.
20.12.2023 Diğer Sporlar
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu Dünyanın dört bir yanından girişimleri ve yatırımcıları bir araya getiren Take Off İstanbul Girişim Zirvesi sona erdi. Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde düzenlenen, ülkemizin yüksek teknoloji firmalarından değerli girişimlerine, uluslararası girişim merkezlerinden teknoparklara varan geniş bir partner ağına sahip olan zirve, girişim ekosisteminin büyük oyuncularını bir araya getirerek girişimciler için bir iş birliği zemini oluşturdu. İki gün süren ve 43 ülkeden 1252 girişimin başvuru yaptığı zirvede toplam 200 yerli ve yabancı girişim yer aldı. Azerbaycan ve Katar’ın ülke pavilyonlarının yer aldığı, 100'den fazla yatırımcının katıldığı zirve ziyaretçilerine de girişimci, paydaş ve sponsorların stantlarında farklı ürünleri deneyimleme, ilham veren konuşmacıları dinleme ve birçok önemli isimle tanışma şansı sundu.
7.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Oyun dünyası, “Gaming in Advertising” etkinliğinde buluştu
Oyun dünyası, “Gaming in Advertising” etkinliğinde buluştu İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından, 22 Kasım’da gerçekleştirilen Gaming in Advertising etkinliğinde, oyun dünyasının markalar ve pazarlama iletişimi açısından potansiyeli farklı perspektiflerden ele alındı.
27.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Kıvanç Tatlıtuğ'un Aşk-ı Memnu'daki yüzme sahnesi yorumu güldürdü!
Kıvanç Tatlıtuğ'un Aşk-ı Memnu'daki yüzme sahnesi yorumu güldürdü! Aşk-ı Memnu dizisinde Beren Saat ile başrolleri paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ, İstanbul İçin Son Çağrı filminde bir kez daha partner oldu. Tatlıtuğ yıllar sonra dizideki yüzme sahnesiyle ilgili konuştu, yaptığı yorum çok güldürdü.
25.11.2023 Magazin
Bakan Şimşek: Ülkemizdeki yatırım fırsatlarını anlattık
Bakan Şimşek: Ülkemizdeki yatırım fırsatlarını anlattık Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yatırım turları devam ediyor. Bakan Şimşek Fransa'dan sonra Katar ve Suudi Arabistan'ı kapsayan turlarına devam ediyor.
24.10.2023 Ekonomi
Contemporary İstanbul’a yeni partner
Contemporary İstanbul’a yeni partner Türkiye’nin önde gelen sanat etkinliklerinden olan ve bu sene 26 Eylül – 1 Ekim tarihlerinde Tersane İstanbul’da gerçekleşecek olan Contemporary İstanbul’un yeni partneri e-ticaret platformu Trendyol oldu.
27.09.2023 Vitrin
Öğrencilerin iş ve staj imkanlarının artırılması için yeni protokol
Öğrencilerin iş ve staj imkanlarının artırılması için yeni protokol Yükseköğretim kurumlarından mezun olan öğrencilerin iş hayatına dahil olmada yaşadıkları zorlukların önüne geçmek amacıyla iş birliği protokolü imzalandı. Anadolu Üniversitesi ile Eleman.net arasında imzalanan protokol çerçevesinde öğrenci ve mezunların iş ve staj imkanlarının artırılmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirilecek.
17.08.2023 Eğitim
Tempolu, sürükleyici... Ruhun Duymaz dizisi konusu nedir? Ruhun Duymaz uyarlama mı?
Tempolu, sürükleyici... Ruhun Duymaz dizisi konusu nedir? Ruhun Duymaz uyarlama mı? Yaz döneminin en tempolu, en sürükleyici dizisi Ruhun Duymaz 1 bölümüyle ekrana geliyor. Fox Tv'de Pazartesi akşamları izleyiciyle buluşacak dizinin yönetmenliğini Aytaç Çiçek yaparken senaryosunu Ayşe Kutlu yazıyor. Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız'ın partner olacağı Ruhun Duymaz konusu nedir? Ruhun Duymaz uyarlama mı? İşte detaylar...
31.07.2023 Televizyon
Uzman isimden erkeklere uyarı! Bunu yapmak sperm sayısını ciddi oranda düşürüyor
Uzman isimden erkeklere uyarı! Bunu yapmak sperm sayısını ciddi oranda düşürüyor Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Nicel Taşdemir, yaşam tarzının baba olmak için gereken sperm miktarında etkili olduğunu belirterek, 'kısırlık' hakkında açıklamalarda bulundu.
24.07.2023 Sağlık
Körfez ülkeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Arap ülkelerini ziyaret etmesinden çok mutlu
Körfez ülkeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Arap ülkelerini ziyaret etmesinden çok mutlu Halihazırda stratejik ve canlı olan ilişkiyi daha da güçlendirmek için 12-13 Kasım tarihlerinde İstanbul’da Körfez ülkeleri yatırımcıları ve Türk iş dünyası bir araya getirilecek. İstanbul'a gelecek olan Körfez ülkeleri yatırımcılarıyla 25 milyar dolarlık ticaret amaçlanıyor.
20.07.2023 Gündem
Partner seçiminizi o özelliğiniz belirliyor! Flört araştırmasında dikkat çeken sonuç
Partner seçiminizi o özelliğiniz belirliyor! Flört araştırmasında dikkat çeken sonuç Avustralya ve Britanyalı araştırmacıların yürüttüğü çalışmaya göre flört aşamasındaki birçok bireyin partner seçmesini sağlayan önemli bir özellik var. Bireyler partnerini fiziksel açıdan kendilerine daha çok benzeyen kişilere göre seçiyor.
11.07.2023 Gündem
Pınar Deniz partneri Kaan Urgancıoğlu'nun evliliğiyle ilgili konuştu!
Pınar Deniz partneri Kaan Urgancıoğlu'nun evliliğiyle ilgili konuştu! Sevgilisi Kaan Yıldırım’la tatil dönüşü görüntülenen Pınar Deniz, "Yargı" dizisindeki partneri Kaan Urgancıoğlu’nun sürpriz evliliğiyle ilgili konuştu.
8.07.2023 Magazin
Yaz aşkı kapıyı çalmak üzere! Bu yaz hayatının aşkını bulacak 5 burç
Yaz aşkı kapıyı çalmak üzere! Bu yaz hayatının aşkını bulacak 5 burç Güneş tepede parlamaya, herkes yazlıklarda buluşmaya başladıysa mevsimi gelmiş; yaz aşkı kapıyı çalmak üzeredir. Şüphe yok ki yaz mevsiminin daha çabuk aşık olmamızı sağlayan enerjisi vardır. Kalbimiz daha hızlı atar. Şarkılar daha anlamlı hale gelir. Peki bu yaz hayatının aşkını bulacak burçlar hangileridir? İşte yaz aşkını bulacak 5 burç...
18.10.2023 Astroloji
Eski sevgilisiyle Serenay Sarıkaya aşk yaşamıştı! Hande Erçel: Çok tatlı buluyorum
Eski sevgilisiyle Serenay Sarıkaya aşk yaşamıştı! Hande Erçel: Çok tatlı buluyorum Oyuncu Hande Erçel, hem iş insanı Hakan Sabancı ile ilişkisiyle hem de sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Erçel, son olarak yüzü olduğu markanın lansmanında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Oyuncu, "Afra Saraçoğlu ve Serenay Sarıkaya'yı nasıl buluyorsunuz?" sorusuna yanıt verdi.
21.06.2023 Magazin
Maviye Sürgün Ali Tarhun kimdir? Maviye Sürgün Ali'yi kim oynuyor? Caner Cindoruk kaç yaşında?
Maviye Sürgün Ali Tarhun kimdir? Maviye Sürgün Ali'yi kim oynuyor? Caner Cindoruk kaç yaşında? Maviye Sürgün Ali kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek Maviye Sürgün dizisinde SAT komandosu Ali'yi Caner Cindoruk canlandırıyor. Sadakatsiz dizisinden sonraki ilk projesi olan Cindoruk'un partneri ise Damla Sönmez oldu. Peki Caner Cindoruk kaç yaşında? Caner Cindoruk nereli? İşte detaylar...
11.06.2023 Televizyon
Yargıtay'dan dikkat çeken 'cimrilik' ve 'ter kokma' kararı: Evliliği bitiriyor
Yargıtay'dan dikkat çeken 'cimrilik' ve 'ter kokma' kararı: Evliliği bitiriyor Bu kusur evliliği bitiriyor. Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı. Evli çiftler, ilk başlarda işler iyi ilerlese de sonrasında birbirlerine olan tahammüllerini kaybedebiliyor. Çok ufak tartışmalar, zaman geçtikçe fiziksel şiddete kadar uzanabiliyor, evliliklerin sonunu getirebiliyor. Yargıtay cimrilik ile ter kokmayı kusur saydı ve boşanmaya haklı sebep olarak gördü. Bu kararı uzman isimler değerlendirdi. İşte haberin detayları...
6.06.2023 Gündem
Salih Bademci: Önce arkadaştık, mezun olduktan sonra sevgili olduk
Salih Bademci: Önce arkadaştık, mezun olduktan sonra sevgili olduk Oyuncu Salih Bademci, 2015 yılında hayatını birleştirdiği meslektaşı İmer Özgün ile 'Fikret' karakterine hayat verdiği 'İstanbullu Gelin' (2017-2019) dizisinde kamera karşısına geçmişti. Mutlu bir evlilikleri olan ve İklim adında kız çocukları dünyaya gelen çiftten Bademci, "Eşinizle birlikte daha önce aynı projede yer aldınız. Nasıl bir duyguydu?" sorusunu cevapladı.
6.05.2023 Magazin
İkisinin dizisi de bu sezon bitiyor! Burcu Biricik ve Barış Arduç tekrar partner geliyor!
İkisinin dizisi de bu sezon bitiyor! Burcu Biricik ve Barış Arduç tekrar partner geliyor! Camdaki Kız ve Alparslan Büyük Selçuklu dizileri bu sezon final yapıyor. Nalan rolüyle bir döneme damga vuran Burcu Biricik ile Alparslan karakterini başka kimse oynayamayacak kadar başarılı olan Barış Arduç ikilisi yeni dönemde dijital projede bir araya geliyor.
27.04.2023 Televizyon
Erkeklerin cinsel dürtülerinin daha yoğun olduğu doğru mu?
Erkeklerin cinsel dürtülerinin daha yoğun olduğu doğru mu? Kadın ve erkek cinselliği genelde birbirinden farklı deneyimlenir. Peki erkeklerin cinsel dürtülerinin daha yoğun olduğu ve kadınlardan daha fazla seks düşündükleri doğru mu? Araştırmalar bu soruya yanıt veriyor.
18.04.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Partner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki partner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.