Parmakları Koptu

Parmakları Koptu

Son dakika parmakları koptu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan parmakları koptu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını parmakları koptu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Parmakları Koptu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan parmakları koptu gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 parmakları koptu haberi bulunmuştur. Tüm parmakları koptu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocuğun parmakları koptu! Yürüyen merdiven dehşetinde görüntüler ortaya çıktı
Çocuğun parmakları koptu! Yürüyen merdiven dehşetinde görüntüler ortaya çıktı İstanbul Şişli'de perşembe günü dehşete düşüren bir olay yaşandı. 7 yaşındaki çocuğun ailece gittikleri alışveriş merkezinde yürüyen merdivene ayağı sıkıştı. 3 parmağı kopan çocuk hastaneye kaldırıldı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Dehşet anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
4.02.2023 Yaşam
16 yaşındaki çocuğun korkunç anı! Yerde buldu parmakları parçalandı!
16 yaşındaki çocuğun korkunç anı! Yerde buldu parmakları parçalandı! Karabük’ün Safranbolu ilçesinde iddiaya göre 16 yaşındaki bir çocuğun yerde bulduğu cismin patlaması sonucu parmakları parçalandı.
26.10.2020 Yaşam
D-100 Karayolu’nda kaza yapan sürücünün ayak parmakları koptu
D-100 Karayolu’nda kaza yapan sürücünün ayak parmakları koptu Avcılar, D-100 Karayolu, Ankara istikametinde seyir halindeki bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı yönde iki araca çarptıktan sonra önce takla attı sonra da bariyerlere çarptı. Kaza sonrası bariyerin kapıdan girmesi nedeniyle sürücünün ayak parmakları koptu. Araç içinde kopan parmaklar bulunarak hastaneye götürüldü.
24.10.2019 Gündem
Balıkçı teknesinde korkunç kaza! Parmakları koptu
Balıkçı teknesinde korkunç kaza! Parmakları koptu Antalya'da avlanan balıkçının halata sıkışan 3 parmağı koptu. Yaralı balıkçı, bulunduğu tekneden alınıp deniz polisi tarafından hastaneye yetiştirildi
8.01.2019 Yaşam
Otelin beton iskelesi çöktü! Yaralılar var
Otelin beton iskelesi çöktü! Yaralılar var Aydın'ın Didim ilçesindeki bir otelin beton iskelesinin çökmesi sonucu, 2'si ağır, 8 kişi yaralandı. Yaralılardan bazılarının bacakları ve parmakları koptu. Sahil Güvenlik ekipleri ve deniz polisi, denizde tatilcilerin kopan vücut parçalarını aradı.
5.05.2018 Yaşam
Ayrıldığı eşini silahla vurarak öldürdü
Ayrıldığı eşini silahla vurarak öldürdü Kars’ta 2 yıl önce ayrıldığı eşini babasının arabasında av tüfeğiyle vurarak öldüren şahıs, kısa sürede yakalandı.
12.02.2018 Yaşam
Bursa'da feci kazada can pazarı: 4 yaralı
Bursa'da feci kazada can pazarı: 4 yaralı Bursa'nın İnegöl ilçesinde, iki özel otomobil ile bir traktörün karıştığı kazada biri ağır 4 kişi yaralandı. Sıkışan kadın itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, bir kişinin 3 parmağı koptu.
2.02.2017 Yaşam
Parmakları kopan teröriste ilk yardımı polis yaptı
Parmakları kopan teröriste ilk yardımı polis yaptı Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde polise el yapımı patlayıcı atmak isteyen teröristin parmakları koptu.
10.01.2016 Yaşam
Polise patlayıcı atarken parmakları koptu!
Polise patlayıcı atarken parmakları koptu! MALATYA İnönü Üniversitesi’nde 2 grup arasında çıkan kavgaya müdahale eden polise el yapımı patlayıcı atmak isteyen üniversite öğrencisi, patlayıcının elinde infilak etmesi sonucu yaralandı. Öğrencinin parmakları koparken, 3 arkadaşı da yaralandı. Polis olayla ilgili 65 kişiyi gözaltına aldı.
29.09.2021 Gündem
Polis aracına atmak istedi elinde patladı!
Polis aracına atmak istedi elinde patladı! Diyarbakır'da polis aracına atmak istediği patlayıcı elinde infilak eden saldırganın parmakları koptu.
29.09.2021 Gündem
Parmakları 8 saatte dikildi!
Parmakları 8 saatte dikildi! Traktörün motor kayışına elini kaptırdı
10.06.2013 Yaşam
Güneydoğu'da 15 Şubat gerginliği!
Güneydoğu'da 15 Şubat gerginliği! ABDULLAH Öcalan’ın Kenya’da yakalanarak Türkiye’ye getirilmesi yıldönümü nedeniyle Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin çeşitli kentlerinde kepenkler bugün açılmazken, Şırnak’ın Cizre ile Mardin’in Nusaybin ilçelerinde terer örgütü yandaşları yasadışı gösteriler yaptı
29.09.2021 Gündem
Sörf yaparken parmakları koptu
Sörf yaparken parmakları koptu Ailesiyle tatilini geçirdiği Datça’da sörf yaparken geçirdiği kaza sonucu iki parmağı kopan 7 yaşındaki İtalyan çocuk, askeri helikopterle Marmaris’ten İzmir’e gönderildi...
31.07.2012 Yaşam
Şok rapor
Şok rapor Elini kıyma makinesine kaptıran 42 yaşındaki Fadime Yıldız'ın dört parmağı kopmuştu
13.04.2011 Yaşam
Zeytinburnu’nda patlama!
Zeytinburnu’nda patlama! Zeytinburnu’nda bir öğrencinin otomobilin üzerinde bularak açmaya çalıştığı paketteki patlayıcı patladı
29.09.2021 Gündem
Belgrad kadar tomruk!
Belgrad kadar tomruk! Sunta fabrikasında önceki gün başlayan yangına müdahale karadan ve havadan sürdü
29.09.2021 Gündem
Askeri hurdalıkta patlama
Askeri hurdalıkta patlama KAHRAMANMARAŞ'ta, askeri mühimmatın yeraldığı tatbikat alanında, bazı aileler metal hurda topladığı sırada bir patlama meydana geldi...
29.09.2021 Gündem
Basket maçında parmakları  koptu   !
Basket maçında parmakları koptu ! İsrail'de geçtiğimiz hafta Hapoel Jerusalem ve Hapoel Holon takımları arasında yapılan basketbol maçı kana bulandı.
13.11.2007 Yaşam
Maytapla oynadı, parmakları koptu !
Maytapla oynadı, parmakları koptu ! G.Antep'te, elinde maytap patlayan 11 yaşındaki Ferhat Turgut Göklü'nün 3 parmağı koptu.
12.10.2007 Yaşam
Traktörün vantilatör kayışı parmaklarını kopardı
Traktörün vantilatör kayışı parmaklarını kopardı Sivas'ın Zara İlçesi'nde traktörün vantilatör kayışına sağ elini kaptıran 2 yaşındaki Seher Kılıç'ın parmakları koptu
4.01.2007 Yaşam
Dikili'de patlama
Dikili'de patlama İzmir'in Dikili İlçesi'nde bugün sabaha karşı meydana gelen patlamada Abdurrahman Tayfur'un parmakları koptu. Tayfur hastaneye kaldırılarak tedaviye alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı
29.09.2021 Gündem
THY uçağında plastik patlayıcılı bubi tuzağı
THY uçağında plastik patlayıcılı bubi tuzağı İzmir'den İstanbul'a inen "Rize" uçağını temizleyen üç görevli 12 nolu koltuğun arkasında bir bayan cüzdanı buldu. İçine bomba tuzaklanan cüzdan açılır açılmaz patladı. Bir görevlinin parmakları koptu, diğer ikisi yüzlerinden hafif yaralandı
29.06.2004 Yaşam
THY uçağında bomba patladı
THY uçağında bomba patladı Atatürk Havalimanı'nda İzmir Uçağı'na cüzdan içerisinde yerleştirilen bomba düzeneğinin patlaması sonucu bir temizlik görevlisinin elinden yaralandığı bildirildi
29.09.2021 Gündem
Bombacının elinde patladı
Bombacının elinde patladı Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı düzenlemek isteyen teröristin elinde boru tipi bomba patladı
29.09.2021 Gündem
Beyin cerrahının parmakları akıl almaz kazada koptu! Hastaneye koştu
Beyin cerrahının parmakları akıl almaz kazada koptu! Hastaneye koştu Gaziosmanpaşa'da, otomobil kapısı ile kamyonet arasında sıkışan elinin parmakları kopan beyin cerrahı, parmaklarını alarak görev yaptığı hastaneye koştu. İlk müdahalenin ardından kopan parmaklarla birlikte Gebze'deki özel hastaneye götürülen doktor, 16 saat süren operasyon geçirdi. Doktorun parmaklarının yerine dikildiği öğrenildi.
25.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Parmakları Koptu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki parmakları koptu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.