Gazete Vatan Logo

Zeytinburnu’nda patlama!

Zeytinburnu’nda bir öğrencinin otomobilin üzerinde bularak açmaya çalıştığı paketteki patlayıcı patladı

Zeytinburnu’nda patlama!

Zeytinburnu’nda bir öğrencinin otomobilin üzerinde bularak açmaya çalıştığı paketteki patlayıcı infilak etti.

Parmakları kopan öğrenci, hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, 58. Bulvar Caddesi 46/3 Sokakta, 9. sınıf öğrencisi Eyüp Yusuf A. (16), park halindeki 34 UJ 4115 plakalı otomobilin üzerinde gördüğü paketi açmaya çalıştı.



Bu sırada, içerisinde patlayıcı madde bulunan paketin infilak etmesi sonucu Eyüp Yusuf A’nın parmakları koptu.

Yaralı çocuk, ambulansla İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili incelemenin devam ettiği belirtildi.

Patlamada yaralanan çocuk parmaklarının dikilmesi için ameliyata alındı

Zeytinburnu’nda meydana gelen patlamada 14 yaşındaki Eyüp Yusuf Andiç yaralandı. Andiç’in yaralanmasına, yolda bulduğu ve içinde ses bombası olduğu öğrenilen paketin patlamasının neden oldu. Sol elindeki iki parmağın koptuğu öğrenilen Andıç, parmaklarının dikilmesi için ameliyata alındı.

Olay 58 Bulvar 46/3’te sokak içerisinde 16:30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre sokak içinde arkadaşları ile oyun oynayan İhsan Mermerci Lisesi 9. sınıf öğrencisi Eyüp Yusuf Andiç, bir otomobilin üzerinde gördüğü şüpheli paketi karıştırmaya başladı. Paketin beklenmedik bir şekilde patlaması sonucu Andiç parmaklarından yaralandı.

Patlamayı gören vatandaşlar Andiç’i ilk önce Zeytinburnu’ndaki Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi’ne ardından ’İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürdü. Acil serviste tedavi altına alınan Andiç’in göğsünde ufak bir yaranın olduğu ve patlamanın şiddetinden dolayı kulaklarında geçici sağırlık bulunduğu öğrenildi. Patlamada sol elindeki serçe ve işaret parmağı kopan Andiç, hemen tedavi altına alındı.

Hayati tehlikesi bulunmayan yaralı genç plastik cerrahi sevk edilerek ameliyata alındı. Doktorlar kopan parmağı dikmek için çalışmalarına devam ediyor.

Haberin Devamı