Paraya Para Demiyorlar

Paraya Para Demiyorlar

Son dakika paraya para demiyorlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan paraya para demiyorlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını paraya para demiyorlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Paraya Para Demiyorlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan paraya para demiyorlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 paraya para demiyorlar haberi bulunmuştur. Tüm paraya para demiyorlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gülşen'in yeğeni Ezra merak edilen soruyu yanıtladı
Gülşen'in yeğeni Ezra merak edilen soruyu yanıtladı Popçu Gülşen'in hem meslektaşı hem de yeğeni olan Ezra, önceki gün Maslak’da görüntülendi. 32 yaşındaki şarkıcı, söz ve müziği Yıldız Tilbe’ye ait yeni parçası ‘Aşk Kazanacak’ parçası hakkında konuştu.
15.08.2023 Magazin
Paraya para demiyorlar! Dakikalar içerisinde milyon dolarlar kazanıyorlar
Paraya para demiyorlar! Dakikalar içerisinde milyon dolarlar kazanıyorlar Dünyaca ünlü isimler, kendi mesleklerinin dışında Instagram’daki tek paylaşımlarıyla bile milyon dolarlar kazanıyor. Markalar, ünlülere paylaşım başına ödeyeceği rakamın hesaplamalarını takipçi sayısına göre yapıyor. Dünyaca ünlü isimler dakikalar içinde milyon dolar kazanıyor. Peki Türkiye'de durum nasıl? Türk ünlüler paylaşım başına kaç lira kazanıyor. İşte ünlü isimlerin rekor kazançları...
15.08.2023 Magazin
Kilosu 100 bin liradan satılıyor! Büyük talep var
Kilosu 100 bin liradan satılıyor! Büyük talep var Bu işi yapan zengin oluyor. Büyük para kazandırıyor. UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan ve "en iyi korunan 20 kent" arasında bulunan Karabük’ün Safranbolu ilçesiyle özdeşleşen safran bitkisinin hasadı başladı. Safranın kilosu 100 bin liradan satılıyor.
11.10.2022 Ekonomi
Büyük gelir kaynağı oldu! Kilosu 20 liradan satılıyor
Büyük gelir kaynağı oldu! Kilosu 20 liradan satılıyor Denizli’nin Çivril ilçesinde 300 yıldır yetiştirilen ve ‘ölümsüzlük meyvesi’ olarak da bilinen hünnap hasadı başladı. Dedelerinden miras ağaçlarla hünnap yetiştiriciliğine başlayan Hasan Bulut “Hünnap bu yıl daha bereketli” dedi. Tonlarca talep edilen hünnabın kilosu ise 20 liradan satılıyor
1.10.2022 Ekonomi
Büyük gelir kaynağı oldu! Kilosu 20 liradan satılıyor
Büyük gelir kaynağı oldu! Kilosu 20 liradan satılıyor Paraya para demiyorlar. Büyük gelir kaynağı oldu. Vatandaşlar akın ediyor. Kilosu 20 liradan satılıyor. Ankara’da tarihi 19. yüzyıla kadar uzanan hünnap yetiştiriciliği her geçen gün artıyor. Ata mirası meyveyi modern tarımla buluşturan üreticiler, rekoltede önemli bir artış sağlayarak yeni bir gelir kapısı oluşturdu.
25.09.2022 Ekonomi
Paraya para demiyorlar! Devlet tanesini 12,5 liradan alıyor, iş kapısı oldu
Paraya para demiyorlar! Devlet tanesini 12,5 liradan alıyor, iş kapısı oldu Bu işi yapan paraya para demiyor. Devlet tanesini 12,5 liradan alıyor. İstilacı balon balığı avcılığının desteklenmesi amacıyla yılbaşında başlayan uygulamada bugüne kadar balıkçılardan alınan 16 bin 24 balık için 164 bin lira ödeme yapıldı. Balon balığı alımı en fazla Antalya'da yapıldı.
15.09.2022 Ekonomi
Paraya para demiyorlar! 25 yıldır bu işi yapıyorlar, beyaz altına talep yağıyor
Paraya para demiyorlar! 25 yıldır bu işi yapıyorlar, beyaz altına talep yağıyor Türkiye'nin çeltik ambarı Edirne'de babadan kalma çiftçiliği sürdüren iki kız kardeş, Mayıs ayında başlayan beyaz altın mesaisinde, ilaçlamasından gübrelemeye, tarlalardaki suyun kontrol edilmesinden yabancı otla mücadeleye kadar birçok aşamada gösterdiği mücadele sayesinde yüksek verim bekliyor.
1.09.2022 Ekonomi
Paraya para demiyorlar! 1 ton ön sipariş alındı! Kilosu 2 bin 500 lira...
Paraya para demiyorlar! 1 ton ön sipariş alındı! Kilosu 2 bin 500 lira... Rize'nin İkizdere ilçesindeki Anzer Yaylası'nda üretilen dünyaca ünlü balın sağımına başlandı. Sınırlı miktarda üretilen balın satışı, öncelikle talep eden hastalara yapılacak. Şu ana kadar 1 ton ön sipariş alındı, satışlar ise kooperatifler üzerinden yapılacak. Balın kilo fiyatı, bu yıl 2 bin ile 2 bin 500 lira arasında değişecek.
16.08.2022 Ekonomi
Paraya para demiyorlar! Haftalık 100 milyon lira! Fiyatı bu ilçe belirliyor
Paraya para demiyorlar! Haftalık 100 milyon lira! Fiyatı bu ilçe belirliyor Türkiye’de 110 ülkeye ihraç edilen Antep fıstığının fiyatını Gaziantep’in Nizip ilçesi belirliyor. Fıstık ekonomisinin kalbinin attığı ilçeye günlük 3 bin ton fıstık geldiğini söyleyen Nizip Fıstıkçılar İşletme Kooperatifi Başkanı Ahmet Polat, “Antep fıstığının fiyatı Nizip’te belirlenir” dedi.
11.08.2022 Ekonomi
Resmen para basıyorlar! Dakikalar içerinde binlerce lira kazanıyorlar
Resmen para basıyorlar! Dakikalar içerinde binlerce lira kazanıyorlar Paraya para demiyorlar. Gelirleri dudak uçuklatacak cinsten. Dakiklar içerisinde binlerce lira kazanıyorlar. Çok sayıda genç bu işi yapmak istiyor. Bir mekana bağlı kalmadan yapılabilmesi, gelirinin diğer birçok sektörün çok üzerinde olması nedeniyle en gözde meslekler arasına girdi. Günümüzde artık yeni nesil meslekler arasında gösteriliyor. YouTube’da bir milyon abonesi bulunan fenomenin aylık kazancı 40 bin liraya kadar çıkıyor. Bu rakam Instagram’da 30 bin lirayı bulurken TikTok’ta 100 bin takipçisi olan bir fenomen ise 8 bin lira kazanıyor.
24.07.2022 Ekonomi
Paraya para demiyorlar! Köpekler buluyor! Kilosu 700 ila 4 bin euro arasında
Paraya para demiyorlar! Köpekler buluyor! Kilosu 700 ila 4 bin euro arasında Samsun’da Havza, Kavak ve Çarşamba ilçelerindeki ormanlık alanlarda envanteri yapılan sahalardan yıllık yaklaşık 225 kilo trüf mantarı toplanabilecek. Köpekler ile aranan trüf mantarları Avrupa'da türüne göre kilosu 700 ila 4 bin euro arasında alıcı buluyor.
22.07.2022 Ekonomi
Duba üzerine kaçak inşa ediliyor! Günlüğü 700 lira...
Duba üzerine kaçak inşa ediliyor! Günlüğü 700 lira... Paraya para demiyorlar. Adana’da, Seyhan Baraj Gölü’nde dubalar üzerine inşa edilen yüzen barakalar, günlüğü 700 liradan kiralanıyor.
19.07.2022 Yaşam
İş Bankası resmen duyurdu! 30 Haziran'a kadar başvuru yapan müşterilere...
İş Bankası resmen duyurdu! 30 Haziran'a kadar başvuru yapan müşterilere... Türkiye İş Bankası'ndan son dakika açıklaması. İş Bankası'nda hesabı olan ya da hesap açtıracak herkesi yakından ilgilendiriyor. Çeşitli avantajlar sunuluyor. Gerçek kişi tacir, esnaf ve çiftçiler için, işinin başından ayrılmasına gerek kalmadan görüntülü görüşme ile hesap açılabiliyor. Mobilden müşteri olan kişilere, 1 yıl boyunca havale ve EFT işlemleri ücretsiz oluyor. Öte yandan POS cihazı almak isteyenlerin talepleri uygulama üzerinden anında işleme alınıyor ve iş adreslerine gönderiliyor. 30 Haziran'a kadar Anında Pos başvurusu yapıldığı takdirde ilk 6 ay POS kullanım ücreti de alınmıyor. İş Bankası'ndan yapılan açıklama...
27.05.2022 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu! Hesabı olan herkesi kapsıyor, bankada yeni dönem başlıyor...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Hesabı olan herkesi kapsıyor, bankada yeni dönem başlıyor... Bankalarda yeni dönem! Çok önemli bir değişiklik için yeni adım atıldı. Bankalarda hesabı olan milyonlarca kişiyi kapsıyor. Çalışma saatleri ve günlerine ilişkin yeni bir düzenlemeye gidiliyor. Bankalar bundan böyle cumartesi günü de açık olacak. Tam gün şeklinde hizmet verilecek. Yapı Kredi, yeni uygulamaya ilişkin ilk pilot banka oldu. Yapı Kredi'nin bir şubesinin cumartesi günü tam gün olarak hizmet verileceği müşterilere duyurulurken, aynı zamanda bütün işlemlerin, normal zamanda yani hafta içi olduğu gibi gerçekleştirileceği belirtildi. Yeni uygulama ile ilgili diğer bankalar da harekete geçiyor.
27.05.2022 Ekonomi
2022’nin ilk 4 ayında kurulan şirket sayısı arttı
2022’nin ilk 4 ayında kurulan şirket sayısı arttı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), 2022 yılı Nisan ayı kurulan ve kapanan şirketler istatistiklerini açıkladı. 2022’nin ilk 4 ayında kurulan şirket sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 6,3 arttı.
27.05.2022 Ekonomi
Paraya para demiyorlar! 5 ülkeye ihraç! Yıllık 400 milyon lira...
Paraya para demiyorlar! 5 ülkeye ihraç! Yıllık 400 milyon lira... Paraya para demiyorlar. Kırmızı elmas olarak anılıyor. Yıllık 400 milyon lira gelir getiriyor. Bursa'nın İnegöl ilçesinde üretilen, ‘kırmızı elmas’ olarak nitelendirilen Kurşunlu çileğinde, yılın ilk hasadı başladı. 5 ülkeye de ihraç edilen çileğin, yaklaşık 400 milyon TL gelir getirmesi bekleniyor.
27.05.2022 Ekonomi
Paraya para demiyorlar! Kilosu 1.000 lira, 'yok satıyor, her derde deva...'
Paraya para demiyorlar! Kilosu 1.000 lira, 'yok satıyor, her derde deva...' Yüksek dağlarda yetişiyor, iyi gelmediği hastalık çok az! Kilosu bin lira, herkes toplayabiliyor, bulanlar paraya para demiyor. Ağız ve bademcik iltihaplarına iyi geliyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Birçok farklı hastalığa şifa niyetine kullanılıyor, böbreklerdeki kum ve taş oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor. İdrar ve balgam söktürücü özelliğe sahip, aşırı tüketmek bazı organlarda istenmeyen küçük yan etkilere eden oluyor. Özellikle yaz aylarında Batmanlı halkın önemli geçim kaynağı haline geliyor...
24.05.2022 Ekonomi
Paraya para demiyorlar! 5 milyon tane yurt dışına satıyor
Paraya para demiyorlar! 5 milyon tane yurt dışına satıyor Edirne’de bir tesiste üretilen 5 milyona yakın tıbbi sülük, Almanya, Güney Kore ve Rusya gibi ülkeler başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesine ihracat ediliyor.
17.05.2022 Ekonomi
Paraya para demiyorlar! Yıllık 5 milyonlar dolar kazandırıyor! Büyük talep var
Paraya para demiyorlar! Yıllık 5 milyonlar dolar kazandırıyor! Büyük talep var Paraya para demiyorlar. Türkiye'de işleyip dünyaya satıyorlar! Yıllık 5 milyon dolar gelir getiriyor. Türkiye rezervinin yüzde 85'i Eskişehir’de bulunan ve yerin yaklaşık 100 metre altından çıkarılan lüle taşı, usta ellerde işlenip pipo, tespih, biblo gibi süs eşyaları haline getirilerek, Çin ve Amerika başta olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor.
26.03.2022 Ekonomi
KOSGEB destekleri ile ilgili flaş talep! 'Hibe tutarları artırılmalı'
KOSGEB destekleri ile ilgili flaş talep! 'Hibe tutarları artırılmalı' KOSGEB destekleri ile ilgili açıklama geldi. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, ülkelerin gelişiminin temelinde girişimciliğin yattığını belirterek, “KOSGEB desteklerinde girişimcilik destek programına verilen tutarın ve program sonucu açılan işletme sayısının her geçen yıl artması gerekirken azalması üzücü bir durum. KOSGEB desteklerinin hibe tutarları da artırılmalı. Örneğin 2 bin lira olan kuruluş desteğinin 5 bin liraya çıkarılması günümüz şartlarında yeterli gelmiyor. İşletme giderleri, yatırım destekleri vb. kalemlerdeki geleneksel girişimcilik hibe tutarı 65 bin lira, ileri girişimcilikte ise 375 bin Türk lirası olan hibe tutarları tekrar güncellenerek artırılmalı” dedi.
2.03.2022 Ekonomi
Kilosu 500 TL'den satılıyor! Katar, Dubai ve Avrupa ülkeleri sırada...
Kilosu 500 TL'den satılıyor! Katar, Dubai ve Avrupa ülkeleri sırada... Türkiye’nin yaz kış tarımda üretim merkezlerinin başında gelen illerden Mersin’de örtü altında turfanda kayısı çağlasının hasadı yapıldı. Sezonun birinci hasadı olması nedeniyle çiftçiye destek amaçlı ilk 1 kilogramı 500 TL’den alıcı buldu.
2.03.2022 Ekonomi
İkinci el ve sıfır araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düştü, limit ve vade sayısı arttı
İkinci el ve sıfır araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düştü, limit ve vade sayısı arttı Araba alacak milyonları ilgilendiriyor. Hem ikinci el hem de sıfır arabalar için geçerli. Fiyatlardaki artış nedeniyle pek çok kişi araba alma hayalini ertelemişti. Peşin ödeme yapılmasının mümkün olmadığı durumlarda bankaların taşıt kredileri devreye giriyor. Araç kredilerinde yeni bir dönem başladı. Limitler yükseltilirken vade sayısı da arttırıldı. BDDK’dan yapılan açıklamaya göre, 400 bin liraya kadar olan araçlar için vade sayısı 48 aya, kredi kullanım miktarı ise yüzde 70’e çıkarıldı. 400-800 bin lira arasında araçlar için de vade sayısı 36 ay, kredi kullanım miktarı yüzde 50 oldu. Taşıt kredilerinde vade sayısının artırılmasının ardından ikinci el ve sıfır araç piyasasında hareketlilik başladı. İkinci el araç fiyatlarında düşüşlerin olduğunu belirten oto galericiler, yaz döneminde hareketliliğin daha da artacağını söyledi.
2.03.2022 Ekonomi
TİM Başkanı Gülle: 250 milyar dolara emin adımlarla ilerliyoruz
TİM Başkanı Gülle: 250 milyar dolara emin adımlarla ilerliyoruz Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), 2022 Şubat ayı ihracat verilerini açıkladı. Şubat ayında ihracat, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 25’lik artışla, 20 milyar dolar oldu. Bu rakamla beraber, tarihin en yüksek şubat ayı ihracat rakamına ulaşıldı. İhracat rakamlarını değerlendiren TİM Başkanı İsmail Gülle, İhracatımızın son dönemdeki performansını gösteriyor ki 2022 yılında da ihracat ailemiz 250 milyar dolar hedefine emin adımlarla ilerlerken, Türkiye’nin büyümesine öncülük edecek” dedi.
2.03.2022 Ekonomi
Paraya para demiyorlar! Her yıl daha fazla verim elde ediliyor, 25 bin TL kazanç...
Paraya para demiyorlar! Her yıl daha fazla verim elde ediliyor, 25 bin TL kazanç... Bunu yapanlar paraya para demiyor. Son yıllarda değeri arttı. İlaç, gıda, kimya, boya ve kozmetik sektöründe kullanılıyor. Vatandaşlar bunu yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor; 5 kişilik bir aile 25 bin TL gelir elde ediyor. Defne yaprağı köylülerin geçim kaynağı oldu. Firma tarafından yapılan çeşitli işlemlerin ardından farklı ülkelere ihraç ediliyor. Gelirinin oldukça iyi olduğunu belirten muhtar, köylülerin para kazandıkları sahalarını koruyup kolladığını, kesilen dalların ise 1 yıl sonra daha gür çıktığını ve daha çok verim elde edildiğini söyledi. Öte yandan tüccarlar da yerinden gelip alarak fabrikalarına götürüyor.
2.03.2022 Ekonomi
Yumurtanın tanesini 50 liraya satıyorlar! Paraya para demiyorlar
Yumurtanın tanesini 50 liraya satıyorlar! Paraya para demiyorlar Denizli Horozu yetiştiriciliğine 9 yıl önce hobi olarak başlayan girişimci Mustafa Serttürk, Antalya'nın Kumluca ilçesinden yurtdışına horoz yumurtasının tanesi 50 TL’ye satıyor.
21.02.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Paraya Para Demiyorlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki paraya para demiyorlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.