Gazete Vatan Logo

Yapı Kredi resmen duyurdu! Hesabı olan herkesi kapsıyor, bankada yeni dönem başlıyor...

Bankalarda yeni dönem! Çok önemli bir değişiklik için yeni adım atıldı. Bankalarda hesabı olan milyonlarca kişiyi kapsıyor. Çalışma saatleri ve günlerine ilişkin yeni bir düzenlemeye gidiliyor. Bankalar bundan böyle cumartesi günü de açık olacak. Tam gün şeklinde hizmet verilecek. Yapı Kredi, yeni uygulamaya ilişkin ilk pilot banka oldu. Yapı Kredi'nin bir şubesinin cumartesi günü tam gün olarak hizmet verileceği müşterilere duyurulurken, aynı zamanda bütün işlemlerin, normal zamanda yani hafta içi olduğu gibi gerçekleştirileceği belirtildi. Yeni uygulama ile ilgili diğer bankalar da harekete geçiyor.

Yapı Kredi resmen duyurdu! Hesabı olan herkesi kapsıyor, bankada yeni dönem başlıyor...

Bankalar ile ilgili çok önemli adım! Türkiye'de milyonlarca müşteri banka şubelerine gidip çeşitli işlemlerini gerçekleştiriyor. Ancak cumartesi ve pazar günleri bankalar kapalı. Hafta içi çalışan vatandaşların, banka şubesine gitmesi gerektiği durumlarda bazı zorluklar yaşanabiliyor. Çalışma günlerine ilişkin çok önemli bir adım atıldı. Bankaların çalışma saatleri ve günleri yeniden belirleniyor. Bankalar artık cumartesi günü de çalışacak. Birçok banka harekete geçti.

İLK BANKA YAPI KREDİ OLDU

Cumartesi günü tam gün olarak çalışacak ilk pilot banka ise Yapı Kredi oldu. Yapı Kredi Bankası'nın İstanbul Şaşkınbakkal şubesi cumartesi günü tam gün müşterilerine hizmet verecek. Yapı Kredi Bankası müşterilerine bilgi vererek Şaşkınbakkal şubesinin saat 10.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet vermeye başlayacağını bildirdi.

HAFTA İÇİ GİBİ OLACAK, BÜTÜN İŞLEMLER YAPILACAK

Söz konusu pilot uygulamanın yapılacağı şubede bütün bankacılık hizmetleri normal hafta içi gibi gerçekleşecek.

DİĞER BANKALAR DA HAREKETE GEÇTİ

Haberin Devamı

Öte yandan cumartesi günü çalışma konusunda bazı bankaların da hazırlık içerisinde olduğu belirtiliyor.