Para Çekme

Para Çekme

Son dakika para çekme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan para çekme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını para çekme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Para Çekme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan para çekme gelişmeleri de dahil olmak üzere 703 para çekme haberi bulunmuştur. Tüm para çekme haberleri aşağıda listelenmiştir.
BES'te yeni dönem başlıyor! Ödeme desteği geliyor, biriken parayı çekebilirsiniz
BES'te yeni dönem başlıyor! Ödeme desteği geliyor, biriken parayı çekebilirsiniz BES'te yeni dönem devreye giriyor. Bireysel Emeklilik Sistemi’nde (BES) biriken tasarruflar artık bankadan çekilebilecek. Yeni düzenleme 1 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla başlayacak. İşte yeni düzenlemenin detayları...
14.04.2024 Ekonomi
Borsa İstanbul'dan yeni rekor! Yükseliş sürüyor
Borsa İstanbul'dan yeni rekor! Yükseliş sürüyor BİST 100 endeksi güne 9807 puandan başladı.
9.04.2024 Ekonomi
Vatandaş ihbar ediyor sosyal medya timi yakalıyor
Vatandaş ihbar ediyor sosyal medya timi yakalıyor Yapay zeka ve algoritma gibi modern denetim modellerini devreye alan Maliye, sosyal medyadan gelen ihbarları tek tek dikkate alıyor.
9.04.2024 Ekonomi
BES'te yeni dönem! Para çekme kolaylaştı, toplu ödeme için sistemden çıkmaya gerek kalmadı
BES'te yeni dönem! Para çekme kolaylaştı, toplu ödeme için sistemden çıkmaya gerek kalmadı Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. BES'te kısmen ödeme hakkında yönetmelik değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Evlilik, konut satın alma, üniversite eğitimi ve doğal afet durumlarında BES kullanıcılarına sistemden çıkmadan birikimlerinin yüzde 50’sine kadar olan kısmını çekme hakkına sahip. 1 Temmuz’dan itibaren BES’teki birikmiş tutarın yarısı evlenme, konut satın alma ve doğal afet gibi durumlarda sistemden çıkmadan ve hak kaybına uğramadan çekilebilecek. İşte şartlar...
9.04.2024 Ekonomi
Kredi, debit ve kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Bankalar her işlemde alıyor, işte yapılması gerekenler...
Kredi, debit ve kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Bankalar her işlemde alıyor, işte yapılması gerekenler... Kredi ve kredi kartı kullanan, bankada vadeli ya da vadesiz mevduat hesabı olan herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Birçok kişi ATM'ler aracılığı ile işlem yapıyor. Para gönderme, para çekme, borç ödeme gibi işlemler yapılırken banka tüketiciden çeşitli komisyonlar alıyor. İşte en çok karşımıza çıkan 5 masraf ve yapmamız gerekenler şöyle...
27.02.2024 Ekonomi
Dolandırıcılardan yeni yöntem! ATM’lere saldırılar arttı: QR kodla işlem yapmak güvenli mi?
Dolandırıcılardan yeni yöntem! ATM’lere saldırılar arttı: QR kodla işlem yapmak güvenli mi? Dolandırıcıların hedefinde banka ATM'leri var. Bankacılık işlemlerinin birçoğunu yapabildiğimiz ATM'ler gündelik hayatı kolaylaştırsa da bazı riskleri de beraberinde getirdi. Özellikle pandemi sonrası dolandırıcıların ATM’lere yönelik saldırıları daha da arttı. Hem sosyal medyada hem de çözüm platformlarında ATM dolandırıcılıklarıyla ilgili onlarca şikâyet bulunuyor. Peki dolandırıcılar hangi yöntemleri kullanıyor? Kullanıcılar nelere dikkat etmeli? QR kod ile işlem yapılması güvenilir mi? Uzmanlar hurriyet.com.tr’ye anlattı.
12.12.2023 Gündem
Seçil Erzan gizli fona parayı nasıl aktardı? Görüntüler ortaya çıktı, Denizbank'tan yeni açıklama
Seçil Erzan gizli fona parayı nasıl aktardı? Görüntüler ortaya çıktı, Denizbank'tan yeni açıklama Denizbank, Seçil Erzan'ın fon dolandırıcılığıyla ilgili ortaya çıkan bazı görüntülerin tamamını paylaşarak, "Saadet zincirine bankada teslim edildiği iddia edilen bir kısım paralar, iddianın aksine banka kayıtlarından nakit ödeme yoluyla çıkarılarak "sistem" olarak adlandırılan organizasyona teslim edilmektedir" denildi. Denizbank'tan yapılan açıklamada, "İlgili kamera kayıtları, Bankamıza yatırılan bir paraya değil aksine bir hesap sahibinin, hesabından nakit çekme işlemine aittir" denildi.
2.12.2023 Gündem
Kredi kartı kullananların hesabından para çekiyorlar! Akılalmaz yöntem
Kredi kartı kullananların hesabından para çekiyorlar! Akılalmaz yöntem Temassız kart kullananlara uzman uyarısı! Kalabalık ortamda ‘NFC’ teknolojisiyle siz farkında olmadan her an kartınızdan para çekebilirler. Tedbir olarak kartlarınızı korumalı cüzdanlarda saklayın, kalabalık ortamlara girdiğinizde de uyanık olun.
20.10.2023 Ekonomi
Anlaşma resmen duyuruldu! Türkiye, Romanya'ya günlük 4 milyon metreküpe kadar doğal gaz ihraç edecek
Anlaşma resmen duyuruldu! Türkiye, Romanya'ya günlük 4 milyon metreküpe kadar doğal gaz ihraç edecek Türkiye'den Romanya'ya günlük 4 milyon metreküpe kadar doğal gaz ihracatı için iki ülke arasında anlaşma yapıldı.
27.09.2023 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Ek MTV için yarın kritik gün
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Ek MTV için yarın kritik gün Anayasa Mahkemesi, motorlu taşıtlardan ek vergi alınmasını öngören düzenlemenin iptali istemini yarın esastan görüşecek.
27.09.2023 Ekonomi
BES'te bir dönem sona erdi! Para çekme kolaylaştı, toplu ödeme için sistemden çıkmaya gerek kalmadı
BES'te bir dönem sona erdi! Para çekme kolaylaştı, toplu ödeme için sistemden çıkmaya gerek kalmadı Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. BES'te kısmen ödeme hakkında yönetmelik değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Evlilik, konut satın alma, üniversite eğitimi ve doğal afet durumlarında BES kullanıcılarına sistemden çıkmadan birikimlerinin yüzde 50’sine kadar olan kısmını çekme hakkı tanınıyor.
27.09.2023 Ekonomi
Emsal aidat kararı! 'Yaptırım uygulanamaz'
Emsal aidat kararı! 'Yaptırım uygulanamaz' Son yıllarda aidat ödemeleri kiralarla yarışır hale geldi. Özellikle sitelerde masrafların artması nedeniyle aidatlara yapılan zam miktarı da arttı. Aidat ödemesinde sorun yaşayanlar ise, site ya da apartman yönetimleri tarafından çeşitli yaptırımlarla karşı karşıya kalıyor. Yargıtay konu ile ilgili emsal niteliğinde bir karara imza attı.
27.09.2023 Ekonomi
Yolda buluğu kartla ATM’den para çekmeye çalışırken kıskıvrak yakalandı
Yolda buluğu kartla ATM’den para çekmeye çalışırken kıskıvrak yakalandı Büyükçekmece’de bir şahıs yolda buluğu kartla ATM’den para çekmeye çalışırken, sivil polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Şüpheli şahsın suçüstü yakalanma anı kamerada.
26.09.2023 Haber
Bankadan para çeken vatandaşlara GPS'li tuzak! Milyonluk vurgun
Bankadan para çeken vatandaşlara GPS'li tuzak! Milyonluk vurgun Ankara’da bankadan yüklü miktarda para çeken vatandaşların araçlarına GPS koyup takip ederek yaklaşık 1 milyon 200 bin lirayı gasp eden çete üyeleri, düzenlenen operasyonla yakalandı.
7.09.2023 Yaşam
ATM’yi forklift ile çaldılar, kaçarken yolda düşürdüler
ATM’yi forklift ile çaldılar, kaçarken yolda düşürdüler  ABD’nin Sacramento kentinde iki soyguncunun forklift kullanarak para çekme makinesini (ATM) çalması, güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, soygunculardan birinin kaçarken ATM’yi kamyonetin kasasından yola düşürdüğünü ve makineyi alamadan kaçtığını duyurdu.
9.08.2023 Yaşam
ATM kullanan milyonları ilgilendiriyor! Parası sıkışan dikkat: Mutlaka belgelendirin
ATM kullanan milyonları ilgilendiriyor! Parası sıkışan dikkat: Mutlaka belgelendirin ATM kullanan pek çok vatandaş sıkışan paralar nedeniyle mağdur oluyor. Parayı alamadığı halde ücret hesabından çekilmiş gibi düşüyor. Bankaya başvuran vatandaşlar, uzun süreçler sonrasında ancak paralarını alabiliyor. TÜKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez, ATM’de parası sıkışarak hak kaybı yaşayanlara yol gösterecek açıklamalarda bulundu.
4.08.2023 Ekonomi
Binance US'tan flaş hamle! ABD doları cinsinden para yatırılmasını durduruyor
Binance US'tan flaş hamle! ABD doları cinsinden para yatırılmasını durduruyor SEC'in Binance'a ve kurucusu Zhao'ya karşı açtığı davalar sonrasında Binance tarafından da hamle geldi. Binance ABD doları cinsinden para yatırılmasını durdurma kararı aldı.
9.06.2023 Ekonomi
Maaş promosyonlarıyla ilgili şikayetler yüzde 287 arttı
Maaş promosyonlarıyla ilgili şikayetler yüzde 287 arttı Maaş promosyonlarıyla ilgili flaş detay ortaya çıktı. Maaş promosyonlarıyla ilgili şikayetlerde büyük artış yaşanıyor. Çözüm platformu Şikayetvar, maaş promosyonu ve limit artışı konularını mercek altına aldı. Gerçekleşen yeni düzenlemelerle birlikte emekli ve çalışanların yakından takip ettiği maaş ve promosyon konulu şikayetler, yüzde 287 artarken; para çekme limitini konu alan şikayetlerin artış oranı ise yüzde 212 oldu.
5.05.2023 Ekonomi
TOGG e cüzdandan kredi kartına para nasıl aktarılır, TOGG 60 bin TL kredi kartına ne zaman yatırılacak? TOGG para iadesi nasıl yapılır?
TOGG e cüzdandan kredi kartına para nasıl aktarılır, TOGG 60 bin TL kredi kartına ne zaman yatırılacak? TOGG para iadesi nasıl yapılır? Togg 20 bin kullanıcının yanı sıra 20 bin kişi için de yedek liste oluşturuldu. 2023 yılı teslimatları için yedek listeden asıl listeye geçemeyenler 2024 yılı ocak ayı itibarıyla belirlenecek yeni paket ve konfigürasyon seçenekleriyle T10X sipariş edebilecek. Kazanan isimler belli olunca TOGG para iadesi için yapılan araştırmalar da hızlandı. 29 Mart’ta noter huzurunda gerçekleştirilen kuralarda adı çıkmayan vatandaşlara 60 bin TL TOGG ön ödeme ücreti iade edilecek. Peki, TOGG para iadesi ne zaman yapılacak? TOGG ön ödeme iadeleri nasıl alınır, TOGG iade hatası nedir? TOGG e cüzdandan para çekme nasıl yapılır?
5.04.2023 Ekonomi
Harçlık avans nedir, nasıl çekilir? KYK harçlık avans nasıl kullanılır?
Harçlık avans nedir, nasıl çekilir? KYK harçlık avans nasıl kullanılır? KYK burs ve kredi alan üniversite öğrencileri, harçlık avansı nasıl kullanacaklarını nasıl para çekeceklerini araştırıyor. Peki, Harçlık avans nedir, nasıl çekilir ve harçlık avans ne kadar?
12.01.2023 Ekonomi
Eros Pro patladı mı, Eros Pro para çekme sorunu nedir? Erospro çöktü mü, kapandı mı, battı mı?
Eros Pro patladı mı, Eros Pro para çekme sorunu nedir? Erospro çöktü mü, kapandı mı, battı mı? E-Bulut sistemi olan Eros Pro'ya iOS Store’den erişimi durduruldu. Yaşanan sıkıntılar nedeniyle Eros Pro patladı mı, çöktü mü? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
19.12.2022 Ekonomi
Kripto parada flaş gelişme! 24 saat içinde eridi
Kripto parada flaş gelişme! 24 saat içinde eridi FTX’in çöküşünün ardından kripto para piyasasında hareketlilik sürüyor. Piyasanın büyüklüğü 800 milyar doların biraz üstünde seyrederken; Binance CEO’su Zhao geçtiğimiz hafta 24 saat içinde platformdan 1 milyar doların üzerinde varlık çekildiğini duyurdu. Blockchain analitik firması Nansen ise bu oranın 3 milyar dolar olduğunu belirtti. Kriptolarda dalgalı seyir sürse de uzmanlar bu ortamın geleneksel varlıkları olumsuz etkilemediğini söylüyor.
18.12.2022 Ekonomi
BlockFİ iflas mı etti?  Kripto para piyasasında iflas çalkantısı!
BlockFİ iflas mı etti? Kripto para piyasasında iflas çalkantısı! Kripto para piyasalarında iflas dalgası başladı. FTX'in iflası sonrası kripto para piyasalarında olumsuz dalga devam ediyor. Kripto para alım-satımı yanında faizli mevduat ve kredi hizmetleri de sunan BlocFi iflas başvurusunda bulunacağı iddia edildi. Peki, BlockFİ iflas mı etti? Kripto para piyasasında iflaslar mı başladı? Kripto para piyasalarında son durum ne? İşte BlockFİ hakkın merak edilenler…
16.11.2022 Ekonomi
‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın’ın eniştesi yasa dışı bahis paralarını çekerken yakalandı
‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın’ın eniştesi yasa dışı bahis paralarını çekerken yakalandı İstanbul’da yasadışı bahis çetesine yönelik düzenlenen operasyonda, ‘Çiftlik Bank’ davasının bir numaralı sanığı 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın’ın kuzeni ve eniştesi E.A. ile 4 diğer şüpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
28.10.2022 Yaşam
Beyrut'ta bankadaki parasını çekemeyince 6 kişiyi rehin alan zanlı serbest bırakıldı
Beyrut'ta bankadaki parasını çekemeyince 6 kişiyi rehin alan zanlı serbest bırakıldı Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta babasının tedavi masrafları için hesabındaki 200 bin doları çekemeyince 6 kişiyi rehin alan şahıs, bankanın şikayetini geri çekmesinin ardından serbest bırakıldı.
16.08.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Para Çekme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki para çekme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.