Özel Jet

Özel Jet

Son dakika özel jet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özel jet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özel jet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özel Jet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özel jet gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.181 özel jet haberi bulunmuştur. Tüm özel jet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diyarbakır Havalimanı'nda özel jet pistten çıktı
Diyarbakır Havalimanı'nda özel jet pistten çıktı Atatürk Havalimanı'ndan kalkan özel jet Diyarbakır Havalimanı'na inişi sırasında pistten çıktı. Uçağın pistten çıktığı alana ekipler sevk edildi.
30.12.2023 Gündem
Wagner lideri Prigojin'in cansız bedeni işte böyle teşhis edildi!
Wagner lideri Prigojin'in cansız bedeni işte böyle teşhis edildi! Bindiği özel jet Moskova’nın 210 kilometre kuzeybatısında düşen Wagner’in kurucusu Prigojin’in cansız bedeni eksik parmağı sayesinde teşhis edilirken, ABD yayınladığı ilk istihbarat raporunda sabotaj iddiasını dile getirdi.
25.08.2023 Dünya
Wagner'den kırmızı 'intikam' videosu: Başlıyoruz
Wagner'den kırmızı 'intikam' videosu: Başlıyoruz Wagner Grubu'nun St. Petersburg'daki binasından pencere ışıklarıyla mesaj verildi, sokağa çıkma çağrısını "Başlıyoruz, bize karşı hazırlıklı olun" mesajının yer aldığı video izledi. Özel jeti 30 saniyede 2,4 kilometre irtifa kaybedip paramparça olan Yevgeni Prigojin'in yerine kimin geçeceği merak edilirken, The Guardian'da yayımlanan analiz gözden kaçacak gibi değil.
24.08.2023 Dünya
Biden’dan Prigojin’in uçağının düşmesinde flaş ima
Biden’dan Prigojin’in uçağının düşmesinde flaş ima ABD Başkanı Joe Biden, Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin’in de yolcu listesinde olduğu özel jetin Rusya’da düşmesinin arkasında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in olabileceğini ima ederek, “Rusya'da Putin'in arkasında olmadığı çok fazla olay yok” dedi.
23.08.2023 Dünya
Wagner lideri Prigojin'in uçağı düştü
Wagner lideri Prigojin'in uçağı düştü Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin’in de yolcu listesinde olduğu özel jet Rusya’nın başkenti Moskova yakınlarında düştü.
23.08.2023 Dünya
Moskova'da uçak düştü! Wagner lideri de içindeydi
Moskova'da uçak düştü! Wagner lideri de içindeydi Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin’in de yolcu listesinde olduğu özel jet Rusya’nın başkenti Moskova yakınlarında düştü. Kazada 10 kişi hayatını kaybetti. Rus Sivil Havacılık dairesi Prigojin'in cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı.
23.08.2023 Dünya
ABD'nin Los Angeles yakınlarında özel jet faciası: 6 ölü
ABD'nin Los Angeles yakınlarında özel jet faciası: 6 ölü ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki Los Angeles yakınlarında bulunan bir havalimanında bir özel jetin düşmesi sonucu 6 kişi hayatını kaybetti.
8.07.2023 Dünya
İTO Başkanı Avdagiç'ten Borsa İstanbul açıklaması: Hızlı bir yabancı girişi bekliyoruz
İTO Başkanı Avdagiç'ten Borsa İstanbul açıklaması: Hızlı bir yabancı girişi bekliyoruz İTO Başkanı Şekip Avdagiç, kaliteli geçen seçim sürecinin ardından yabancı yatırımcılardan pozitif sinyaller almaya başladıklarını söyledi. Avdagiç, ‘‘Seçimlerin ardından istikrarlı bir dönem ortaya çıktı. Arkasından Mehmet Şimşek Bey ve ekibinin de oluşturacağı yeni ekonomik denge paketiyle önümüzdeki günler için iyimseriz. Önce borsaya çok hızlı bir giriş öngörüyoruz’’ dedi.
19.06.2023 Ekonomi
İspanya'dan kalkan özel jet Letonya'da düştü!
İspanya'dan kalkan özel jet Letonya'da düştü! İspanya’dan kalkış yapan Cessna Citation 551 tipi özel jetin Letonya açıklarında düştüğü bildirildi.
4.09.2022 Dünya
Kylie Jenner doğum sonrası depresyona girmiş: Üç hafta boyunca hiç durmadan ağladım!
Kylie Jenner doğum sonrası depresyona girmiş: Üç hafta boyunca hiç durmadan ağladım! Kardashian'ların en göz önünde olan isimlerinden Kylie Jenner, geçtğimiz aylarda yaptığı 'özel jet' paylaşımıyla tepki çekmişti. Ünlü isim, son olarak ailesinin reality şovu 'The Kardashians'ın yeni sezonun fragmanında doğum sonrası depresyon yaşadığından bahsetti.
30.08.2022 Magazin
Kylie Jenner'a annesi Kris Jennar'dan uyarı! 'Özel jet...'
Kylie Jenner'a annesi Kris Jennar'dan uyarı! 'Özel jet...' Kardashian-Jenner ailesinin en çok konuşulan isimlerden olan Kyline Jenner, geçtiğimiz günlerde yaptığı 'özel jet' paylaşımı yüzünden büyük tepki çekti. Sosyal medyada çok konuşulan fotoğrafın ardından Target'a alışverişe gittiği anları yayınlayan Jenner, bu sefer de 'çocuğuna sıradan insanlar gibi davranma oyunu oynattığı' eleştirileriyle karşılaştı. Tüm bunların ardından ise ünlü ismin annesi Kris Jenner'in, kızının harcamalarından endişe duyduğu ve araya girmek zorunda kaldığı iddia edildi. İşte detaylar...
21.07.2022 Magazin
'Demir Yumruk' operasyonunda 'cirolu çek' detayı
'Demir Yumruk' operasyonunda 'cirolu çek' detayı Ankara merkezli 29 ilde gerçekleştirilen 'Demir Yumruk' operasyonunda tutuklanan Melih Karabacak'ın liderliğini yaptığı suç örgütü bünyesindeki şüphelilerin, telefon görüşmelerinde teknik takibe takılmamak için 'cirolu çek' için 'Kur'an' diye şifre kullandıkları ortaya çıktı.
9.07.2022 Yaşam
Suç örgütü çökertildi! Her yerden para fışkırdı! Özel jet detayı şaşırttı
Suç örgütü çökertildi! Her yerden para fışkırdı! Özel jet detayı şaşırttı Demir-çelik fiyatlarını manipüle eden, tam 105 milyar liralık sahte faturayla kamuyu 25 milyar zarara uğratan Erol Evcil adıyla bilinen Erol Eşrefoğlu, Hüseyin Eryılmaz ve Melih Karabacak liderliğini yaptığı 3 suç örgütüne operasyon düzenlenmişti. Örgütle ilgili şoke eden detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Öldürme iddialarının yanısıra Paris'e giden özel jet ve getirdikleri, her delikten adeta para fışkırması gibi birbirinden ilginç detayların olduğu operasyondan şoke eden detaylar.
1.07.2022 Yaşam
Survivor eleme adayı kim oldu? Dokunulmaz oyununu kim kazandı? Yokluk adası kaldırıldı mı? İşte Survivor son bölüm eleme adayı!
Survivor eleme adayı kim oldu? Dokunulmaz oyununu kim kazandı? Yokluk adası kaldırıldı mı? İşte Survivor son bölüm eleme adayı! Survivor All Star’da heyecan devam ediyor! Haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Kabeden takım Survivor’ın dördüncü eleme adayını belirledi. Potaya giren aday belli olurken Acun Ilıcalı sevindiren gelişmeyi paylaştı. Peki, Survivor eleme adayı kim? Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? Survivor dördüncü eleme adayı kim oldu? Survivor son bölüm yaşananlar ve Acun Ilıcalı’nın açıklaması!
3.05.2022 Televizyon
Miley Cyrus’un korku dolu anları! Özel jetine yıldırım çarptı...
Miley Cyrus’un korku dolu anları! Özel jetine yıldırım çarptı... Ünlü pop şarkıcısı Miley Cyrus ve ekibi havada korku dolu anlar yaşadı. Cyrus'un özel jetine Paraguay tarafındaki kötü hava koşulları sebebiyle yıldırım çarptı. Güney Amerika'daki fırtınanın gazabına uğrayan özel jet, acil iniş yapmak durumunda kaldı
24.03.2022 Magazin
Prensip anlaşmasına varıldı! Dün derbi bitti Ali Koç yeni teknik direktöre imza attırmak için özel jetine talimat verdi!
Prensip anlaşmasına varıldı! Dün derbi bitti Ali Koç yeni teknik direktöre imza attırmak için özel jetine talimat verdi! Dün akşam Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan ve ligde 47 puanla 3.sırada bulunan Fenerbahçe'de Ali Koç yeni teknik direktörüyle prensip anlaşmasına vardı. Başkan Koç'un özel jet uçağına binip tecrübeli antrenöre protokol imzalattıracağı öğrenildi.
7.03.2022 Fenerbahçe
Dominik Cumhuriyeti'nde özel jet düştü ünlü prodüktör Flow La Movie öldü
Dominik Cumhuriyeti'nde özel jet düştü ünlü prodüktör Flow La Movie öldü Karayip ülkesi Dominik Cumhuriyeti'nde düşen özel uçakta kurtulan yok, hayatını kaybeden dokuz kişi arasında müzik prodüktörü Flow La Movie de var.
16.12.2021 Dünya
Cedi Osman masraftan kaçmadı! Ebru'ya milyonluk yüzük...
Cedi Osman masraftan kaçmadı! Ebru'ya milyonluk yüzük... Yaklaşık 1,5 yıldır aşk yaşayan oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman evlilik yolunda ilk adımı attı. Ebru Şahin, Cedi Osman'ın evlilik teklifine 'evet' yanıtını verdi. Ünlü basketbolcunun sevgilisi için aldığı yüzüğün fiyatı ise dudak uçuklattı.
16.09.2021 Magazin
Şeyma Subaşı'dan 'özel jetli' paylaşım! Çiçeklerle poz verdi
Şeyma Subaşı'dan 'özel jetli' paylaşım! Çiçeklerle poz verdi Mısırlı milyarder Mohammed Al Saloussi, Bali'den dönerken özel jet bulamayınca sevgilisi Şeyma Subaşı için yolcu uçağının tüm biletlerini satın alarak uçağı kapatmıştı. Şubaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eleştirilerin hedefi olmuştu. Bir süredir Dubai'de tatil yapan çiftten Saloussi, bu kez sevgilisinin ayaklarını özel jet ile yerden kesti.
8.05.2021 Magazin
'Yanlışlıkla birinin kapattığı vapura bindim galiba'
'Yanlışlıkla birinin kapattığı vapura bindim galiba' Bali’de kızıyla tatil yapan Şeyma Subaşı bulunduğu adadan başka bir adaya geçmek isteyince, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi kesenin ağzını açtı. Alsaloussi özel jet bulamayınca, bir yolcu uçağını kiraladı. Subaşı bu pahalı jesti sosyal medyada duyurdu. Şebnem Bozoklu yaptığı paylaşımla Şeyma Subaşı'ni ti'ye aldı.
20.04.2021 Magazin
John Kerry, İklim Liderliği ödülünü almaya 'özel jeti'yle gitmiş
John Kerry, İklim Liderliği ödülünü almaya 'özel jeti'yle gitmiş ABD Başkanı Joe Biden'ın İklim Değişikliği Özel Temsilcisi olarak atadığı John Kerry'nin, 2019'da İklim Liderliği ödülünü almak için İzlanda'ya "özel jeti"yle seyahat ettiği ortaya çıktı.
3.02.2021 Dünya
Bakan Ersoy'dan 'Five Eyes' film setine sürpriz ziyaret
Bakan Ersoy'dan 'Five Eyes' film setine sürpriz ziyaret Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya'da çekimleri devam eden 'Five Eyes' film setine sürpriz ziyarette bulundu. Bakan Ersoy, filmde rol alan dünyaca ünlü aktör Jason Statham, yönetmen Guy Ritchie ve film ekibiyle bir araya gelip, İngilizce sohbet etti.
29.01.2021 Kültür Sanat
ABD Dışişleri Bakanı Pompeo İstanbul’da
ABD Dışişleri Bakanı Pompeo İstanbul’da Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Mike Pompeo İstanbul’a geldi.
16.11.2020 Gündem
Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci'den dudak dudağa poz
Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci'den dudak dudağa poz Selin Ciğerci, corona virüs salgını nedeniyle getirilen kısıtlamalarının kalkmasının ardından eşi Gökhan Çıra ile birlikte Bodrum'a gitmişti. Çıra, Ciğerci ile beraber öpüşürken çekilmiş fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.
14.07.2020 Magazin
Acun Ilıcalı'dan Mert Öcal ve Ersin Korkut'a büyük jest!
Acun Ilıcalı'dan Mert Öcal ve Ersin Korkut'a büyük jest! Acun Ilıcalı'dan Survivor'da elenen ve ailelerini çok özleyen Mert Öcal ve Ersin Korkut için büyük bir jest geldi.
25.06.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özel Jet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özel jet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.