Wagner

Wagner

Son dakika wagner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan wagner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını wagner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Wagner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan wagner gelişmeleri de dahil olmak üzere 398 wagner haberi bulunmuştur. Tüm wagner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazze katliamında son dakika! İsrail, Şifa Hastanesi’ndeki ambulans konvoyunu vurdu
Gazze katliamında son dakika! İsrail, Şifa Hastanesi’ndeki ambulans konvoyunu vurdu Netahyahu yönetiminin Gazze'de sivil katliamı devam ederken İsrail, Şifa Hastanesi’nin bahçesinde bulunan ambulans konvoyuna hava saldırısı düzenledi. Saldırıda çok sayıda ölü ve yaralının olduğu belirtildi.. Gazze kuşatmasını tamamladığını duyuran İsrail'e Hamas'tan yanıt geldi. ABD'den gelen haber ise bölgedeki tansiyonu zirveye çıkardı. Hizbullah ile ikinci bir cephe açılabileceği endişesi devam ederken ABD, Wagner'in devreye girdiğini duyurdu. Mescid-i Aksa'ya alınmayan Filistinliler bu hafta da namazlarını dışarıya serdikleri seccadeler üzerinde kılarken, İsrail polisi yine biber gazı ile müdahale başlattı.
3.11.2023 Dünya
Gazze'de savaşın gölgesinde 4. Cuma! İsrail polisinden gaz bombalı müdahale
Gazze'de savaşın gölgesinde 4. Cuma! İsrail polisinden gaz bombalı müdahale Gazze kuşatmasını tamamladığını duyuran İsrail'e Hamas'tan yanıt geldi. ABD'den gelen haber ise bölgedeki tansiyonu zirveye çıkardı. Hizbullah ile ikinci bir cephe açılabileceği endişesi devam ederken ABD, Wagner'in devreye girdiğini duyurdu. Rus paralı asker grubunun Hizbullah'a Pantsir sağlayacağı iddiası İsrail'in gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Söz konusu silahın bölgedeki dengeleri değiştireceği belirtiliyor. Öte yandan İsrail polisi Cuma namazı sonrası yine Gazzelilerin üzerine gaz bombalarıyla saldırdı.
3.11.2023 Gündem
Putin'in generaline korkunç suikast: Kargo paketini açtı, ev havaya uçtu!
Putin'in generaline korkunç suikast: Kargo paketini açtı, ev havaya uçtu! Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçı Luhansk bölgesindeki bir yönetici evinde eşine az rastlanır bir suikasta uğradı. Kargo paketinin içinde bir cep telefonu vardı. General Yuri Afanasyevsky'nin cep telefonunu açmasıyla, evi havaya uçtu.
5.09.2023 Dünya
Prigojin ile ilgili son iddia dünyada yankı buldu 'Hayatta ve intikamını planlıyor'
Prigojin ile ilgili son iddia dünyada yankı buldu 'Hayatta ve intikamını planlıyor' Rus siyasi analist Dr Valery Solovey, Wagner lideri Prigojin'in uçak kazasında ölmediğini, hayatta olduğunu ve intikam hazırlıkları yaptığını öne sürerken Rusya Devlet Başkanı Putin'in yeni bir isyana karşı 'hazır olun' talimatı verdiği iddia edildi.
30.08.2023 Dünya
Yeni salgın Polonya'da yayılıyor! Hasta sayısı 150'ye yükseldi
Yeni salgın Polonya'da yayılıyor! Hasta sayısı 150'ye yükseldi Yeni salgın ülkede yayılıyor. Polonya’nın güneydoğusunda yayılan lejyoner hastalığı nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 14’e yükseldi.
29.08.2023 Dünya
Putin emri verdi, Wagner emri ortaya çıktı! Kremlin kararı açıkladı
Putin emri verdi, Wagner emri ortaya çıktı! Kremlin kararı açıkladı Rusya'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Wagner lideri Prigojin'in ölümünün yankıları sürerken Kremlin Putin'in kararını resmen dünyaya ilan etti. Rus Moscow Times gazetesi ise Putin'in gizli servislere verdiği emre ulaştı.
29.08.2023 Dünya
Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez'in başı bela! Kendisi ve eşi hakkında yürütülen yolsuzluk soruşturması genişliyor...
Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez'in başı bela! Kendisi ve eşi hakkında yürütülen yolsuzluk soruşturması genişliyor... Her fırsatta Türkiye karşıtlığı ve düşmanlığı yapan senatör Bob Menendez'in başı bela. ABD kongresinde Türkiye karşıtlığı ve Rum ile Ermeni lobisine yakınlığı ile bilinen Bob Menendez ve eşi hakkında yürütülen yolsuzluk soruşturması genişliyor. New York Post gazetesi, Senatör Bob Menendez'in eşini, Adalet Bakanlığı'nın rüşvet soruşturmasından önce 400 bin dolarlık külçe altın sattığı iddiasında bulundu.
27.08.2023 Dünya
Rusya son noktayı koydu: Wagner’in kurucusu Prigojin'in akıbeti açıklandı!
Rusya son noktayı koydu: Wagner’in kurucusu Prigojin'in akıbeti açıklandı! Pek çok spekülasyona konu olan kaza ile ilgili açıklama Rusya Araştırma Komitesi'nden geldi. Komite, Wagner’in kurucusu Prigojin'in akıbetini açıkladı.
27.08.2023 Dünya
Wagner yeni lideri kim olacak? Prigojin yerine kim gelecek?
Wagner yeni lideri kim olacak? Prigojin yerine kim gelecek? Rus haber ajansı TASS, Tver’de düşen ve 10 kişinin öldüğü özel jette Wagner’in kurucusu Yevgeniy Prigojin’in de bulunduğunu bildirdi. Prigojin geçtiğimiz aylarda Rusya Devlet Başkanı Putin'e karşı başlattığı isyan hareketi ile dünya gündemine oturmuştu. Söz konusu gelişmenin ardından Wagner yeni lideri kim olacak? Prigojin yerine kim gelecek? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
26.08.2023 Dünya
Wagner lideri Prigojin'in cansız bedeni işte böyle teşhis edildi!
Wagner lideri Prigojin'in cansız bedeni işte böyle teşhis edildi! Bindiği özel jet Moskova’nın 210 kilometre kuzeybatısında düşen Wagner’in kurucusu Prigojin’in cansız bedeni eksik parmağı sayesinde teşhis edilirken, ABD yayınladığı ilk istihbarat raporunda sabotaj iddiasını dile getirdi.
25.08.2023 Dünya
Prigojin'le bomba iddia: Ölümü Putin'in bilgisi ve onayıyla olmuştur
Prigojin'le bomba iddia: Ölümü Putin'in bilgisi ve onayıyla olmuştur ANKASAM Avrasya uzmanı Dr. Sabir Askeroğlu, “Prigojin'in ölümü Putin'in bilgisi ve onayıyla olmuştur. Prigojin, Putin iktidarı için bir sorun haline gelmişti. Moskova seferinin cezasız kalması diğer siyasi güçler nezdinde Putin'in saygısını zedelemişti. Prigojin'in davranışının bir bedeli olmalıydı. Bu karar da onun bir sonucuydu” dedi.
24.08.2023 Dünya
Bayraktar TB2 Ukrayna Ulusal Askeri Tarih Müzesi’nde! 'Zaferimizin tarihinde önemli bir yer tutacak'
Bayraktar TB2 Ukrayna Ulusal Askeri Tarih Müzesi’nde! 'Zaferimizin tarihinde önemli bir yer tutacak' Bayraktar TB2 SİHA'lar Ukrayna ordusunun gücüne güç kattı. Hakkında şarkılar yapılan TB2 model SİHA'lar Ukrayna Ulusal Askeri Tarih Müzesi’nde yerin aldı. Ukrayna Savunma Bakanlığı, Türk firması Baykar tarafından üretilen Bayraktar TB2 model SİHA için 'Zaferimizin tarihinde önemli bir yer tutacak' ifadelerini kullandı.
24.08.2023 Dünya
Wagner'den kırmızı 'intikam' videosu: Başlıyoruz
Wagner'den kırmızı 'intikam' videosu: Başlıyoruz Wagner Grubu'nun St. Petersburg'daki binasından pencere ışıklarıyla mesaj verildi, sokağa çıkma çağrısını "Başlıyoruz, bize karşı hazırlıklı olun" mesajının yer aldığı video izledi. Özel jeti 30 saniyede 2,4 kilometre irtifa kaybedip paramparça olan Yevgeni Prigojin'in yerine kimin geçeceği merak edilirken, The Guardian'da yayımlanan analiz gözden kaçacak gibi değil.
24.08.2023 Dünya
Kiralardaki fahiş rakamlar yurt ücretlerine de yansıdı! '10 ay için 145 bin lira ödedim'
Kiralardaki fahiş rakamlar yurt ücretlerine de yansıdı! '10 ay için 145 bin lira ödedim' YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrencileri yurt arayışları başladı. Şişli'de bulunan özel bir yurtta ücretlerin 8 bin 500 lira ile 17 bin lira, Kağıthane'de bulunan bir öğrenci yurdunda ise 8 bin 500 lira ile 12 bin lira arasında değiştiği görülüyor. Kağıthane'de özel bir yurdun yöneticisi Fevziye Çelen, "Geçtiğimiz sene bu fiyatlar bugünkü fiyatların yarısından azdı. Şu an için gelen var, her zaman için fiyat konuşuluyor. Bizim koşullarımız bu deyip giden de oluyor, koşullarını çok zorlayıp kayıt yaptıran da var." diye konuştu. Öğrenci Efe Aydemir ise, "İki kişilik bir odaya 10 ay için 145 bin lira ödedim" dedi.
24.08.2023 Gündem
Wagner lideri Yevgeny Prigojin'in ölümünden sonra Putin'den ilk hamle geldi! Rus liderin görüntüleri sosyal medyada viral oldu...
Wagner lideri Yevgeny Prigojin'in ölümünden sonra Putin'den ilk hamle geldi! Rus liderin görüntüleri sosyal medyada viral oldu... Rusya'da dün düşen uçak tüm dünyanın gündeminde birinci haber oldu. Düşen özel jetin içinde Paralı asker grubu Wagner'in lideri Prigojin’in de bulunması ve hayatını kaybettiğinin açıklanması bomba etkisi yarattı. Wagner lideri Prigojin'in ölüm haberinden sonra tüm gözleri Rusya Devlet Başkanı Putin'e çevrildi. Prigojin’in düşen bir özel jetin yolcu listesinde olduğunun açıklanmasının ardından Putin'in hamlesi gündem oldu. Rus lider dünya Moskova yakınlarındaki kazayı konuşurken Putin geceyi konutunda değil dışarıda geçirdi. Rus liderin görüntüleri sosyal medyada viral olurken gündeme aniden ölen düşmanlarının listesi geldi.
24.08.2023 Dünya
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor!
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor! 2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası heyecanı başlıyor. 25 Ağustos - 10 Eylül arasında oynanacak olan turnuvaya Asya ülkeleri Filipinler, Japonya ve Hindistan ev sahipliği yapacak. 32 takımın mücadele edeceği FIBA Basketbol Dünya Kupası’nda Avrupa’yı 12 ülke temsil edecekken; Asya ve Okyanusya’dan 8, Kuzey ve Güney Amerika’dan 7, Afrika’dan ise 5 ülke turnuvada yer alacak.
24.08.2023 İddaa
Avusturya Konsolosluğu’ndan depremzede akademisyene skandal vize reddi! 'Ret gerekçesi çok ayıp'
Avusturya Konsolosluğu’ndan depremzede akademisyene skandal vize reddi! 'Ret gerekçesi çok ayıp' Depremde ailesinden yedi kişiyi kaybeden akademisyen Yusuf Karlı, annesine vize alamadı. Avusturya Innsbruck Üniversitesi’nde kuantum fiziği üzerine doktora çalışmasını ve araştırmalarını sürdüren Yusuf Karlı, gerekçe olarak, “Dul kalmışsın, evini kaybetmişsin, geri dönmeyebilirsin” dediklerini iddia ettti.
24.08.2023 Gündem
Biden’dan Prigojin’in uçağının düşmesinde flaş ima
Biden’dan Prigojin’in uçağının düşmesinde flaş ima ABD Başkanı Joe Biden, Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin’in de yolcu listesinde olduğu özel jetin Rusya’da düşmesinin arkasında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in olabileceğini ima ederek, “Rusya'da Putin'in arkasında olmadığı çok fazla olay yok” dedi.
23.08.2023 Dünya
Wagner lideri Prigojin'in uçağı düştü
Wagner lideri Prigojin'in uçağı düştü Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin’in de yolcu listesinde olduğu özel jet Rusya’nın başkenti Moskova yakınlarında düştü.
23.08.2023 Dünya
Moskova'da uçak düştü! Wagner lideri de içindeydi
Moskova'da uçak düştü! Wagner lideri de içindeydi Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin’in de yolcu listesinde olduğu özel jet Rusya’nın başkenti Moskova yakınlarında düştü. Kazada 10 kişi hayatını kaybetti. Rus Sivil Havacılık dairesi Prigojin'in cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı.
23.08.2023 Dünya
İngiliz medyası Hakan Fidan'ın sırrını yazdı: Türkiye'yi ciddiye alsalar iyi olur
İngiliz medyası Hakan Fidan'ın sırrını yazdı: Türkiye'yi ciddiye alsalar iyi olur İngiltere merkezli Middle East Eye haber sitesi, yayınladığı Türkiye analizinde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın sırrını açıkladı ve mevkidaşlarının Fidan ve Türkiye'yi ciddiye alması gerektiğini yazdı...
5.08.2023 Dünya
Wagner lideri Prigojin, Putin'in katıldığı zirvede görüntülendi
Wagner lideri Prigojin, Putin'in katıldığı zirvede görüntülendi Rusya'da kısa süreli isyan başlatan Rus paralı asker şirketi Wagner’in lideri Evgeny Prigojin, St. Petersburg kentinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in açılış konuşması yaptığı Rusya-Afrika Zirvesi’nde görüntülendi.
27.07.2023 Dünya
Wagner lideri Prigojin: Belarus ordusunu dünyanın en iyi ikinci ordusu yapacağız
Wagner lideri Prigojin: Belarus ordusunu dünyanın en iyi ikinci ordusu yapacağız Rusya’da başlattığı isyanın ardından Belarus’a gelen Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin, paralı askerlere yaptığı hitabında, “Bir süre Belarus’ta olacağız. Eminim ki bu süre zarfında Belarus ordusunu dünyanın en iyi ikinci ordusu yapacağız” diye konuştu.
19.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Vilnius’a ulaştıklarını duyurdu: Önemli kararlara imza atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan Vilnius’a ulaştıklarını duyurdu: Önemli kararlara imza atacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Vilnius’a ulaştıklarını duyurdu. Erdoğan, paylaşımında “Yarın başlayacak NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi’ne katılmak üzere Vilnius’a geldik. Bu kritik zamanda, NATO coğrafyasının savunması ve güvenliği hakkında görüş teatisinde bulunacak, önemli kararlara imza atacağız" dedi.
10.07.2023 Gündem
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Putin ile Wagner lideri Prigojin arasındaki gizli görüşmeyi açıkladı
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Putin ile Wagner lideri Prigojin arasındaki gizli görüşmeyi açıkladı Yevgeny Prigojin liderliğindeki Wagner güçlerinin Rostov'da kontrolü sağlaması ve Moskova'ya doğru ilerlemesi ile başlayan kriz Belarus'un arabuluculuğu ile çözüldü. Prigojin'in Rusya'ya döndüğü haberinin yankıları sürerken Kremlin, Putin'in Wagner lideri ile görüştüğünü doğruladı.
10.07.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Wagner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki wagner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.