Özel Harekat Polisleri

Özel Harekat Polisleri

Son dakika özel harekat polisleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özel harekat polisleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özel harekat polisleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özel Harekat Polisleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özel harekat polisleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.011 özel harekat polisleri haberi bulunmuştur. Tüm özel harekat polisleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Komşusuna saldırdı! Özel harekat polisleri etkisiz hale getirdi
Komşusuna saldırdı! Özel harekat polisleri etkisiz hale getirdi İstanbul'un Fatih İlçesinin İskenderpaşa Mahallesi Feyzullah Efendi Sokak'ta üst komşusunun kapısını matkap ve balyozla açmaya çalışırken ateşe veren saldırgan, özel harekat polislerinin operasyonuyla etkisiz hale getirildi. Bu sırada, evin içinde mahsur kalan 4 kişilik aile ise itfaiye ekipleri tarafından merdiven ile kurtarıldığı açıklandı.
19.04.2024 Gündem
Rehin aldığı eşine kurşun yağdırarak öldürdü! Savcılıkta dehşet dolu anları anlattı
Rehin aldığı eşine kurşun yağdırarak öldürdü! Savcılıkta dehşet dolu anları anlattı Çekmeköy'de tartıştığı eşi Emine Ülkü Araz'ı evde rehin aldıktan sonra tabancayla vurarak öldüren Hakan Araz 'Tasarlayarak kasten öldürmek' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hakan Araz savcılıktaki ifadesinde, "Balkona doğru ben atlayacağım diyerek yürüdü. Ben de bunun üzerine Emine'ye elimdeki silahla ateş ettim. Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum, daha sonra Emine yere düştü. Bende balkon kapısının eşiğinde şuurumu kaybederek bayılmışım" dedi.
28.02.2024 Gündem
Kocaeli'de fabrikayı basan bir kişi, işçileri rehin aldı
Kocaeli'de fabrikayı basan bir kişi, işçileri rehin aldı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir fabrikanın ana binasını basan kişi, içeridekileri rehin aldı. Olay yerine özel harekat polisleri sevk edildi.
1.02.2024 Gündem
Bin polisle helikopter destekli narkotik operasyonu: 122 gözaltı
Bin polisle helikopter destekli narkotik operasyonu: 122 gözaltı Bursa’da uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak vakti bin polisin katılımıyla helikopter destekli düzenlenen operasyonda 122 şüpheli gözaltına alındı. Evlerin teraslarında saklanan şüpheliler, termal dronla tespit edilip yakalandı.
23.11.2023 Gündem
Dünyanın aradığı ‘kokain kralı’ İstanbul'da yakalandı! Arnavut Chapo’ya ters kelepçe
Dünyanın aradığı ‘kokain kralı’ İstanbul'da yakalandı! Arnavut Chapo’ya ters kelepçe Güney Amerika’dan Avrupa’ya uyuşturucu sevkıyatı yapan ‘Kompanio Bello’ kartelinin lideri ‘Arnavutluk Chapo’su Dritan Rexhepi, İstanbul’da düzenlenen ‘Kartel’ operasyonuyla yakalandı.
11.11.2023 Gündem
Youtuber canlı yayında takipçilerine panik yaşattı! Özel hareket ekipleri otomobilinin lastiklerine ateş açıp, 3’ünü patlattı
Youtuber canlı yayında takipçilerine panik yaşattı! Özel hareket ekipleri otomobilinin lastiklerine ateş açıp, 3’ünü patlattı Konya’da online oyunlarla ilgili Youtube içerikleri hazırlayan Kadir Akman (31), yaptığı canlı yayında başına tabanca dayayarak intihar edeceğini söyledi. Özel hareket ekiplerinin hazır bekletildiği adreste müzakerecinin ikna etmeye çalıştığı Akman, elinde tabancayla kapalı otoparktaki otomobiline binip kaçtı.
20.10.2023 Gündem
Annesini rehin alan şüpheli hayatını kaybetti!
Annesini rehin alan şüpheli hayatını kaybetti! Antalya’da annesini bıçakla rehin alıp bıraktıktan sonra çağırılan polislere çamaşır suyu atarak eve girmelerini engelleyen, 4 saat direndikten sonra bacağından vurularak yakalanan Fırat Altun (28), tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitirdi.
21.09.2023 Yaşam
Mersin’de uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu
Mersin’de uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu Mersin’de 'torbacı' olarak adlandırılan uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak vakti operasyon düzenlendi.
16.08.2023 Gündem
İzmir'de el yapımı patlayıcıların ele geçirildiği operasyonda 6 tutuklama
İzmir'de el yapımı patlayıcıların ele geçirildiği operasyonda 6 tutuklama İzmir'in Menemen ilçesinde, terör örgütü PKK/KCK üyelerine yönelik operasyonda 6 el yapımı patlayıcı ele geçirildi, gözaltına alınan 6 şüpheli tutuklandı.
3.06.2023 Gündem
'Ankara Jitem' davasında tüm sanıklara beraat
'Ankara Jitem' davasında tüm sanıklara beraat ANKARA Bölge Adliye Mahkemesi'nin (BAM) bozma ilamı sonrası, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, bazı eski özel harekat polisleri ve 'Yeşil' kod adlı Mahmut Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 17 sanığın, 1990'lı yıllarda işlenen 19 faili meçhul cinayetle ilgili yeniden yargılandığı 'Ankara Jitem' davasında tüm sanıklar için beraat kararı verildi.
26.05.2023 Gündem
İstanbul'da vahşet! Yakınlarına bıraktığı notta itiraf etti: Mecbur kaldığım için eşim ve oğlumu katlettim
İstanbul'da vahşet! Yakınlarına bıraktığı notta itiraf etti: Mecbur kaldığım için eşim ve oğlumu katlettim Esenler'de İnan Taşçı, eşi Gülay Taşçı ve oğlu Efe Taşçı'yı silahla öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu. Korkunç olay sonrası Taşçı'nın yazdığı not ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
16.05.2023 Yaşam
İstanbul'da uyuşturucu satıcılarına operasyon
İstanbul'da uyuşturucu satıcılarına operasyon İstanbul polisi, sabahın erken saatlerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon gerçekleştirdi. Belirlenen adreslere giren ekipler, bir miktar uyuşturucu ele geçirirken, şüphelileri de gözaltına aldı.
11.04.2023 Gündem
10 milyar TL'lik vurgun! İstanbul merkezli 18 ilde dev operasyon: 153 kişi gözaltında
10 milyar TL'lik vurgun! İstanbul merkezli 18 ilde dev operasyon: 153 kişi gözaltında İstanbul'da Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde 'Forex' yatırım dolandırıcılığı ile ilgili 22 ilçede 88 adreste bulunan 153 şüpheliye eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon, İstanbul başta olmak üzere, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Diyarbakır ile beraber 18 ilde eş zamanlı olarak yürütüldü. Ülke genelindeki operasyonlar sonucu çok sayıda kişi gözaltına alındı.
7.04.2023 Gündem
MİT ve özel harekat 1 yıl kapısında beklemişti! 'Gizemli ev'in fiyatı dudak uçuklattı
MİT ve özel harekat 1 yıl kapısında beklemişti! 'Gizemli ev'in fiyatı dudak uçuklattı Mersin'in Tarsus ilçesinde, 4 gecekondulu bir sokakta MİT gözetiminde 2016 yılında başlayıp 1 yıl süren kazının yapıldığı, 'gizemli ev'e herhangi bir alıcı tarafından ciddi teklif yapılmadığı öğrenildi. Harabeye dönen evin fiyatı ise dudak uçuklattı.
7.03.2023 Gündem
Deprem bölgesinde yağmacılar iş üstündeyken yakalandılar
Deprem bölgesinde yağmacılar iş üstündeyken yakalandılar Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay’da yaşanan olayları fırsat bilen hırsızlar Özel Hareket polisleri tarafından yakalandı.
11.02.2023 Gündem
Mersin'de asayiş operasyonu: 25 gözaltı kararı
Mersin'de asayiş operasyonu: 25 gözaltı kararı Mersin'de çeşitli suçlara karışan şahıslara yönelik operasyon başlatıldı. 25 şahıs hakkında gözaltı kararı verilirken, özel harekat polisleri adreslere tek tek girdi. Şüpheliler gözaltına alınırken, bazı evlerin dışında güvenlik kameraları bulunması dikkat çekti.
7.01.2023 Gündem
Mersin'de PKK/KCK operasyonu: 8 gözaltı
Mersin'de PKK/KCK operasyonu: 8 gözaltı Mersin'de, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik soruşturma kapsamında, polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.
6.01.2023 Gündem
Bakan Soylu: Uyuşturucu riskini 42 kriterle ölçüyoruz
Bakan Soylu: Uyuşturucu riskini 42 kriterle ölçüyoruz Batman'da gerçekleştirilen Kökünü Kurutma Operasyonu'na ilişkin konuşan Bakan Soylu, uyuşturucu ile mücadeleye ilişkin mesajlar verdi.
4.01.2023 Gündem
'Gizemli ev' harabeye döndü! Mahalleliyi kızdıran iddia: 'Bizi tedirgin ediyorlar'
'Gizemli ev' harabeye döndü! Mahalleliyi kızdıran iddia: 'Bizi tedirgin ediyorlar' Türkiye'de bir dönemin önemli olaylarından biri olan Mersin’in Tarsus ilçesindeki ‘kırmızı ev’ veya ‘gizemli ev’ kazısı ile ilgili yalan haberlere, mahalle sakinleri son verilmesini istiyor.
9.11.2022 Yaşam
Mersin'de PKK ve DEAŞ'a şafak operasyonu: 13  gözaltı
Mersin'de PKK ve DEAŞ'a şafak operasyonu: 13  gözaltı Mersin'de terör örgütleri PKK/KCK ile DEAŞ'a yönelik sabahın erken saatlerinde düzenlenen operasyonda 13 şüpheli gözaltına alındı.
28.10.2022 Gündem
Mersin'de PKK'ya gece operasyonu: 9 gözaltı
Mersin'de PKK'ya gece operasyonu: 9 gözaltı Mersin'de silahlı terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen gece operasyonunda 9 kişi gözaltına alındı.
29.09.2022 Gündem
Şişli'de hareketli saatler! Özel harekat devreye girdi
Şişli'de hareketli saatler! Özel harekat devreye girdi Şişli'de bir kişi annesini rehin alarak odadan dışarı çıkmasına izin vermedi. İki saat süren ikna çabalarının ardından kapıyı açan Armağan S. ikna edildi. Özel harekat polisleri de olası bir operasyon için hazır bekledi.
17.09.2022 Yaşam
İstanbul'da gasp çetesine film gibi operasyon: Kaçarken çatıda yakalandı
İstanbul'da gasp çetesine film gibi operasyon: Kaçarken çatıda yakalandı Beylikdüzü'nde silahlı gaspçılar, kaçırdıkları bir gece kulübü sahibinin çıplak görüntülerini çekip ailesinden 100 bin lira fidye istedi. 8 kişilik gasp çetesi film gibi bir operasyonla çökertilirken, kaçmaya çalışan çetenin bir üyesi özel harekat polisleri tarafından bir apartmanın çatısında yakalandı. Operasyon anı saniye saniye kameraya yansıdı.
13.09.2022 Gündem
Şişli'de helikopter destekli uyuşturucu operasyonu: çok sayıda şüpheli gözaltına alındı
Şişli'de helikopter destekli uyuşturucu operasyonu: çok sayıda şüpheli gözaltına alındı İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik Şişli, Kuştepe Mahallesinde daha önceden belirlenen adreslere sabaha karşı operasyon düzenlendi. Operasyon sonrası çok sayıda kişi gözaltına alındı.
2.09.2022 Gündem
İstanbul'da helikopter destekli uyuşturucu operasyonu!
İstanbul'da helikopter destekli uyuşturucu operasyonu! İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik Şişli, Kuştepe Mahallesinde daha önceden belirlenen adreslere sabaha karşı operasyon düzenlendi. Operasyon sonrası çok sayıda kişi gözaltına alındı.
2.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Özel Harekat Polisleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özel harekat polisleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.