Özel Harekat

Özel Harekat

Son dakika özel harekat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özel harekat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özel harekat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özel Harekat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özel harekat gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.753 özel harekat haberi bulunmuştur. Tüm özel harekat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Komşusuna saldırdı! Özel harekat polisleri etkisiz hale getirdi
Komşusuna saldırdı! Özel harekat polisleri etkisiz hale getirdi İstanbul'un Fatih İlçesinin İskenderpaşa Mahallesi Feyzullah Efendi Sokak'ta üst komşusunun kapısını matkap ve balyozla açmaya çalışırken ateşe veren saldırgan, özel harekat polislerinin operasyonuyla etkisiz hale getirildi. Bu sırada, evin içinde mahsur kalan 4 kişilik aile ise itfaiye ekipleri tarafından merdiven ile kurtarıldığı açıklandı.
19.04.2024 Gündem
Şanlıurfa'da feci kaza! Aynı aileden dört kişi hayatını kaybetti
Şanlıurfa'da feci kaza! Aynı aileden dört kişi hayatını kaybetti Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde otomobil ile kamyon çarpıştı. Korkunç kazada polis memuru Batuhan Akar ile eşi Halime Akar olay yerinde hayatını kaybetti. Çiftin çocukları Tunahan Akar ve Umay Akar ise hastanede hayatını kaybetti. Polis memurunun ailesi ile bayram tatili için memleketlerine gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi.
5.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Mahzen-13 operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya: Mahzen-13 operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen “Mahzen-13” operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
19.03.2024 Gündem
Babasını hiç görmeyen şehit oğlu, özel harekat polisi olmak istediğini söyledi! "Seve seve giderim savaşmaya"
Babasını hiç görmeyen şehit oğlu, özel harekat polisi olmak istediğini söyledi! "Seve seve giderim savaşmaya" Babası Uzman Çavuş Murat Özkozanoğlu, Hakkari'de 2011 yılında bölücü terör örgütü PKK'lıların saldırısı sonucu şehit olduğunda henüz dünyada olmayan 13 yaşındaki Murat, özel harekat polisi olacağını söyledi.
18.03.2024 Adana
Sahte arsa ilanları ile 65 kişiyi dolandırdılar! 12 şüpheliden 7'si tutuklandı
Sahte arsa ilanları ile 65 kişiyi dolandırdılar! 12 şüpheliden 7'si tutuklandı Sakarya merkezli 4 ilde sahte arsa ilanları ile kapora toplayıp, 65 kişinin 3 milyon 200 bin TL'sini dolandıran 12 şüpheliden 7'si tutuklandı.
7.03.2024 Gündem
Rehin aldığı eşine kurşun yağdırarak öldürdü! Savcılıkta dehşet dolu anları anlattı
Rehin aldığı eşine kurşun yağdırarak öldürdü! Savcılıkta dehşet dolu anları anlattı Çekmeköy'de tartıştığı eşi Emine Ülkü Araz'ı evde rehin aldıktan sonra tabancayla vurarak öldüren Hakan Araz 'Tasarlayarak kasten öldürmek' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hakan Araz savcılıktaki ifadesinde, "Balkona doğru ben atlayacağım diyerek yürüdü. Ben de bunun üzerine Emine'ye elimdeki silahla ateş ettim. Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum, daha sonra Emine yere düştü. Bende balkon kapısının eşiğinde şuurumu kaybederek bayılmışım" dedi.
28.02.2024 Gündem
Pendik Kaymakamlığı lojmanlarına  motosikletli 2 kişi silahlı saldırı düzenledi
Pendik Kaymakamlığı lojmanlarına motosikletli 2 kişi silahlı saldırı düzenledi Pendik Kaymakamlığı lojmanının önünde bulunan polis noktasına motosikletli 2 kişi silahlı saldırı düzenledi. Polis noktasında bulunan polislerin karşılık vermesi üzerine motosikletli saldırganlar olay yerinden kaçtı.
16.02.2024 Gündem
Suç örgütleri 'Redkitler' ile 'Daltonlar'ın çatışma görüntüleri ortaya çıktı
Suç örgütleri 'Redkitler' ile 'Daltonlar'ın çatışma görüntüleri ortaya çıktı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, liderliğini Ferhat Delen'in yaptığı 'Redkitler' suç örgütüne yönelik 6 ilde 52 adrese yapılan ve 31 kişinin gözaltına alındığı operasyonun detayları belli oldu. Örgütün cinayet, silahlı saldırı, iş yerine silahlı saldırı, kasten öldürmeye teşebbüs gibi çok sayıda suça karıştıkları belirlendi.
16.02.2024 Gündem
Kocaeli'de fabrikayı basan bir kişi, işçileri rehin aldı
Kocaeli'de fabrikayı basan bir kişi, işçileri rehin aldı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir fabrikanın ana binasını basan kişi, içeridekileri rehin aldı. Olay yerine özel harekat polisleri sevk edildi.
1.02.2024 Gündem
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlerin kırsalda eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik 7 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar-47' operasyonlarında; 28 barınma alanının imha edildiğini ve çok sayıda roketatar, el bombası ile 159 kilo patlayıcı madde ele geçirildiğini açıkladı.
29.01.2024 Gündem
Şehidin adına sancağa bayrak diken genç ölünce, geleneği kardeşi devraldı
Şehidin adına sancağa bayrak diken genç ölünce, geleneği kardeşi devraldı Van’da teröristler ile girdiği çatışmada 2016 yılında şehit olan Kozanlı özel harekât polisi Önder Ertaş anısına 100. Yıl Ormanı'nda Mustafa Yılmaz tarafından sancak yapılıp bayrak dikildi. Geçtiğimiz günlerde Yılmaz hayatını kaybedince, sancağa bayrak dikme geleneğini kardeşi devraldı.
26.01.2024 Adana
Silah kaçakçılarına yönelik 'Mercek' operasyonu! Gözaltılar var
Silah kaçakçılarına yönelik 'Mercek' operasyonu! Gözaltılar var İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde silah imalatı yapanlara ve silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen 'Mercek-10' operasyonlarında 12 şüphelinin gözaltına alındığını ve 93 ruhsatsız tabanca ele geçirildiğini açıkladı.
21.01.2024 Gündem
Göçmen kaçakçılarına “Kalkan-8” operasyonu: 37 gözaltı
Göçmen kaçakçılarına “Kalkan-8” operasyonu: 37 gözaltı Şanlıurfa ve Adana’da göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik gerçekleştirilen “Kalkan-8” Operasyonlarında 37 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı.
20.01.2024 Gündem
Mersin'de 431 polis ile, uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu; çok sayıda gözaltı
Mersin'de 431 polis ile, uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu; çok sayıda gözaltı Mersin'de uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan 'torbacı' olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik şafak operasyonu düzenlendi. Operasyonda, 54 kişi hakkında gözaltı kararı bulunurken çok sayıda şüpheli yakalandı.
17.01.2024 Gündem
Huzur denetiminde üzerinde uyuşturucu madde taşıyan şahıs yakalandı
Huzur denetiminde üzerinde uyuşturucu madde taşıyan şahıs yakalandı Emniyet Müdürlüğü il genelinde eş zamanlı olarak 'Huzur İstanbul' denetimi yaptı. yapılan denetimde durdurulan araçlar aranırken sürücü ve yolculara GBT yapıldı. Denetim sırasında üzerinde uyuşturucu madde taşıdığı tespit edilen bir kişi de gözaltına alınarak karakola götürüldü.
11.01.2024 Gündem
Uyuşturucuyu sobada yakmaya çalışırken yakalandılar
Uyuşturucuyu sobada yakmaya çalışırken yakalandılar Tokat’ın Pazar ilçesinde polis baskınını fark eden 4 şüpheli, uyuşturucuları sobada yakmaya çalışırken yakalandı.
4.01.2024 Gündem
Nevşehir'de 'torbacı' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Nevşehir'de 'torbacı' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Nevşehir'de 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 71 şüpheli, gözaltına alındı.
27.12.2023 Gündem
Kuzey Marmara Otoyolu'nda TIR sürücüsünü rehin aldı, ekiplere ateş açtı
Kuzey Marmara Otoyolu'nda TIR sürücüsünü rehin aldı, ekiplere ateş açtı Kocaeli'de Kuzey Marmara Otoyolu'nda TIR sürücüsünü rehin alan Fatih B., 'Dur' ihtarına uymayıp kaçtığı TIR'ın içerisinden jandarma ekiplerine ateş açtı. Şüpheli, sosyal medya hesabından elinde silahla TIR'ın içerisindeki o anları yayınladı.
23.12.2023 Gündem
Ankara’da iş yeri sahibi intihar etti
Ankara’da iş yeri sahibi intihar etti Ankara’nın Altındağ ilçesinde emlakçılık yapan bir kişi, pompalı tüfekle bacağından vurarak kan kaybından hayatını kaybetti.
22.12.2023 Gündem
Uyuşturucu baronu MİT ve emniyetin ortak çalışmasıyla yakalandı
Uyuşturucu baronu MİT ve emniyetin ortak çalışmasıyla yakalandı Mersin'de MİT ve emniyetin yaptığı ortak operasyonla, 'G-42' koduyla aranan uluslararası uyuşturucu baronu 'Zafer Ramadan' isimli şüpheli yakalandı.
22.12.2023 Gündem
Pompalı tüfekle çevreye dehşet saçan emlakçı, ofisinde yaşamına son verdi
Pompalı tüfekle çevreye dehşet saçan emlakçı, ofisinde yaşamına son verdi Ankara'da, emlakçı Yusuf D., pompalı tüfekle etrafa ateş açtıktan sonra kendini ofise kilitleyip intihar etti. Yusuf D.'nin, borsa ve ticari faaliyetlerinde 10 milyon TL kaybetiği öne sürüldü.
21.12.2023 Gündem
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi Tuzla Piyade Okulu'nda Atatürk fotoğrafı tartışmasıyla başlayan ve bazı askerin görevden uzaklaştırılmasına neden olan tartışmanın yankıları sürüyor. Konuya ilişkin bilgi veren Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, söz konusu olayda gözetim ve denetim sorumluluğunu tam olarak yerine getirmeyen sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildiğini belirtti. Kaynaklar ayrıca, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Sayın Bakanımızın (Yaşar Güler) Atatürk sevgisini ve Atatürk’e olan bağlılığını sorgulamaya çalışmak kimsenin haddi değildir” açıklamasını yaptı.
21.12.2023 Gündem
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlere yönelik 12 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcının ele geçirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz." notunu düştü.
10.12.2023 Gündem
Bin polisle helikopter destekli narkotik operasyonu: 122 gözaltı
Bin polisle helikopter destekli narkotik operasyonu: 122 gözaltı Bursa’da uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak vakti bin polisin katılımıyla helikopter destekli düzenlenen operasyonda 122 şüpheli gözaltına alındı. Evlerin teraslarında saklanan şüpheliler, termal dronla tespit edilip yakalandı.
23.11.2023 Gündem
Nenad Petrak kimdir? Uyuşturucu karteli Nenad Petrak yakalandı mı?
Nenad Petrak kimdir? Uyuşturucu karteli Nenad Petrak yakalandı mı? İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen operasyonla Hırvatistan uyruklu Nenad Petrak'ın, uluslararası uyuşturucu kartelinin elebaşı olarak tanımlanan kişi olduğunu açıkladı.
18.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Özel Harekat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özel harekat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.