Özel Ders

Özel Ders

Son dakika özel ders haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özel ders ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özel ders haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özel Ders

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özel ders gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.393 özel ders haberi bulunmuştur. Tüm özel ders haberleri aşağıda listelenmiştir.
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı!
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı! Konya'da bir lisede öğrenim gören 9’uncu sınıf öğrencisini ocak ayından itibaren kendisine 'WhatsApp' ve sosyal medya üzerinden mesajlar gönderdiğini, özellikle son bir aydır da mesajların cinsel içerikli olduğu öne sürülen coğrafya öğretmeni M.K. (55), cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.
25.04.2024 Gündem
Ücretsiz özel derste iki kardeşe cinsel istismar iddiası! Sınıf öğretmenin ifadesi ortaya çıktı: Takdir etmek için dokundum
Ücretsiz özel derste iki kardeşe cinsel istismar iddiası! Sınıf öğretmenin ifadesi ortaya çıktı: Takdir etmek için dokundum Ankara'da, ilkokulda sınıf öğretmeni Hüseyin G. (65) hakkında, 4'üncü sınıf öğrencisi F.A.A. (10) ile ablası A.A.A.'ya (12), ücretsiz özel ders vermek için gittiği evlerinde cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 16 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.
1.04.2024 Gündem
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ, hafta sonu güneşli havada kayak yapmak isteyenlerin akınına uğradı. Kayak öğrenmek isteyenlerin de geldiği Uludağ'da kayak dersinin saati 2 bin TL, kayak ekipmanının günlük kiralama ücreti 750 ve kayak kıyafeti ise 500 TL. Tatilcilere 2 saatte kayak öğrettiklerini söyleyen Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Başkanı eski milli kayakçı Yahya Usta, eğitimin, belgesi olan kayak öğretmeninden alınmasının önemine dikkat çekerek, “Korsan taksici gibi korsan kayak öğretmenleri var. Ufak bir hatanın geri dönüşü olmuyor” dedi.
19.02.2024 Gündem
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor Kanal D'nin BKM Yapım imzalı yeni dizisi 'İnci Taneleri', bu akşam ikinci bölümüyle ekranlara gelecek. Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak. Azem (Yılmaz Erdoğan) ile Dilber (Hazar Ergüçlü), Zahir (Mustafa Yıldıran) yüzünden zor anlar yaşayacak.
1.02.2024 Magazin
İnci Taneleri bu akşam Kanal D'de başladı
İnci Taneleri bu akşam Kanal D'de başladı Kadrosunda Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimlerin yer aldığı, Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde oynadığo 'İnci Taneleri' dizisi, bu akşam ilk bölümüyle Kanal D’de izleyici karşısına çıktı.
25.01.2024 Magazin
Hazar Ergüçlü pavyon sahnesine böyle hazırlandı! İşte kamera arkası görüntüleri
Hazar Ergüçlü pavyon sahnesine böyle hazırlandı! İşte kamera arkası görüntüleri “Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” dizisinin ikinci fragmanında yer verilen ve milyonlarca kez izlenen Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı için özel ders aldığı ortaya çıktı.
9.01.2024 Magazin
Hazar Ergüçlü pavyon sahnesine böyle hazırlandı! İşte kamera arkası görüntüleri
Hazar Ergüçlü pavyon sahnesine böyle hazırlandı! İşte kamera arkası görüntüleri “Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” dizisinin ikinci fragmanında yer verilen ve milyonlarca kez izlenen Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı için özel ders aldığı ortaya çıktı.
9.01.2024 Magazin
Doktorken mühendisliğe başladı; kanser tedavisinde önemli çalışmaya imza attı
Doktorken mühendisliğe başladı; kanser tedavisinde önemli çalışmaya imza attı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükriye Bilge Gürsel meme kanserinde yapay zekanın kullanımına dair çalışmasıyla adından söz ettiriyor. Prof. Dr. Gürsel'i meslektaşlarından ayıran en önemli özelliği, bu çalışmayı sadece bir doktor olarak değil, aynı zamanda bilgisayar mühendisi olarak bizzat kendisinin bitirme teziyle gerçekleştirmiş olması. Gürsel, Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi'nde doçentken, üniversite sınavlarına yeniden girerek bilgisayar mühendisliğini kazandı. 3 yıl sonra mühendislikten yüksek onur derecesiyle mezun olurken, tıpta da profesörlüğe yükselmişti. Mühendislikteki bitirme tezinde ise, doktorluğunu konuşturdu; rahim ağzı ve meme kanserinde tedavi sonrası meydana gelebilecek nüksleri, yapay zeka ile yüzde 92 doğruluk oranıyla önceden belirleyebilen pilot bir çalışmaya imza attı. 
24.12.2023 Yaşam
Sosyal medyada çıkan reklama tıkladı, paraları buhar oldu
Sosyal medyada çıkan reklama tıkladı, paraları buhar oldu Bursa’da bir kişi sosyal medya hesabında gezerken, karşısına çıkan banka reklamına tıkladı. Dolandırıcıların ağına takılan vatandaşın yaklaşık 60 bin lirası buhar olurken, savcılığa başvuran kişi, “Ya hesabımda 300-400 bin olsaydı, bunun bedelini nasıl ödeyecektik?” dedi.
4.11.2023 Gündem
Bakan Göktaş: Süresiz nafaka adil bir durum değil
Bakan Göktaş: Süresiz nafaka adil bir durum değil Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Süresiz nafaka gibi bir durum adil bir durum değil" dedi.
26.07.2023 Gündem
Ya Çok Seversen setinde vals dersi alan Hafsanur Sancaktutan’a partneri Kerem Bürsin de eşlik etti
Ya Çok Seversen setinde vals dersi alan Hafsanur Sancaktutan’a partneri Kerem Bürsin de eşlik etti Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği dizisi “Ya Çok Seversen” dizisinin başrol oyuncularından Hafsanur Sancaktutan yeni bölümdeki vals sahnesi için sette özel ders aldı. Ders sırasında partnerini yalnız bırakmayan Kerem Bürsin güzel oyuncuya eşlik etti.
19.07.2023 Televizyon
Teoman takipçilerini eskiye götürdü: Ciddi ciddi ter döküyorum beni beğensinler diye
Teoman takipçilerini eskiye götürdü: Ciddi ciddi ter döküyorum beni beğensinler diye Rock müziğinin sevilen ismi Teoman, sosyal medya hesabından 2018 yılında yazdığı 'Fasa Fiso' kitabından bir bölüme yer verdi. Boğaziçi Üniversitesi matematik bölümünde okuduğu dönemde, para kazanmak için öğrencilere özel ders verdiğini açıklayan ünlü rockçı, o yıllarda verdiği mücadeleyi anlattı.
20.06.2023 Magazin
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşandı!
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşandı! Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi 'Üç Kız Kardeş', 49'uncu bölümüyle de izleyiciden tam not aldı. Türkan'ın, Somer ile Mine'nin fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sunması yeni bölüme damga vurdu. Türkan ve Somer'in kısa süreli evliliği tek celsede bitti.
10.05.2023 Magazin
Öğrencisine cinsel istismarla suçlanan öğretmen tutuklandı
Öğrencisine cinsel istismarla suçlanan öğretmen tutuklandı Antalya'nın Alanya ilçesinde lise öğrencisi A.A. (18), İngilizce öğretmeni K.D.'nin (43) kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia edip, şikayetçi oldu. Mağdur A.A., istismarın 18 yaşından önce, farklı zamanlarda olduğunu anlattı. K.D. gözaltına alınıp, tutuklandı.
26.02.2023 Gündem
Uludağ’da kar kalınlığı 30 santimetreyi aştı
Uludağ’da kar kalınlığı 30 santimetreyi aştı Türkiye’nin önemli kış turizmi merkezlerinden Uludağ’da beklenen kar yağışı dün öğle saatlerinde başladı. Aralıksız süren yağışla Uludağ’da kar kalınlığı 32 santimetreye ulaştı.
28.01.2023 Yaşam
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalında şok eden ifadeler ortaya çıktı
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalında şok eden ifadeler ortaya çıktı İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’yi 6 yaşındayken imam nikahı kıyarak 29 yaşındaki Kadir İstekli ile evlendirdiği, küçük kızın yıllarca cinsel istismara maruz kalmasına göz yumduğu iddiaları kamuoyunda infial yarattı. Olayın, mağdur H.K.G.’nin şikâyetiyle ortaya çıkmasının ardından savcılık soruşturma başlattı. Soruşturmasını tamamlayan savcılık, şüpheli Kadir İstekli hakkında 67 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası talep ederken, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel hakkında 22 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi. Öte yandan Kadir İstekli ve baba Yusuf Ziya Gümüşel adliyedeki işlemleri sonrası tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Tutuklanan Yusuf Ziya Gümüşel’in savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. Öte yandan baba ve koca ile ilgili dikkat çeken hapishane detayı ortaya çıktı. Öte yandan olayla ilgili yeni ifadeler ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...
19.12.2022 Gündem
Nurettin Yıldız kimdir? Nurettin Yıldız’ın 6 yaşında evlenebilir videosu gündeme oturdu! Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız kaç yaşında, nereli?
Nurettin Yıldız kimdir? Nurettin Yıldız’ın 6 yaşında evlenebilir videosu gündeme oturdu! Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız kaç yaşında, nereli? İSTANBUL Sancaktepe'deki Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in 6 yaşındaki kızını evlendirmesi tartışmaları devam ederken Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız’ın daha önce yayınladığı bir videoda çocuk evliliğine ilişkin yaptığı bir konuşmada 7 yaşındaki bir kız çocuğu 25 yaşındaki erkekle evlenebilir ifadelerini kullanıyor. Söz konusu videoyu izleyenler Nurettin Yıldız hakkında araştırma yapmaya başladı.
9.12.2022 Gündem
Koronavirüs salgını geri döndü! Wuhan’da karantina yeniden devrede
Koronavirüs salgını geri döndü! Wuhan’da karantina yeniden devrede Koronavirüs salgınının ilk görüldüğü yer olan Çin’in Wuhan kendi dünyada en uzun süre karantina uygulanan yer olmuştu. Pandeminin üzerinden iki yıldan fazla geçtikten sonra, dünya yavaş yavaş salgının etkilerini unutmaya başlamışken Wuhan’dan gelen iki ayrı haber dünyayı bir kez daha alarma geçirdi.
28.07.2022 Dünya
YKS öncesi aileler nasıl davranmalı? Sınava hazırlanan öğrenci velilerine öneriler
YKS öncesi aileler nasıl davranmalı? Sınava hazırlanan öğrenci velilerine öneriler Sınav döneminin aynı zamanda öğrencilerin içinde bulunduğu bir gelişim dönemi olduğu unutulmamalı. Özellikle bu dönemde otoriter, katı ve baskıcı ebeveyn tutumları öğrencilerin öğrenme ve sınav sürecine etkili oluyor. YKS öncesi ebeveynlere önerilerde bulunan Klinik Psikoloji Uzmanı Psk. Müge Leblebicioğlu Arslan, sınav süreci hakkında önemli bilgiler verdi.
16.06.2022 Sağlık
Yoga kursunda iğrenç istismar skandalı! Hipnoz halindeki genç öğretmeni...
Yoga kursunda iğrenç istismar skandalı! Hipnoz halindeki genç öğretmeni... İstanbul'da bir yoga merkezinde tecavüz skandalı yaşandı. Yoga kursuna giden 36 yaşındaki öğretmen Fatma N., özel ders sırasında hipnoz halindeyken eğitmen Erol S.'nin cinsel saldırısına uğradığını öne sürerek savcılığa şikayette bulundu.
9.05.2022 Yaşam
Harbiye'deki konserde gizli ilişki ifşa oldu! Kocasını öğrencisiyle böyle yakaladı
Harbiye'deki konserde gizli ilişki ifşa oldu! Kocasını öğrencisiyle böyle yakaladı 36 yaşındaki öğretmen Ufuk T., eşine okulda nöbetçi olduğunu söyleyip öğrencisi ile Harbiye Açıkhava'daki konsere gitti. Daha önceden eşinin çantasındaki konser biletini gören kadın ise konser alanında eşinin gelmesini bekledi. Kocasını öğrencisiyle yakalayan kadın, boşanmak için mahkemeye gitti.
2.05.2022 Yaşam
İş ve çalışan arayanlara yönelik yeni uygulama Getirİş hizmete girdi
İş ve çalışan arayanlara yönelik yeni uygulama Getirİş hizmete girdi Getir, iş ve çalışan arayanlara yönelik yeni hizmeti Getirİş’i kullanıcılarıyla buluşturdu. Getirİş, konum bazlı servisi sayesinde iş ve çalışan arayanların birbirini daha kolay bulmasına imkân tanıyacak, yakınlarında iş bulmayı sağlayarak yolda geçirilen zamanı kısaltacak.
19.04.2022 Ekonomi
Ezgi’nin ölümüne neden olan ehliyetsiz sürücü: 'Ben değil, onlar bana çarptı'
Ezgi’nin ölümüne neden olan ehliyetsiz sürücü: 'Ben değil, onlar bana çarptı' Gaziantep'te, skuter ile yolun karşısına geçmeye çalışan lise son sınıf öğrencisi iki arkadaşa çarpıp Ezgi Alya Yiğit’in (17) ölümüne, Şimal Toprak'ın (17) da yaralanmasına neden olan otomobilin ehliyetsiz sürücüsü Osman S. (17) ifadesinde suçsuz olduğunu savunup, "Ben değil, onlar bana çarptı" dedi.
14.04.2022 Yaşam
Skuter ile eve dönüyorlardı! Ehliyetsiz sürücü, lise öğrencisi 2 kıza çarptı! Ezgi öldü, Şimal yaralı
Skuter ile eve dönüyorlardı! Ehliyetsiz sürücü, lise öğrencisi 2 kıza çarptı! Ezgi öldü, Şimal yaralı Gaziantep'te, 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil, dershane çıkışında skuter ile evine dönen lise son sınıf öğrencisi iki genç kıza çarptı. Kazada, liseli kızlardan Ezgi Alya Yiğit (17) hayatını kaybetti, Şimal Toprak ise yaralandı.
13.04.2022 Yaşam
Cebelitarık maçı öncesi Kuntz'tan ilginç yasak! Kalkmak yasak
Cebelitarık maçı öncesi Kuntz'tan ilginç yasak! Kalkmak yasak Türkiye Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz'un 'Afiyet olsun' yasağı dikkat çekti.
10.11.2021 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Özel Ders ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özel ders haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.