Gazete Vatan Logo
Magazin İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor

İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor

Kanal D'nin BKM Yapım imzalı yeni dizisi 'İnci Taneleri', bu akşam ikinci bölümüyle ekranlara gelecek. Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak. Azem (Yılmaz Erdoğan) ile Dilber (Hazar Ergüçlü), Zahir (Mustafa Yıldıran) yüzünden zor anlar yaşayacak.

Haftalardır konuşulan, tanıtımları ile sosyal medyada paylaşım rekorları kıran Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı, kadrosunda Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimlerin yer aldığı 'İnci Taneleri’nin birinci bölümü, 25 Ocak Perşembe akşamı yayınlandı.

Fragmanlarıyla olay yaratan ve günlerce konuşulan proje, hem reytinglere hem de sosyal medyaya damga vurdu. İlk bölümüyle rekor açılış yapan 'İnci Taneleri', Total’de yüzde 8.84 reyting ve 21.02 izlenme payı, AB’de yüzde 9.59 reyting ve 25.39 izlenme payı, ABC1’de ise 10.74 reyting ve 25.41 izlenme payı alarak, tüm kategorilerde zirveye çıktı.

'İNCİ TANELERİ' İLK BÖLÜM

'İnci Taneleri'nin 1 Şubat'ta yayınlanacak olan ikinci bölümünden tanıtımlar, seyircide merak uyandırdı.

RIZA KOCAOĞLU SEYİRCİYLE BULUŞUYOR

Rıza Kocaoğlu, da bugün Kanal D’de ikinci bölümüyle ekrana gelecek ‘İnci Taneleri’ dizisinde seyirci karşısına çıkacak. İkinci bölüm fragmanındaki görüntüsüyle sevenlerine sürpriz yapan oyuncu, yeni bölümle birlikte kadrodaki yerini alacak.

Haberin Devamı

Bu akşam yayınlanacak projede; Zahir (Mustafa Yıldıran) ve arkadaşları tarafından hırpalanan Azem (Yılmaz Erdoğan), işin peşini bırakmayacak. Bu husumet Dilber (Hazar Ergüçlü) ile Azem’i tehlikeye atacak. Özel ders vererek hayatına devam etmeye çalışan Azem, her fırsatta çocuklarına dair bir ipucu peşindedir.

ÜNLÜ İSİMLERDEN ÖVGÜ YAĞDI

'İnci Taneleri'ne, birbirinden ünlü isimler de destek ve ilgi gösterdi. Yılmaz Erdoğan'ın eski eşi Belçim Bilgin, diziyi çok beğendiğini dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

İnci Taneleri' harika bir eser. Televizyonda ancak böyle güzel seyirciler ile buluşurdu. Bayıldım ben diziye. Hazar bence harika oynuyor. Bütün karakterler ve cast harika. Bütün bu son yıllarda yaşadığımız değişime bakış açısı çok değerli. Hiç bilmediğimiz ve hep hayatımızda olan bir yer pavyon. Bize hiç bilmediğimiz bir yerin anlatılması ve oradaki kadınların hikayesi... O hikayelere empati kurmamızın hiç bir sakıncası olmadığını düşünüyorum. Özendirmek değil ama orada olanları anlatmak ve paylaşmak çok güzel.

Haberin Devamı

Oyuncu Seda Bakan ise "Çok ses getirdi dizi, çok konuşuldu, ben de çok merak ediyorum, kesin iyidir zaten, ilk fırsat da izleyeceğim" dedi.

Senarist, gazeteci ve oyuncu Gülse Birsel de "Çok güzel ve güzel yazılmış bir dizi. Ben çok beğendim ve izleyeceğim, aşırı merak ediyorum. Yılmaz Erdoğan'ın kalemini de, oyunculuğunu da özlemişiz. Harika da bir reyting almış" açıklamasında bulundu.

Gupse Özay, 'İnci Taneleri' hakkında, "Orada bir sanat var. Bir oyuncu arkadaşımız çok güzel dersler almış ve çok güzel canlandırıyor karakteri. Müzik çok tatlı" diye konuştu.