Azem

Azem

Son dakika azem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan azem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını azem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Azem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan azem gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 azem haberi bulunmuştur. Tüm azem haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnci Taneleri heyecan dolu yeni bölümü ile ekrana geldi: Dilber ne yapacak? Azem neye karar verecek?
İnci Taneleri heyecan dolu yeni bölümü ile ekrana geldi: Dilber ne yapacak? Azem neye karar verecek?Yılmaz Erdoğan’ın hem senaryosunu yazdığı hem başrolünü oynadığı “İnci Taneleri”, yeni bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Nehir’in Arcan’ların ailesine kardeşi Cihan’ı kuzeni olarak tanıtması izleyicilerin dikkatini çekti.
18.10.2024Magazin
Dilber Azem’e şarkıyla seslendi: Deme düşmem ocağına geleceksin ayağıma
Dilber Azem’e şarkıyla seslendi: Deme düşmem ocağına geleceksin ayağımaİnci Taneleri’nin yeni bölümünde Dilber’i canlandıran Hazar Ergüçlü, kendi sesiyle “Deme” şarkısını söyleyecek. Perşembe akşamı yayınlanacak bölümün fragmanında Dilber ile Azem aynı araçta seyahat ederken görülüyor. Arka koltukta oturan Dilber, Azem’e “Deme düşmem ocağına, Geleceksin ayağıma, Yüzün olmaz ki bakmaya, Yaz bunu…” sözleriyle sesleniyor.
15.10.2024Magazin
İnci Taneleri ile ekrana dönen Yılmaz Erdoğan: Bir ülkede ya da dünyada kadın mutlu değilse, kimse değildir
İnci Taneleri ile ekrana dönen Yılmaz Erdoğan: Bir ülkede ya da dünyada kadın mutlu değilse, kimse değildirYılmaz Erdoğan’ı 20 yıl sonra yeniden seyirci ile buluşturan  “İnci Taneleri” ikinci sezonuna başladı. Reyting rekortmeni projenin senaristi ve başrol oyuncusu Erdoğan “Bir ülkede ya da dünyada kadın mutlu değilse kimse değildir. Kadın özgür değilse kimse özgür değildir. Çünkü bahsettiğimiz şey türlerden bir tür değil, hepimizi doğuran, en yetenekli canlı.” diyerek, bir kez daha gündeme damgasını vurdu.
13.10.2024Magazin
Zirvenin sahibi geri döndü! İnci Taneleri ekrana kilitledi
Zirvenin sahibi geri döndü! İnci Taneleri ekrana kilitlediYılmaz Erdoğan’ın hem senaryosunu yazdığı hem başrolünü oynadığı “İnci Taneleri”, yeni sezona çok konuşulacak bir başlangıç yaptı. Sezonun ilk bölümü, tüm kategorilerde reyting birincisi olurken, sosyal medyada da gündem oldu. Açılış sahnesinde Azem’in saçı sakalı ağarmış şekilde yeniden hapiste görülmesi, İnci Taneleri kitabının yazarı olarak hapistekilere yaşadıklarını anlatması dikkat çekti.
11.10.2024Magazin
İnci Taneleri yeni sezonu açtı! Azem'in omuzlarına bir yük daha bindi
İnci Taneleri yeni sezonu açtı! Azem'in omuzlarına bir yük daha bindiKanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 18. bölümü yayınlandı. Dilber'in yaşadıklarından sonra Azem'in omuzlarına bir yük daha bindi. Ayça öğretmeni gelmezse sınava girmeyeceğini söyledi. Nusret artık Cihan ile Necmi'yle aynı yolda yürümeyeceğini ifade etti. İşte detaylar....
10.10.2024Magazin
İnci Taneleri'nde dengeler değişecek! Dilber’in başı hiç olmadığı kadar dertte
İnci Taneleri'nde dengeler değişecek! Dilber’in başı hiç olmadığı kadar dertteKanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı sevilen dizisi “İnci Taneleri”nin ikinci sezonu bu akşam başlıyor.
10.10.2024Magazin
Yılmaz Erdoğan ser verdi sır vermedi: Oyunculara bile söylemiyormuş
Yılmaz Erdoğan ser verdi sır vermedi: Oyunculara bile söylemiyormuşYılmaz Erdoğan, senaryosunu yazdığı ve “Azem” karakteriyle başrolünü oynadığı “İnci Taneleri” ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İlk sezonda akılda kalan birçok sorunun yaz boyunca kendisine ve oyunculara yöneltildiğini ifade eden Erdoğan, oyuncuların sonunu bilerek oynarlarsa oyunlarının zedelendiğini söyledi. Erdoğan, yeni sezona ilişkin de ser verip sır vermezken “Oyuncular da sıkıştıkları yerde soruyorlar, söylemiyorum.” dedi.
8.10.2024Magazin
İnci Taneleri kafaları karıştırdı! Yeni sezon Göcek'te başlıyor
İnci Taneleri kafaları karıştırdı! Yeni sezon Göcek'te başlıyorİnci Taneleri, yeni sezon için gün sayarken dizinin yayınlanan son fragmanı kafaları karıştırdı. Tanıtım filminde oyuncular muhteşem koylarıyla bilinen Göcek’te görülürken ‘Azem’in gösterişli bir yatta “Verdiğim bir sözü ben asla unutmam. Görüşeceğiz, sözüm söz.” cümleleri yeni sezonda dramatik gelişmelerin yaşanacağının sinyalini verdi.
4.10.2024Magazin
İnci Taneleri kafaları karıştırdı! Yeni sezon başlıyor
İnci Taneleri kafaları karıştırdı! Yeni sezon başlıyorİnci Taneleri, yeni sezon için gün sayarken dizinin yayınlanan son fragmanı kafaları karıştırdı. Tanıtım filminde oyuncular muhteşem koylarıyla bilinen Göcek’te görülürken ‘Azem’in gösterişli bir yatta “Verdiğim bir sözü ben asla unutmam. Görüşeceğiz, sözüm söz.” cümleleri yeni sezonda dramatik gelişmelerin yaşanacağının sinyalini verdi.
4.10.2024Vatan TV
İnci Taneleri'nde geri sayım başladı: Kafalar karıştı, Azem kime gözdağı verdi?
İnci Taneleri'nde geri sayım başladı: Kafalar karıştı, Azem kime gözdağı verdi?İnci Taneleri, yeni sezon için gün sayarken dizinin yayınlanan son fragmanı kafaları karıştırdı. İnci Taneleri 10 Ekim'de izleyiciyle buluşacak
4.10.2024Magazin
Hazar Ergüçlü'den Dilber açıklaması: Her felaket sonrasında şaka yapabiliyor
Hazar Ergüçlü'den Dilber açıklaması: Her felaket sonrasında şaka yapabiliyorOyuncu Hazar Ergüçlü, geçen sezon pavyon dansıyla Türkiye’nin gündemine oturan Dilber’i anlattı. “Herkes yer içer, hesabı Dilber öder.” repliğiyle dillere pelesenk olan İnci Taneleri’nin başarılı oyuncusu, Dilber’i çocuksu bulduğunu belirterek “Dilber, başına ne gelirse gelsin her an kendinle dalga geçebileceğini öğretti bana. Her felaketin beş dakika sonrasında şakasını yapabiliyor. Ancak yetişkin olmayan bir insan bu kadar esnek olabilir.” dedi.
29.09.2024Magazin
İnci Taneleri perdeyi açtı: Bir garipsin şu dünyada
İnci Taneleri perdeyi açtı: Bir garipsin şu dünyada Geçen sezon her bölümüyle çok konuşulan İnci Taneleri’nin yeni sezonunun ilk tanıtım filmi yayınlandı.
7.09.2024Magazin
“Azem Yücedağ” deşifre oldu! Gerçekleri öğrenen Piraye ne yapacak?
“Azem Yücedağ” deşifre oldu! Gerçekleri öğrenen Piraye ne yapacak?Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem başrolünde yer aldığı İnci Taneleri yeni bölümü ile ekrana geldi. Dilber’in Zahir’den kurtulmak için planlar yaparken çıkmaza girmesi izleyicileri gözyaşlarına boğarken, Piraye’nin Azem hakkında öğrendiği gerçekler ise büyük hayal kırıklığı yarattı.
24.05.2024Magazin
İnci Taneleri son bölümüyle büyük ilgi topladı! Azem'in sırrı ortaya çıktı
İnci Taneleri son bölümüyle büyük ilgi topladı! Azem'in sırrı ortaya çıktıKanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 16. bölümü yayınlandı. Aleyna'yı Reyyaz'ın evinden kaçıran Necmi otele geldi. Piraye, Cenk'in evlilik teklifini reddetti. Zahir'den kurtulmak isteyen Dilber, kiralık katil aramaya başladı. Talip, Azem'in onlardan sakladığı gerçekleri öğrendi. Piraye abisinin anlattıkları karşısında şoke oldu. İşte İnci Taneleri'nin merak uyandıran son bölüm özeti...
23.05.2024Magazin
İnci Taneleri yine zirvede! Kızına çok yaklaşan Azem ne yapacak?
İnci Taneleri yine zirvede! Kızına çok yaklaşan Azem ne yapacak?Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem başrolünde yer aldığı İnci Taneleri yeni bölümü ile ekrana geldi. Nehir’in kardeşi Cihan ile kavuştuğu anlar seyircileri gözyaşlarına boğdu. Final sahnesinde ise Azem ve kızı Nehir’in yıllar sonra aynı mekanda denk gelmesi dizinin yeni bölümünde yaşanacaklara dair merakı iyice artırdı.
17.05.2024Magazin
İnci Taneleri'nde Cihan babasından kaçıyor, Azem'le Nehir aynı mekanda! Yine heyecan doruktaydı
İnci Taneleri'nde Cihan babasından kaçıyor, Azem'le Nehir aynı mekanda! Yine heyecan doruktaydıKanal D’nin; çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri 15. Bölümüyle ekranlara geldi. Nehir babasına karşı Cihan'ı uyarırken, Azem defalarca telefonla arayarak oğluyla konuşmak istedi ancak Cihan telefonu açmadı. Necmi çektiği aşk acısına dayanamayarak Aleyna'nın yanına gitti. Zahir, Dilber'le arayı düzeltmek için otelde oda tuttu. Öte yandan Nehir ile Azem aynı mekana geldi.
17.05.2024Magazin
İnci Taneleri'nde heyecan dorukta! Nehir, babasıyla görüşmeyi kesinlikle reddediyor
İnci Taneleri'nde heyecan dorukta! Nehir, babasıyla görüşmeyi kesinlikle reddediyorKanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı sevilen dizisi “İnci Taneleri” bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor.
16.05.2024Magazin
İnci Taneleri’nde gözyaşları sel oldu! Abla kardeş yıllar sonra yan yana geldi
İnci Taneleri’nde gözyaşları sel oldu! Abla kardeş yıllar sonra yan yana geldiYılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem başrolünde yer aldığı İnci Taneleri yeni bölümü ile ekrana geldi. Azem’i gizli gizli takip eden kişinin kızı Nehir olduğunun ortaya çıktığı bölüme, Cihan ve Nehir kavuşması damga vurdu. Abla kardeşin yıllar sonra yan yana geldiği o sahneler izleyicileri gözyaşlarına boğdu.
10.05.2024Magazin
İnci Taneleri'nde duygu dolu anlar! Yıllar sonra yan yana geldiler
İnci Taneleri'nde duygu dolu anlar! Yıllar sonra yan yana geldilerKanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 14. bölümü yayınlandı. Azem'in kızını arayışının önüne kimin tarafından engel konulduğu ortaya çıktı. Reyyaz, Sırat'tan kalan her şeyin başına Cihan'ı geçirdi. Yıllar sonra abla kardeş yan yana geldi. İşte detaylar...
9.05.2024Magazin
İnci Taneleri yine ekrana kilitledi! İtiraf geldi: O benim üvey babam
İnci Taneleri yine ekrana kilitledi! İtiraf geldi: O benim üvey babamKanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 13. bölümü yayınlandı. Güngör gördüğünde sarılarak hasret gidermek isteyen Nusret'e ağır sözler söyledi. Azem biri tarafından takip edildiğini fark etti. Necmi, Aleyna'ya olan duyguları yüzünden hata yaptı. Cihan, Reyyaz'ın yanına geldiğinde neye uğradığını şaşırdı. İşte detaylar...
2.05.2024Magazin
'İnci Taneleri'nde Anadolu Ateşi sürprizi
'İnci Taneleri'nde Anadolu Ateşi sürpriziKanal D’nin sevilen dizisi “İnci Taneleri”nin bu akşamki bölümünde Anadolu Ateşi Kıvılcım Çocuk Dans Topluluğu yer alıyor.
2.05.2024Magazin
İnci Taneleri'nde duygu dolu anlar... Dilber bu kez ağlattı, seyirci ekrana kilitlendi
İnci Taneleri'nde duygu dolu anlar... Dilber bu kez ağlattı, seyirci ekrana kilitlendiYılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin yeni bölümüne Azem’in gün geçtikçe kızı Nehir’e daha çok yaklaşması ve Dilber’in yaşadığı ayrılık acısı damga vurdu. Cezaevinde bulunan Nusret’in tahliye olmasının ardından heyecanın ikiye katlandığı son bölüm, tüm izlenme kategorilerinde birinci oldu.
26.04.2024Magazin
İnci Taneleri yine gündeme oturdu! Nusret özgürlüğüne kavuştu
İnci Taneleri yine gündeme oturdu! Nusret özgürlüğüne kavuştuKanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 12. bölümü yayınlandı. Azem gün geçtikçe kızına bir adım daha yaklaşıyor. Dilber ayrılığı kaldıramadı. Nusret özgürlüğüne kavuştu. Aleyne, Reyyaz'a rest çekti. Azem'in sözleri yüreklere dokundu. İşte detaylar...
25.04.2024Magazin
İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında?
İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında? Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi 'İnci Taneleri'nde uzun süredir Azem’in kızı Nehir Yücedağ’ın kim olacağı merak ediliyordu. Nehir karakterine hayat verecek olan oyuncunun Serra Kutlubey olacağı iddia edildi.
25.04.2024Magazin
İnci Taneleri'ne olay transfer! Azem'in kızı Nehir'i oynayacak isim belli oldu
İnci Taneleri'ne olay transfer! Azem'in kızı Nehir'i oynayacak isim belli olduPerşembe akşamları Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan reyting rekortmeni dizi İnci Taneleri'nde, Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı 'Azem' karakterinin kızı Nehir'i kimin canlandıracağı merak konusu olmuştu. O isim belli oldu.
25.04.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Azem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki azem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.