Dilber

Dilber

Son dakika dilber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dilber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dilber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dilber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dilber gelişmeleri de dahil olmak üzere 377 dilber haberi bulunmuştur. Tüm dilber haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seda Sayan Hazar Ergüçlü’nün pozuna kayıtsız kalmadı! ‘Ben de çorap kadınıyım’
Seda Sayan Hazar Ergüçlü’nün pozuna kayıtsız kalmadı! ‘Ben de çorap kadınıyım’Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan İnci Taneleri dizisinde 'Dilber' karakterini canlandıran başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü, sosyal medya hesabından yeni pozunu paylaştı. Seda Sayan, fotoğraflara kayıtsız kalamadı.
5.06.2024Magazin
“Azem Yücedağ” deşifre oldu! Gerçekleri öğrenen Piraye ne yapacak?
“Azem Yücedağ” deşifre oldu! Gerçekleri öğrenen Piraye ne yapacak?Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem başrolünde yer aldığı İnci Taneleri yeni bölümü ile ekrana geldi. Dilber’in Zahir’den kurtulmak için planlar yaparken çıkmaza girmesi izleyicileri gözyaşlarına boğarken, Piraye’nin Azem hakkında öğrendiği gerçekler ise büyük hayal kırıklığı yarattı.
24.05.2024Magazin
İnci Taneleri son bölümüyle büyük ilgi topladı! Azem'in sırrı ortaya çıktı
İnci Taneleri son bölümüyle büyük ilgi topladı! Azem'in sırrı ortaya çıktıKanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 16. bölümü yayınlandı. Aleyna'yı Reyyaz'ın evinden kaçıran Necmi otele geldi. Piraye, Cenk'in evlilik teklifini reddetti. Zahir'den kurtulmak isteyen Dilber, kiralık katil aramaya başladı. Talip, Azem'in onlardan sakladığı gerçekleri öğrendi. Piraye abisinin anlattıkları karşısında şoke oldu. İşte İnci Taneleri'nin merak uyandıran son bölüm özeti...
23.05.2024Magazin
Kendilerini savcı olarak tanıtan dolandırıcılara evini ve altınlarını kaptırdı
Kendilerini savcı olarak tanıtan dolandırıcılara evini ve altınlarını kaptırdıAdana'nın Kozan ilçesinde Dilber Berkbasan (58), kendisini 'savcı' olarak tanıtan, kuyumcu soygununa karıştıklarını ve gizli bir soruşturma yürüttüklerini söyleyen dolandırıcılara, 120 gram altınını kaptırdı. Berkbasan, dolandırıcıların yönlendirmesiyle evini de 2 milyon 250 bin TL'ye satıp, parayı kuyumcuda altına çevirdi. Dolandırıcılar, fiziksel olarak kuyumcudaki altınları da aldı. Tüm birikimlerini ve evini kaybeden Berkbasan, suçluların yakalanmasını istedi.
23.05.2024Adana
Adana'da portakal bahçesinde çalışarak aldığı evini ve 17 yıllık birikimini sahte polislere kaptırdı
Adana'da portakal bahçesinde çalışarak aldığı evini ve 17 yıllık birikimini sahte polislere kaptırdıAdana'nın Kozan ilçesinde 58 yaşındaki Dilber Berkbasan'ı arayan dolandırıcılar 10 gün boyunca telefonu hiç kapattırmayarak kadının evini sattırdı ve 17 yıllık birikimiyle aldığı 480 gram altınını dolandırıp, 500 bin lira da kredi çektirdi. Dolandırıldığını anlayan kadın gözyaşları içinde, "Evsizlik çok kötü ben bunları portakal bahçelerinde çalışarak aldım" dedi.
22.05.2024Adana
İnci Taneleri'nde Cihan babasından kaçıyor, Azem'le Nehir aynı mekanda! Yine heyecan doruktaydı
İnci Taneleri'nde Cihan babasından kaçıyor, Azem'le Nehir aynı mekanda! Yine heyecan doruktaydıKanal D’nin; çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri 15. Bölümüyle ekranlara geldi. Nehir babasına karşı Cihan'ı uyarırken, Azem defalarca telefonla arayarak oğluyla konuşmak istedi ancak Cihan telefonu açmadı. Necmi çektiği aşk acısına dayanamayarak Aleyna'nın yanına gitti. Zahir, Dilber'le arayı düzeltmek için otelde oda tuttu. Öte yandan Nehir ile Azem aynı mekana geldi.
17.05.2024Magazin
İnci Taneleri'nde heyecan dorukta! Nehir, babasıyla görüşmeyi kesinlikle reddediyor
İnci Taneleri'nde heyecan dorukta! Nehir, babasıyla görüşmeyi kesinlikle reddediyorKanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı sevilen dizisi “İnci Taneleri” bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor.
16.05.2024Magazin
'İnci Taneleri'nde Anadolu Ateşi sürprizi
'İnci Taneleri'nde Anadolu Ateşi sürpriziKanal D’nin sevilen dizisi “İnci Taneleri”nin bu akşamki bölümünde Anadolu Ateşi Kıvılcım Çocuk Dans Topluluğu yer alıyor.
2.05.2024Magazin
İnci Taneleri'nde duygu dolu anlar... Dilber bu kez ağlattı, seyirci ekrana kilitlendi
İnci Taneleri'nde duygu dolu anlar... Dilber bu kez ağlattı, seyirci ekrana kilitlendiYılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin yeni bölümüne Azem’in gün geçtikçe kızı Nehir’e daha çok yaklaşması ve Dilber’in yaşadığı ayrılık acısı damga vurdu. Cezaevinde bulunan Nusret’in tahliye olmasının ardından heyecanın ikiye katlandığı son bölüm, tüm izlenme kategorilerinde birinci oldu.
26.04.2024Magazin
İnci Taneleri yine gündeme oturdu! Nusret özgürlüğüne kavuştu
İnci Taneleri yine gündeme oturdu! Nusret özgürlüğüne kavuştuKanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 12. bölümü yayınlandı. Azem gün geçtikçe kızına bir adım daha yaklaşıyor. Dilber ayrılığı kaldıramadı. Nusret özgürlüğüne kavuştu. Aleyne, Reyyaz'a rest çekti. Azem'in sözleri yüreklere dokundu. İşte detaylar...
25.04.2024Magazin
İnci Taneleri'ne olay transfer! Azem'in kızı Nehir'i oynayacak isim belli oldu
İnci Taneleri'ne olay transfer! Azem'in kızı Nehir'i oynayacak isim belli olduPerşembe akşamları Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan reyting rekortmeni dizi İnci Taneleri'nde, Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı 'Azem' karakterinin kızı Nehir'i kimin canlandıracağı merak konusu olmuştu. O isim belli oldu.
25.04.2024Magazin
İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber’in ilk kez karşılaştı
İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber’in ilk kez karşılaştı Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri, iki hafta aranın ardından yeni bölümü ile ekrana geldi. Geceye Piraye ve Dilber’in ilk kez yüz yüze geldiği anlar damga vururken; Azem’in Dilber’den ayrıldığı final sahnesi ise izleyenleri gözyaşına boğdu. Dizide yaşanan bu büyük ayrılıktan sonra gözler, ikilinin tekrar bir araya gelip gelmeyeceğine çevrildi.
19.04.2024Magazin
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldı
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldıKanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 11. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Cihan, Reyyaz'ı kurtardı, Sırat'a çok ağır ceza verildi. Azem müzikoldeyken Piraye geldi. Azem yaşadıklarından sonra ne yaptığını sorguladı. Azem hislerini kaleme alırken gizemli birinden mesaj geldi. İşte detaylar...
18.04.2024Magazin
İnci Taneleri’nde büyük yüzleşme! Azem, Dilber ve Piraye üçgeninde neler yaşanacak?
İnci Taneleri’nde büyük yüzleşme! Azem, Dilber ve Piraye üçgeninde neler yaşanacak?Kanal D’nin, perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan dizisi “Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” iki haftalık aranın ardından bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin 11’inci bölümünden yayınlanan tanıtımlar ise gündem oldu.
18.04.2024Magazin
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyor
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyorKanal D’nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi ‘İnci Taneleri’, iki haftalık aranın ardından ekrana hızlı bir dönüş yapacak. Reytinglerin yanı sıra sosyal medyanın da gündeminden hiç düşmeyen dizi, yeni bölümüyle 18 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’da izleyici karşısına çıkacak.
11.04.2024Magazin
'İnci Taneleri'nin Dilber'i  Hazar Ergüçlü: Kıbrıs'ta kalsam evlenmiş, boşanıyordum
'İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü: Kıbrıs'ta kalsam evlenmiş, boşanıyordum'Kuzey Güney' ve 'Medcezir' dizilerindeki performansıyla hafızalara kazınan Hazar Ergüçlü, şimdilerde Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'İnci Taneleri'nde rol alıyor. Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı projede 'Dilber' karakterine haytat veren oyuncu, kariyerine dair çarpıcı açıklamalar yaptı.
8.04.2024Magazin
İrem Derici'den İnci Taneleri itirafı! Yılmaz Erdoğan'a seslendi
İrem Derici'den İnci Taneleri itirafı! Yılmaz Erdoğan'a seslendiİrem Derici, Yasemin Şefik’in “Uyduruk Sonlar” adlı talk show programına konuk oldu. Kendisine dizi tekliflerinin geldiğini ifade eden Derici, Kanal D'nin sevilen dizinde yer almak istediğini itiraf etti.
5.04.2024Magazin
İrem Derici'den 'İnci Taneleri' açıklaması! 'Dilber'den önce ben sahne yapıyormuşum'
İrem Derici'den 'İnci Taneleri' açıklaması! 'Dilber'den önce ben sahne yapıyormuşum'Ünlü şarkıcı İrem Derici, YouTube'de yayınlanan 'Uyduruk Sonlar' programına konuk oldu. Katıldığı programda Kanal D'nin reytig rekortmeni dizisi 'İnci Taneleri' hakkında konuşan Derici, diziyi kaleme alan Yılmaz Erdoğan'a seslendi.
4.04.2024Magazin
Güven Hokna İnci Taneleri’nin Dilber’ine övgüler yağdırdı: O ne oynayacağını bilir!
Güven Hokna İnci Taneleri’nin Dilber’ine övgüler yağdırdı: O ne oynayacağını bilir!Türkiye’nin fenomen dizisi “Yaprak Dökümü”nün Hayriye Hanım’ı Güven Hokna, “Aramızda Kalmasın” adlı programa konuk oldu. Hokna programda Kanal D’de yayınlanan İnci Taneleri dizisinde yer alan Hazar Ergüçlü hakkında övgü dolu sözler söyledi.
2.04.2024Magazin
'İnci Taneleri'nde Azem kızının izini buldu!  Dilber, Zahir'i öldürmek için planlar yapıyor
'İnci Taneleri'nde Azem kızının izini buldu! Dilber, Zahir'i öldürmek için planlar yapıyorKanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 10. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Azem kızının izine ulaştı. Dilber, Zahir'i öldürmek için planlar yapıyor. Cihan, Reyyaz'ı Sırat'ın elinden son anda kurtardı. İşte detaylar...
29.03.2024Magazin
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'a 4 yıl hapis cezası!
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'a 4 yıl hapis cezası!Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş ile yeğeni Emre Akkuş, bir alışverişte karşılıksız çek verdikleri iddiasıyla yargılandıkları davada hapis ve para cezasına çarptırıldı.
28.03.2024Magazin
Hazal Ergüçlü, "Dilber Dansı" sorusuna kahkaha attı! 'İnci Taneleri harika bir proje'
Hazal Ergüçlü, "Dilber Dansı" sorusuna kahkaha attı! 'İnci Taneleri harika bir proje'Kanal D'nin Perşembe akşamlarına damga vuran dizisi İnci Taneleri reyting rekorları kırıyor. Dilber karakterini oynayan Hazar Ergüçlü, Caddebostan'da objektiflere takıldı. Ünlü isim, muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları yanıtlarken, dizinin başarısı karşısında da çok gururlandığını söyledi.
28.03.2024Magazin
İnci Taneleri’ne iki yeni isim geliyor
İnci Taneleri’ne iki yeni isim geliyorKanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı sevilen dizisi “İnci Taneleri” bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor.
28.03.2024Magazin
Hazar Ergüçlü: Beni bir tek O mutlu ediyor!
Hazar Ergüçlü: Beni bir tek O mutlu ediyor!Hazar Ergüçlü, İnci Taneleri dizisinin başarısı hakkında konuştu. ‘İnci Taneleri’nin Dilber’i Hazar Ergüçlü, “Teklif gelince inanamadım. Yapımın zirvede olması bizi çok mutlu ediyor” dedi.
24.03.2024Magazin
İnci Taneleri yine zirvede! Azem oğlu için canını ortaya koydu
İnci Taneleri yine zirvede! Azem oğlu için canını ortaya koyduYılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri, bu hafta yayınlanan dokuzuncu bölümü ile yine milyonları ekrana kilitledi. Azem’in oğlunu kurtardığı dakikalarda, Dilber’in oğlunun eşi Zahir tarafından kaçırıldığını öğrenince ettiği feryat geceye damga vurdu.
22.03.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dilber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dilber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.