Oyun Konsolu

Oyun Konsolu

Son dakika oyun konsolu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oyun konsolu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oyun konsolu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oyun Konsolu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oyun konsolu gelişmeleri de dahil olmak üzere 291 oyun konsolu haberi bulunmuştur. Tüm oyun konsolu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahte altın ile çok sayıda kişiyi 430 bin TL dolandırdı
Sahte altın ile çok sayıda kişiyi 430 bin TL dolandırdı Kayseri'de, internetten elektronik eşya satan 24 kişiyi, aldığı ürünlerin karşılığında sahte altın vererek toplam 430 bin TL dolandıran M.K. (26), yakalandı.
5.09.2023 Yaşam
Sarp Apak: Bengü çalışsın ben ev erkeği olmak istiyorum!
Sarp Apak: Bengü çalışsın ben ev erkeği olmak istiyorum! Oyuncu Sarp Apak, Ali Atay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, 'Serhan' karakterine hayat verdiği komedi türündeki 'Ölümlü Dünya'nın devam filmi hakkında bilgi verirken, stand-up gösterisi ile ilk kez sahneye çıkan eşi Bengisu Apak'a takıldı.
6.05.2023 Magazin
Depremde en riskli bölge ama kentsel dönüşüm başvurusunda sonuncu! 'Kaçış yok çünkü sağlam bir yer'
Depremde en riskli bölge ama kentsel dönüşüm başvurusunda sonuncu! 'Kaçış yok çünkü sağlam bir yer' Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un açıkladığı "Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden" kampanyası sonrası Adalar’dan yapılan başvuru sayısı tartışmalara neden oldu.
4.05.2023 Gündem
Bakan Varank mutfak’ta! Yeni şefler bu mutfaktan çıkacak
Bakan Varank mutfak’ta! Yeni şefler bu mutfaktan çıkacak Aday tanıtım toplantısında "Artık en sevdiğim pide, Cantık’tır" diyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursa’nın ünlü lezzetini üretiminin her aşamasında test etti. Önlüğü takarak cantık hamurunu açan Bakan Varank, kürekle cantıkları fırına gönderdi. Daha sonra da pişen cantık pidelerini ünlü şef Ömür Akkor’a ikram etti.
4.05.2023 Gündem
'Oyun konsolu satıyoruz' diyerek  260 bin TL dolandırdılar
'Oyun konsolu satıyoruz' diyerek 260 bin TL dolandırdılar Kayseri'de, sahte rumuz ve isimlerle oyun konsolu satış ilanı veren, paketlenme anına ait görüntülere dışarıdan kendileri ses montajı yaparak ve mağdurların bizzat ismini söyleyerek 19 ilde çok sayıda vatandaşı dolandıran 3 kişi, polis ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.
4.05.2023 Yaşam
Benzin fiyatları arttı, yeni tahmin geldi! 'Petrol ralli yapacak'
Benzin fiyatları arttı, yeni tahmin geldi! 'Petrol ralli yapacak' ABD'de benzin fiyatları 5 ayın en yüksek seviyesine çıktı. Petrol piyasasında talep görünümü hızla artarken JPMorgan'dan yeni bir tahmin geldi. Dev banka Fed'in faiz artırımlarını duraklatmaya hazır hale gelmesiyle birlikte petrolün ralli yapmasına hazırlanın dedi
18.04.2023 Ekonomi
Cep telefonu, akıllı saat, oyun konsolu, modem, bilgisayar! Yenilenmiş cihazların kapsamı genişledi...
Cep telefonu, akıllı saat, oyun konsolu, modem, bilgisayar! Yenilenmiş cihazların kapsamı genişledi... İkinci el ürün yenileme merkezlerinin faaliyet alanı genişletildi. Ticaret Bakanlığı, yenilenmiş ürünlerin satışı hakkındaki yönetmelikte değişiklik yaptı. Cep telefonlarında pil kapasitesi yüzde 85'in altına düşmüşse pil yenisiyle değiştirilecek, sermaye artırımları gerçekleştirilecek ve akıllı saat, bilgisayar, oyun konsolu ve modem de yenilenmiş cihazlar kapsamına alındı.
18.04.2023 Ekonomi
On Numara çekiliş sonuçları 3 Mart 2023
On Numara çekiliş sonuçları 3 Mart 2023 On Numara çekilişi saat 20:00’da gerçekleştirildi. Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den canlı olarak yayınlanan On Numara çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da açıklandı.
3.03.2023 Şans Oyunları
Oyun konsoluna el koyan öğretmenini öldüresiye dövdü
Oyun konsoluna el koyan öğretmenini öldüresiye dövdü ABD'nin Florida eyaletinde bir lise öğrencisi, derste oyun konsolunu elinden alan öğretmenini öldüresiye dövdü.
25.02.2023 Dünya
Şırnak’taki kaçakçılık operasyonlarında 37 gözaltı
Şırnak’taki kaçakçılık operasyonlarında 37 gözaltı Şırnak'ta, jandarma ve polisin düzenlediği kaçakçılık operasyonlarında, 37 şüpheli gözaltına alındı.
22.08.2022 Yaşam
Araba fiyatlarında kırmızı alarm! İkinci el arabayı uçuracak gelişme! ‘Bu ilk kez oluyor’ deyip uyardı, yeni zam...
Araba fiyatlarında kırmızı alarm! İkinci el arabayı uçuracak gelişme! ‘Bu ilk kez oluyor’ deyip uyardı, yeni zam... Araba fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Koronavirüs salgını, çip krizi, Rusya-Ukrayna savaşı ve dövizdeki artışlar sonrası yeni bir uyarı daha geldi. Stoklar tükendi, tedarik krizi her geçen gün artıyor, işlemci üretimi durma noktasına geldi. Tarih verildi, araba fiyatlarına yeni zam bekleniyor. Alt modeller değer kazanacak, ikinci el araba fiyatları uçacak. Böyle bir dönem ilk kez yaşanıyor, araç piyasasında kırmızı alarm verildi. Global piyasadaki sıkıntılardan etkilenen yurt içi araba piyasasında adeta yaprak kıpırdamıyor. İkinci el araç piyasasında durağan zamanlar geçerken, galerici esnafı alt ve üst sınıf araçların satıldığını, orta sınıf araçlara talebin her geçen gün azaldığını belirtiyor. İşte ikinci el ve sıfır araba fiyatları ile ilgili son gelişmeler...
6.05.2022 Ekonomi
Günlük 58 dakikamız oyun oynayarak geçiyor
Günlük 58 dakikamız oyun oynayarak geçiyor Ülkelerin oyun konsolu ile geçirdiği zaman dilimleri belli olurken, Türkiye’deki 16 ile 64 yaş arası kişilerin günlük 58 dakikasını oyun konsoluyla geçirdiği kaydedildi. Türkiye bu istatistikle, 1 saat 12 dakika olan dünya ortalamasının altında yer aldı.
7.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Erkek sevgiliye 14 Şubat Sevgililer Günü hediye fikirleri! Sevgililer Gününde erkek arkadaşa ne hediye alınır?
Erkek sevgiliye 14 Şubat Sevgililer Günü hediye fikirleri! Sevgililer Gününde erkek arkadaşa ne hediye alınır? Erkekler için sevgililer günü hediyesi fikirleri sevgililer gününe az bir süre kala yoğun olarak sorgulanmaya başlandı. Erkeğe sevgililer günü hediyesi ne alınır? sorusuna verilen yanıtlar fikir sahibi olmak isteyen kadınlar tarafından merakla inceleniyor. İşte erkeğe sevgililer günü hediyesi fikirleri…
11.02.2022 Gündem
On Numara sonuçları açıklandı! 30 Aralık on numara çekilişinde kazandıran numaralar...
On Numara sonuçları açıklandı! 30 Aralık on numara çekilişinde kazandıran numaralar... On Numara çekilişi yapıldı. Kazandıran numaralar belli oldu. On Numara çekilişi Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlandı. Bu akşamın kazandıran numaraları belli oldu. İşte, 30 Aralık 201 On Numara sonuçları ve On Numara sorgulama ekranı....
30.12.2021 Ekonomi
Şırnak'ta kaçakçılık ve asayiş operasyonlarında 56 şüpheli gözaltına alındı
Şırnak'ta kaçakçılık ve asayiş operasyonlarında 56 şüpheli gözaltına alındı Şırnak'ta polisin, asayiş ve kaçakçılık olaylarına yönelik düzenlediği operasyonlarında 56 şüpheli gözaltına alındı.
8.11.2021 Yaşam
Nintendo'yu çip krizi vurdu! Hedefler düşürüldü...
Nintendo'yu çip krizi vurdu! Hedefler düşürüldü... Dünya devi Japon elektronik üreticisi Nintendo, yarı iletken çip tedarik sıkıntısı nedeniyle Switch oyun konsolunun satış hedefini düşürdü.
6.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Twitch hacklendi mi, twitch gelirleri sızdırıldı mı?
Twitch hacklendi mi, twitch gelirleri sızdırıldı mı? Twitch hacklendi mi, sorusuna yanıt aranıyor. Amazon’un sahibi olduğu sosyal paylaşım ve video platformu, özellikle online oyun oynayanların yoğun olarak kullandığı Twitch'in dün gece hacklendiği ortaya çıktı. Twitch gelirleri sızdırıldı mı?
7.10.2021 Gündem
On Numara sonuçları açıklandı! On Numara sonuç ekranı millipiyangoonline'da
On Numara sonuçları açıklandı! On Numara sonuç ekranı millipiyangoonline'da On Numara çekilişi saat 20:00’de gerçekleştirildi. Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan On Numara çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da açıklandı.
27.09.2021 Gündem
AB'den akıllı telefonlara tek tip şarj girişimi
AB'den akıllı telefonlara tek tip şarj girişimi Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, birlik ülkelerinde satılan akıllı telefon, tablet ve kulaklık gibi elektronik cihazlarda ortak şarj girişi kullanılmasını zorunlu hale getirecek yasal düzenleme teklif etti.
23.09.2021 Bilim ve Teknoloji
On Numara sonuçları açıklandı! On Numara sonuç ekranı millipiyangoonline'da
On Numara sonuçları açıklandı! On Numara sonuç ekranı millipiyangoonline'da On Numara çekilişi saat 20:00’da gerçekleştirildi. Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan On Numara çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da açıklandı
17.09.2021 Gündem
13 Eylül On Numara sonuçları açıklandı!
13 Eylül On Numara sonuçları açıklandı! On Numara'da çekiliş heyecanı yaşandı. Pazartesi ve Cuma günü olmak üzere haftanın iki günü düzenlenen On Numara'da bu akşamki çekiliş saat 20.00'de gerçekleştirildi. İşte 13 Eylül 2021 On Numara sonuçları...
13.09.2021 Gündem
20 Ağustos On Numara sonuçları açıklandı! On Numara sonuç ekranı...
20 Ağustos On Numara sonuçları açıklandı! On Numara sonuç ekranı... On Numara çekilişi saat 20:00’da gerçekleştirildi. Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan On Numara çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da açıklandı
20.08.2021 Gündem
Karı koca meslek haline getirmişler! Evlerinde bulundu, günde 5 kişi...
Karı koca meslek haline getirmişler! Evlerinde bulundu, günde 5 kişi... Adana merkezli 8 ilde online satış siteleri ve sosyal medya üzerinden sahte ilanlarla halkı dolandıran şebekenin lideri olduğu iddia edilen Serkan T. ile eşi Kübra T.'nin, günde 5 kişiyi dolandırdıkları belirlendi.
28.07.2021 Gündem
Karne hediyesi için veliler sepetleri dolduruyor
Karne hediyesi için veliler sepetleri dolduruyor 18 Haziran’da karnelerini alan, geçtiğimiz günlerde yükseköğretim sınavlarını tamamlayan gençlere ailelerinin hediye alışverişleri arttı.
5.07.2021 Ekonomi
25 Haziran On Numara sonuçları açıklandı!
25 Haziran On Numara sonuçları açıklandı! On Numara çekilişi saat 20:00’da gerçekleştirildi. Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan On Numara çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da açıklandı
25.06.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Oyun Konsolu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oyun konsolu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.