Ovacık

Ovacık

Son dakika ovacık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ovacık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ovacık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ovacık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ovacık gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.114 ovacık haberi bulunmuştur. Tüm ovacık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
Turgut Altınok: Ankara tekrar sanat ve kültürün başkenti olacak
Turgut Altınok: Ankara tekrar sanat ve kültürün başkenti olacak AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Ankara, 5 yıldır sessizliğe gömülmüş bir şehir, ıssız bir şehir. Ankara tekrar sanat ve kültürün başkenti olacak" dedi.
9.02.2024 Gündem
Tunceli ve Bingöl'de eğitime 'kar' engeli
Tunceli ve Bingöl'de eğitime 'kar' engeli Tunceli'nin 5 ilçesi ile Bingöl’ün 2 ilçesinde yoğun kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
16.01.2024 Gündem
Altın Kullanım Alanları Nelerdir? Altının Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Altın Kullanım Alanları Nelerdir? Altının Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Yüzyıllar boyunca insanların gözlerini üzerinden alamadığı, parlak ve sarı rengiyle dikkat çeken altın ağır metaller kategorisine girmektedir. Geçiş metalleri grubuna mensup olan bu değerli madenin atom numarası 79'dur. Periyodik tablo içerisinde kendisine verilen sembol ise '' Au '' olarak belirlenmiştir. Ayrıca kolay kolay tepkimeye girmeme özelliği ile ne hava ne de suyla teması sonucundan hiçbir kararma yapmamaktadır.
5.01.2024 Yaşam
Tunceli’de kar yarım metreyi geçti; 303 köy yolu ulaşıma açıldı
Tunceli’de kar yarım metreyi geçti; 303 köy yolu ulaşıma açıldı Tunceli'nin Ovacık ilçesinde 2 günlük yağışla kar kalınlığı 50 santimetreyi geçerken; Ovacık, Pülümür, Hozat ve Nazımiye ilçelerinde kapanan 303 köy yolu, ekiplerin 3 gün süren çalışmalarıyla ulaşıma açıldı. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, “Tunceli’de kış kendini göstermeye başladı. Kar yağışıyla kapanan 303 köyümüzün yolunu, İl Özel İdare’ye bağlı 59 aracımız ve 100’ün üzerinde personelimizle mesai gözetmeksizin açtık. Tunceli karla mücadeleye hazır” dedi.
27.12.2023 Gündem
10 ilde eğitime kar engeli
10 ilde eğitime kar engeli Kış mevsiminin gelmesiyle kar yağışı birçok ilde etkisini gösteriyor. Hayatı felç eden kar yağışı bazı illerde eğitimi aksattı.
24.12.2023 Gündem
Tunceli’de kar kalınlığı 35 santimetreye ulaştı; 96 köy yolu kapalı
Tunceli’de kar kalınlığı 35 santimetreye ulaştı; 96 köy yolu kapalı Tunceli'de iki gündür etkili olan sağanak yüksek kesimdeki ilçelerde yerini kar yağışına bıraktı. Kar kalınlığının 35 santimetreye ulaştığı Ovacık, Pülümür, Hozat ve Nazımiye ilçelerindeki 96 köy yolu ulaşıma kapandı.
23.12.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: Tunceli'de 2 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya: Tunceli'de 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tunceli Doludibek kırsalında bölücü terör örgütü üyesi 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
18.10.2023 Gündem
Türkiye ve Azerbaycan ortak medya platformu İstanbul'da tanıtıldı
Türkiye ve Azerbaycan ortak medya platformu İstanbul'da tanıtıldı Demirören Haber Ajansı (DHA) ve Azerbaycan merkezli Trend Uluslararası Haber Ajansı'nın ortak projesi olarak geliştirilen 'www.dhapress.com' Şuşa'dan sonra bu kez de İstanbul'da tanıtıldı.
13.10.2023 Gündem
Tunceli için kritik uyarı Prof. Dr. Naci Görür'den geldi: Zamanı dolmuş veya dolmak üzere
Tunceli için kritik uyarı Prof. Dr. Naci Görür'den geldi: Zamanı dolmuş veya dolmak üzere Bilim Akademisi Kurucu Üyesi ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Tunceli’de katıldığı deprem sempozyumunda, “Bizim Yedisu fayı dediğimiz Kuzey Anadolu fayının bir bölümü, orası çok etkin ve hızlı. Yılda 2,5 santim hareket ediyor. Yaklaşık 250 senede bir deprem üretiyor. Oradan çok endişemiz var bizim. Tunceli’yi etkileyebilecek ciddi bir durum. Zamanı tam bilmiyoruz ama en son deprem orada 1784 yılında, demek ki zamanı dolmuş veya dolmak üzere. Ona karşı dikkatli olmak lazım” dedi.
23.09.2023 Gündem
Nursel Köse’ye yeni film için altın diş takıldı, göz simetrisiyle oynandı! Görenler tanıyamadı
Nursel Köse’ye yeni film için altın diş takıldı, göz simetrisiyle oynandı! Görenler tanıyamadı ATV ekranlarında popüler dizi 'Aldatmak'ın 'Mualla' karakterini canlandıran Nursel Köse, yaz sezonunda 'Başkan' filmi için imaj yeniledi. Rolü için Köse’nin dişlerine altın kaplama yapıldı, yüzüne et beni eklendi ve gözleriyle oynandı.
2.09.2023 Magazin
Yaz geldi! Bela can almaya başladı
Yaz geldi! Bela can almaya başladı Tokat'ın Ovacık köyünde bir kişi kene sokması sonucu hayatını kaybetti.
4.06.2023 Gündem
Karabük canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Karabük Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Karabük hangi parti kazandı?
Karabük canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Karabük Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Karabük hangi parti kazandı? Karabük seçim sonuçları 2023 gazetevatan.com seçim sayfasında olacak. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimlerinde 64 milyondan fazla seçmen oy kullanacak. Oy kullanma işlemi 08:00'da başlayacak 17:00'da bitecek. Karabük ilçelerinden Eflani seçim sonuçları, Eskipazar seçim sonuçları, Merkez seçim sonuçları oldukça etkili olacak. Peki Karabük hangi parti kazandı? Karabük hangi cumhurbaşkanı kazandı? İşte Karabük canlı seçim sonuçları...
14.05.2023 Gündem
Yer bilimci Prof. Dr. Bingöl, kritik bölgeyi uyardı: 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz
Yer bilimci Prof. Dr. Bingöl, kritik bölgeyi uyardı: 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz Yer Bilimci Prof. Dr. Feyzi Bingöl, “Bingöl’ün Yedisu bölgesinde uzun zamandır bir faaliyet yok yani deprem oluşmamış enerji birikimi yavaş yavaş oluyor. Burada orta büyüklüğün üzerinde yani 6,5 büyüklüğünde daha büyük 7’ye yakın bir deprem olabilir ama zamanını bilemiyoruz. Bu bölge böyle bir deprem oluşturmaya gebe bir bölgedir” dedi.
14.05.2023 Gündem
Tunceli'de kayıp 3 genç için baraj gölünden 35 milyon metreküp su boşaltılacak
Tunceli'de kayıp 3 genç için baraj gölünden 35 milyon metreküp su boşaltılacak Tunceli'de, Munzur Çayı'na uçan otomobildeki kayıp 3 kişiyi arama çalışmaları kapsamında Uzunçayır Baraj Gölü'nün kapakları açıldı. 3 gün sürecek tahliyede, 35 milyon metreküp suyun boşaltılacağı öğrenilirken, 14'üncü gündeki çalışmalarda suyun 1 metre düştüğü gözlendi.
4.05.2023 Gündem
Kayıp 3 kişi aranırken sudan başka araç çıktı
Kayıp 3 kişi aranırken sudan başka araç çıktı Tunceli'de Munzur Çayı'na uçan otomobildeki kayıp 3 kişi, 1073 kişilik ekip ile aranıyor. 7'nci günde de süren çalışmalar sırasında Pülümür Çayı'na düşen başka bir araç bulundu. Bulunan aracın, geçen ay kazada hayatını kaybeden Yusuf ile Öykü Yılmaz çiftine ait olduğu belirlendi.
27.04.2023 Yaşam
Depremle ilgili yeni uyarı! 'Kırılma ihtimali var' deyip tehlikedeki bölgeyi açıkladı: Domino etkisi başladı
Depremle ilgili yeni uyarı! 'Kırılma ihtimali var' deyip tehlikedeki bölgeyi açıkladı: Domino etkisi başladı Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Hatay’da da üst üste şiddetli sarsıntılar meydana geldi. Depremlerin devam niteliğinde olduğunu ifade eden Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, kırılmaların devam edeceğini ve sıradaki bölgeyi açıkladı.
22.02.2023 Gündem
Malatya fay hattı haritası! Malatya fayı nerelerden geçiyor? Malatya fayı kırıldı mı, aktif mi, en son ne zaman kırıldı?
Malatya fay hattı haritası! Malatya fayı nerelerden geçiyor? Malatya fayı kırıldı mı, aktif mi, en son ne zaman kırıldı? Malatya deprem fay hattı haritası için yapılan aramalar Prof. Dr. Naci Görür, "Malatya çevresindeki Malatya, Ovacık ve Nazimiye-Karakoçan fayları üzerinde dikkatli olmalıyız. Yetkililerimizin ve halkımızın dikkatli olmasında yarar var" ifadelerinin kullanılmasıyla sorgulanmaya başlandı. Peki, Malatya fayı nerelerden geçiyor? Malatya fayı kırıldı mı, aktif mi, en son ne zaman kırıldı? Malatya’da deprem riski olan ilçeler hangileri, Malatya’da zemini sağlam ilçeler hangileri?
21.02.2023 Gündem
Elazığ'da deprem beklentisi var mı? Naci Görür cevapladı
Elazığ'da deprem beklentisi var mı? Naci Görür cevapladı Sabaha karşı Elazığ'da meydana 4,6 büyüklüğündeki depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür sosyal medya platformu Twitter üzerinden Elazığ'a dair günce görüşlerini paylaştı. Görür, Elazığ’da büyük depremler beklemediğini ifade ederek, "Elazığ bundan sonra komşunun depremlerini hisseder." açıklamasında bulundu.
20.02.2023 Gündem
İstanbul'da tahliye edilen okulların listesi ilçe ilçe açıklandı!
İstanbul'da tahliye edilen okulların listesi ilçe ilçe açıklandı! İstanbul Valiliği’nin aldığı karara göre İstanbul’da riskli olarak belirlenen 93 okula tahliye kararı verildiği açıklandı. Öğrenciler depreme dayanıklı okullara nakledilecek. 20 Şubat 2023 Pazartesi günü itibariyle öğrencilerin nakledilecek okulların listesi de ilçe ilçe duyuruldu.
18.02.2023 Eğitim
Dünyada sadece Tunceli’de var! Türk bilim insanı keşfetti
Dünyada sadece Tunceli’de var! Türk bilim insanı keşfetti Dünyada sadece Tunceli'de var. Türk bilim insanı ilk kez keşfetti. Munzur Üniversitesi Tunceli Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölümünden Doç. Dr. Mehmet Yavuz Paksoy, yaptığı alan araştırmasında dünya üzerinde sadece Tunceli’de bulunan yeni bir türü keşfetti. İşte haberin detayları...
1.02.2023 Gündem
Karabük TOKİ kura çekimi ne zaman, saat kaçta? TOKİ Karabük kura listesi nasıl sorgulanır?
Karabük TOKİ kura çekimi ne zaman, saat kaçta? TOKİ Karabük kura listesi nasıl sorgulanır? Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesine yönelik kura çekimi devam ediyor. TOKİ Aralık kura takvimine göre sıra Karabük’e geldi. TOKİ kuraları Mart ayına kadar devam edecek. Peki, TOKİ Karabük kura çekimi ne zaman, saat kaçta?
6.12.2022 Ekonomi
Eren Abluka’da 14 sığınak ile sözde eğitim kampı imha edildi
Eren Abluka’da 14 sığınak ile sözde eğitim kampı imha edildi İçişleri Bakanlığı, ‘Eren Abluka Sonbahar-Kış 13 Operasyonu’ çerçevesinde tespit edilen 14 sığınak ile PKK terör örgütünün sözde el yapımı patlayıcı eğitim kampının imha edildiğini duyurdu.
6.12.2022 Gündem
Hayatı dramlarla doluydu, arkadaş silahıyla yaşamdan koptu!
Hayatı dramlarla doluydu, arkadaş silahıyla yaşamdan koptu! 17 yaşındaki Kader Yiğit ailesiyle beraber Ankara’nın Keçiören ilçesinde yaşıyordu. Genç yaşına rağmen kısacık ömrü dramlarla ve acılarla doluydu Kader'in. Açık lise öğrencisi olan Kader Yiğit, 20 Kasım gecesi 5 arkadaşıyla dışarı çıktı. Arkadaş ortamında yaşadığı korkunç olay genç kızı hayattan kopardı...
23.11.2022 Gündem
Arkadaşı tüfekle vurdu! 17 yaşındaki Kader hayatını kaybetti
Arkadaşı tüfekle vurdu! 17 yaşındaki Kader hayatını kaybetti Ankara'nın Keçiören ilçesinde 17 yaşındaki Kader Yiğit, arkadaşı Y.B.'nin ateşlediği öne sürülen tüfekle vurulması sonucu hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Y.B. tutuklandı.
22.11.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ovacık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ovacık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.