Otomobil Çarptı

Otomobil Çarptı

Son dakika otomobil çarptı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan otomobil çarptı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını otomobil çarptı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otomobil Çarptı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otomobil çarptı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.891 otomobil çarptı haberi bulunmuştur. Tüm otomobil çarptı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sokak köpeklerinin kovaladığı gence otomobil çarptı
Sokak köpeklerinin kovaladığı gence otomobil çarptı Adana’da sokak köpeklerinin kovaladığı genç kız otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi.
14.04.2024 Adana
Kızlarına bayramlık almaya giden anneye yaya geçidinde otomobil çarptı
Kızlarına bayramlık almaya giden anneye yaya geçidinde otomobil çarptı Bursa'da yaya geçidinde otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Tuba Çival'in (39), aynı kazada yaralanan kızları M.Ç. (7) ile R.Ç.'ye (14) bayramlık kıyafet almak için alışverişe çıktığı öğrenildi.
2.04.2024 Gündem
Bakan Işıkhan duyurdu! SGK'ya en borçlu 5 belediye CHP'ye ait
Bakan Işıkhan duyurdu! SGK'ya en borçlu 5 belediye CHP'ye ait Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "En borçlu belediyeler CHP'ye ait. Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketleriyle birlikte SGK’ya en borçlu belediyesi. Yani Ankara Büyükşehir Belediyesi prim borçlarını dahi devlete ödeyemiyor. 5 yıl önce 200 milyon olan borç bugün 4,5 milyar olmuştur" dedi.
26.03.2024 Gündem
Hatay’da karşı şeride geçen TIR’a otomobil çarptı; 6 ölü, 1 yaralı
Hatay’da karşı şeride geçen TIR’a otomobil çarptı; 6 ölü, 1 yaralı Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, otomobille TIR’ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı.
26.03.2024 Vatan TV
AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı son yolculuğuna uğurlandı Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı için Fatih Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
11.02.2024 Gündem
Alkollü sürücünün otomobili, ışık ihlali yapan araca çarptı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Alkollü sürücünün otomobili, ışık ihlali yapan araca çarptı! Çok sayıda ölü ve yaralı var Ordu’nun Altınordu ilçesinde kavşakta kırmızı ışık ihlali yaptığı öne sürülen otomobile alkollü sürücünün kullandığı otomobil çarptı. Kazada, 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
29.10.2023 Yaşam
Kazada ehliyetsiz ve alkollü çıkan sürücüye 12 bin TL ceza
Kazada ehliyetsiz ve alkollü çıkan sürücüye 12 bin TL ceza Antalya’nın Manavgat ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan olmadı. Kaza yapan otomobillerden birisinin sürücüsünün 2.70 promil alkollü olduğu ve ehliyeti bulunmadığı belirlenirken, aracın önündeki içki bardağı ve gitar dikkatlerden kaçmadı.
5.09.2023 Yaşam
Feci kaza! Yolcu indirmek için duran minibüse otomobil çarptı: 1 ölü, 10 yaralı
Feci kaza! Yolcu indirmek için duran minibüse otomobil çarptı: 1 ölü, 10 yaralı Ankara’nın Elmadağ ilçesinde, yolcu indirmek için duran minibüse otomobilin çarptığı kazada 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.
29.07.2023 Gündem
Amasya'da kazadan sonra alev alan otomobildeki 3 kişi yanarak öldü, 1 yaralı
Amasya'da kazadan sonra alev alan otomobildeki 3 kişi yanarak öldü, 1 yaralı Amasya’nın Gümüşhacıköy ilçesinde seyir halindeyken arıza nedeniyle aniden duran otomobile arkasından gelen bir başka otomobil çarptı. Kazada alev alıp yanan park halindeki otomobilde bulunan sürücü Zafer Oktay (45) ile araçta bulunan eşi Elif Oktay (43) ve annesi Sultan Oktay (90) yanarak can verdi, diğer araç sürücüsü de yaralandı.
25.06.2023 Yaşam
Nevşehir'de, kaza şehidi asker için tören
Nevşehir'de, kaza şehidi asker için tören Nevşehir'de ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobilin çarpması ile şehit olan Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi'nde (JAKEM) görevli Uzman Onbaşı Oğuzhan Kabayel (21) için tören düzenlendi.
8.05.2023 Gündem
Skuter kazası davası istinafta; ölen 2 liselinin ailesi üst sınırdan ceza, sanık beraat talep etti
Skuter kazası davası istinafta; ölen 2 liselinin ailesi üst sınırdan ceza, sanık beraat talep etti Antalya'da skuterle yaya geçidinden geçen liseli 2 gence çarpıp ölümlerine neden olan otomobil sürücüsü Muhammet Can Gülmez'e verilen 8 yıl 4 ay 24 günlük hapis cezası kararı, hem sanığın, hem kazada yaşamını yitiren Ada Kayahan ve Mahmut Yağız Balcı'nın aileleri tarafından istinafa taşındı. Liseli gençlerin aileleri üst sınırdan 22,5 yıl ceza verilmesini talep ederken, sanık ise beraatini istedi.
5.05.2023 Gündem
Otomobilin çarptığı 2 yaşındaki çocuk öldü, anne ağır yaralı
Otomobilin çarptığı 2 yaşındaki çocuk öldü, anne ağır yaralı İzmir'in Buca ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan anne İman Muhaybid (36) ile bebek arabasında bulunan oğlu 2 yaşındaki Cud Massini'ye otomobil çarptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan çocuk hayatını kaybederken, anne ise tedavi altına alındı.
2.05.2023 Yaşam
Diyarbakır'da, çadırkentten çıkan 2 kişiye otomobil çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Diyarbakır'da, çadırkentten çıkan 2 kişiye otomobil çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı Diyarbakır'da, depremde evlerini kaybeden vatandaşlar için oluşturulan çadırkentte yaşayan H.D. isimli kadın ve M.Ç.'ye otomobil çarptı. H.D. olay yerinde yaşamını yitirirken M.Ç. ise ağır yaralandı.
10.03.2023 Yaşam
Bağcılar TEM Otoyolu'nda yolun karşısına geçmeye çalışan kadına otomobil çarptı
Bağcılar TEM Otoyolu'nda yolun karşısına geçmeye çalışan kadına otomobil çarptı Bağcılar'da, TEM Otoyolu üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışan Süheyla M.'ye otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan Süheyla M. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
28.02.2023 Yaşam
21 yaşındaki Merve feci şekilde can verdi!
21 yaşındaki Merve feci şekilde can verdi! Trabzon'un Yomra ilçesinde iş çıkışı yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı Merve Kurt (23), hayatını kaybetti.
24.01.2023 Yaşam
Kadıköy’de kaldırımları işgal eden skuterlar toplanmaya başladı
Kadıköy’de kaldırımları işgal eden skuterlar toplanmaya başladı Kadıköy'de belediye ekipleri yayaların haklarını korumak ve kanunundaki maddeyi uygulamak amacıyla kaldırım üzerinde bulunan skuterları toplayarak cezai işlem uyguladı. Bugün 17.00’a kadar sürecek olan denetimde şimdiye kadar 80 adet skuter belediye ekipleri tarafından toplanırken 60 adet scooter ise firma yetkilileri tarafından oldukları yerden kaldırıldı. Toplanan skuterlar kapsamında toplamda 49 bin 360 TL cezai işlem uygulandı.
17.01.2023 Yaşam
Esenler'de otobüs bekleyenlere otomobil çarptı: 1'i ağır 6 yaralı
Esenler'de otobüs bekleyenlere otomobil çarptı: 1'i ağır 6 yaralı Esenler'de otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, otobüs bekleyenlere çarptı. Kazada 1'i ağır 6 kişi yaralandı
17.01.2023 Yaşam
Ankara'da iki otomobil çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı
Ankara'da iki otomobil çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı Ankara'nın Altındağ ilçesinde seyir halindeki otomobile, arkasından hızla gelen bir başka otomobil çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle arka koltuktan yola savrulan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.
29.12.2022 Yaşam
Liseli kıza MİT'in adını kullanarak iğrenç tuzak! Mide bulandıran olaylar silsilesi o gün başladı: 'Her gün tecavüz etti'
Liseli kıza MİT'in adını kullanarak iğrenç tuzak! Mide bulandıran olaylar silsilesi o gün başladı: 'Her gün tecavüz etti' Konya’da yaşanan mide bulandıran olay akıllara durgunluk veren detaylar içeriyor. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki FETÖ detayı şoke etti.
10.12.2022 Yaşam
Önce araba çarptı sonrası korkunç! Ankara'da kan donduran olay
Önce araba çarptı sonrası korkunç! Ankara'da kan donduran olay Kan donduran olay Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşandı. Yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpmasıyla savrulup yola düşen 15 yaşındaki gencin sonu korkunç oldu.
9.12.2022 Yaşam
Ankara'da korkunç kaza! Otomobilin çarptığı genç kız hayatını kaybetti
Ankara'da korkunç kaza! Otomobilin çarptığı genç kız hayatını kaybetti Ankara'nın Çankaya ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpmasıyla savrulup yola düşen, başka bir otomobilin de üzerinden geçtiği T.C. (15), yaşamını yitirdi. Aynı bulvarda bir haftada 2'nci kez ölümlü kaza meydana geldi.
8.12.2022 Yaşam
Hastanedeki eşinin yanına giderken 2 otomobil çarptı, hayatını kaybetti
Hastanedeki eşinin yanına giderken 2 otomobil çarptı, hayatını kaybetti Kocaeli'nin Derince ilçesinde, hastanede tedavi gören eşinin yanına gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan Mustafa Turgut (76), 2 otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
8.12.2022 Yaşam
Teyze ve yeğeninin ağlatan dramı! Kahreden haberi aldı: Ağır hastayım
Teyze ve yeğeninin ağlatan dramı! Kahreden haberi aldı: Ağır hastayım Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde polis olmak isteyen genç kız 4 yıl önce otomobilin çarpması sonucu bitkisel hayata girerken, onun bakımını üstlenen teyzesi de kanser oldu.
26.11.2022 Yaşam
Yolun karşısına koşarak geçmeye çalışan yayalara otomobil çarptı
Yolun karşısına koşarak geçmeye çalışan yayalara otomobil çarptı Üsküdar'da iddiaya göre koşarak yolun karşısına geçmek isteyen 2 kişiye otomobil çarptı. 2 yayanın yaralandığı kazanın sonrasında yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
31.10.2022 Yaşam
Kazayı görüp yardıma koştu, ikinci kazaya neden oldu: 7 yaralı
Kazayı görüp yardıma koştu, ikinci kazaya neden oldu: 7 yaralı Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde, karşı şeritte iki otomobilin traktöre çarptığı kazaya yardım etmek için duran otomobile arkadan gelen otomobil çarptı. Kazalarda 1'i çocuk 7 kişi yaralandı.
29.10.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Otomobil Çarptı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otomobil çarptı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.