Otobüs Yandı

Otobüs Yandı

Son dakika otobüs yandı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan otobüs yandı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını otobüs yandı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otobüs Yandı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otobüs yandı gelişmeleri de dahil olmak üzere 127 otobüs yandı haberi bulunmuştur. Tüm otobüs yandı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çift katlı İETT otobüsünde yangın
Çift katlı İETT otobüsünde yangın Beyoğlu'nda motor bölümünden yanmaya başlayan çift katlı otobüs yandı. Otobüste bulunan 40 kişi şoför tarafından tahliye edildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken otobüs kullanılmaz hale geldi.
14.04.2022 Yaşam
Bağcılar'da İETT otobüsü alev alev yandı!
Bağcılar'da İETT otobüsü alev alev yandı! Bağcılar'da seyir halinde olan bir İETT otobüsü alev alev yandı. Alevleri fark eden şoför az sayıdaki yolcuyu tahliye ederken, gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.
28.03.2022 Yaşam
TEM Otoyolu'nda otobüs yandı: 32 kişi...
TEM Otoyolu'nda otobüs yandı: 32 kişi... İstanbul'dan Tokat'ın Reşadiye ilçesi'ne cenazeye gidenleri taşıyan yolcu otobüsü TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli girişi Ankara istikametinde yanmaya başladı. Otobüsün arkasından gelen bir taksici, dumanı fark ederek otobüsü durdurup sürücü ve yolcuları uyardı. Kapıların kilitlendiğini fark eden otobüsteki kişiler, bir yolcunun camları kırması üzerine olası bir faciadan son anda kurtuldu. Otobüs yangın sonucu kullanılamaz hale geldi.
29.01.2020 Yaşam
Muğla'da yolcu otobüsü alev alev yandı
Muğla'da yolcu otobüsü alev alev yandı Muğla'da yolcu otobüsünde çıkan yangın, yolcular tahliye edildikten sonra söndürüldü. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında, otobüs kullanılamaz hale geldi.
3.10.2019 Gündem
Seyir halindeki yolcu otobüsü yandı
Seyir halindeki yolcu otobüsü yandı Anadolu Otoyolu'nun İstanbul yönüne seyir halindeyken alev alan yolcu otobüsü tamamen yanarken, durumun zamanında fark edilerek yolcuların araçtan inmesi sonucu ölen ya da yaralanan olmadı.
15.08.2019 Gündem
Turistleri taşıyan otobüs yandı!
Turistleri taşıyan otobüs yandı! Safranbolu’da içerisinde 36 Tayvanlı turisti taşıyan tur otobüsünün motor kısmında çıkan alevleri gören sürücüler otobüsü durdurarak yangın tüpleri ile müdahale etti. Otobüsü alev topuna dönmekten çevredeki vatandaşların yoğun çabası önlerken, turistler ise bir süre olayın şokunu atlatamadı.
11.08.2019 Gündem
Balıkesir'de otobüs yandı! 5 kişi hayatını kaybetti
Balıkesir'de otobüs yandı! 5 kişi hayatını kaybetti Balıkesir'e 30 kilometre uzaklıkta bulunan Gökçeyazı Mahallesinde yolcu otobüsünde yangın çıktı. Çıkan yangında 1'i çocuk 5 kişi hayatını kaybederken 15 kişi de yaralandı.
2.08.2019 Gündem
Peru’da otobüs yandı: 20 ölü, 7 yaralı
Peru’da otobüs yandı: 20 ölü, 7 yaralı Peru’nun başkenti Lima’dan hareket eden çift katlı bir otobüste yangın çıktı. Tamamen yanan otobüsteki 20 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı. Yangının çıkış nedeni henüz kesinlik kazanmadı.
1.04.2019 Dünya
İstanbul Bayrampaşa'da İETT otobüsü yandı
İstanbul Bayrampaşa'da İETT otobüsü yandı Vatan Caddesi Kavşağı'nda O3 Bayrampaşa istikametinde ilerleyen ve içerisinde yolcu olan İETT otobüsünde yangın çıktı. Sürücü kapıları açarak yolcuları tahliye etti. Alev alev yanan otobüsü itfaiye ekipleri söndürdü.
12.07.2018 Yaşam
Son dakika: Bayrampaşa'da otobüs yandı
Son dakika: Bayrampaşa'da otobüs yandı Vatan Caddesi Kavşağı'nda O3 Bayrampaşa istikametinde ilerleyen ve içerisinde yolcu olan İETT otobüsünde yangın çıktı. Sürücü kapıları açarak yolcuları tahliye etti. Alev alev yanan otobüsü itfaiye ekipleri söndürdü.
12.07.2018 Gündem
Kütahya'da yolcu otobüsü alev alev yandı
Kütahya'da yolcu otobüsü alev alev yandı Kütahya'da bir yolcu otobüsü seyir halindeyken alev alarak yanmaya başladı. Otobüsteki yolcuları tahliye eden şoförün dikkati olası bir faciayı önledi.
28.05.2018 Yaşam
Balıkesir-İzmir karayolunda otobüs kazası
Balıkesir-İzmir karayolunda otobüs kazası Bir otobüsün yol kenarındaki beton bloklara çarpıp alev alması sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 12 kişi yaralandı
21.06.2016 Yaşam
2 otobüs yandı!
2 otobüs yandı! Kayaşehir'deki İETT garajında 2 otobüs yandı.
29.09.2021 Gündem
Seyir halindeyken yandı!
Seyir halindeyken yandı! 33 yolcuyla Bursa'dan Adapazarı'na gidiyordu
30.08.2013 Yaşam
Hareket halindeyken yandı!..
Hareket halindeyken yandı!.. Bursa’da seyir halinde olan ve içinde 33 yolcunun bulunduğu otobüs yandı.
30.08.2013 Haber
Şoför yolcuları kurtardı!
Şoför yolcuları kurtardı! Dikiz aynasına bakmasa 53 yolcu yanacaktı
8.03.2013 Yaşam
Seyir halindeki otobüs yandı
Seyir halindeki otobüs yandı Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde, seyir halindeki otobüs yandı
9.08.2012 Yaşam
Nevşehir'de otobüs  yandı!
Nevşehir'de otobüs yandı! Hareket halindeki yolcu otobüsünde çıkan yangında otobüs kullanılamaz hale geldi
23.04.2012 Yaşam
Üniversite önünde otobüs yandı
Üniversite önünde otobüs yandı Kocaeli Üniversitesi'nin Umuttepe Kampüsü'nde yolcu almak için sıra bekleyen halk otobüsü, elektrik kontağından kaynaklanan yangın sonucu yandı
29.09.2021 Gündem
Otobüs yandı, 56 kişi ölümden döndü
Otobüs yandı, 56 kişi ölümden döndü Ankara- Kırklareli seferini yapan yolcu otobüsünün bagajında patlama oldu
29.09.2021 Gündem
Alınan önlemler Fransa'daki şiddet olaylarını azalttı
Alınan önlemler Fransa'daki şiddet olaylarını azalttı Fransa'nın başkenti Paris'in banliyölerinde 13'üncü gecesini dolduran protesto olayları, hükümetin, sokağa çıkma yasağıyla birlikte bir dizi güvenlik tedbirinin önünü açan 1955 Yasası'nın bazı bölümlerini yeniden yürülüğe koymasıyla birlikte azalma eğilimine girdi
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da otobüs alev alev yandı!
İstanbul'da otobüs alev alev yandı! İstanbul'un Ümraniye İlçesinde bulunan Dudullu Otogarı'nda şehirler arası otobüs, terminale giriş yaptığı sırada alev alev yanmaya başladı. Çevredekilerin yardımıyla otobüs içerisindeki yolcular indirilirken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldüğü belirtildi.
7.04.2024 Vatan TV
İstanbul'da otobüs alev alev yandı!
İstanbul'da otobüs alev alev yandı! İstanbul'un Ümraniye İlçesinde bulunan Dudullu Otogarı'nda şehirler arası otobüs, terminale giriş yaptığı sırada alev alev yanmaya başladı. Çevredekilerin yardımıyla otobüs içerisindeki yolcular indirilirken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldüğü belirtildi.
7.04.2024 Gündem
Mersin'de korkunç kaza! Yolcu otobüsü devrildi: 9 ölü, 30 yaralı
Mersin'de korkunç kaza! Yolcu otobüsü devrildi: 9 ölü, 30 yaralı Mersin’in Aydıncık ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü devrildi. Can pazarının yaşandığı kazada ilk belirlemelere göre 9 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar ambulanslarla Mersin’deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kaza anının görüntüsünü paylaştı. Bakan Yerlikaya "Bütün sürücülerimize sesleniyorum. Aşırı hız ve bir anlık dikkatsizlik büyük acılara neden olabiliyor. Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım" ifadelerini kullandı.
16.01.2024 Gündem
Düğün yolunda katliam gibi kaza: 6 can kaybı, 43 yaralı, şoförün ilk ifadesi ortaya çıktı
Düğün yolunda katliam gibi kaza: 6 can kaybı, 43 yaralı, şoförün ilk ifadesi ortaya çıktı Denizli’nin Honaz ilçesinde demir bariyeri parçalayıp refüjü aşarak karşı şeride geçen kum yüklü kamyon, düğüne gidenleri taşıyan otobüse çarptı. Kazada, 1’i polis, 6 kişi öldü, 43 kişi yaralandı. Ölenlerden bazılarının vücut bütünlüğünün bozulması nedeniyle kimliklerinin tespiti için parmak izi incelemesi yapılacağı bildirildi. Öte yandan şoförün ilk ifadesi ortaya çıktı.
2.09.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Otobüs Yandı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otobüs yandı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.