Oto Sanayi

Oto Sanayi

Son dakika oto sanayi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oto sanayi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oto sanayi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oto Sanayi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oto sanayi gelişmeleri de dahil olmak üzere 605 oto sanayi haberi bulunmuştur. Tüm oto sanayi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oto tamir atölyelerinde çalışan emekçiler, işçiliğin geleceği için endişeli! Eleman yok
Oto tamir atölyelerinde çalışan emekçiler, işçiliğin geleceği için endişeli! Eleman yok Adana'nın Kozan ilçesinde oto tamir atölyelerindeki ustalar 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde de yoğun mesailerini sürdürürken, artık geleceğin işçi ve ustalarının yetişmediğini kaydetti.
1.05.2024 Adana
Ortağı olduğu oto tamirhanesini kundakladı; 2 dükkan ve 10 araç yandı
Ortağı olduğu oto tamirhanesini kundakladı; 2 dükkan ve 10 araç yandı Ankara'da oto tamirhaci Murat Y.'nin ortağı ile yaşadığı anlaşmazlık sonucu iş yerini kundaklamasıyla, 2 dükkan ve 10 araç yanarak kullanılamaz hale geldi.
9.01.2024 Gündem
İş yerinin önünde tartıştığı husumetlisi tarafından tabancayla öldürüldü
İş yerinin önünde tartıştığı husumetlisi tarafından tabancayla öldürüldü Konya'da oto tamircisi Mehmet Yıldız, husumetlisi Ramazan D. tarafından iş yerinin önünde tabancayla vurularak öldürüldü.
22.12.2023 Gündem
Polisin dikkati iş yerindeki 2 gencin hayatını kurtardı
Polisin dikkati iş yerindeki 2 gencin hayatını kurtardı Erzurum'da oto sanayi sitesinde devriye gezen polisin dikkati, 2 kişinin hayatını kurtardı. Kapalı bir iş yerinde çalışır haldeki otomobilde egzoz gazından zehirlenen Serhat Ç. (27) ile Zana O. (20), polis tarafından fark edilip, çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.
30.11.2023 Gündem
Sanayide, oto yedek parça dükkanında çıkan yangın, bitişikteki 3 iş yerine sıçradı
Sanayide, oto yedek parça dükkanında çıkan yangın, bitişikteki 3 iş yerine sıçradı İZMİR'in Bornova ilçesinde oto yedek parça satışı yapılan iş yerinde çıkan yangın, bitişikteki 3 iş yerine daha sıçradı. İtfaiyenin yangına müdahalesi sürüyor.
16.05.2023 Yaşam
Bakan Kurum: OSB'lerde çalışan evi olmayan kardeşlerimiz için proje yürütüyoruz
Bakan Kurum: OSB'lerde çalışan evi olmayan kardeşlerimiz için proje yürütüyoruz Ümraniye’de iş insanlarıyla bir araya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Sanayi bölgelerinde çalışan evi olmayan kardeşlerimiz için TOKİ başkanlığımızla proje yürütüyoruz. Bunun talimatını arkadaşlara verdik. OSB'ler için yeni yer tahsisini bu hafta karşılayacağız ardından da İstanbul’un üreten insanlarının ev sahibi olabilmeleri, güvenli, huzurlu yuvalarında yaşayabilmeleri için bu çalışmayı yapacağız” dedi.
9.05.2023 Ekonomi
Süleyman Soylu oto tamircileriyle birlikte Togg'u inceledi
Süleyman Soylu oto tamircileriyle birlikte Togg'u inceledi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Maslak'ta bulunan Atatürk Oto Sanayi sitesindeki esnafı ziyaret etti. Burada ustalarla birlikte Togg'u inceleyen Soylu, "Bunun en iyi ekspertizini yapacaklar, bunun en iyi puanını verecekler, bununla ilgili en iyi testi yapacaklar sizlersiniz. Onun için araba sizindir, dükkan sizin" dedi.
24.04.2023 Gündem
Nesrin Cavadzade: Maalesef  Atatürk Oto Sanayi'ye götürmüşler
Nesrin Cavadzade: Maalesef Atatürk Oto Sanayi'ye götürmüşler Arnavutköy’de oturduğu apartmanın içinde 15 kediyi beslediği için kendisini şikayet eden komşusuyla kavga ettiği iddia edilen Nesrin Cavadzade, önceki gün Bebek'te görüntülendi. "Hayvan sevmeyen insan da sevmez" diyen oyuncu, merak konusu olan olayın detaylarını anlattı.
20.04.2023 Magazin
İşe girmek için sağlık raporu almaya gitti, kanser olduğunu öğrendi
İşe girmek için sağlık raporu almaya gitti, kanser olduğunu öğrendi Halit Ergin, 18 yaşındayken işe girmek için sağlık raporu almaya gittiği hastanede kanser olduğunu öğrendi. 4 yıl boyunca tedavi gören hasta, kız kardeşinden yapılan ilik nakli sonrasında hayata tutundu.
6.04.2023 Sağlık
Alibeyköy Başak Oto Sanayi Sitesi'nde yangın!
Alibeyköy Başak Oto Sanayi Sitesi'nde yangın! Alibeyköy'deki oto sanayi dükkanında yangın çıktı. Dükkanın çatısında yoğun dumanların yükseldiği yangında içeride olan bir kişi dumandan etkilendi.
27.11.2022 Gündem
Araba satacaklara kritik uyarı! Dolandırıcılar yeni taktik geliştirdi
Araba satacaklara kritik uyarı! Dolandırıcılar yeni taktik geliştirdi Yeni dolandırıcılık şebekesi, ikinci el alım-satım sitesi üzerinden gözüne kestirdikleri temiz ikinci el araçların 8 bin liralık katalizörünü 7 dakika içinde çalarak yerişine 100 liralık yan sanayi ürün takıyor.
4.09.2022 Yaşam
Çatalca'da depo alev alev yandı
Çatalca'da depo alev alev yandı Çatalca'da kağıt, plastik ve metallerin bulunduğu depo alev alev yandı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın çevredeki iş yerlerine sıçramadan söndürüldü. 
1.06.2022 Yaşam
Başakşehir'de panik, servis minibüsü aniden alev aldı!
Başakşehir'de panik, servis minibüsü aniden alev aldı! Başakşehir’de Bağcılar Oto Sanayi Sitesi önünde park halindeki servis minibüsü alev aldı. Alev topuna dönen minibüs, cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
25.04.2022 Yaşam
Yenikapı-Hacıosman metrosunda intihar girişimi!
Yenikapı-Hacıosman metrosunda intihar girişimi! Hacıosman Metro Hattı İTÜ istasyonu, intihar girişimi nedeniyle kapatıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Seferler Yenikapı-Sanayi Mahallesi ve Atatürk Oto Sanayi-Hacıosman istasyonları arasında yapılıyor.
3.03.2022 Yaşam
Yenikapı-Hacıosman metrosunda intihar girişimi; seferler aksadı
Yenikapı-Hacıosman metrosunda intihar girişimi; seferler aksadı Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı İTÜ istasyonu, intihar girişimi nedeniyle kapatıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Seferler Yenikapı-Sanayi Mahallesi ve Atatürk Oto Sanayi-Hacıosman istasyonları arasında yapılıyor.
3.03.2022 Gündem
Oto sanayilerde kar yoğunluğu! Kaza yapan araç sahipleri, soluğu tamircilerde aldı
Oto sanayilerde kar yoğunluğu! Kaza yapan araç sahipleri, soluğu tamircilerde aldı Uzun süredir etkisini sürdüren kar yağışı, beraberinde çok sayıda kazayı da getirdi. Kar yağışı ve buzlama sebebiyle kayganlaşan yollarda kaza yapan araç sahipleri, soluğu tamircilerde aldı.
29.01.2022 Ekonomi
Kar yağışının ardından akın ettiler! Bu yıl önceki yıllara göre daha fazla...
Kar yağışının ardından akın ettiler! Bu yıl önceki yıllara göre daha fazla... Türkiye genelinde yoğun kar yağışı ve etkili olan don olaylarının sebep olduğu kazalardan dolayı oto sanayilerde yoğunluk meydana geldi.
27.01.2022 Gündem
Kar yağışı sonrası patlama yaşanıyor! Randevu için günlerce sırada bekliyorlar
Kar yağışı sonrası patlama yaşanıyor! Randevu için günlerce sırada bekliyorlar İstanbul'da etkili olan şiddetli kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kaza yapan araçların sürücüleri oto sanayi sitelerine akın etti. Tuzla Oto Sanayi Sitesi’nin araç yoğunluğu drone ile havadan görüntülendi.
26.01.2022 Yaşam
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Mutlaka yaptırın, şimdiden yoğunlaştı
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Mutlaka yaptırın, şimdiden yoğunlaştı Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiriyor. Mutlaka yaptırın. Kış mevsimine girilmesiyle kışlık araç bakım yoğunluğu arttı. Oto sanayicilerin yoğun mesaisi sürerken, ustalar sürücülerin antifriz ve lastik bakımının yapılması gerektiği konusunda uyardı.
17.12.2021 Ekonomi
İkitelli Atatürk Oto Sanayi Sitesinde yangın
İkitelli Atatürk Oto Sanayi Sitesinde yangın İkitelli Atatürk Oto Sanayi Sitesi'nde bir binanın kullanılmadığı öğrenilen üst katında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.
3.08.2021 Gündem
Sarıyer'de vahşet! Kameralara böyle yansıdı
Sarıyer'de vahşet! Kameralara böyle yansıdı Sarıyer'de kimliği belirsiz bir kişi, yem gösterince annesi ile birlikte yakınına gelen sekiz aylık yavru köpeğe lazer ışıklı, havalı tüfek ile nişan alarak ateş etti. Havalı tüfekten çıkan zehir sürülmüş saçma mermisi isabet eden yavru köpek öldü. Vahşet anları bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansırken, köpeğin sahibi şikâyetçi olduğu şüphelinin yakalanmasına yardımcı olacaklara 15 bin lira ödül vereceği sözünü verdi.
29.06.2021 Yaşam
Bahçelievler'de sanayi sitesinde korkutan patlama!
Bahçelievler'de sanayi sitesinde korkutan patlama! İstanbul Bahçelievler Kocasinan Oto Sanayi Sitesi içerisinde bulunan 5 katlı tekstil atölyesinin 4. katında ütü kazanından kaynaklı patlama yaşandı. Patlamanın şiddetiyle binadan kopan parçalar park halindeki araçların üzerine düşerken, ortalık savaş alanına döndü.
29.01.2021 Gündem
Bugün akın ettiler! Fiyatlar bin liradan başlıyor, hepsi sırada bekliyor...
Bugün akın ettiler! Fiyatlar bin liradan başlıyor, hepsi sırada bekliyor... İstanbul'da dün etkili olan dolu yağışı araçlara hasar verdi. Araç sahipleri tamir için oto sanayi sitelerine akın etti. Yaklaşık 100'e yakın araç sırada bekletiliyor. Göçük düzeltme işleminin fiyatı ise bin liradan başlıyor, hasar durumuna göre üst sınır belirleniyor.
30.09.2020 Gündem
Türk işi şakada mucize kurtuluş!
Türk işi şakada mucize kurtuluş! Şaka yapayım derken az daha arkadaşının canına mal oluyordu. Bostancı Oto Sanayi'de bir kişi, şaka yapmak amacıyla arkadaşının üzerine otomobilini sürdü. Ancak yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda otomobil durmayınca talihsiz genç iki araç arasında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı...
23.05.2020 Yaşam
Yakıt tasarrufu için tasarlanan motoru yetkililer inceledi
Yakıt tasarrufu için tasarlanan motoru yetkililer inceledi Tekirdağ'da motor tamircisi Halit Avcıoğlu'nun yakıt tasarrufu sağlanması amacıyla tasarladığı iki motor, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçıl ile Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ)Rektör Yardımcısı ve Teknokent Güney Genel Müdürü Prof. Dr. Bülent Eker tarafından incelendi.
14.02.2020 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Oto Sanayi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oto sanayi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.