Oscar Adayı

Oscar Adayı

Son dakika oscar adayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oscar adayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oscar adayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oscar Adayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oscar adayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 283 oscar adayı haberi bulunmuştur. Tüm oscar adayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kar Kardeşliği filmi gerçek mi? Kar Kardeşliği filminin gerçek hikayesi nedir? İşte Kar Kardeşliği hikayesi
Kar Kardeşliği filmi gerçek mi? Kar Kardeşliği filminin gerçek hikayesi nedir? İşte Kar Kardeşliği hikayesi Kar Kardeşliği gerçek mi? Bir uçağın And Dağlarının orta yerine düşmesinin ardından, hayatta kalan yolcular evlerine dönmek için güçlerini birleştirmesini ve birbirlerine ümit kaynağı olmasını anlatan filmin hikayesi dikkatleri üzerine çekti. Peki, Kar Kardeşliği hikayesi gerçek mi kurgu mu? İşte Kar Kardeşliği filmi gerçek hikayesi…
6.01.2024 Televizyon
Alişan Uğur kimdir? Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur kaç yaşında, ne iş yapıyor, oyuncu mu?
Alişan Uğur kimdir? Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur kaç yaşında, ne iş yapıyor, oyuncu mu? 69 yaşında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Özkan Uğur'un hayatını kaybetmesinin ardından ailesinden ilk açıklama geldi. Sanatçının resmi sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur, "Özkan'ımızın uygulanan tedaviler sonucu hastalığı gerilemeye başlamıştı ve umutla güzel haberleri bekliyorduk ama maalesef vücudu tedavilere yeterli yanıt oluşturamamaya başladı ve çok üzülerek bildiriyoruz ki yaşam savaşı bugün sonlandı. Hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.
11.07.2023 Magazin
Aylardır kayıp olan ünlü oyuncunun cesedi doğrulandı!
Aylardır kayıp olan ünlü oyuncunun cesedi doğrulandı! Oscar adayı olan A Room With a Wiev (Manzaralı Oda) adlı yapımın bulunduğu birçok film ve dizilerde yer alan oyuncu Julian Sands, beş ay önce Kaliforniya dağlarında yürüyüş yaparken kaybolmuştu. Geçtiğimiz günlerde bölgede bulunan insan kalıntılarının Sands'e ait olduğu doğrulandı.
28.06.2023 Magazin
Leonardo DiCaprio, FBI'ya ifade verdi!
Leonardo DiCaprio, FBI'ya ifade verdi! Dünyaca ünlü yönetmen Martin Scorsese ile suç drama türündeki 'Killers of the Flower Moon' filminde yeniden bir araya gelmeye hazırlanan Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio, Malezyalı kaçak yatırımcı ile ilişkisi sebebiyle ABD'nin iç istihbarat ve güvenlik gücü FBI'a ifade verdi.
5.03.2023 Magazin
Oscar ödüllü yönetmen acı haberi duyurdu: 13 akrabamı kaybettim!
Oscar ödüllü yönetmen acı haberi duyurdu: 13 akrabamı kaybettim! Türkiye'de 9 saat arayla meydana gelen depremler Suriye'de de büyük bir yıkıma yol açtı. Oscar ödüllü Suriyeli yönetmen depremde 13 aile üyesini kaybettiğini açıkladı.
13.02.2023 Dünya
Bir zamanlar çocuk yıldızdı şimdi en yakın arkadaşıyla evlendi!
Bir zamanlar çocuk yıldızdı şimdi en yakın arkadaşıyla evlendi! Bütün dünya onu henüz 10 yaşındayken gösterdiği başarılı performans ile bir filmde tanıdı.Hatta o film Oscar adaylığı bile getirdi. Her ne kadar ödülü kucaklayamasa da küçük oyuncunun kariyeri için çok önemli bir adım oldu bu adaylık. Aradan yıllar geçti o küçük oyuncu büyüdü, hatta aşık oldu ve sonunda "en iyi arkadaşım" dediği sevgilisiyle evlendi. Mutlu gününde çekilen fotoğraflarını da sosyal medya sayfasından paylaştı.
31.01.2023 Magazin
Julian Sands bulundu mu, kayıp mı? Ünlü oyuncu Julian Sands kimdir, kaç yaşında, filmleri ne?
Julian Sands bulundu mu, kayıp mı? Ünlü oyuncu Julian Sands kimdir, kaç yaşında, filmleri ne? İngiliz oyuncu Julian Sands, doğa yürüyüşüne çıktığı California'daki San Gabriel Dağları'nda kayboldu. Peki, Julian Sands bulundu mu, kayıp mı? Ünlü oyuncu Julian Sands kimdir, kaç yaşında, filmleri ne?
19.01.2023 Dünya
Bradley Cooper ve Irina Shayk çiftinden flaş karar!
Bradley Cooper ve Irina Shayk çiftinden flaş karar! "Dünyanın en güzel çifti" olarak nitelendiren Bradley Cooper ve Irina Shayk dört yıllık ilişkilerini 2019 yılında bitirmişti. Fakat Bradley Cooper ve Irina Shayk ayrılığa fazla dayanamadı ve barıştılar. Ünlü çift hakkında şaşırtan bir iddia daha ortaya atıldı.
19.11.2022 Magazin
Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları!
Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları! Oscar Ödülleri’nin adayları açıklandı. Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen Oscarbu yıl 94. kez sahiplerini bulacak. 2022 Oscar Ödülleri'nde ilk kez izleyicilerin oylarıyla belirlenecek iki kategoride ödül verilecek. Peki, Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları ve oylamaya katılma yolları...
20.02.2022 Kültür Sanat
‘Bağlılık Hasan’ Türkiye'nin Oscar adayı oldu
‘Bağlılık Hasan’ Türkiye'nin Oscar adayı oldu Yönetmen Semih Kaplanoğlu'nun "Bağlılık Hasan" filmi, Türkiye'nin 94'üncü Akademi Ödülleri'ndeki (Oscar) adayı olarak belirlendi.
30.10.2021 Kültür Sanat
7. Koğuştaki Mucize konusu ne, gerçek mi? Oscar adayı 7. Koğuştaki Mucize oyuncu kadrosu…
7. Koğuştaki Mucize konusu ne, gerçek mi? Oscar adayı 7. Koğuştaki Mucize oyuncu kadrosu… Türkiye’nin En İyi Uluslararası Film Oscar adayı Mehmet Ada Öztekin’in yönetmenliğini yaptığı “7. Koğuştaki Mucize” filmi oldu. 7. Koğuştaki Mucize konusu ne, gerçek mi? 7. Koğuştaki Mucize oyuncu kadrosu…
10.11.2020 Gündem
Türkiye'nin Oscar adayı: "7. Koğuştaki Mucize"
Türkiye'nin Oscar adayı: "7. Koğuştaki Mucize" Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in yaptığı "7. Koğuştaki Mucize" filmi, 93'üncü Akademi Ödüllerinde yarışmak üzere, Türkiye'nin En İyi Uluslararası Film Oscar adayı olarak belirlendi.
10.11.2020 Kültür Sanat
Uluslararası Göç Filmleri Festivali'ne görkemli kapanış
Uluslararası Göç Filmleri Festivali'ne görkemli kapanış Bir haftada yaklaşık 30 milyon izleyiciye ulaşan, dünyanın en geniş katılımlı ve kapsamlı tematik film festivali Uluslararası Göç Filmleri Festivali ‘artırılmış gerçeklikle’ düzenlenen görkemli kapanış töreniyle sona erdi.
22.06.2020 Kültür Sanat
Yüzüklerin Efendisi yıldızı Sir Ian Holm 83 yaşında hayatını kaybetti
Yüzüklerin Efendisi yıldızı Sir Ian Holm 83 yaşında hayatını kaybetti Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit filmlerinde Bilbo Baggins karakterinin yaşlı halini canlandıran 83 yaşındaki Sir Ian Holm, Parkinson hastalığına yenik düştü.
19.06.2020 Dünya
Uluslararası Göç Filmleri Festivali Uzun Metraj Yarışma jürisinde ünlüler geçidi
Uluslararası Göç Filmleri Festivali Uzun Metraj Yarışma jürisinde ünlüler geçidi 14 Haziran’da başlayacak Uluslararası Göç Filmleri Festivali’nde, başkanlığını ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın yapacağı Uzun Metraj Film Yarışması’nın diğer jüri üyeleri de açıklandı.
9.06.2020 Kültür Sanat
Bu hafta 7 film vizyona girecek!
Bu hafta 7 film vizyona girecek! Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli 7 film vizyona girecek.
5.12.2019 Kültür Sanat
Özkan Uğur’un oğlu Alişan Uğur kimdir? Ne iş yapıyor?
Özkan Uğur’un oğlu Alişan Uğur kimdir? Ne iş yapıyor? Efsane müzik grubu üyesi Özkan Uğur’un oğlu Alişan Uğur da babası gibi müziğin yolundan gidiyor. İngiltere’de oyunculuk ve müzik eğitimi alan Alişan Uğur kimdir?
11.10.2019 Yaşam
'Çok yakışıklıydı, onu yatağa atmaya çalıştım'
'Çok yakışıklıydı, onu yatağa atmaya çalıştım' Bir döneme damgasını vuran 'Working Girl' (Çalışan Kız) filminin kadın yıldızı Melanie Griffith (61), 1988 tarihli yapımdaki rol arkadaşı Alec Baldwin'i (60) 'yatağa atmaya çalıştığını' itiraf etti.
4.12.2018 Magazin
Başrol oyuncusu belli oldu
Başrol oyuncusu belli oldu Game of Thrones’tan binlerce yıl öncesini anlatacak olan yeni spin-off'un hazırlıkları sürerken başrol oyuncusuyla anlaşma sağlandı.
31.10.2018 Televizyon
Kaçkar’ın zirvesinde resital
Kaçkar’ın zirvesinde resital Rize’de, Çayeli Müzik Okulu Orkestra üyesi Asya Sandıkçı (13) Kaçkar Dağı’na çıkarılan piyano ile resital yaptı.
21.10.2018 Yaşam
Adaylık yok
Adaylık yok Ferzan Özpetek’in son filmi ‘Napoli’nin Sırrı’nın özel gösterimi önceki akşam Kanyon AVM’de yapıldı.
19.10.2018 Magazin
Belçika’nın Oscar adayı
Belçika’nın Oscar adayı Belçika’nın Oscar adayı belli oldu. Prömiyerini Cannes Film Festivali’nde gerçekleştiren ve ‘En İyi İlk Film Ödülü’nü kazanan ‘Girl’, 91. Akademi Ödülleri’nde ‘Yabancı Dilde En İyi Film’ kategorisine aday olabilmek için yarışacak.
28.08.2018 Magazin
Türkiye'nin Oscar adayı belli oldu
Türkiye'nin Oscar adayı belli oldu Amerika'da yapılacak 91. Akademi Ödülleri (OSCAR) Yabancı Dilde En İyi Film Dalı'nda Türkiye'nin adayı Nuri Bilge Ceylan'ın 'Ahlat Ağacı' filmi oldu.
17.08.2018 Televizyon
Kerimcan'dan olay yorum! Büyük tepki çekti...
Kerimcan'dan olay yorum! Büyük tepki çekti... Sosyal medya fenomeni Kerimcan, Durmaz Murat Dalkılıç'la aşk yaşayan Hande Erçel'e "Bıktım artık bu bazlamadan" yorumunu yaptı.
9.08.2018 Magazin
Oscar ödülleri sahiplerini buldu! (2018 yılı Oscar ödülleri)
Oscar ödülleri sahiplerini buldu! (2018 yılı Oscar ödülleri) Oscar ödülleri kazananlara takdim edildi. 2018 yılında 90. Oscar ödülleri töreni düzenlendi ve heyecan dolu anlar yaşandı. Peki Oscar adayları kimlerdi? Kazananlar kimler oldu? İşte merak edilen tüm gelişmelere dair detaylar...
5.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Oscar Adayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oscar adayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.