Gazete Vatan Logo

Julian Sands bulundu mu, kayıp mı? Ünlü oyuncu Julian Sands kimdir, kaç yaşında, filmleri ne?

İngiliz oyuncu Julian Sands, doğa yürüyüşüne çıktığı California'daki San Gabriel Dağları'nda kayboldu. Peki, Julian Sands bulundu mu, kayıp mı? Ünlü oyuncu Julian Sands kimdir, kaç yaşında, filmleri ne?

Julian Sands bulundu mu, kayıp mı? Ünlü oyuncu Julian Sands kimdir, kaç yaşında, filmleri ne?

Oscar adayı olan A Room With a Wiev (Manzaralı Oda) adlı yapımın bulunduğu birçok film ve dizilerde yer alan Julian Sands yürüyüşe çıktığı dağlarda kayboldu. Olumsuz hava koşulları yüzünden arama kurtarma çalışmaları da sekteye uğrarken, ünlü oyuncunun akıbeti merak ediliyor.

Julian Sands bulundu mu, kayıp mı?

13 Ocak Cuma gününden bu yana haber alınamayan Sands'in ailesi ve yakınları, ondan gelecek iyi haberi bekliyor.

Julian Sands'in 3 Ocak Cuma günü, karla kaplı Baldy Bowl bölgesinde doğa yürüyüşüne çıktığı ve o günden bu yana kayıp olduğu belirtildi. Oyuncunun kaybolduğu San Bernardino bölgesinin şerif sözcüsü Glaria Huerta, Sands'i bulabilmek için arama ve kurtarma çalışmaları yürütüldüğünü ancak bu konuda da hava koşullarından kaynaklanan olumsuzluklar yaşandığını açıkladı. Fakat yetkililerin açıklamasına göre, insansız hava araçları ve helikopterler Julian Sands'e ait izleri bulmak için çabalıyor. Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre karadan yapılacak olan çalışmalar da hava koşullarına göre yeniden planlandı. 

Haberin Devamı

Öte yandan San Gabriel Dağları'nın bulunduğu bölgede son haftalarda hava koşulları hayatı olumsuz şekilde etkiliyor. J ulian Sands'in kaybolduğu bölgede kısa süre önce iki yürüyüşçünün hayatını kaybettiği belirtiliyor.

Ünlü oyuncu Julian Sands kimdir, kaç yaşında, filmleri ne?

1958 yılında İngiltere'de West Yorkshire'da dünyaya gelen Sands, The Killing Fields (Ölüm Tarlaları) Boxing Helena (Helena'yı Kurtarmak), Arachnophobia gibi filmlerle tanınıyor. Oyuncu yakın zamanlarda Smallville adlı çok izlenen yapımda kamera karşısına geçmişti. Julian Sands, 2020 yılından bu yana California'da yaşıyordu.

İlk evliliğini, 1984 ile 1987 arasında Sarah Sands ile yapan oyuncu daha sonra 1990 yılında Eugenia Citkowitz ile hayatını birleştirdi. Sands'in üç tane çocuğu bulunuyor.