Ortak Yayın

Ortak Yayın

Son dakika ortak yayın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ortak yayın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ortak yayın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ortak Yayın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ortak yayın gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.735 ortak yayın haberi bulunmuştur. Tüm ortak yayın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karsu Hollanda'daki yardım gecesinde söylediği şarkıyla herkesi ağlattı!
Karsu Hollanda'daki yardım gecesinde söylediği şarkıyla herkesi ağlattı! 6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 10 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. Depremlerde akrabalarını kaybeden şarkıcı Karsu, Türkiye ve Suriye'deki depremzedelere yardım amacıyla düzenlenen ulusal eylem gününde hem bağış topladı hem de şarkı söyledi.
18.02.2023 Magazin
'Türkiye Tek Yürek' oldu! Ünlü isimler depremzedeler için telefon başına geçti
'Türkiye Tek Yürek' oldu! Ünlü isimler depremzedeler için telefon başına geçti Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye Tek Yürek kampanyası için ünlü isimler ortak yayında bir araya geldi. 'Türkiye Tek Yürek Ortak Yayını’ yurt içi ve dışından ulusal ve uluslararası 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla önceki akşam yapıldı. Gecede 115.1 milyar TL toplandı. Başta Kanal D ekran yüzleri Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Sibel Can, Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici, Arda Türkmen olmak üzere onlarca yıldız telefonların başına geçerek arayanların bağışlarını kaydetti. Sunuculuğunu Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu ve Didem Arslan Yılmaz’ın yaptığı 7 saatlik yayında duygu dolu anlar yaşandı… Gecenin sunucuları birlikte poz verdi.
17.02.2023 Magazin
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti Depremin vurduğu 10 kentte ölen 10 binlerce kişinin içinde 100’e yakın doktor da vardı. Sevdikleriyle yaşadıkları evlerin yıkılması sonucu ölen doktorların kimi rezidansta kimi de güvenli bulduğu sitelerde yaşıyordu.
16.02.2023 Gündem
Deprem ortak yayın ne zaman bitecek, ortak yayına bağış ne zamana kadar yapılacak? Ortak yayın ne demek, deprem ortak yayın konukları kim, ortak yayınında kimler var?
Deprem ortak yayın ne zaman bitecek, ortak yayına bağış ne zamana kadar yapılacak? Ortak yayın ne demek, deprem ortak yayın konukları kim, ortak yayınında kimler var? Ortak yayın ne zaman bitecek, deprem ortak yayın ne demek, deprem ortak yayın konukları kim? Maraş merkezli deprem tarihine yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bu günlerde tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geliyor. 15 Şubat Çarşamba akşamı gerçekleşecek olan ortak yayının moderatörleri belli oldu. Peki, Deprem ortak yayın ne zaman bitecek? Ortak yayına kimler katılacak, hangi sanatçılar yer alacak?
15.02.2023 Gündem
Türkiye Tek Yürek hesap numarası (IBAN) Deprem ortak yayın bağışı nasıl yapılır? Ortak yayın bağışı IBAN numarası ve SMS bağışı!
Türkiye Tek Yürek hesap numarası (IBAN) Deprem ortak yayın bağışı nasıl yapılır? Ortak yayın bağışı IBAN numarası ve SMS bağışı! Türkiye Tek Yürek Ortak Yayın bağışı hakkında yapılan aramalar yoğunlaştı. Kahramanmaraş'ta meydana gelen 2 büyük depremin ardından destek amacıyla deprem ortak yayını yapılıyor. Türkiye Tek Yürek adı verilen program ATV, Star TV, Kanal D, Show TV, TV8, FOX TV, TRT ve Kanal 7'de ortak olarak yayınlanıyor. Toplanan bağışları deprem bölgesinde kullanılacak. Peki, Deprem ortak yayın bağış nasıl yapılır? Türkiye Tek Yürek IBAN numarası, SMS ile bağışı nasıl yapılır?
15.02.2023 Gündem
Pelin Çift Kimdir? Sunucu Pelin Çift nereli, kaç yaşında, hangi kanallarda çalıştı? İşte hayatı ve kariyeri...
Pelin Çift Kimdir? Sunucu Pelin Çift nereli, kaç yaşında, hangi kanallarda çalıştı? İşte hayatı ve kariyeri... Gazeteci ve haber sunucusu Pelin Çift'in kim olduğu merak ediliyor. Vatandaşlar arama motorlarına yönelerek Çift’in özel hayatını ve meslek kariyerini merak ediyor. Mesleğe hava durumu sunuculuğu yaparak başlayan Çift TRT ekranlarında 3’te 3 programını sunuyor. Peki, Pelin Çift kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi kanallarda çalıştı? İşte Pelin Çift’in özel hayatı, kariyeri ve hakkında merak edilen diğer ayrıntılar...
15.02.2023 Gündem
Tümer Doğru kimdir? Kanal 7 sunucusu Tümer Doğru nereli, kaç yaşında, kiminle evli? İşte hayatı ve meslek kariyeri!
Tümer Doğru kimdir? Kanal 7 sunucusu Tümer Doğru nereli, kaç yaşında, kiminle evli? İşte hayatı ve meslek kariyeri! Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak için ATV, FOX Tümer Doğru, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV8 'in 15 Şubat'taki ortak yayınında yardım kampanyası düzenlenecek. Ortak yayını sunucularından Tümer Doğru’nun hayatı merak konusu oldu. Peki, Ortak yayın sunucu Tümer Doğru kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Tümer Doğru’nun hayatı ve kariyeri...
15.02.2023 Gündem
Ortak yayını kim sunacak? Deprem ortak yayın yapacak kanallar hangileri, ortak yayın ne zaman, saat kaçta?
Ortak yayını kim sunacak? Deprem ortak yayın yapacak kanallar hangileri, ortak yayın ne zaman, saat kaçta?  Ortak yayın sunucusu kimdir, ortak yayın hangi kanallar var? Türkiye depremle birlikte saralarını sararken tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geliyor. İşte Ortak yayına katılacak kanallar ve ortak yayın sunucusu hakkında merak edilenler... 
15.02.2023 Gündem
Alparslan Büyük Selçuklu bugün var mı? 6 Şubat diziler ve yarışmalar bu akşam var mı, neden yok?
Alparslan Büyük Selçuklu bugün var mı? 6 Şubat diziler ve yarışmalar bu akşam var mı, neden yok? Alparslan Büyük Selçuklu bugün var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası binlerce kişi yaşamını yitirdi. Binlerce kişinin yaralı olarak kurtulduğu deprem sonrası diziler ve yarışmalar da yayından kaldırıldı. Peki hangi diziler bu akşam yayından kaldırıldı? İşte TRT 1, Kanal D, ATV, Star Tv, Show Tv yayın akışı...
6.02.2023 Gündem
Ömer dizisi bu akşam mı, yok mu? Ömer neden yok, yeni bölüm ne zaman? 6 Şubat Star TV yayın akışı!
Ömer dizisi bu akşam mı, yok mu? Ömer neden yok, yeni bölüm ne zaman? 6 Şubat Star TV yayın akışı! Ömer dizisi bu akşam var mı, yok mu? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 şiddetindeki deprem sonrası kanalların yayın akışında değişiklikler yapıldı. Yayın akışlarında değişiklik yapılınca bu akşam yeni bölümü yayınlanacak olan Ömer dizinin yayınlanıp yayınlanmadığı sorgulanıyor. Peki, Ömer dizisi bu akşam neden yok, Ömer yeni bölüm ne zaman?
6.02.2023 Televizyon
Yeni dönem 1 Haziran'da başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Sokağa çıkma yasağı, düğünler, okullar, kafe ve restoranlar...
Yeni dönem 1 Haziran'da başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Sokağa çıkma yasağı, düğünler, okullar, kafe ve restoranlar... Kritik kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından 1 Haziran sonrası normalleşme adımlarını açıkladı. Yeni normalleşme kararlarına göre, Haziran boyunca sokağa çıkma kısıtlaması hafta içi ve cumartesi günü için akşam 22:00 ile sabah 05:00 arasında devam edecektir. Bu sınırlama cumartesi 22 ile pazartesi 5 arasında yani pazar günün tam kapsayacak şekilde uygulanacak. Restoranlar ise sabah 07.00 ile akşam 21.00 arasında masaya servis yapılabilecek. Pazar günleri ise sadece paket servisi yapabilecek...
31.05.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Haziran sonunda başlıyor...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Haziran sonunda başlıyor... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çamlıca Kulesi açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, iletişim ve yayıncılık faaliyetlerinde tek verici tesisi modeline geçilen Çamlıca Kulesi sayesinde, Çamlıca'nın görüntü kirliliğine son verildiğini belirterek, "Aynı modeli şartların müsait olduğu yerlerden başlayarak ülke genelinde yaygınlaştırmayı planlıyoruz." diyen Erdoğan Kanal İstanbul için ise şu açıklamayı yaptı "İnşallah haziran ayının sonunda Kanal İstanbul'u şehrimize kazandırmak üzere temelini atıyoruz."
29.05.2021 Siyaset
Mustafa Cengiz Fenerbahçe'yi bombaladı! 'İki tane tıfıl yönetici...'
Mustafa Cengiz Fenerbahçe'yi bombaladı! 'İki tane tıfıl yönetici...' Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Kulübü yöneticilerinin açıklamalarına çok sert cevap verdi.
7.04.2021 Galatasaray
YÖK Anadolu Projesi nedir? Hangi üniversiteler eşleşti?
YÖK Anadolu Projesi nedir? Hangi üniversiteler eşleşti? Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Yeni YÖK’ün politikaları ve projeleri kapsamında kurgulanarak planlanmış olan YÖK Anadolu Projesi hayata geçti. Peki, YÖK Anadolu Projesi nedir? Genç ve kıdemli üniversiler hangileri? Üniversite eşleştirme protokolü neleri içeriyor? İşte YÖK Anadolu Projesi hakkında merak edilenler...
4.02.2021 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Çok önemli müjde' diyerek duyurdu! Üniversitelerle ilgili flaş açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Çok önemli müjde' diyerek duyurdu! Üniversitelerle ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YÖK Anadolu Projesi tanıtımında konuştu. Erdoğan, "YÖK'ün uygulamaya koyacağı bir projenin müjdesini vermek istiyorum. YÖK Akademik Kariyer Liyakat projesidir. Doktoralı insan kaynağının daha şeffaf bir şekilde istihdamına imkan sağlamaktır. Önümüzdeki haftadan itibaren uygulamaya geçiriyoruz." dedi.
4.02.2021 Siyaset
Bilim Kurulu üyesi Taşova: Temas sonrası 6 gün beklemek gerek
Bilim Kurulu üyesi Taşova: Temas sonrası 6 gün beklemek gerek Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı ve Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Yeşim Taşova, koronavirüs vaka sayılarının ülke genelinde arttığını belirterek, hastane önlerinde oluşan test kuyruklarına karşı uyardı. Taşova, “Bir kişiyle temaslı olduktan sonra 6 gün içinde yapılan testin doğru sonuç verme olasılığı çok düşük. ‘Ben temaslıyım, hemen test yaptırayım’ düşüncesi hem sizi yanıltır hem de sağlık sisteminde yoğunluğa yol açar” dedi. Kendisinin de gönüllü aşı olduğunu belirten Taşova, şu ana kadar lokal ağrılar dışında önemli yan etkinin görülmediğini, çalışmaların olumlu ilerlemesi durumunda 2021 yılının ortasında sonuç elde edebileceğini kaydetti.
26.11.2020 Gündem
"Çocuktur anlamaz demeyin"
"Çocuktur anlamaz demeyin" Fatih Terim’in kızları Merve ve Buse, Instagram’da ortak yayın yaptı.
1.06.2020 Magazin
Jülite Ateş kimdir? Ece Üner’in anısını anlattığı Jüliye Ateş Türkiye güzeli miydi?
Jülite Ateş kimdir? Ece Üner’in anısını anlattığı Jüliye Ateş Türkiye güzeli miydi? Jülite Ateş kimdir? Ece Üner’in anısını anlattığı Jüliye Ateş Türkiye güzeli miydi? Soruları Show Tv Anahaber spikeri Ece Üner’in Armağan Çağlayan’ın Youtube programında bahsetmesinin ardından araştırılmaya başlandı. Arama motorlarından Jülide Ateş hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Julide Ateş kaç yaşında?
15.05.2020 Gündem
Binali Yıldırım: İmamoğlu Beylikdüzü'nde 37 vaat vermiş, sadece 2 tanesini gerçekleştirmiş
Binali Yıldırım: İmamoğlu Beylikdüzü'nde 37 vaat vermiş, sadece 2 tanesini gerçekleştirmiş Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Binali Yıldırım, "İmamoğlu ve Küçükkaya'nın otelde görüşmesine ilişkin 'Rakibimle yüz yüze, hem de tek başına değil, bütün danışman ekibiyle beraber görüşülüyor olması, gayri ahlaki bir durumdur. Ekrem Bey, siyaseten kabul edilemez bir iş yapmıştır. Bu görüşmeyi yaparak ve bunu da kamuoyundan gizli tutarak gerçekleştirmiş olması, doğrusu kendisinin güvenilirliliği konusunda soru işaretlerini artırmıştır" dedi. İmamoğlu'nu eleştiren Yıldırım, "Beylikdüzü'nde 37 vaat vermiş, sadece 2 tanesini gerçekleştirmiş" diye konuştu.
20.06.2019 Siyaset
Mahir Ünal'dan tartışılan görüşme açıklaması: Küçükkaya sadece telefonla görüşeceğini söyledi
Mahir Ünal'dan tartışılan görüşme açıklaması: Küçükkaya sadece telefonla görüşeceğini söyledi CNN TÜRK'te açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, ortak yayın öncesi tartışılan görüşmeye ilişkin "Küçükkaya adaylarla sadece telefonla görüşeceğini söyledi" ifadelerini kullandı.
19.06.2019 Siyaset
Tartışılan otel buluşmasında yeni görüntüler
Tartışılan otel buluşmasında yeni görüntüler Ortak yayın öncesi İsmail Küçükkaya-Ekrem İmamoğlu'nun tartışılan otel buluşmasında yeni görüntüler ortaya çıktı.
19.06.2019 Siyaset
Binali Yıldırım: Böyle bir görüşmeyi neden kamuoyundan gizlediniz
Binali Yıldırım: Böyle bir görüşmeyi neden kamuoyundan gizlediniz Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu'nun ortak yayından önce moderatör İsmail Küçükkaya ile bir araya gelmesine ilişkin olarak "Bu gayri ahlaki bir durumdur. Bunu kamuoyundan gizlemiş olmaları da ayrıca bir felakettir" dedi.
18.06.2019 Siyaset
Binali Yıldırım'dan ortak yayın açıklaması
Binali Yıldırım'dan ortak yayın açıklaması Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım açıklamalarda bulundu.
17.06.2019 Siyaset
Binali Yıldırım'dan İzlanda açıklaması: Modası geçmiş yöntemler uyguluyorlar
Binali Yıldırım'dan İzlanda açıklaması: Modası geçmiş yöntemler uyguluyorlar Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yıldırım, İzlanda’da millilerimize uygulanan eziyet ile ilgili, “Gençlerimizin moralini bozmak için modası geçmiş yöntemler uyguluyorlar. Onların yaptığı bu hareket millilerimizi daha da motive edecek hırslandıracak çok daha güzel bir başarıyı burada da sağlayacaklarına inanıyorum” dedi.
10.06.2019 Siyaset
Yıldırım- İmamoğlu ortak yayın tarihi belli oldu!
Yıldırım- İmamoğlu ortak yayın tarihi belli oldu! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı televizyon programının 16 Haziran'da yapılacağını açıkladı.
10.06.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ortak Yayın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ortak yayın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.