Türkiye Tek Yürek

Türkiye Tek Yürek

Son dakika türkiye tek yürek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türkiye tek yürek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türkiye tek yürek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Tek Yürek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye tek yürek gelişmeleri de dahil olmak üzere 899 türkiye tek yürek haberi bulunmuştur. Tüm türkiye tek yürek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 Şubat depremleri paylaşımı: Kaybettiğimiz canların acısı yüreklerimizi yakmayı sürdürüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 Şubat depremleri paylaşımı: Kaybettiğimiz canların acısı yüreklerimizi yakmayı sürdürüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 Şubat Depremlerinin yıl dönümünde sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Erdoğan paylaşımında, "Bir yıl önce yaşadığımız Kahramanmaraş merkezli depremlerde kaybettiğimiz canların acısı ilk günkü tazeliğiyle yüreklerimizi yakmayı sürdürüyor. Milletimiz bu acı ve bir o kadar da tarihî sınamayı başarıyla vermiştir. Toprağa verdiğimiz canlarımızı Fatihalarla, dualarla, hüzünle yâd ederken milletimize verdiğimiz sözleri tutmak için canla başla çalışıyoruz. Bu çalışmaları, şehirlerimizi inşa ve ihya ederek ayağa kaldırıncaya, evi yıkılan veya kullanılamaz hale gelen son vatandaşımızı da güvenli yuvasına kavuşturuncaya kadar sürdüreceğiz. Rabbim ülkemize ve milletimize bir daha böyle afetler yaşatmasın, bizleri böyle imtihanlara maruz bırakmasın..." ifadelerini kullandı.
6.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da ilk etapta inşa edilen deprem konutlarının teslimine katıldı. Erdoğan, "Defne Hastanesi ile ilgili ne dediler? 'Yok öyle bir şey' dediler. Ne oldu, Defne'yi yaptık mı? Yaptık. Açılışını bizzat bu kardeşiniz, bakanıyla tüm ekibiyle gerçekleştirdi mi? Gerçekleştirdi. Çünkü biz yalan üzerine hiçbir zaman hakikati bina etmedik. Bu hususta vatandaşlarımız müsterih olsun. Devletlerine ve bize güvensin. Kimsenin hakkı yerde kalmayacak, kimse mağdur olmayacak" dedi.
3.02.2024 Gündem
Süper Kupa maçında kriz çıktı! Kulüpler Galatasaray ve Fenerbahçe'ye destek oldu...
Süper Kupa maçında kriz çıktı! Kulüpler Galatasaray ve Fenerbahçe'ye destek oldu... Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa finalinde kriz çıktı. Arabistan'da pankart ve Mustafa Kemal Atatürk tişörtlerine izin verilmemesi kulüpleri harekete geçirdi, mücadele oynanmadı. Bu kriz sonrasında Türkiye tek yürek oldu, kulüplerden ve spor camiasından destek mesajları yağdı. İşte o paylaşımlar...
29.12.2023 Futbol
2241 metre rakımlı Balık Gölü manzarası eşliğinde dev Türk bayrağı ile uçtu
2241 metre rakımlı Balık Gölü manzarası eşliğinde dev Türk bayrağı ile uçtu Yamaç paraşütü sporcusu Mustafa Ulutaş, Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında Ağrı'da 2241 metre rakımdaki Türkiye’nin en yüksek gölü olan Balık Gölü manzarası eşliğinde paraşütle uçarak 60 metrekarelik Türk bayrağı açtı.
28.10.2023 Yaşam
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı!
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı! İsrail'in Gazze'de sivilleri öldürmesine ABD ve Avrupa sessiz kalırken, İsrail savaş uçaklarının bir hastaneyi bombalaması dünyayı şok etti. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar, İsrail'in Gazze'de hastaneye düzenlediği ve 500'den fazla kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı lanetledi. ABD'nin Kürecik Radar Üssü önünde de toplanan vatandaşlar saldırıya tepki gösterdi. İstanbul Valiliği dün akşam İsrail Başkonsolosluğu önünde yapılan protesto eylemleri ile ilgili basın açıklaması yaptı. Yazılı olarak yapılan açıklamada protesto eylemleri sırasında kalp krizi geçiren bir kişinin hayatını kaybettiği, olaylarda taşkınlık çıkaran 5 kişinin ise gözaltına alındığı ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca 43'ü polis 63 kişinin de yaralandığı belirtildi.
18.10.2023 Gündem
Bakan Kurum: Mayıs ayında 319 bin deprem konutunun inşaatı başlamış olacak
Bakan Kurum: Mayıs ayında 319 bin deprem konutunun inşaatı başlamış olacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Finans Merkezi'nde medya yöneticileriyle iftarda buluştu.
19.04.2023 Ekonomi
Acun Ilıcalı'dan deprem bölgesindeki çocuklara bayram sürprizi
Acun Ilıcalı'dan deprem bölgesindeki çocuklara bayram sürprizi Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen; 11 ilimizde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından afet bölgesindeki çocuklara moral vermeye devam ediyor.
15.04.2023 Magazin
Beşiktaş ilk yarıda oynanan maçlar geçersiz sayılsın demişti! İşte olası puan hesabı
Beşiktaş ilk yarıda oynanan maçlar geçersiz sayılsın demişti! İşte olası puan hesabı Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem faciası sebebiyle Süper Lig'den çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK'nın haklarını donduran TFF'ye itiraz eden Beşiktaş güçlü argümanlarla geliyor...
31.03.2023 Süper Lig
'Bu oyuncak sana arkadaşım' kampanyası ünlü isimleri ağlattı!
'Bu oyuncak sana arkadaşım' kampanyası ünlü isimleri ağlattı! 11 ilimizde büyük yıkıma neden olan ve on binlerce insanımızın hayatını kaybettiği depremler sonrası yaralar sarılmaya devam ediyor. Asrın felaketi sonra Türkiye tek yürek olurken, pazar günü oynanan Beşiktaş- Antalyaspor maçında duygu dolu anlar yaşandı.Beşiktaş Kulübü ve taraftarların depremdeze çocuklar için başlattığı “Bu oyuncak sana arkadaşım” kampanyası tüm Türkiye’ye duygusal anlar yaşattı. Sanat dünyasının ünlü isimleri hislerini sosyal medya hesaplarında paylaştı.
28.02.2023 Magazin
Nilperi Şahinkaya'dan anlamlı hareket! 'Unutulmaz bir gün oldu'
Nilperi Şahinkaya'dan anlamlı hareket! 'Unutulmaz bir gün oldu' Oyuncu Nilperi Şahinkaya, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği'yle (UCİM) deprem felaketinden en çok etkilenen illerden olan Kahramanmaraş'a gitti. Depremzede çocuklarla zaman geçirip, oyunlar oynadığı miniklere moral veren Nilperi Şahinkaya, çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı.
27.02.2023 Magazin
Oktay Kaynarca takipçilerine seslendi: Memleketin sarılacak çok yarası var!
Oktay Kaynarca takipçilerine seslendi: Memleketin sarılacak çok yarası var! Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki şiddetli depremler, 11 ilimizde yıkıma yol açtı. Felaketin ardından depremzedelere destek olan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabından takipçilerine seslendiği bir mesajla dikkat çekti.
24.02.2023 Magazin
Ayfer hayaline kavuştu! Zeynep Bastık'la görüştü
Ayfer hayaline kavuştu! Zeynep Bastık'la görüştü Kahramanmaraş'ta gerçekleşen 7.7 ve 7.6'lık depremlerle felaketi yaşayan Türkiye tek yürek oldu. Gerek siviller, gerek yardım kuruluşları gerekse ünlü isimler depremzedelere yardım etmek için el ele verdi. 15 yaşındaki Ayfer, Kahramanmaraş'ta depremin 99'uncu saatinde yoğun çabanın ardından kurtarıldı. Enkaz altında itfaiye ekibinden Zeynep Bastık'ın 'Gül Beyaz Gül' parçasını isteyen Ayfer'in hayali gerçek oldu.
24.02.2023 Magazin
Oktay Kaynarca isyan etti! 'Umarım dünya gözüyle karşıma çıkar'
Oktay Kaynarca isyan etti! 'Umarım dünya gözüyle karşıma çıkar' Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, adına açılan sahte TikTok hesabından depremzedeler için para toplandığını görünce harekete geçti. Takipçilerini uyaran Kaynarca, "Dolandırıcılık yapmaya kalkan bir şerefsiz var. İtibar etmeyin, suç duyurusunda bulunuldu. Umarım dünya gözüyle karşıma çıkar" dedi.
22.02.2023 Magazin
'Türkiye Tek Yürek' oldu! Ünlü isimler depremzedeler için telefon başına geçti
'Türkiye Tek Yürek' oldu! Ünlü isimler depremzedeler için telefon başına geçti Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye Tek Yürek kampanyası için ünlü isimler ortak yayında bir araya geldi. 'Türkiye Tek Yürek Ortak Yayını’ yurt içi ve dışından ulusal ve uluslararası 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla önceki akşam yapıldı. Gecede 115.1 milyar TL toplandı. Başta Kanal D ekran yüzleri Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Sibel Can, Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici, Arda Türkmen olmak üzere onlarca yıldız telefonların başına geçerek arayanların bağışlarını kaydetti. Sunuculuğunu Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu ve Didem Arslan Yılmaz’ın yaptığı 7 saatlik yayında duygu dolu anlar yaşandı… Gecenin sunucuları birlikte poz verdi.
17.02.2023 Magazin
Yeni Çamoluk Otomotiv sahibi kim? 50 milyar TL bağış yapan Yeni Çamoluk otomotiv nereli?
Yeni Çamoluk Otomotiv sahibi kim? 50 milyar TL bağış yapan Yeni Çamoluk otomotiv nereli? Türkiye Tek Yürek kampanyasında bağışlar devam ediyor. Gecenin en büyük bağışını ise Yeni Çamoluk Otomotiv grubu yaptı. 50 milyar TL bağış yaptığı söylenen Yeni Çamoluk otomotiv sahibi kim? İşte detaylar..
16.02.2023 Gündem
Türkiye Tek Yürek kampanyasında toplam ne kadar bağış toplandı? Kim ne kadar bağış yaptı?
Türkiye Tek Yürek kampanyasında toplam ne kadar bağış toplandı? Kim ne kadar bağış yaptı? Türkiye Tek Yürek Kampanyasında ne kadar bağış toplandı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. On binlerce insan hayatını kaybetti, binlerce bina yıkıldı. Deprem felaketinin yaralarını sarmak için tüm kanallarda düzenlenen Türkiye Tek Yürek kampanyasında iş, spor, sanat dünyasından isimler bağış yaptı. Peki Türkiye Tek Yürek Kampanyasında kim ne kadar bağış yaptı?
16.02.2023 Gündem
Ortak yayında toplanan para ne kadar, bağış miktarı ne? Bağış kampanyasında ne kadar, kaç TL toplandı? Deprem için toplanan bağış
Ortak yayında toplanan para ne kadar, bağış miktarı ne? Bağış kampanyasında ne kadar, kaç TL toplandı? Deprem için toplanan bağış Türkiye Tek Yürek programı kapsamında bağışlar toplanıyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedelere ortak yayında bağış toplantı. Toplanan bağışlar AFAD ve Kızılay kuruluşlarına aktarıldı. Peki, Deprem için ne kadar bağış toplandı? Bağış kampanyasında ne kadar toplandı? İşte Deprem yardımı gecesinde toplanan bağış miktarı...
16.02.2023 Gündem
Berk Oktay: Yardımlarınızı AFAD’la koordineli yapın
Berk Oktay: Yardımlarınızı AFAD’la koordineli yapın Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerini salladı. Depremzedelere yardım eli uzatan ünlü isimlerden biri de Berk Oktay'dı. Ünlü oyuncu, depremzedeler için yardım yapan herkese çağrıda bulundu.
16.02.2023 Magazin
Türkiye Tek Yürek ortak deprem yayını kampanyasında en yüksek bağışı kim yaptı? Ortak yayınında bağış yapan ünlüler kim, hangi firmalar, kamu kurumları, bankalar kaç TL bağış yaptı?
Türkiye Tek Yürek ortak deprem yayını kampanyasında en yüksek bağışı kim yaptı? Ortak yayınında bağış yapan ünlüler kim, hangi firmalar, kamu kurumları, bankalar kaç TL bağış yaptı? Türkiye Kahramanmaraş merkezli depremler için seferber oldu. Türkiye Tek Yürek programında milyarlarca lira bağış toplandı. İş dünyasından, bankalara, futbolculardan, finans gruplarına kadar milyonlarca kişi bağış yaptı. Peki, Türkiye Tek Yürek en çok bağışı kim yaptı? Türkiye Tek Yürek kampanyasında kimler, ne kadar deprem bağışı yaptı? İşte, Türkiye Tek Yürek bağış kampanyasında bağışlar yapanların sıralı listesi...
16.02.2023 Gündem
Türkiye Tek Yürek kampanyasına makyajsız haliyle katılan Eda Ece dikkat çekti!
Türkiye Tek Yürek kampanyasına makyajsız haliyle katılan Eda Ece dikkat çekti! 'Türkiye Tek Yürek' deprem ortak yayını dün akşam 213 televizyon ve 562 radyodan naklen yayınlandı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Türkiye Tek Yürek ortak yayınına oyuncu Eda Ece’nin makyajsız bir şekilde doğal olarak katılması sosyal medyada vatandaşlar tarafından takdir edildi.
16.02.2023 Magazin
Berfu Yenenler ve Eser Yenenler çiftinden deprem önlemi!
Berfu Yenenler ve Eser Yenenler çiftinden deprem önlemi! 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerini salladı. Felaketin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu. Bir yandan yardım ve destek çalışmaları devam ederken bir yandan da bina kontrolleri de başladı. Berfu-Eser Yenenler çifti yaz başından beri oturdukları yeni evlerini deprem kontrolünden geçirtti.
16.02.2023 Magazin
Merkez Bankası bağışı ne kadar? Merkez Bankası kimin, başkanı kim?
Merkez Bankası bağışı ne kadar? Merkez Bankası kimin, başkanı kim? Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem için ortak yayınla ekranlarda ve radyolarda başlatılan "Türkiye Tek Yürek" kampanyasında saat 21.40 itibarıyla 92 milyar 899 milyon 912 bin lira bağış rakamına ulaşıldığı bildirildi. Bağış yapan kurumalardan biri de Merkez Bankası oldu. Söz konusu bağışın ardından Merkez Bankası kimin, bağış yapabilir mi? Merkez Bankası bağış ne kadar yaptı? Merkez bankası nedir, nerede? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.  
16.02.2023 Gündem
115 milyar TL kaç dolar, euro? Türkiye tek yürek kampanyasında toplanan 115 milyar 146 milyon 528 bin TL kaç dolar yapar, euro olarak ne kaç, rakamla nasıl yazılır?
115 milyar TL kaç dolar, euro? Türkiye tek yürek kampanyasında toplanan 115 milyar 146 milyon 528 bin TL kaç dolar yapar, euro olarak ne kaç, rakamla nasıl yazılır? Türkiye’nin tarihine geçen asrın en büyük felaketin TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Toplanan bağış miktarı 115 milyar 146 milyon 528 bin lira. Söz konusu bağış miktarının ardından 115 milyar 146 milyon 528’nin dolar ve euro bazında ne kadar olduğu merak edilmeye başlandı. Peki, 115 milyar TL kaç dolar, euro? Türkiye tek yürek kampanyasında toplanan 115 milyar 146 milyon 528 bin TL kaç dolar yapar, euro olarak ne kaç, rakamla nasıl yazılır?
16.02.2023 Gündem
Tuzla Belediye başkanı hangi partiden? Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı kimdir, nereli, hangi parti?
Tuzla Belediye başkanı hangi partiden? Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı kimdir, nereli, hangi parti?  Depremzedeler için yapılan ortak yayında "Türkiye Tek Yürek" programında dikkat çeken bir bağış da Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan geldi. Başkan Yazıcı, yardım kampanyası için de 7 milyon TL bağış yaptı. Söz konusu bağıştan sonra Şadi Yazıcı hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı hangi partiden? Tuzla Belediye Başkanı kimdir, nereli, kaç yaşında? 
16.02.2023 Gündem
Neşet Koçkar kimdir, nereli, serveti ne? Neşet Koçkar Türkiye Tek Yürek ortak yayınında deprem için ne kadar bağış yaptı?
Neşet Koçkar kimdir, nereli, serveti ne? Neşet Koçkar Türkiye Tek Yürek ortak yayınında deprem için ne kadar bağış yaptı?  Neşet Koçkar ne kadar bağış yaptı, Neşet Koçkar kimdir, nereli, serveti ne? Sorularının yanıtı merakla sorgulanıyor. Türkiye Tek Yürek ortak yayınla Maraş merkezli depreme bağış topluyor. Toplanan bağışlar milyarlara ulaştı.  
16.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Tek Yürek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye tek yürek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.