Oktay Kaynarca Kimdir

Oktay Kaynarca Kimdir

Oktay Kaynarca (d. 27 Ocak 1965; Hekimhan, Malatya, Türkiye), Türk oyuncu, yapımcı ve sunucu. Otuz yılı aşkın kariyerinde Altın Portakal Film Festivali ödülü de dâhil birçok ödül kazanmıştır. 1980'li yılların sonunda İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'na başlamıştır. 1989 yılında ise TRT 1 kanalında yayınlanan Gençler adlı dizide oyunculuk kariyerine başlamıştır. 1990 yılında ise Yavuz Turgul'un yönettiği Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni adlı filmde oynayarak sinema kariyerine de başlamıştır. 1994 yılında Yavuz Özkan'ın yönettiği Yengeç Sepeti adlı filmde canlandırdığı Güner rolüyle olumlu yanıtlar aldı. 1990'lı yıllarda sinema filmleri ve televizyon programları ile kariyerini devam ettirdi. Ayrıca bazı televizyon reklamlarında ve müzik kliplerinde de yer aldı. Deli Yürek adlı dizinin 2002 yılında çıkan Deli Yürek: Bumerang Cehennemi adlı filminde Cemal karakteriyle büyük beğeni toplamıştır. 2000'li yıllarda sinema filmlerinin yanı sıra televizyon dizilerine de ağırlık vermeye başlamıştır. Yeditepe İstanbul (2001-2002) ve Esir Şehrin İnsanları (2003) gibi dizilerde yer almıştır. 15 Ocak 2003 tarihinde Show TV'de başlayan, Osman Sınav'ın yönettiği Kurtlar Vadisi adlı dizide Süleyman Çakır isimli sert, vurdumduymaz, espritüel ve hırçın bir mafya babasını canlandırmıştır. Bu dizide canlandırdığı karakterle büyük yankı uyandırmış ve Türkiye'nin hatta Orta Doğu'nun en çok tanınan oyuncularından birisi hâline gelmiştir. Necati Şaşmaz ile birlikte dizinin başrolünde yer almıştır. Dizinin 45. bölümündeki ölümünden sonra gerçek hayatta cenaze namazı kılınmış, saygı duruşlarında bulunulmuş, salası ve mevlidi okutulmuştur. Dünya çapında ilk defa bir karakter gerçek hayatta bu kadar etki yaratmıştır. Kurtlar Vadisi'nin ardından Kuzey Rüzgârı (2007), Adanalı (2008-2010), Sakarya Fırat (2011) ve Ustura Kemal (2012) gibi dizilerde yer almıştır. Aynı zamanda sinema filmlerinde oynamış ve televizyon programları yapmaya devam etmiştir. 2014 yılında uzun süre ara verdiği tiyatroya geri dönmüştür. 2015 yılında ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide Hızır Çakırbeyli adlı karakteri canlandırmaya başlamıştır. Süleyman Çakır karakterine yakın bir tarzda olan bu dizideki karakteri ile birçok ödül de almıştır.

Oktay Kaynarca Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oktay kaynarca kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 722 oktay kaynarca kimdir haberi bulunmuştur. Tüm oktay kaynarca kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oktay Kaynarca'dan Süleyman Çakır paylaşımı! '20. yılında unutulmadı'
Oktay Kaynarca'dan Süleyman Çakır paylaşımı! '20. yılında unutulmadı' Kurtlar Vadisinin efsane karakteri Süleyman Çakır ölümünün 20'nci yıl dönümünde unutulmadı. 2003 yılında ilk bölümüyle ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Kurtlar Vadisi'nde 'Süleyman Çakır' karakterini canlandıran Oktay Kaynarca, geleneği bozmayarak bu yıl da paylaşım yaptı.
8.04.2024 Magazin
Ben Bu Cihana Sığmazam'da ortalık karıştı! Ayrılık haberi tahmin edilenden çok farklı oldu!
Ben Bu Cihana Sığmazam'da ortalık karıştı! Ayrılık haberi tahmin edilenden çok farklı oldu! Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi seyircisi şok bir haberle sarsıldı. İşte yeni bölümüyle izleyiciyi sarsan o detay...
5.12.2023 Televizyon
Yavuz Bingöl'den evlilik açıklaması
Yavuz Bingöl'den evlilik açıklaması Yavuz Bingöl, nişanlısı Nilşah Ağaoğlu ile uzun bir yol yürüdüğünü söyledi ve ekledi: “Kısmet olursa evleniriz. Kendisi çok detaycıdır. İşime de çok büyük emeği ve katkısı vardır.”
8.10.2023 Magazin
Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezon tarihi belli oldu! Ben Bu Cihana Sığmazam 2. sezonda oyuncu kadrosu değişti mi?
Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezon tarihi belli oldu! Ben Bu Cihana Sığmazam 2. sezonda oyuncu kadrosu değişti mi? Ben Bu Cihana Sığmazam ikinci sezon ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. ATV'de yayınlanan Ebru Özkan ve Oktay Kaynarca'nın başrollerinde yer aldığı dizi yeni sezon için gün sayıyor. İlk sezonunda büyük dikkat çeken dizinin yeni sezonda senaristleri değişti. Peki Ben Bu Cihana Sığmazam 2. sezon ne zaman başlıyor? Ben Bu Cihana Sığmazam ikinci sezon oyuncuları kimler? İşte detaylar...
5.09.2023 Televizyon
Telefon numarası izinsiz verilince küplere bindi: Görgü kurallarını tek tek yazdı!
Telefon numarası izinsiz verilince küplere bindi: Görgü kurallarını tek tek yazdı! Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, telefon numarasının izinsiz olarak tanımadığı kişilere verildiğini ve rahatsız edildiğini belirterek tepki gösterdi.
17.08.2023 Magazin
Oktay Kaynarca: Hastalık beni çok zorladı
Oktay Kaynarca: Hastalık beni çok zorladı Oktay Kaynarca'nın, geçtiğimiz hafta besin zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ve midesinin yıkandığı iddia edilmişti. Ünlü oyuncu, basın mensuplarının konuyla ilgili sorularına cevap verdi.
29.05.2023 Magazin
Oktay Kaynarca'nın aldığı otomobilin fiyatı dudak uçuklattı!
Oktay Kaynarca'nın aldığı otomobilin fiyatı dudak uçuklattı! 'Ben Bu Cihana Sığmazam'la ekranlarda fırtınalar estiren Oktay Kaynarca'nın yeni arabasının fiyatı dudak uçuklattı. 58 yaşındaki oyuncu çevreyi düşünerek elektrikli araca geçti.
1.05.2023 Magazin
Oktay Kaynarca Ben Bu Cihana Sığmazam'dan ayrıldı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam Cezayi öldü mü?
Oktay Kaynarca Ben Bu Cihana Sığmazam'dan ayrıldı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam Cezayi öldü mü? Oktay Kaynarca'nın hem oyuncu hem de yapımcı olarak yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ayrıldığı iddiası izleyicilerin merak konusu oldu. Yapımcılığını da üstlendiği dizide Cezayir karakterini oynayan Oktay Kaynarca dizinin son bölümde vuruldu. Peki Oktay Kaynarca diziden ayrıldı mı?
7.03.2023 Televizyon
Oktay Kaynarca takipçilerine seslendi: Memleketin sarılacak çok yarası var!
Oktay Kaynarca takipçilerine seslendi: Memleketin sarılacak çok yarası var! Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki şiddetli depremler, 11 ilimizde yıkıma yol açtı. Felaketin ardından depremzedelere destek olan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabından takipçilerine seslendiği bir mesajla dikkat çekti.
24.02.2023 Magazin
Burak Özçivit'ten alkışlanacak hareket!
Burak Özçivit'ten alkışlanacak hareket! Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan şiddetli depremler 10 ilde büyük yıkıma yol açtı. 'Kuruluş: Osman' dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit, binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği, on binlerce binanın yıkıldığı veya ağır hasarlı hale geldiği deprem felaketinde takdir toplayan bir harekete imza attı.
22.02.2023 Magazin
Oktay Kaynarca isyan etti! 'Umarım dünya gözüyle karşıma çıkar'
Oktay Kaynarca isyan etti! 'Umarım dünya gözüyle karşıma çıkar' Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, adına açılan sahte TikTok hesabından depremzedeler için para toplandığını görünce harekete geçti. Takipçilerini uyaran Kaynarca, "Dolandırıcılık yapmaya kalkan bir şerefsiz var. İtibar etmeyin, suç duyurusunda bulunuldu. Umarım dünya gözüyle karşıma çıkar" dedi.
22.02.2023 Magazin
ATV'den son dakika değişikliği! 21 Şubat Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümü iptal edildi
ATV'den son dakika değişikliği! 21 Şubat Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümü iptal edildi ATV'den son dakika değişikliği geldi. Salı akşamları yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümü yayından kaldırıldı. 21 Şubat 2023 Salı akşamı ATV yayın akışında yer alan Oktay Kaynarca'nın başrolünde olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam neden yayından kaldırıldı? Yeni bölüm ne zaman ekrana gelecek?
21.02.2023 Televizyon
Oktay Kaynarca: Böyle bir dayanışma ancak bu topraklara mahsustur
Oktay Kaynarca: Böyle bir dayanışma ancak bu topraklara mahsustur 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki şiddetli depremler 10 ilde büyük yıkıma yol açtı. Türkiye, depremlerden sonra yaralarını sarmaya çalışırken Oktay Kaynarca'dan duygulandıran bir mesaj geldi.
11.02.2023 Magazin
Haluk Levent depremzedeler için harekete geçti! İki ünlü isim eşlik edecek
Haluk Levent depremzedeler için harekete geçti! İki ünlü isim eşlik edecek Deprem bölgesinin ihtiyaçları için İstanbul'da firmalarla görüşecek olan Haluk Levent'e, ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Oktay Kaynarca eşlik edecek.
10.02.2023 Magazin
Oktay Kaynarca astronomik teklifi geri çevirmedi! Ben Bu Cihana Sığmazam'dan ayrılıyor mu?
Oktay Kaynarca astronomik teklifi geri çevirmedi! Ben Bu Cihana Sığmazam'dan ayrılıyor mu? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde hem başrol oynayan hem de yapımcılığını üstlenen oyuncu Oktay Kaynarca, dizinin yeni bölümünde vuruluyor. Gelen haberlere göre dijital bir platform için çekilecek bir projeden teklif alan Kaynarca'nın bu teklifi kabul ettiği belirtiliyor. Peki Oktay Kaynarca Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ayrılacak mı?
2.02.2023 Televizyon
EYT'li olabilecek ünlüler!
EYT'li olabilecek ünlüler! Halit Ergenç, Oktay Kaynarca, Ebru Gündeş, Binnur Kaya, Kenan İmirzalıoğlu ve daha birçok ünlü isme EYT vurdu. İşte EYT vuran ünlüler...
10.01.2023 Magazin
Oktay Kaynarca 1 milyon TL'lik soruyu açtırdı!
Oktay Kaynarca 1 milyon TL'lik soruyu açtırdı! Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster' yılbaşı özel programına katılan Oktay Kaynarca, 1 milyonluk soruyu açtırarak yarışmaya damga vurdu.
1.01.2023 Magazin
Kurtlar Vadisi'nin Laz Ziya'sı İstemi Betil'in kızı da oyuncu çıktı!
Kurtlar Vadisi'nin Laz Ziya'sı İstemi Betil'in kızı da oyuncu çıktı! Kurtlar Vadisi dizisi ilk bölümüyle 2003 yılında izleyici karşısına çıkmıştı. Başrollerini Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Özgü Namal ve Selçuk Yöntem'in paylaştığı dizi, yıllar geçse de Türk izleyicisinin kalbindeki yerini koruyor. Kurtlar Vadisi'nde Çakır'ın kayınbabası Laz Ziya karakterine hayat veren İstemi Betil'in kızı da oyuncu çıktı. İrem Betil, güzelliğiyle büyüledi.
25.10.2022 Magazin
Özgü Namal,Oktay Kaynarca'nın setini ziyaret etti! Son halini gören inanamadı...
Özgü Namal,Oktay Kaynarca'nın setini ziyaret etti! Son halini gören inanamadı... 2014 yılında evlendiği eşi Serdar Oral'ı 6 Ekim 2020 tarihinde kalp krizi sonucu kaybeden Özgü Namal, uzun süredir bir projede yer almadan gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Vaktini çocuklarıyla geçiren 43 yaşındaki ünlü isim, Onur Tan'ın yönettiği dizi setini ziyaret etti. Ünlü oyuncunun son hali sevenlerini üzerken, objektiflere uzun zaman sonra ilk kez tebessüm ederek poz vermesi dikkatlerden kaçmadı.
14.08.2022 Magazin
Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinden ilk kareler geldi!
Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinden ilk kareler geldi! Proje tasarım ve genel hikayesini Oktay Kaynarca ile Onur Tan’ın oluşturduğu, usta oyuncunun aynı zamanda yapımcılığını da üstlendiği, yeni sezonda ATV’de ekranlara gelecek olan 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisi, uzun bir ön hazırlık çalışmasının ardından sete çıktı. Konusuyla dikkat çeken diziden ilk kareler de paylaşıldı.
1.07.2022 Magazin
Yavuz Bingöl, annesi Şahsenem Akkaş'ın cenaze töreninde sitem etti: Yazıklar olsun
Yavuz Bingöl, annesi Şahsenem Akkaş'ın cenaze töreninde sitem etti: Yazıklar olsun Yavuz Bingöl'ün 79 yaşındaki annesi halk ozanı Şahsenem Akkaş son yolculuğuna uğurlandı. Yavuz Bingöl ve kardeşi Oğuz Bingöl törende aramayanlara tepki göstererek 'Yazıklar olsun' ifadelerini kullandı.
15.06.2022 Magazin
Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin konusu ne, oyuncular kim? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ne zaman başlayacak?
Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin konusu ne, oyuncular kim? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ne zaman başlayacak? Ben Bu Cihana Sığmazam dizi konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”ın final yapmasının ardından “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Oktay Kaynarca'nın partneri de Pelin Akil oldu. Peki, Ben Bu Cihana Aığmazam dizisinin konusu ne, oyuncular kim? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ne zaman başlayacak?
13.06.2022 Televizyon
Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi ve karakterinin adı belli oldu! Hem başrol, hem yapımcı...
Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi ve karakterinin adı belli oldu! Hem başrol, hem yapımcı... Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol alan Oktay Kaynarca, ATV ekranlarında yayınlanacak olan "Ben Bu Cihana Sığmazam" isimli dizide Cezayir karakterini oynayacak. Kaynarca dizide başrol olmanın yanı sıra projenin yapımcılığını da üstleniyor.
14.05.2022 Magazin
Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri Süleyman Çakır 18'inci ölüm yıl dönümünde unutulmadı
Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri Süleyman Çakır 18'inci ölüm yıl dönümünde unutulmadı 'Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri Süleyman Çakır, ölüm yıl dönümünde gündem oldu. Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Süleyman Çakır karakteri, 18 yıl önce senaryo gereği hayatını kaybetmişti. Çakır'ın ölümünden sonra gıyabında cenaze namazı kılınmış, gazetelere vefat ilanı verilmiş ve de mevlit okutulmuştu. Dizinin ana karakteri, ölümünün 18'inci yılında Twitter'da sevenleri tarafından anılıyor. Kaynarca da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak hayranlarına teşekkür etti.
8.04.2022 Magazin
Süleyman Çakır ölümü ve mezar taşı! Süleyman Çakır kimdir, ne zaman ve nasıl öldü? Süleyman Çakır ölüm tarihi ve nedeni!
Süleyman Çakır ölümü ve mezar taşı! Süleyman Çakır kimdir, ne zaman ve nasıl öldü? Süleyman Çakır ölüm tarihi ve nedeni! Süleyman Çakır ölümü yine gündem oldu. Kurtlar Vadisi dizisinin efsane karakteri Süleyman Çakır, ölüm yıldönümünde bu yıl da unutulmadı. Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği 'Süleyman Çakır' karakteri 18 yıl önce bugün dizide senaryo gereği vefat etmiş ve dizinin seyircileri, Süleyman Çakır'ın ölümünün ardından gıyabında cenaze namazı kıldırmış, mevlit okutmuş ve gazeteler aracılığıyla başsağlığı dileklerinde bulunmuştu. Süleyman Çakır’ın sosyal medyada TT olmasının ardından Süleyman Çakır kimdir, ne zaman ve nasıl öldü? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
8.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Oktay Kaynarca Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oktay kaynarca kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.