Gazete Vatan Logo

Ortak yayını kim sunacak? Deprem ortak yayın yapacak kanallar hangileri, ortak yayın ne zaman, saat kaçta?

Ortak yayın sunucusu kimdir, ortak yayın hangi kanallar var? Türkiye depremle birlikte saralarını sararken tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geliyor. İşte Ortak yayına katılacak kanallar ve ortak yayın sunucusu hakkında merak edilenler... 

Ortak yayını kim sunacak? Deprem ortak yayın yapacak kanallar hangileri, ortak yayın ne zaman, saat kaçta?

Deprem felaketi tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Depremde yaralar sarılırken yardım gecesi için tüm televizyon kanalları bir araya geliyor. Peki, ortak yayın ne zaman, saat kaçta? Ortak yayın sunucusu kimdir, ortak yayın yapacak kanallar hangileri? 

Ortak yayın ne zaman, saat kaçta? 

Ortak yayın 15 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00’de düzenlenecek. 

Ortak yayın yapacak kanallar hangileri? 

Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Kilis’i etkileyen depremlerin yıkıcı sonuçlarını yaşayan vatandaşlarımız için Türkiye’nin tek yürek olacağı canlı yayın tüm kanallarda aynı anda ekranlara gelecek. Yapılacak ortak yayında sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri depremzedelere destek olacak. 

ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV 8'in sevilen dizi ve program yüzlerinin toplayacağı yardımlar, AFAD ve Kızılay'a bağışlanacak. 

Kızılay ve AFAD hesaplarında toplanacak yardımların depremzedelere aktarılacağı Türkiye Tek Yürek kampanyası tüm ulusal, bölgesel ve yerel televizyon kanallarının yanı sıra radyo istasyonlarından canlı yayınlanacak. 

Haberin Devamı

Ortak yayını kim sunacak, ortak yayın sunucusu kimdir? 

Yardım programının sunuculuğunu Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu ve Didem Arslan Yılmaz üstlendi.