Ortak Operasyon

Ortak Operasyon

Son dakika ortak operasyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ortak operasyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ortak operasyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ortak Operasyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ortak operasyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.138 ortak operasyon haberi bulunmuştur. Tüm ortak operasyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak'a kritik ziyaret! İlk kez ortak harekât merkezi kurulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak'a kritik ziyaret! İlk kez ortak harekât merkezi kurulacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet 22 Nisan'da Irak'a ziyaret gerçekleştirecek. Irak yönetimi ile 30'a yakın anlaşma imzalanacak. Türkiye'nin terörle mücadele konusundaki beklentileri ne, hangi adımlar atılacak? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, anlaşma metnindeki güvenlik ve terörle mücadele başlıklarına ilişkin detayları paylaştı.
19.04.2024 Gündem
Seçim sonrası yoğun diplomasi gündemi: Ankara 4 önemli konuğu ağırlayacak
Seçim sonrası yoğun diplomasi gündemi: Ankara 4 önemli konuğu ağırlayacak Yerel seçim maratonunu geride bırakan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, önümüzdeki dönemde yoğun bir diplomasi trafiği bekliyor. Ankara, aralarında Rusya lideri Putin’in de bulunduğu dört önemli konuğu ağırlamaya hazırlanıyor.
2.04.2024 Gündem
Aslı Baş'ın öldürüldüğünü savunan babası: Güçlünün adaleti değil, adaletin gücünü istiyorum
Aslı Baş'ın öldürüldüğünü savunan babası: Güçlünün adaleti değil, adaletin gücünü istiyorum Muğla'da 2010 yılında turizmci Ahmet Bayer'e ait villanın balkonundan düşüp ölen manken Aslı Baş'ın (32) babası Mehmet Baş (76), öldürüldüğünü ileri sürdüğü kızı için 14 yıldır hukuk mücadelesi verdiğini söyledi. Sanıklar hakkındaki beraat kararının Yargıtay'da olduğunu aktaran Baş, “Bu mücadeleyi verirken kızım geri gelmeyecek. Güçlünün adaleti değil, adaletin, hukukun gücünü istiyorum" dedi.
26.01.2024 Gündem
MİT ve polisten ortak operasyon: 193 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
MİT ve polisten ortak operasyon: 193 bin uyuşturucu hap ele geçirildi Gaziantep'te MİT ve polis ekiplerinin ortak operasyon düzenlediği depoda 193 bin uyuşturucu hap ve 79 kilo 350 gram kimyasal madde ele geçirildi.
26.01.2024 Gündem
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, bölgedeki son gelişmelere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Bakan Fidan, terör örgütü PKK'ya yönelik Irak ile ortak operasyon olup olmayacağıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
3.01.2024 Gündem
MİT ve TSK'dan Irak'ta ortak operasyon! Osman Köse'nin faili terörist öldürüldü
MİT ve TSK'dan Irak'ta ortak operasyon! Osman Köse'nin faili terörist öldürüldü Irak'ta Türk diplomat Osman Köse’nin şehit edildiği eylemin faillerinden PKK'lı Renas Derik kod adlı Cemil Akar, MİT ve TSK’nın Irak’ın kuzeyine yönelik gerçekleştirdiği ortak hava harekâtında etkisiz hale getirildi.
31.12.2023 Gündem
Saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı teröristler yakalandı
Saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı teröristler yakalandı MİT ve Emniyetin ortak operasyonuyla Türkiye'deki sinagog ve kiliselerle Irak Büyükelçiliğine saldırı hazırlığındaki 3'ü terör örgütü DEAŞ'ın sözde sorumlusu 32 şüpheli yakalandı
29.12.2023 Gündem
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon! Meliha Aktaş yakalandı
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon! Meliha Aktaş yakalandı MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon: Hakkında yakalama kararı bulunan ve 9 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan terör örgütü DHKP/C üyesi Meliha Aktaş Sarıyer'de yakalandı. Örgüt üyesi dün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
23.12.2023 Gündem
Ankara'da silah operasyonu yapıldı! 5 adet tabanca ele geçirildi
Ankara'da silah operasyonu yapıldı! 5 adet tabanca ele geçirildi Ankara'nın Etimesgut ilçesinde, İl Jandarma Komutanlığı ve Etimesgut İlçe Jandarma Komutanlığı'nın ortak düzenlediği operasyonda 5 adet tabanca ele geçirildi. A.K. isimli şüpheli gözaltına alındı.
8.08.2023 Gündem
Emniyet'ten 'sinerji' operasyonu: 15 tutuklama
Emniyet'ten 'sinerji' operasyonu: 15 tutuklama Diyarbakır'da ev ve iş yerlerinden farklı tarihlerde hırsızlık yapan şüphelilere yönelik polisin düzenlediği 'Sinerji' operasyonunda yakalanan 15 şüpheli tutuklandı. Polisin operasyonu sırasında bir şüphelinin yatakların arasında saklanırken yakalanması kameraya yansıdı.
14.07.2023 Gündem
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon: Fethullah Gülen'in yeğeni yakalandı
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon: Fethullah Gülen'in yeğeni yakalandı Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in kardeşi Mesih Gülen'in oğlu Selman Gülen, eşi Nur Gülen, kayınpederi Bekir Öztürk ile kayınvalidesi Mine Öztürk, Sancaktepe'de örgüte ait "gaybubet" evinde, MİT ve İstanbul polisi tarafından yapılan operasyonla yakalandı. 
14.07.2023 Gündem
TSK ve MİT'ten ortak operasyon: Metina'da 2 terörist etkisiz hale getirildi
TSK ve MİT'ten ortak operasyon: Metina'da 2 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, TSK ve MİT'in koordineli çalışması sonucu Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
31.12.2022 Gündem
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon! Gülten Matur yakalandı
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon! Gülten Matur yakalandı Terör örgütü DHKP/C'nin Türkiye sorumlusu Gülten Matur'un, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve emniyetin ortak operasyonuyla İstanbul'da yakalandığı bildirildi.
28.11.2022 Gündem
Adım adım takip! MLKP üyesi Cebrail Gündoğdu böyle götürüldü
Adım adım takip! MLKP üyesi Cebrail Gündoğdu böyle götürüldü Bursa'da cezaevi personelini taşıyan servis aracına el yapımı patlayıcıyla yapılan infaz koruma memuru Cengiz Yiğit'in (36) şehit olduğu, 4 kişinin de yaralandığı saldırının İzmir'de yakalanan faillerinden 'Emre Zafir' kod adlı Cebrail Gündoğdu, adliyeye sevk edildi. Gündoğdu'nun terör örgütü MLKP'nin Suriye'deki kampında uzun yıllar kaldığı, silah kullanma ve sabotaj eğitimleri aldığı belirtildi.
26.10.2022 Gündem
EGM ve MİT'ten ortak operasyon: Cebrail Gündoğdu yakalandı
EGM ve MİT'ten ortak operasyon: Cebrail Gündoğdu yakalandı İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "EMRE-ZAFİR kod adlı Cebrail Gündoğdu isimli terörist İzmir’in Menemen ilçesinde bugün sabah saatlerinde yakalandı" denildi.
22.10.2022 Gündem
MSB: PKK/YPG'li 5 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: PKK/YPG'li 5 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı bölgesinde 5 PKK/YPG'li teröristin ortak operasyon ile etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
10.10.2022 Gündem
Teröre 'Eren Abluka-10' darbesi! Bakan Soylu duyurdu: 'Biraz orantısız güç kullandık'
Teröre 'Eren Abluka-10' darbesi! Bakan Soylu duyurdu: 'Biraz orantısız güç kullandık' İçişleri Bakanlığı, Ağrı'da 'Eren Abluka-10 Operasyonu' kapsamında, 2’si yeşil kategoriden olmak üzere 3 terör örgütü PKK mensubunun etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Operasyonu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından duyurdu.
13.08.2022 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu öldürüldü MİT'in Irak'ın kuzeyindeki Gara'da düzenlediği operasyonla, terör örgütü PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu Azad Yandı'nın da arasında olduğu 7 terörist etkisiz hale getirildi.
9.08.2022 Gündem
Bakan Soylu duyurdu! PKK elebaşı Karayılan'ın özel görev verdiği 2 terörist öldürüldü
Bakan Soylu duyurdu! PKK elebaşı Karayılan'ın özel görev verdiği 2 terörist öldürüldü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK terör örgütünün elebaşlarından Murat Karayılan’ın özel görev verdiği 2 teröristin, görevi yerine getiremeden Ağrı Doğubayazıt'ta etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
5.08.2022 Gündem
MİT’ten, 7 ayda 20 büyük operasyon
MİT’ten, 7 ayda 20 büyük operasyon Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), yılbaşından bu yana gerçekleştirdiği nokta operasyonlarla PKK terör örgütüne büyük darbe vurdu. MİT, 7 ayda 20 büyük operasyon gerçekleştirerek, 8'i sağ olmak üzere 21 teröristi etkisiz hale getirdi. Etkisiz hale getirilen teröristler arasında PKK'nın sözde Suriye özerk yönetimi merkez yürütme konseyi eş başkanı, 'Ferhat Derik' kod adlı Hüseyin Şibli de bulunuyor.
26.07.2022 Gündem
Bir şehir bunu konuşuyor! At eti rezaleti, suçüstü yakalandılar
Bir şehir bunu konuşuyor! At eti rezaleti, suçüstü yakalandılar Düzce'de rezalet bir olay yaşandı. Atların boş bir binada kesileceği ihbarını alan polis, jandarma ve zabıta ekipleri ortak operasyonla 10 atı kesilmek üzereyken kurtardı. Bina sahibi gözaltına alınırken kurtarılan atların da akıbeti belli oldu.
24.06.2022 Yaşam
MİT ve TSK'dan ortak operasyon! 4 terörist öldürüldü
MİT ve TSK'dan ortak operasyon! 4 terörist öldürüldü MİT ve TSK'nın Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde düzenlediği ortak operasyonda, 4 PKK/KCK'lı terörist etkisiz hale getirildi.
31.05.2022 Gündem
10 bin 945 noktada 'düzensiz göç' uygulaması: 25 gözaltı
10 bin 945 noktada 'düzensiz göç' uygulaması: 25 gözaltı İçişleri Bakanlığı'nca 10 bin 945 noktada yapılan 'Düzensiz Göç ile Mücadeleye Yönelik Huzur Uygulaması'nda, 3’ü yabancı uyruklu 25 organizatörün gözaltına alındığı, 1474 düzensiz göçmenin de yakalandığı açıklandı.
25.02.2022 Gündem
Kaçtığı iddia edilmişti! 'Zorla tutulduğum evde cinsel istismara uğradım'
Kaçtığı iddia edilmişti! 'Zorla tutulduğum evde cinsel istismara uğradım' Antalya'da, Hayriye Nur Ö.'yü (18), 2 yıl önce kaçırıp cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen C.B. (28) ile ona yardım ettiği öne sürülen babası S.B.'nin (56) yargılanmalarına başlandı. Hayriye Nur Ö., duruşmada, sanığın kendisine uyuşturucu vererek defalarca istismarda bulunduğunu, babasının da buna göz yumduğunu öne sürdü. Tutuksuz sanıklar ise suçlamaları reddetti.
11.02.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ortak Operasyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ortak operasyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.