Orgazm

Orgazm

Son dakika orgazm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan orgazm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını orgazm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orgazm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orgazm gelişmeleri de dahil olmak üzere 490 orgazm haberi bulunmuştur. Tüm orgazm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cinsel haz için vücudunuzda bu alanı keşfetmelisiniz! Uzman isim açıkladı
Cinsel haz için vücudunuzda bu alanı keşfetmelisiniz! Uzman isim açıkladı Mutlu bir cinsel yaşam için orgazm hem kadınlar hem de erkekler için büyük önem taşır. Genellikle vajinal orgazmın olmazsa olmaz olduğu gibi bir algı vardır. Ancak bu inanış pek çok kadını cinsel hazzın tadını çıkarmadan alı koyuyor. Doç. Dr. Gökçen Erdoğan orgazmın çeşitlerini okuyucularıyla paylaştı.
13.08.2023 Sağlık
Cinsel ilişkide yıllardır doğru bilinen yanlış ortaya çıktı! Süreyi ikiye katlıyor
Cinsel ilişkide yıllardır doğru bilinen yanlış ortaya çıktı! Süreyi ikiye katlıyor Cinsel problemler hem erkekler hem de kadınlarda sıklıkla görülebiliyor. Düşük libido, erken boşalma, orgazm olamama, iktidarsızlık gibi problemlerin doğal çözümleri aranıyor. Bu problemleri çözmek için cinsellik için hakkında bilinçli olmak gerekiyor. Erken boşalma ile ilgili çeşitli sorunlar varsa ve sadece seksin daha uzun sürmesini istiyorsanız, yatakta daha uzun süre dayanmanın birçok yolu bulunuyor.
16.05.2023 Sağlık
Hem kadınlarda hem de erkeklerde etkili! Eksikliği cinsel isteksizliği zirve yaptırıyor
Hem kadınlarda hem de erkeklerde etkili! Eksikliği cinsel isteksizliği zirve yaptırıyor Araştırmalar, D vitamininin hem erkeklerde hem de kadınlarda cinsel sorunlarla bağlantılı olduğunu ortaya koydu. Buna göre, eğer D vitamini seviyeniz yetersizse, takviye almak cinsel isteğinizi ve doyumunuzu artırabilir.
17.03.2023 Sağlık
Oruçluyken cünüp olmak orucu bozar mı? Uykuda Rüyalanmak (ihtilam) orucun bozulmasına neden olur mu?
Oruçluyken cünüp olmak orucu bozar mı? Uykuda Rüyalanmak (ihtilam) orucun bozulmasına neden olur mu? Rüyalanmak orucu bozar mı? Ramazan ayı gelip, ilk orucun tutulmasıyla oruç ile ilgili sorulan sorularda arttı. Ramazan’da merak edilen sorulardan biri de rüyalanmanın orucu bozup bozmayacağı oldu. Oruçluyken rüyalanmak (ihtilam) olmak orucu bozar mı? İşte Diyanet tarafından verilen yanıt…
9.03.2023 Ramazan
Sağlıklı ve keyifli bir cinsel yaşam için partnerinize sormanız gereken 10 soru
Sağlıklı ve keyifli bir cinsel yaşam için partnerinize sormanız gereken 10 soru Çiftler arasında sağlıklı bir birliktelik için mutlu bir cinsel yaşam önemli bir yer tutmaktadır. Kadınların, sürekli erkeklerin ne istediğine odaklı düşünmekten vazgeçerek, cinselliklerini kendi zevk ve isteklerine göre yönlendirmeleri aslında erkekler açısından da olumlu bir davranış, çünkü böylelikle karşılarında daha çekici, arzulanır, yaratıcı kadınlar bulacaklar. Böylelikle her iki tarafta cinsellikten keyif alacak. Partnerinize sormanız gereken soruları bir türlü kafanızda toparlayamıyorsanız bizim vermiş olduğumuz önerilere mutlaka göz atın. İşte keyifli bir cinsel yaşam için partnerinize sormanız gereken 10 soru
18.01.2023 Sağlık
Cinsel ilişki sonrası ortaya çıkıyor! Erkekler dikkat, nedeni ortaya çıktı
Cinsel ilişki sonrası ortaya çıkıyor! Erkekler dikkat, nedeni ortaya çıktı Çiftlerin cinsel hayatı ile ilgili dikkat çeken araştırma ortaya çıktı. Çoğu erkek cinsel ilişki sonrası bunu yapıyor, nedeni belli oldu. Akşam saatlerinde yapılması en önemli sebep olarak gösteriliyor, korku ve endişelerden arınmak, rahatlama hissini beraberinde getiriyor ve bu sonuç ortaya çıkıyor. Cinsel ilişki sonrası ortaya çıkan bu durumun bazıları doğrudan ve bazıları ise dolaylı nedenler olabiliyor, ancak kesin nedeni henüz bilinmiyor. İşte cinsel ilişki sonrası erkeklerin sıklıkla yaptığı kadınların ise hiç hoşlanmadığı durumun detayları...
10.01.2023 Sağlık
Birinin sizden hoşlandığını kolaylıkla anlayabilirsiniz! Çoğu kişinin bilmediği detay: Göz bebekleri...
Birinin sizden hoşlandığını kolaylıkla anlayabilirsiniz! Çoğu kişinin bilmediği detay: Göz bebekleri... Birinden hoşlandığımız zaman genellikle hormonlarımız bizi ele verebiliyor, kontrol hormonlara geçiyor. Karşınızdaki insanın duygularını anlamak için hormon seviyelerinin etkilerine bakmak yeterli. Mesela hızlanmış kalp atışı ellerin terlemesine neden olabiliyor. İşte aşkın kimyasını öğrenerek duyguları anlayabilirsiniz.
6.01.2023 Yaşam
Cinsel hayatın olmaması boşanma sebebi! Dikkat çeken 'süre' detayı
Cinsel hayatın olmaması boşanma sebebi! Dikkat çeken 'süre' detayı Cinsel ilişki konusunda çiftler arasında sorun yaşandığında hukuki olarak genel boşanma sebebi kabul edilebiliyor. Bunda süre de önemli. Eşlerin ne kadar süre ilişki içinde bulunmaması durumunda boşanabileceklerini, kanunda konu ile ilgili nelerin yer aldığını uzman isim açıkladı.
21.01.2023 Yaşam
Cinsellikte zirveye çıkaran üç adım! İşte tek başına sekste orgazmın şifresi
Cinsellikte zirveye çıkaran üç adım! İşte tek başına sekste orgazmın şifresi Cinselliğin hem sağlık açısından, hem de psikolojik açıdan büyük faydaları bulunuyor. Sekste pek çok şey tabu olarak görülürken, bilim insanlarının ortaya koyduğu son gerçek, milyonlarca insanı heyecanlandıran cinsten. Bir partner olmadan harika bir cinsellik deneyimini tespit eden bir psikolog, adım adım detayları paylaştı.
28.12.2022 Sağlık
Uzmanından kemoterapi hastalarına uyarı
Uzmanından kemoterapi hastalarına uyarı Cinsel fonksiyon bozukluklarının kemoterapi alan hastalarda kemoterapi tedavisinin etkisi ve veya psikolojik sorunlara bağlı ortaya çıkabildiğini belirten Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Neslihan Özyurt, “İleride çocuk sahibi olmayı düşünen kemoterapi hastaları, tedaviye başlamadan önce sperm bankalarına başvurabilirler. Bu sayede kemoterapi başlamadan önce spermler dondurularak ileride kullanılmak üzere saklanabilir” dedi.
25.06.2022 Sağlık
Genital problemlerin tedavisinde hangi uygulamalar tercih ediliyor?
Genital problemlerin tedavisinde hangi uygulamalar tercih ediliyor? Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Burçak Tok, genital problemlerin tedavisi hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı.
26.04.2022 Sağlık
Öfori nedir, neden olur? Öforik kime denir?
Öfori nedir, neden olur? Öforik kime denir? Mutluluk, heyecan ve haz gibi duyguların geçici ama yoğun bir şekilde yaşanmasına öfori adı veriliyor. İlk kez Antik Yunan döneminde kullanılan Öfori kelimesi, Avrupa dillerinde ''Euphorie'' şeklinde geçmiştir. Peki, Öfori nedir, neden olur? Öforik kime denir? İşte detaylar…
9.02.2022 Sağlık
Her 10 kadından 1'i cinsel sorunlar yaşıyor! İşte kadınlarda görülen 4 jinekolojik sorun!
Her 10 kadından 1'i cinsel sorunlar yaşıyor! İşte kadınlarda görülen 4 jinekolojik sorun! Kadınların sık yaşadığı problemler arasında, pelvik ağrılar, vajinal akındı, adet düzensizliği ve cinsel sorunlar başta geliyor. Türkiye'de her 10 kadından 1'i ise cinsel ilişkiye girememe, orgazm olamama sorunu yaşıyor. Ancak kadınların pek çoğu tarafından ihmal edilen bu sorunlar, yıllar geçtikçe içinden daha da çıkılamaz bir probleme dönüşebilir. Kaç yaşında olursanız olun hem cinsel hayatı etkileyen hem de genel sağlık durumunu etkileyen jinekolojik problemler için mutlaka uzman desteği almak önemli. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Esra Demir Yüzer kadınlarda sık görülen jinekolojik sorunları ve tedavi yöntemlerini anlattı.
22.01.2022 Sağlık
Genital estetik kadınlarda öz güveni artırıyor!
Genital estetik kadınlarda öz güveni artırıyor! Doğuştan gelen sorunlar, doğum ve kilo alıp verilen durumlarda vücutta deformasyonlar oluşuyor. Psikolojik olarak etkileyen bu bozukluklar estetik oparasyonlarla düzeltilebiliyor. Özellikle doğum gibi genital deformasyona neden olan durumlarda kadınlar estetik oerasyonlara yöneliyor. Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Serpil Kırım kadınların doğum sonrasında en çok tercih ettiği genital operasyonları anlattı.
12.01.2022 Sağlık
Cinsel sorunlar ilişkilere zarar veriyor!
Cinsel sorunlar ilişkilere zarar veriyor! Cinsel sorunlar pek çok çift için içinden çıkılmaz bir duruma dönüşebiliyor. Özellikle de son yıllarda sık görülen cinsel fonksiyon bozuklukları hem çiftler arasındaki duygusallığa hem de iletişimde kopukluğa neden olabiliyor. Cinsel fonksiyon bozukluklularının boşanmaya varan büyük sorunlara neden olabileceğini vurgulayan Üroloji ve Androloji Uzmanı Prof. Dr. Ömer Faruk Karataş, problemlerin çözümü ile ilgili tavsiyelerde bulundu.
4.01.2022 Sağlık
Cinsel gücü artırmanın 9 doğal yolu!
Cinsel gücü artırmanın 9 doğal yolu! Libido, cinsel arzuyu veya cinsellikle ilgili duygu ve zihinsel enerjiyi ifade eder. Bunun için başka bir terim “seks dürtüsü” dür. Libido yani cinsel dürtü, testosteron ve östrojen seviyeleri gibi biyolojik faktörler başta olmak üzere stres seviyeleri ile psikolojik ve yakın ilişkiler gibi sosyal faktörlerden de etkilenir. Peki, Cinsel gücü artıran yiyecekler neler? Libido nasıl yükseltilir? İşte libidoyu arttıracak 9 doğal yol!
31.10.2021 Sağlık
Cinsel performans düşüyor! Büyük tehlike
Cinsel performans düşüyor! Büyük tehlike Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, orta yaştaki erkeklerde performans kaybı, cinsel istekte azalma, prostat büyümesi, motivasyon düşüklüğü gibi problemlerin olabileceğini söyleyerek, “Kişiler bu sorunları sadece kendilerinin yaşadığını düşünüp, uzmana başvurmuyor. Ama hepsinin tedavisi var, mutlaka bir doktora gidin” dedi.
16.09.2021 Sağlık
Cinsel hayatı olumsuz etkiliyor! İşte kadınlara özgüven kazandıran uygulamalar!
Cinsel hayatı olumsuz etkiliyor! İşte kadınlara özgüven kazandıran uygulamalar! Kadınlarda estetik kaygılara neden olan genital bölge şekil bozuklukları ile ilgili bilgi veren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Meral Sönmezer, jinekolojik estetik uygulamaları hakkında bilgi verdi. Peki, Jinekolojik Estetik Uygulamaları Nelerdir? İşte detaylar…
3.09.2021 Sağlık
'Cinsellik önce kendini tanımakla başlar'
'Cinsellik önce kendini tanımakla başlar' Doyumlu bir cinsel ilişki için kişinin kendi bedenini tanımasının önemine dikkat çeken Psikiyatri Uzmanı Dr. Ebru Soylu, “Cinsellikte ancak kendisini seven, sayan ve güvenen bir kişi, karşısındakine de olumlu duygularla yönelebilir. Bireyin cinsel haz noktalarını fark etmesi ve bunu eşiyle paylaşmaktan kaçınmaması, daha doyumlu bir cinsel ilişki yaşanmasını sağlayacaktır” dedi.
2.09.2021 Sağlık
Aşırı şeker tüketimi sertleşme bozukluğu nedeni
Aşırı şeker tüketimi sertleşme bozukluğu nedeni Aşırı tüketilen şekerin cinsel hayatı olumsuz etkilediğini söyleyen Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, yaklaşan Ramazan Bayramı’nda dikkatli olunmasını önerdi. Dünyada yaklaşık 300 milyon diyabet hastası olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Hattat, “Diyabet, cinsel bölgeye kan taşıyan ve sertleşmeyi sağlayan damarları olumsuz etkileyerek, sertleşme bozukluğuna neden oluyor. Diyabetli erkeklerde sertleşme sorunu görülme riski diğerlerine göre 3 kat artıyor” dedi.
11.05.2021 Sağlık
Cinsellikte ten uyumu yakalamanın 6 yolu!
Cinsellikte ten uyumu yakalamanın 6 yolu! Çiftler arasındaki cinsel sorunları tedavi etmek için ten uyumunu yakalamanın şart olduğunu söyleyen Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, 6 yöntemle bu sorunun aşılacağını dile getirdi.
13.02.2021 Sağlık
Pelvik taban egzersizlerinin cinsel ilişkiye etkisi nedir? Bu egzersizler güçlendiriyor!
Pelvik taban egzersizlerinin cinsel ilişkiye etkisi nedir? Bu egzersizler güçlendiriyor! Her 4 kadından 1’inde görülen pelvik taban problemi pek çok kişinin farkında bile olmadığı problemlerin başında geliyor. Pelvik taban disfonksiyonu olarak adlandırılan bu sorun kadınlarda idrar kaçırmak, kabızlık, ağrılı cinsel ilişki gibi sorunların da başlıca nedenlerinden biri. Özellikle doğumdan sonra veya yaşlandıkça zayıflayan pelvik tabanı bazı egzersizler ile güçlendirmek mümkün. Peki, Pelvik taban kas egzersizleri nasıl yapılır? Pelvik taban egzersizlerinin cinsel ilişkiye etkisi nedir? Fizyoterapist Yeşim Ergen pelvik taban sorunlarını ve egzersiz ile nasıl güçlendirilebileceğini anlattı.
17.03.2021 Sağlık
“Şehir stresi cinsel işlev bozukluğuna neden olabilir”
“Şehir stresi cinsel işlev bozukluğuna neden olabilir” Şehirde yaşamanın yarattığı stresin gündelik hayatta birçok soruna yol açtığını söyleyen Dr. Özcan Kılıç O. Kafalı, “Cinsel işlev bozukluklarının nedeni bedensel (organik) olabileceği gibi, psikolojik de olabilir” dedi.
20.01.2021 Sağlık
Sağlıklı cinsel performans için 11 öneri
Sağlıklı cinsel performans için 11 öneri Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, 2021 yılında sağlık bir cinsel yaşam için önerilerde bulundu. Prof. Dr. Hattat, “30'lu yaşlardan itibaren erkek vücudunda seks hormonları düşmeye başlar. Dolayısıyla bu yıl en azından bir kez cinsel check-up yaptırın. Cinsel bölge damarlarını ve sinirlerini tekrar oluşturan yöntemler, o bölgede oluşan ödemi attıran metotlar deneyin. Stres, duygusal iniş-çıkışlar, iş sıkıntıları, aile problemleri ve daha pek çok neden geçici olarak gücü azaltabilir vakit kaybetmeden uzmandan destek alın” dedi.
29.12.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Orgazm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orgazm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.