Opet

Opet

Son dakika OPET haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan OPET ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını OPET haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Opet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan opet gelişmeleri de dahil olmak üzere 414 opet haberi bulunmuştur. Tüm opet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Opet şampiyon oldu
Fenerbahçe Opet şampiyon oldu Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi final serisi 5. maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 mağlup etti ve seriyi 3-2 kazanıp üst üste 2. kez şampiyon oldu.
21.04.2024 Voleybol
21 Nisan Fenerbahçe Eczacıbaşı bilet satışı bitti mi? Fenerbahçe Eczacıbaşı voleybol maçı ne zaman, saat kaçta?
21 Nisan Fenerbahçe Eczacıbaşı bilet satışı bitti mi? Fenerbahçe Eczacıbaşı voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Eczacıbaşı Dynavit-Fenerbahçe Opet maçı için heyecan dorukta. Vodafone Sultanlar Ligi'nde şampiyon olan ve final serisinde 2-1 önde bulunan Fenerbahçe Opet, maçı kazanması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. Peki, Eczacıbaşı Dynavit-Fenerbahçe Opet maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? 21 Nisan Fenerbahçe Eczacıbaşı bilet satışı bitti mi?
20.04.2024 Şampiy10
Pınar Öktem Doğan kimdir? Pınar Öktem Doğan heykelleri arasına Eda Erdem heykeli de eklendi
Pınar Öktem Doğan kimdir? Pınar Öktem Doğan heykelleri arasına Eda Erdem heykeli de eklendi Türkiye’nin A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın ve Fenerbahçe Opet’in lideri olan Eda Erdem Dündar için bir heykel yaptı. Bu heykel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle tanıtıldı. Eda Erdem Dündar’ın heykeli, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi girişine yerleştirildi. Heykeli ise Pınar Öktem Doğan yaptı. Peki, Pınar Öktem Doğan kimdir?
9.03.2024 Gündem
Bu maçları kaçıran çok üzülür! Dev karşılaşmaların keyfi yine Misli’de çıkacak…
Bu maçları kaçıran çok üzülür! Dev karşılaşmaların keyfi yine Misli’de çıkacak… Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi bahis platformu Misli’de, heyecan son sürat devam ediyor. Hafta sonu programında birbirinden güzel maçlar sporseverleri bekliyor. Siz de Misli’nin güncel uygulamasını indirerek “Şampiyon Oran” farkı hemen ek kazanç elde etme fırsatını yakalayın!
2.02.2024 İddaa
Eski Fenerbahçeli yıldız ile el ele! Arina Fedorovtseva'nın aşkı belgelendi
Eski Fenerbahçeli yıldız ile el ele! Arina Fedorovtseva'nın aşkı belgelendi Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Arina Fedorovtseva özel hayatıyla gündem oldu. Arina, bir AVM'de eski Fenerbahçeli sporcu ile el ele görüntülendi.
8.09.2023 Şampiy10
Arina Fedorovtseva'nın aşkı ifşa oldu! Fenerbahçeli yıldıza tutuldu, tribüne kadar gidip bakın ne yaptı?
Arina Fedorovtseva'nın aşkı ifşa oldu! Fenerbahçeli yıldıza tutuldu, tribüne kadar gidip bakın ne yaptı? Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nın 19 yaşındaki yıldız voleybolcusu Arina Fedorovtseva'nın özel hayatı hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Son zamanlarda Fenerbahçe'nin eski futbolculusuyla aşk iddiaları ile gündeme gelen Arina, bu iddiaları dün gece tribünden izlediği maç ile doğrulamış oldu.
4.09.2023 Fenerbahçe
Vakıfbank CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu
Vakıfbank CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu İtalya'nın Torino kentinde düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali'nde Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup eden VakıfBank, 6'ncı şampiyonluğuna ulaştı.
20.05.2023 Voleybol
Miller ve Rıdvan Yılmaz'dan Ali Koç'a transfer kıyağı
Miller ve Rıdvan Yılmaz'dan Ali Koç'a transfer kıyağı Fenerbahçe'ye transferi öncesi Sarı Lacivertli kulübü araştıran Ryan Kent, Rıdvan Yılmaz ve Miller'ın kapısını çaldı.
7.05.2023 Fenerbahçe
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
23.04.2023 İddaa
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
Kızılay'ın il il yemek dağıtım noktaları
Kızılay'ın il il yemek dağıtım noktaları Kızılay, depremden etkilenen 10 ilde farklı noktalara yerleştirdiği aşevleri, mobil mutfakları ve ikram araçlarıyla afetzedelere beslenme desteğini sürdürüyor. 
11.02.2023 Gündem
Fenerbahçe Opet'in yıldızı Arina Fedorovtseva büyük tehlike atlattı!
Fenerbahçe Opet'in yıldızı Arina Fedorovtseva büyük tehlike atlattı! Fenerbahçe Opet'in Rus smaçörü Arina Fedorovtseva sakatlık tehlikesi atlattı. Avrupa'da Stuttgart'a kaybeden Fenerbahçe Opet, Misli.com Sultanlar Ligi'nde İlbank'a set vermedi. Sarı-lacivertli takımın yıldız smaçörü Arina Fedorovtseva maçta büyük tehlike atlattı.
24.12.2022 Voleybol
Giovanni Guidetti ile ilgili 'sözleşmesi feshedilecek' iddiası!
Giovanni Guidetti ile ilgili 'sözleşmesi feshedilecek' iddiası! A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank başantrenörü Giovanni Guidetti ile ilgili İtalyanlar'dan sürpriz ayrılık iddiası geldi. Haberde ayrıca Guidetti'nin yeni adresine de yer verildi.
18.11.2022 Fenerbahçe
Emine Erdoğan: Bizim için temizlik inancımızın özünü oluşturan bir yaşam prensibidir
Emine Erdoğan: Bizim için temizlik inancımızın özünü oluşturan bir yaşam prensibidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, “Bizim için temizlik gündelikle alelade bir pratikten ziyade inancımızın özünü oluşturan bir yaşam prensibidir. Temizlik doğrudan imanla ilişkilidir. Dolayısıyla temizlik, önce manevi dünyamızla başlar ve oradan dış dünyamıza tezahür eder” dedi.
8.11.2022 Siyaset
Sultanlar Ligi canlı yayınlarla sadece Misli.com'da
Sultanlar Ligi canlı yayınlarla sadece Misli.com'da Misli.com Sultanlar Ligi'nde 2022-23 sezonu bugün 17:30'daki tek maçla başlayacak. Açılış karşılaşmasında Çukurova Belediyesi Adana Demirspor ile PTT kozlarını paylaşacak. Tüm maçlar canlı yayınla sadece Misli.com'da olacak.
1.11.2022 İddaa
CEV Şampiyonlar Ligi kura çekimi 2022 ne zaman, saat kaçta, canlı yayınlanacak mı? CEV Şampiyonlar Ligi grupları ne?
CEV Şampiyonlar Ligi kura çekimi 2022 ne zaman, saat kaçta, canlı yayınlanacak mı? CEV Şampiyonlar Ligi grupları ne? CEV Şampiyonlar Ligi'nde torbalar belli olunca, kura çekimi tarihi için yapılan aramalar da arttı. Peki, CEV Şampiyonlar Ligi kura çekimi 2022 ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
10.09.2022 Şampiy10
Ünal Pala kimdir, nereli, ne iş yapar? Tekne kazasında ölen Ünal Pala’nı şirketleri ve hayatı!
Ünal Pala kimdir, nereli, ne iş yapar? Tekne kazasında ölen Ünal Pala’nı şirketleri ve hayatı! Muğla Bodrum'da sürat teknesi kayalıklara çarptı. Kazada 52 yaşındaki ünlü iş insanı Ünal Pala ve 47 yaşındaki eşi Evrim Pala hayatını kaybetti. Pala çiftinin teknede bulunan 12 yaşındaki küçük kızı ise yaralandı. Hastaneye kaldırılan küçük kızın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Peki, Ünal Pala kimdir, nereli, ne iş yapar? Tekne kazasında ölen Ünal Pala’nı şirketleri ve hayatı…
11.07.2022 Ekonomi
Fenerbahçe Opet'ten 4 transfer! Meryem Boz imzayı attı...
Fenerbahçe Opet'ten 4 transfer! Meryem Boz imzayı attı... Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon kadro planlaması çerçevesinde 4 oyuncu ile sözleşme imzaladı.
2.06.2022 Voleybol
Misli.com Sultanlar Ligi'nde 2021-2022 şampiyonu VakıfBank oldu!
Misli.com Sultanlar Ligi'nde 2021-2022 şampiyonu VakıfBank oldu! Filede Türk derbisiyle sezon tamamlandı. Misli.com Sultanlar Ligi'nde 2021-2022 sezonunun şampiyonu VakıfBank-Fenerbahçe Opet maçıyla belli oldu. Bu karşılaşma öncesinde seride durum 2-2'ydi. Final serisinin beşinci ve son maçını 3-0 kazanan VakıfBank takımı, Misli.com Sultanlar Ligi'nde 2021-2022 sezonu şampiyonu oldu.
12.05.2022 Voleybol
12 Mayıs Vakıfbank Fenerbahçe voleybol maçı bilet satışı bitti mi, bilet al aktif mi, fiyatlar ne? Voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
12 Mayıs Vakıfbank Fenerbahçe voleybol maçı bilet satışı bitti mi, bilet al aktif mi, fiyatlar ne? Voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Vakıfbank voleybol maçı bilet fiyatları ne kadar? ve Fenerbahçe Vakıfbank voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Vakıfbank ve Fenerbahçe Opet, Misli.com Sultanlar Ligi’nde şampiyonluk için mücadele edecek. 2-2’lik serinin son maçında kazanan taraf VakıfBank olursa 13. kez lig kupasını müzesine taşıyacak, Fenerbahçe kazanırsa 5 yıl sonra ligde 6. şampiyonluğunu ilan edecek. Maç öncesi için geri sayım başlarken voleybolseverler, ''VakıfBank - Fenerbahçe Opet maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Seride durum kaç kaç?'' sorularına yanıt arıyor. Aynı zaman da henüz bilet alamayanlar ise 12 Mayıs Vakıfbank Fenerbahçe voleybol maçı bilet satışı bitti mi, bilet al aktif mi, fiyatlar ne? diye de yanıt arıyor.
12.05.2022 Basketbol
Sultanlar Ligi final maçı ne zaman? Vakıfbank-Fenerbahçe Opet maçı ne zaman?
Sultanlar Ligi final maçı ne zaman? Vakıfbank-Fenerbahçe Opet maçı ne zaman? Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi play-off final serisi beşinci ve son maçı için nefesler tutuldu. Vakıfbank-Fenerbahçe Opet ile karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi kazanan takım 2021-2022 sezonu şampiyonu olacak. Peki, Sultanlar Ligi final maçı ne zaman? Vakıfbank-Fenerbahçe Opet maçı ne zaman? Vakıfbank-Fenerbahçe Opet maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…
11.05.2022 Diğer Sporlar
Misli.com Sultanlar Ligi'nde 5. maç! Vakıfbank Fenerbahçe Opet maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
Misli.com Sultanlar Ligi'nde 5. maç! Vakıfbank Fenerbahçe Opet maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Vakıfbank -Fenerbahçe Opet Misli.Com Sultanlar Ligi şampiyonluk maçı heyecanı devam ediyor. Final serisi dördüncü maçında Vakıfbank, Fenerbahçe Opet karşısında 3-2'lik set sonucu ile rakibini mağlup ederek skoru 2-2'ye getirdi. Peki, Vakıfbank Fenerbahçe Opet maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta oynanacak? İşte Misli.com Sultanlar Ligi'nde 5. maç! Vakıfbank Fenerbahçe Opet karşılaşmasıyla ilgili detaylar…
10.05.2022 Voleybol
9 Mayıs Fenerbahçe Vakıfbank voleybol maçı bilet fiyatları ne kadar? Fenerbahçe Opet VakıfBank Play-Off Final Etabı saat kaçta, hangi kanalda?
9 Mayıs Fenerbahçe Vakıfbank voleybol maçı bilet fiyatları ne kadar? Fenerbahçe Opet VakıfBank Play-Off Final Etabı saat kaçta, hangi kanalda? 9 Mayıs Fenerbahçe Vakıfbank bilet fiyatları için yapılan aramalar arttı. Fenerbahçe Opet VakıfBank Play-Off Final Etabı maçı heyecanı başladı. Misli.com Sultanlar Ligi Play-Off Final Etabı 3'üncü maçında Fenerbahçe Opet, deplasmanda VakıfBank'ı 3-1 mağlup ederek seride 2-1 öne geçti. Sarı-lacivertliler, serinin 4. maçında rakibi Vakıfbank’ı yenerse şampiyonluğunu ilan edecek. Peki, Fenerbahçe Opet VakıfBank Play-Off Final Etabı maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 9 Mayıs Fenerbahçe Opet VakıfBank voleybol maçı bilet fiyatları ne kadar, nasıl ve nereden alınır?
9.05.2022 Basketbol
Fenerbahçe Opet - Vakıfbank maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Fenerbahçe Opet - Vakıfbank maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Misli.com Sultanlar Ligi’nde Play-Off Final heyecanı başlıyor. Misli.com mobil uygulamaları üzerinden yayınlanacak karşılaşmalar nefesleri kesecek. Play-Off Final serisinin ilk karşılaşması Fenerbahçe Opet - Vakıfbank arasında oynanacak mücadele ile başlayacak. Mücadele 30 Nisan Cumartesi günü saat 19.00’da Misli.com mobil uygulamalarından canlı yayınlanacak.
30.04.2022 İddaa
Misli.com Sultanlar Ligi’nde Play-Off canlı yayınları Misli.com'da!
Misli.com Sultanlar Ligi’nde Play-Off canlı yayınları Misli.com'da! Misli.com Sultanlar Ligi’nde Play-Off 1-4 heyecanı başlıyor. Misli.com mobil uygulamaları üzerinden yayınlanacak karşılaşmalar nefesleri kesecek. Play-Off 1-4 serisinin ilk karşılaşması Türk Hava Yolları-Vakıfbank arasında oynanacak mücadele ile başlayacak. Mücadele 22 Nisan Cuma günü saat 15.00’de Misli.com mobil uygulamalarından canlı yayınlanacak.
22.04.2022 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Opet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki opet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.