Onur Tuna

Onur Tuna

Son dakika Onur Tuna haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Onur Tuna ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Onur Tuna haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Onur Tuna

haberleri sayfasında son dakika yaşanan onur tuna gelişmeleri de dahil olmak üzere 302 onur tuna haberi bulunmuştur. Tüm onur tuna haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hilal Altınbilek'in acı günü! Güçlükle ayakta durabildi
Hilal Altınbilek'in acı günü! Güçlükle ayakta durabildi Oyuncu Hilal Altınbilek'in babası hayatını kaybetti. Özdemir Altınbilek (66) için önceki gün Kilyos Merkez Erdoğan Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Tarifszi bir acı yaşayan Hilal Altınbilek'i dostları yalnız bırakmadı.
7.12.2023 Magazin
Hande Doğandemir'den yalnızlık açıklaması
Hande Doğandemir'den yalnızlık açıklaması Oyuncu Hande Doğandemir, Şamdan Plus dergisine bilinmeyen özelliklerini ve özel hayatını anlattı...
9.11.2023 Magazin
İlhan İrem mirasını eşi Hansu İrem’e bırakmıştı! Tüm malvarlığına tedbir...
İlhan İrem mirasını eşi Hansu İrem’e bırakmıştı! Tüm malvarlığına tedbir... Ünlü sanatçı İlhan İrem geçen yıl vefat etmişti. Mahkeme huzurunda açıklanan vasiyetnamede sanatçının tüm mirasını eşi Hansu İrem’e bıraktığı ortaya çıktı.
27.09.2023 Magazin
Lens dahil hiçbir plastik ekleme yapılmadı! Onur Tuna: Kendimi Atatürk olarak görünce inanamadım
Lens dahil hiçbir plastik ekleme yapılmadı! Onur Tuna: Kendimi Atatürk olarak görünce inanamadım ‘Son Akşam Yemeği' filminde Mustafa Kemal Paşa’yı canlandıran oyuncu Onur Tuna’yı makyajlı ve kostümlü olarak görenler Atatürk’e olan benzerlik karşısında şaşkınlık yaşadı. Onur Tuna da "Atatürk’e benzerliğimi görünce insanın tüyleri diken diken oluyor" diyerek yaşadığı anı anlattı.
26.09.2023 Magazin
Onur Tuna ve Yasemin Yazıcı'dan aşk pozu geldi!
Onur Tuna ve Yasemin Yazıcı'dan aşk pozu geldi! Son olarak kendisi gibi oyuncu olan Hande Doğandemir ile ilişkisini noktalayan Onur Tuna, geçtiğimiz aylarda yeni bir aşka yelken açmıştı. Onur Tuna'nın kalbini meslektaşı Yasemin Yazıcı'ya kaptırdı. Ünlü çiftin aşkı tam gaz devam ediyor. İkiliden Yasemin Yazıcı, sevgilisiyle çektirdiği romantik bir pozu takipçileriyle paylaştı.
5.04.2023 Magazin
Seray Kaya beyazlar içinde! 'Bana yaz lazım'
Seray Kaya beyazlar içinde! 'Bana yaz lazım' 'Bir Küçük Gün Işığı'nda hayat verdiği 'Elif' karakteriyle beğeni toplayan güzel oyuncu Seray Kaya, yazdan kalma pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Göğüs dekoltesi dikkat çeken Seray Kaya'nın beyazlar içinde stiline yorum yağdı.
13.12.2022 Magazin
Onur Tuna'dan sevgilisi Yasemin Yazıcı'ya aşk dolu kutlama!
Onur Tuna'dan sevgilisi Yasemin Yazıcı'ya aşk dolu kutlama! Başrolünde oynadığı 'Mahkum' dizisinin ikinci sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanan Onur Tuna'nın birkaç ay önce kendisi gibi oyuncu Yasemin Yazıcı ile aşk yaşadığı oraya çıkmıştı. Aşklarını sosyal medya hesaplarından yayınladıkları karelerle duyuran ünlü çiftten Yazıcı, bugün 25 yaşına bastı. Onur Tuna da sevgilisinin doğum gününü Instagram'dan paylaştığı kare ile kutladı. Güzel oyuncu, Tuna'nın paylaşımına kayıtsız kalamadı. İşte detaylar...
8.09.2022 Magazin
Onur Tuna gönlünü meslektaşı Yasemin Yazıcı'ya kaptırdı! Aşıklardan ilk poz...
Onur Tuna gönlünü meslektaşı Yasemin Yazıcı'ya kaptırdı! Aşıklardan ilk poz... Geçtiğimiz ocak ayında oyuncu Hande Doğandemir ile ilişkisini sonlandıran Onur Tuna, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncunun, gönlünü meslektaşı Yasemin Yazıcı'ya kaptırdığı ortaya çıktı.
23.06.2022 Magazin
Mahkum dizisinin Sasha'sı Hayal Köseoğlu'nun Instagram paylaşımları olay oluyor!
Mahkum dizisinin Sasha'sı Hayal Köseoğlu'nun Instagram paylaşımları olay oluyor! Hayal Köseoğlu, Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova'nın başrolünü paylaştığı Mahkum dizisinde Sasha rolüne hayat veriyor. Yedinci Koğuştaki Mucize, Aşk-ı Memnu, Sesinde Aşk Var, Özgür Dünya, Bir Nefes Daha, Beni Sevenler Listesi ve Muzize Doktor gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu Instagram paylaşımlarıyla beğeni topluyor. İşte, Mahkum Sasha’sı Hayal Köseoğlu Instagram paylaşımları ve hayatı…
14.04.2022 Magazin
Onur Tuna: İlişkilerim hakkında konuşmam!
Onur Tuna: İlişkilerim hakkında konuşmam! 'Mahkum' dizisinde 'Fırat Bulut' karakterine hayat veren Onur Tuna, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Kalabalık bir grup ile yürüyen oyuncu, kendisini görüntüleyen gazetecilere selam vererek, ayaküstü sohbet etti.
14.04.2022 Magazin
Mahkum Cemre ayrılıyor mu, öldü mü? Seray Kaya Mahkum dizinin kadrosundan çıkıyor mu, neden?
Mahkum Cemre ayrılıyor mu, öldü mü? Seray Kaya Mahkum dizinin kadrosundan çıkıyor mu, neden? Güney Kore yapımı Innocent Defendant dizisinden uyarlanan Mahkum dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşanıyor. Peki, Mahkum dizisinden Cemre ayrılıyor mu, Seray Kaya Mahkum kadrosundan çıkıyor mu?
12.04.2022 Televizyon
Hande Doğandemir'den Onur Tuna yanıtı!
Hande Doğandemir'den Onur Tuna yanıtı! 'Annemizi Saklarken' adlı dizide rol alan Hande Doğandemir, meslektaşı Hazal Türesan ile Etiler'de görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, daha önce yaptığı 'kriterim yok' açıklamasıyla ilgili konuşurken; Onur Tuna ile ayrılığının sorulması üzerine ise sessiz kaldı.
24.03.2022 Magazin
Mahkum'un Avukat Cemre'si Seray Kaya rol arkadaşı Onur Tuna'nın kucağına oturup poz verdi!
Mahkum'un Avukat Cemre'si Seray Kaya rol arkadaşı Onur Tuna'nın kucağına oturup poz verdi! Mahkum dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve heyecan verici hikayesiyle perşembe akşamlarının iddialı yapımları arasında yer alıyor. Mahkum dizisinin başrol oyuncuları Seray Kaya ve Onur Tuna'nın kucak pozu sosyal medyayı salladı.
11.03.2022 Magazin
Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu dekoltesiyle adından söz ettirdi! 'Silikonun patlayacak!'
Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu dekoltesiyle adından söz ettirdi! 'Silikonun patlayacak!' Başrollerini Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun paylaştığı Mahkum dizisi, seyirciyi tarafından sevildi. Mahkum dizisinin tehlikeli güzeli Hayal Köseoğlu, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozlarıyla yorum yağmuruna tutuldu. Köseoğlu'na 'Ayıp denen bir şey kalmamış', 'Silikonların patlayacak' gibi yorumlar yapıldı.
9.03.2022 Magazin
Hande Doğandemir-Onur Tuna aşkı kısa sürdü!
Hande Doğandemir-Onur Tuna aşkı kısa sürdü! Şimdilerde 'Mahkum' dizisiyle ekranlarda olan Onur Tuna'nın hem iş, hem de özel hayatıyla ilgili iki önemli gelişme yaşandı. Kısa süre önce sürpriz şekilde aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncuların, ayrılık kararı aldığı iddia edildi. İşte telefon kılıfındaki fotoğraf detayı ile ortaya çıkan ilişkinin detayları...
28.01.2022 Magazin
Hazal Kaya'dan 'Nihal' itirafı! 'Para var huzur yok'
Hazal Kaya'dan 'Nihal' itirafı! 'Para var huzur yok' Başrollerini Onur Tuna ve Enis Arıkan ile paylaştığı 'Benden Ne olur' filminde rol alan Hazal Kaya, Onedio'nun YouTube kanalına konuk oldu. Hayranlarının merak ettiklerini cevaplayan güzel oyuncu, Türk televizyon tarihine damga vuran 'Aşk-ı Memnu'da hayat verdiği Nihal karakteri ile ilgili itirafıyla adından söz ettirdi.
26.01.2022 Magazin
Hande Doğandemir'den Onur Tuna sorusuna kaçamak cevap! 'Çok yorgunum'
Hande Doğandemir'den Onur Tuna sorusuna kaçamak cevap! 'Çok yorgunum' ‘Annemizi Saklarken' adlı dizide rol alan Hande Doğandemir'in yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Meslektaşı Onur Tuna ile birlikte olduğu söylenen oyuncunun telefon kılıfındaki fotoğraf detay, aşk iddiaları güçlendirdi. Hande Doğandemir, geçtiğimiz gece kız arkadaşı ile birlikte Kuruçeşme'de görüntülendi.
18.01.2022 Magazin
Hande Doğandemir ve Onur Tuna aşkı belgelendi!
Hande Doğandemir ve Onur Tuna aşkı belgelendi! Ünlü oyuncular Hande Doğandemir ve Onur Tuna'nın bir süredir aşk yaşadığı iddia ediliyordu. İkili iddialara son noktayı koydu, sosyal medyada yaptıkları yorumlarla dikkat çekti.
16.01.2022 Magazin
Mahkum bugün var mı? Mahkum 5. Bölüm ne zaman, neden yok? İşte Fox TV yayın akışı
Mahkum bugün var mı? Mahkum 5. Bölüm ne zaman, neden yok? İşte Fox TV yayın akışı Mahkum yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı? Mahkum dizisi yeni bölümü merakla bekleniyor. Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya gibi isimlerin başrolünde yer alan dizi her hafta Perşembe günleri FOX TV’de yayınlanıyor. Dizi geçen hafta ekranlara gelmeyince bu akşam olup olmadığı sorgulanıyor. İşte Fox TV yayın akışı
13.01.2022 Televizyon
İlker Kızmaz'dan Aslı Kızmaz'a öpücüklü tebrik!
İlker Kızmaz'dan Aslı Kızmaz'a öpücüklü tebrik! Aslı Kızmaz'ın 'Benden Ne Olur' adlı kitabından aynı ad ile uyarlanan filmin galası önceki akşam gerçekleşti. Galaya Nur Fettahoğlu dışında filmde rol alan Hazal Kaya, Enis Arıkan, Onur Tuna, Cem Belevi ve daha birçok isim katıldı. Oyuncular, film hakkında güzel dileklerde bulunurken; İlker Kızmaz da eşini öperek tebrik etti.
13.01.2022 Magazin
Hande Doğandemir ile Onur Tuna aşk mı yaşıyor?
Hande Doğandemir ile Onur Tuna aşk mı yaşıyor? Şimdilerde 'Annemizi Saklarken' adlı dizide rol alan Hande Doğandemir'in yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Meslektaşı Onur Tuna ile birlikte olduğu söylenen oyuncunun telefon kılıfındaki fotoğraf detay, aşk iddiaları güçlendirdi.
10.01.2022 Magazin
Mahkum dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne? İşte Mahkum oyuncu kadrosu!
Mahkum dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne? İşte Mahkum oyuncu kadrosu! Mahkum dizisi gün sayıyor! Yeni dizi için geri sayım başladı! Innocent Defendant dizisinin uyarlaması olarak ekranlara gelecek Mahkum dizisi oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk’ün oturduğu Mahkum dizisinin senaryosunu ise Uğraş Güneş uyarlıyor. Peki, Mahkum dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne? İşte Mahkum oyuncu kadrosu!
10.12.2021 Gündem
Tuvana Türkay: Sette dönen şantajları anlattırmayın!
Tuvana Türkay: Sette dönen şantajları anlattırmayın! Geçirdiği estetik operasyonları ti'ye alınan ve ‘Ağır Romantik' filmindeki rol arkadaşı Onur Tuna'ya yaptığı gafla uzun süre konuşulan Tuvana Türkay, konuların yeniden gündeme gelmesine isyan etti.
24.05.2021 Magazin
Mucize Doktor final yapıyor!
Mucize Doktor final yapıyor! Perşembe akşamları izleyiciyle buluşan, MF Yapım imzalı sevilen dizi Mucize Doktor final yapıyor.
14.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Onur Tuna ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki onur tuna haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.