Online İşlem

Online İşlem

Son dakika online işlem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan online işlem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını online işlem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Online İşlem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan online işlem gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.419 online işlem haberi bulunmuştur. Tüm online işlem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bankada parası olan, IBAN ile işlem yapan herkesi kapsıyor: Hesabınızı kiralayın, binlerce lira kazanın
Bankada parası olan, IBAN ile işlem yapan herkesi kapsıyor: Hesabınızı kiralayın, binlerce lira kazanın Son günlerde gündemde yer alan en önemli konularından biri dolandırıcılık. Özellikle online işlem yapmanlar kart bilgilerinin kötü niyetli kişilerce çalınmasından endişeli. Öte yandan her geçen gün dolandırıcıların yeni yöntemleri ortaya çıkıyor. Son dönemde “Banka hesabınızı kiralayın, binlerce lira kazanın” mesajları çoğaldı. Uzmanlar, illegal işler için tercih edilen bu yola bilerek ya da bilmeyerek dahil olmanın hukuki açıdan ciddi sonuçları olabileceği konusundan uyarılarda bulunuyor. Peki dolandırıcılar insanları nasıl tuzağa düşürüyor? Nelere dikkat etmek gerekiyor? Kimler risk altında ve kimler dolandırıcıların hedefinde? İşte merak edilen detaylar...
30.11.2023 Gündem
Banka ve kredi kartı işlemlerinde flaş karar! Hesabı olanlar dikkat, EFT, havale yaparken...
Banka ve kredi kartı işlemlerinde flaş karar! Hesabı olanlar dikkat, EFT, havale yaparken... EFT, havale ve kredi kartı işlemleriyle ilgili son dakika kararı verildi. Banka müşterileri dikkat. Para transferi yaparken bu detayı es geçmeyin. Başka hesaba gönderdiğiniz havale dekontuna havale sebebini yazmazsanız, Yargıtay bu havalenin bir borç ödemesi için yapıldığını kabul ediyor. Siz bu parayı alıcı kişiye borç vermek amacıyla göndermiş olsanız bile... İşte haberin detayları...
21.08.2021 Ekonomi
Hasta, yaşlı ve engellileri ilgilendiren flaş karar! Bakanlık başlattı
Hasta, yaşlı ve engellileri ilgilendiren flaş karar! Bakanlık başlattı Hasta, yaşlı, ve engelliler ile ilgili çok kritik gelişme! İçişleri Bakanlığı başlattı. İçişleri Bakanlığınca başlatılan 'Adreste Nüfus Hizmeti' projesi kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında evlerinden çıkamayan hasta, yaşlı ve engellileri ziyaret eden nüfus memurları, vatandaşların parmak izinden evrak imzalanmasına kadar tüm işlemlerini evlerinde tamamlıyor.
13.04.2021 Gündem
SGK harekete geçti! Borcu olan herkesi ilgilendiriyor, 81 ile yazı gönderildi…
SGK harekete geçti! Borcu olan herkesi ilgilendiriyor, 81 ile yazı gönderildi… Borcu olan milyonları çok yakından ilgilendiriyor. Faiz ödemelerinde yüzde 90'a kadar indirim yapılıyor. Yapılandırmanın hayata geçirilmesinin ardından vatandaşlar borçlarını yapılandırabilmek için yoğun talepte bulundu.81 ilde borcu olanlara mektup yollayan SGK ve maliye yapılandırma konusunda bilgilendiriyor. Başvuru ve ilk taksit ödeme süresi bir ay uzatılmıştı. Geri sayım başladı. Sadece 14 gün kaldı. Mükellefler belirlenen plana göre ödemelerini peşin ya da taksitli bir şekilde bankalarının kredi kartlarını kullanarak online bir şekilde yapabiliyor. Taksitler 6-9-12 ya da 18 taksit şeklinde sınırlandırılmış durumda. Kanunda belirlenen katsayı talep edilen taksit sayısına göre uygulanıyor.
18.01.2021 Ekonomi
Orman mühendisi SMM sınavı! SMM sınavı başvurusu nasıl yapılır?
Orman mühendisi SMM sınavı! SMM sınavı başvurusu nasıl yapılır? Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Orman Mühendisleri Odası Serbest Meslek Mensupluğu (SMM) sınavı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Bir yıl süreli mesleki deneyim kazanma çalışmalarını başarıyla tamamlamış orman mühendisi, orman endüstri mühendisi ve ağaç işleri endüstri mühendisi aday meslek mensuplarının katılacakları serbest meslek mensupluğu (SMM) sınavları başvuru süreci başlıyor. Peki, Orman mühendisi SMM sınavı ne zaman? SMM sınavı başvurusu nasıl yapılır? İşte Orman Mühendisleri Odası SMM sınavı...
17.11.2020 Eğitim
Elektrik faturalarında yeni dönem
Elektrik faturalarında yeni dönem Limak Enerji, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Şirketin uygulamaya aldığı yeni sistem ile müşteriler sadece sözleşme numarası kullanarak, tüm işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Böylece T.C. kimlik numarası gibi, elektrikte de kişiye özel sözleşme numarası dönemine geçilecek.
6.09.2020 Ekonomi
Corona virüsten en çok hangi sektörler etkilendi
Corona virüsten en çok hangi sektörler etkilendi Corona virüsten en çok etkilenen sektör sorusuna muhtemelen herkes kendi sektöründen örnek gösterecektir. Ancak bu yeni virüse hazırlıksız yakalanan insanlık bazı sektörlerde çok daha fazla kayıp yaşadı. Bu kayıplardan bazıları hızlı bir şekilde telafi edilebilecek boyutta.
11.04.2020 Bilim ve Teknoloji
4A emekli maaşı hesaplama nasıl yapılır?
4A emekli maaşı hesaplama nasıl yapılır? Çalışan herkes emekli olma hayali kurmaktadır. Emekli olmak yaşlılıkta dinlenmek ve emekli maaşı alarak geçimini sağlama durumudur. Tüm çalışanlar prim gün sayısını tamamlaması ve emeklilik yaşına gelmesi halinde emekli olma hakkı kazanıyor. Emekli olan kişilere her ay düzenli olarak alacakları emekli maaşları bağlanıyor.
7.04.2020 Emekli
Güvenli internete geçiş tek numarada toplandı
Güvenli internete geçiş tek numarada toplandı BTK tarafından 2011'de ücretsiz hizmete sunulan Güvenli İnternet Hizmeti'ne, tüm mobil operatörlerden "25 00" kısa numarasıyla ulaşılabilecek. Hizmeti tercih eden aboneler arama motorlarında olumsuz içeriklerle karşılaşmayacak.
20.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Terör örgütü PKK/PYD yandaşları Almanya'da Türklere saldırdı!
Terör örgütü PKK/PYD yandaşları Almanya'da Türklere saldırdı! Almanya'da terör örgütü PKK/PYD yandaşları, Frankfurt Havalimanı'nda Türklere saldırdı, Chemnitz kentinde de Hristiyan Demokrat Birliği (CDU) parti binasını işgal etti.
25.10.2019 Gündem
8 yılda 6,3 milyon aboneye ulaşıldı!
8 yılda 6,3 milyon aboneye ulaşıldı! Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından 2011'de verilmeye başlanan güvenli internet hizmetinden yararlanan abone sayısı 6,3 milyona çıktı.
27.11.2018 Ekonomi
E-Devlet sistemine nasıl girilir? E-Devlet ile hangi işlemler yapılır?
E-Devlet sistemine nasıl girilir? E-Devlet ile hangi işlemler yapılır? E-Devlet sistemi, vatandaşların kamu hizmetlerine daha kolay ulaşmasını sağlayan bir sistemdir. Sistem sayesinde kamu kurumlarının iş yükü de hafifledi. Vatandaşlar tarafından kamu hizmetleri için, kurumlarda sıra beklenilmeden birkaç dakika içinde işlem yapılabiliyor. Kamu kurumlarına ait pek çok hizmetin verildiği E-Devlet sistemine her geçen gün yeni bir hizmet eklemesi de yapılıyor.
29.09.2021 Gündem
KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK yurt başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merakla bekleniyor. 2017 yılı KYK başvuruları 20 Ağustos itibariyle tamamlandı. Yurtta kalabilmek için başvuru yapan öğrenciler KYK sonuçlarını ne zaman öğrenebilecek?
29.09.2021 Gündem
KYK başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? (2017 yurt başvuruları)
KYK başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? (2017 yurt başvuruları) KYK başvuru 20 Ağustos tarihinde sona erdi. Hemen arkasında KYK yurt başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak edilmeye başlandı. 2017 yılı yurt başvuru sonuçlarıyla ilgili bilgiler...
29.09.2021 Gündem
KYK başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
KYK başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK yurt başvuru sonuçları için geri sayım sürüyor. Üniversiteyi kazanan binlerce öğrenci KYK yurt başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarihi heyecanla bekliyorlar. Peki KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
29.09.2021 Gündem
E-Devlet şifresi ile E-Devlet sistemine giriş nasıl yapılıyor?
E-Devlet şifresi ile E-Devlet sistemine giriş nasıl yapılıyor? Online işlem merkezi olan E-Devlet her geçen gün içerisinde pek çok uygulamayı hizmete sunmaktadır. E-Devlet sorgulaması yaparak bizler en zor işlemlerimizi bile çok daha kolay şekillerde gerçekleştirebiliriz. E-Devlet sistemine giriş ve detayları bu haberimizde bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Gece vakti sigorta  yeniledi
Gece vakti sigorta yeniledi DJ Erdem Kınay, önceki gece Zincirlikuyu’da yapılan rutin trafik kontrolüne takıldı.
14.05.2017 Magazin
4 ile fatura müjdesi
4 ile fatura müjdesi Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da esnek fatura dönemi başlıyor
17.04.2017 Ekonomi
Recep İvedik 5 gösterime girmeden rekor kırdı!
Recep İvedik 5 gösterime girmeden rekor kırdı! Recep İvedik serisinin 5. filmi 16 Şubat 2017 Perşembe günü izleyicisiyle buluşacak. 8 Şubat’ta ön satışa çıkan biletlerden 500 bini aşkın satış gerçekleşti.
15.02.2017 Kültür Sanat
AÖF kayıt yenileme işlemleri nasıl yapılıyor?
AÖF kayıt yenileme işlemleri nasıl yapılıyor? AÖF kayıt yenileme işlemleri başladı. Binlerce öğrenci tarafından merakla beklenen AÖF kayıt yenileme şartları haberimizde yer alıyor. AÖF kayıt yenileme işlemleri 13-24 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek...
29.09.2021 Gündem
Faturayı ödemeyenin elektriği artık kesilmeyecek
Faturayı ödemeyenin elektriği artık kesilmeyecek Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'nın elektrik dağıtım şirketi olan CLK Uludağ Elektrik, 'Esnek Fatura' uygulamasıyla müşterilerine son ödeme gününü kendi belirleme imkanı sağlayacak.
25.01.2017 Ekonomi
Ada parsel sorgulama işlemi nasıl yapılır?
Ada parsel sorgulama işlemi nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından hizmete sunulan parsel sorgulama işlemi online olarak kolayca yapılabilmektedir. Ada parsel sorgulama işlemi hakkında tüm detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
SSK Bağ-Kur hizmet dökümü belgesini internetten alabilirsiniz!
SSK Bağ-Kur hizmet dökümü belgesini internetten alabilirsiniz! Türkiye’de vatandaşların Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) e-hizmetleri ile internetten SSK Bağkur sorgulama işlemlerini yapabilmeleri mümkün hale geldi. Özellikle Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ve Bağkur mükelleflerinin sadece dakikalar içerisinde online SSK Bağkur sorgulama yapabilmeleri mümkün oluyor. Online SSK Bağkur sorgulama işlemleri 7 gün 24 saat e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabiliyor.
29.09.2021 Gündem
Online BİMER başvurusu hakkında bilinmesi gerekenler!
Online BİMER başvurusu hakkında bilinmesi gerekenler! Başbakanlık BİMER başvuru ve sorgulama ekranı tüm vatandaşlar tarafından kullanılabiliyor. Vatandaşlar elektronik ortam üzerinde bulunan BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinden devlet birimleri ile iletişime geçebilme şansını yakalıyor. İnternet üzerindeki online BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinden istek, öneri ve şikayet bildirimleri ve bilgi edinme başvuruları gerçekleştirilebiliyor.
29.09.2021 Gündem
SSK Bağkur prim borcu sorgulamaları için online uygulama!
SSK Bağkur prim borcu sorgulamaları için online uygulama! Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ve Bağkur mükellefleri için internette SSK Bağkur sorgulama dönemi başladı. SSK ve Bağkur mükelleflerinin güncel sigortalılık bilgilerini internetten öğrenebilmelerini sağlayacak online SSK Bağkur sorgulama işlemi e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabiliyor. Online SSK Bağkur sorgulama işlemi 7 gün 24 saat gerçekleştirilebiliyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Online İşlem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki online işlem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.