Ön İzleme

Ön İzleme

Son dakika ön izleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ön izleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ön izleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ön İzleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ön izleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 741 ön izleme haberi bulunmuştur. Tüm ön izleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Ya Çok Seversen'in yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı!
'Ya Çok Seversen'in yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı! Kanal D'nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana gelen ve sadece ülkemizin değil dünyanın birçok ülkesinde de sosyal medyanın gündemine oturan "Ya Çok Seversen" perşembe akşamı 2’nci bölümüyle seyirciyle buluşacak.
13.07.2023 Televizyon
“Ya Çok Seversen” 6 Temmuz Perşembe başlıyor!
“Ya Çok Seversen” 6 Temmuz Perşembe başlıyor! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı yeni dizisi ‘’Ya Çok Seversen’’ ilk bölümü ile ekrana geliyor.
4.07.2023 Televizyon
Nesrin, Derya'nın Mustafa'yla gizlice evlendiğini duyunca adeta yıkılıyor!
Nesrin, Derya'nın Mustafa'yla gizlice evlendiğini duyunca adeta yıkılıyor! Üç Kız Kardeş 51.bölüm 2. ön izleme yayınlandı.
29.05.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş 51. bölüm ön izleme yayınlandı!
Üç Kız Kardeş 51. bölüm ön izleme yayınlandı! Türkan, Somer'in kıskançlıkla söyledikleri karşısında büyük şaşkınlık yaşıyor!
27.05.2023 Televizyon
Mesut, ailesine veda ediyor!
Mesut, ailesine veda ediyor! Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş 45. bölüm ön izleme yayınlandı!
10.04.2023 Televizyon
Türkan, Rüçhan'a yardım elini uzatıyor!
Türkan, Rüçhan'a yardım elini uzatıyor! Üç Kız Kardeş 43. bölüm ön izleme yayınlandı.
27.03.2023 Televizyon
Veda Mektubu’nda anne kız yüzleşiyor!
Veda Mektubu’nda anne kız yüzleşiyor! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizisi Veda Mektubu, yeni bölümüyle ekrana geliyor. Veda Mektubu dizisinin bu hafta yayınlanacak bölümüne anne ve kızın yüzleşmesi damga vuracak.
12.03.2023 Televizyon
'Depreme dayanıklı' binalar neden çöktü? ABD basını sordu, mühendisler o soruna işaret etti
'Depreme dayanıklı' binalar neden çöktü? ABD basını sordu, mühendisler o soruna işaret etti Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6'lık yıkıcı deprem tüm dünyanın gündeminde yer almaya devam ediyor. Binlerce kişinin hayatını kaybetmesine neden olan depremlerde, yıkılan binaların müteahhitleri hakkında soruşturma başlatıldı. ABD'li gazete New York Times, Türkiye'deki binaların 'depreme dayanıklı' olarak satılmasına rağmen yine de yıkıldığını yazdı. İşte haberin detayları...
14.02.2023 Dünya
Somer, Türkan'ı bencillikle suçluyor!
Somer, Türkan'ı bencillikle suçluyor! Üç Kız Kardeş 7 Şubat Salı akşamı yayınlanacak olan 38. bölüm ön izleme yayınlandı.
5.02.2023 Televizyon
Kardeşi Defne'nin acısını yaşayan Ilgaz'a, Ceylin büyük destek veriyor!
Kardeşi Defne'nin acısını yaşayan Ilgaz'a, Ceylin büyük destek veriyor! Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı 53. bölüm ön izleme yayında.
5.02.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş’in son bölümün ardından yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı!
Üç Kız Kardeş’in son bölümün ardından yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı! Üç Kız Kardeş 31 Ocak Salı akşamı yayınlanacak olan 37. bölüm ön izleme yayınlandı. Bu bölümde Somer, Türkan'a resti çekiyor!
30.01.2023 Televizyon
Türkan ve Somer'in bebek heyecanı!
Türkan ve Somer'in bebek heyecanı! Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş 36. bölüm 2. ön izleme yayınlandı.
23.01.2023 Televizyon
Somer, kardeşi Mustafa hakkında Türkan ile dertleşiyor!
Somer, kardeşi Mustafa hakkında Türkan ile dertleşiyor! Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş'in 34. bölüm ön izlemesi yayınlandı.
8.01.2023 Televizyon
Mustafa ve Derya arasında tatlı bir an yaşanıyor!
Mustafa ve Derya arasında tatlı bir an yaşanıyor! Üç Kız Kardeş’in son bölümün ardından yeni bölümünden ön izleme tanıtımı yayınlandı.
1.01.2023 Televizyon
Üç Kız Kardeş 28. bölüm ön izleme yayında!
Üç Kız Kardeş 28. bölüm ön izleme yayında! Rüçhan, Nesrin'le konuşmak için Kalender Ailesi'nin evine gidiyor.
27.11.2022 Televizyon
Ünlü modacıya hırsızlık şoku, 4 milyon liralık mücevheri çalındı
Ünlü modacıya hırsızlık şoku, 4 milyon liralık mücevheri çalındı Ünlü modacı Melisa Naz Özmen'in Kadıköy'de bulunan evine giren 2 hırsız, evdeki çelik kasayı ve mücevherleri alarak kayıplara karıştı. Yaklaşık 4 milyon liralık hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansırken Özmen, şüphelilerin bir an önce bulunmasını istedi.
21.11.2022 Gündem
Üç Kız Kardeş’ten tatlı atışmalı ön izleme!
Üç Kız Kardeş’ten tatlı atışmalı ön izleme! Kanal D’nin her salı akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan, çekimleri Ayvalık’ta gerçekleşen, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş’in 27.bölümünden yeni ön izleme paylaşıldı.  
22.11.2022 Televizyon
Somer, Türkan ile sevgi üzerine konuşuyor!
Somer, Türkan ile sevgi üzerine konuşuyor! Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'in 27. bölüm ön izleme yayında!
19.11.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş 26. bölüm ön izleme yayında! Dönüş ve Serdar'ın romantik halleri!
Üç Kız Kardeş 26. bölüm ön izleme yayında! Dönüş ve Serdar'ın romantik halleri! Dönüş, Serdar'la birlikte bir hayale dalar ve ikilinin aşkı dolu dizgin devam eder.
15.11.2022 Televizyon
'Yargı'nın yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı
'Yargı'nın yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı Kanal D’nin her hafta ilgiyle takip edilen, başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı 'Yargı’ dizisinin yeni bölümünden ön izleme sahnesi seyirciyle buluştu. Hastanede karşılaşan Gül ve Metin’in konuşması, iki ailenin birleşmesini bir kez daha imkânsız kılıyor.
22.10.2022 Televizyon
Ayrılık zamanı geldi çattı!
Ayrılık zamanı geldi çattı! Üç Kız Kardeş 21. bölüm 2. ön izleme yayınlandı.
9.10.2022 Televizyon
Üç Kız Kardeş 20. bölüm ön izlemesi yayında!
Üç Kız Kardeş 20. bölüm ön izlemesi yayında! Nesrin, Somer'i, Kiraz'ı Türkan'a anlatması konusunda uyarıyor!
2.10.2022 Televizyon
Seversin 13. bölüm ön izleme yayında!
Seversin 13. bölüm ön izleme yayında! Bu akşam Asya ve Tolga'dan muhteşem performans geliyor!
24.08.2022 Televizyon
Seversin 11. bölüm ön izleme yayında!
Seversin 11. bölüm ön izleme yayında! Tolga, Asya'yı ikna edip döndürmeye çalışıyor ancak Asya bu teklifi reddediyor!
10.08.2022 Televizyon
Muğla Marmaris'te orman yangını! Bakan Kirişci açıkladı, işte yangının büyümesinin nedeni...
Muğla Marmaris'te orman yangını! Bakan Kirişci açıkladı, işte yangının büyümesinin nedeni... Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Amazon Koyu'ndaki kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanda dün çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ederken bölgede yeni gelişmeler yaşandı. CNN Türk canlı yayınına bağlanarak Marmaris'teki orman yangınıyla ilgili son durumu açıkladı. Bakan Kirişci, "Tam yangının olduğu yerde, Orman Genel Müdürlüğü mobil izlemenin bulunduğu Küfre Koyu'ndayız. Alınması gereken tüm önlemler alındı. Hava sıcaklığının ve rüzgarın artmasıyla birlikte belirli bölgelerde anormal yangın oluştu. Bütün hava ve yer araçlarımız buralara yönlendirildi" dedi. Öte yandan Bakan Kirişci, Marmaris’teki orman yangınının büyümesinin sebebinin hava sıcaklığı ile kozalak fırlatması olduğunu belirterek, "20 helikopter, 14 uçak var. 34 tane hava aracı vardı, 5 tane daha geldi. 39 hava aracı var. Yer araçlarımız ise istemediğimiz kadar." açıklamasında bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...
23.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ön İzleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ön izleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.