Ömer Sabancı

Ömer Sabancı

Son dakika Ömer Sabancı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ömer Sabancı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ömer Sabancı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ömer Sabancı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ömer sabancı gelişmeleri de dahil olmak üzere 489 ömer sabancı haberi bulunmuştur. Tüm ömer sabancı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında Türkiye'nin en büyük şehirleri arasında yer alan ve kozmopolit yapısıyla tarım, sanayi ve ekonomi alanında ülke ekonomisine önemli katkı saylayan Adana, eğitimde de yükseköğretime devam etmek isteyen öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.
27.03.2024 Adana
Hande Erçel ve Hakan Sabancı'dan 2023'e romantik veda! Yeni yıla Bali'de giriyorlar
Hande Erçel ve Hakan Sabancı'dan 2023'e romantik veda! Yeni yıla Bali'de giriyorlar Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı'nın oğulları Hakan Sabancı, sevgilisi Hande Erçel ile birlikte Bali'ye gitti. Sabancı, Erçel'in Bali'de yürüyüş yaptığı esnada fotoğrafını çekip sosyal medya hesabından paylaştı.
31.12.2023 Magazin
Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir? Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Türk Bayrağı olayı nedir, Karaca’ya neden soruşturma açıldı?
Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir? Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Türk Bayrağı olayı nedir, Karaca’ya neden soruşturma açıldı? Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca hangi partiden, Fethiye Belediye Başkanı kimdir? Muğla'nın Fethiye ilçesinde, üzerinde belediye başkanının adı ile belediye logosunun yer aldığı Türk bayraklarının tasarlanıp, reklam panolarına asılması tepki çekti. Yaşanan olay sonrası belediye başkanına yönelik adli ve idari işlem başlatıldı. Konuya ilişkin Fethiye Belediyesi yaptığı açıklamada "İlgili reklam şirketiyle herhangi bir görsel ve tasarımı paylaşılmamış, jest amacıyla yapılan bayrak görselleri için asılmadan önce tarafımızdan onay istenmemiştir." İfadeleri kullanıldı. Bu gelişmenin ardından Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir? Sorularına yanıt aranırken, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Türk Bayrağı olayı detayları ile soruşturmanın nedeni sorgulanmaya başlandı. Peki, Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir, hangi partili?
28.08.2023 Gündem
Nazlı Sabancı'dan karnı burnunda pozlar!
Nazlı Sabancı'dan karnı burnunda pozlar! Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı (Kayı), Ekim 2021'de Arzu-Ömer Sabancı'nın yalısında nikâh masasına oturmuştu. Çift, Haziran 2022'de de Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle evlenmişti. İkili, geçtiğimiz haftalarda ise bebek bekledikleri müjdesini vermişti. Eşi Hacı Sabancı'yla bir davete katılan Nazlı Sabancı, yeni karelerini takipçileriyle paylaştı.
13.05.2023 Magazin
4 aylık hamile olan Nazlı Sabancı böyle görüntülendi!
4 aylık hamile olan Nazlı Sabancı böyle görüntülendi! Ekim 2021'de Arzu-Ömer Sabancı'nın yalısında nikâh masasına oturan Nazlı Sabancı (Kayı) ve Hacı Sabancı, Haziran 2022'de Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle evlenmişti. Mutlu birliktelikleri devam ikili, geçtiğimiz günlerde ise bebek bekledikleri müjdesini vermişti. Ünlü çift, önceki gün Etiler'deki bir restorana gitti. Dört aylık hamile olan Nazlı Sabancı, objektiflere yansıdı.
11.03.2023 Magazin
Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı evlendi! Çırağan Sarayı’ndaki düğünden ilk fotoğraflar...
Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı evlendi! Çırağan Sarayı’ndaki düğünden ilk fotoğraflar... Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı çifti, 10 Ekim'de nikah masasına oturmuştu. Arzu-Ömer Sabancı'nın yalısında nikah masasına oturan Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı, bugün Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle evlendi. Ünlü çiftin düğününe birçok ünlü katıldı. Davette ünlüler şıklıkta adeta birbiriyle yarıştı. İşte 'yılın düğünü'nden ilk kareler...
26.06.2022 Magazin
Nazlı Kayı soyadı değişince zam yaptı!
Nazlı Kayı soyadı değişince zam yaptı! Hacı Sabancı ile evlenen Nazlı Kayı, Sabancı soyadını alınca gönderi başına aldığı ücrete olay bir zam yaptı. Kayı Instagram’daki paylaşımı başına 10 bin TL alırken evlilik sondası gönderi başına 80 bin TL istemeye başladı.
25.04.2022 Magazin
Emine Erdoğan, iftarını öğrencilerle birlikte yaptı
Emine Erdoğan, iftarını öğrencilerle birlikte yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Hacı Ömer Sabancı Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrencilerle iftarda bir araya geldi.
6.04.2022 Gündem
Devlet Tiyatroları perdelerini öğretmenler için ücretsiz açıyor!
Devlet Tiyatroları perdelerini öğretmenler için ücretsiz açıyor! Devlet Tiyatroları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla oyunlarını öğretmenlere ücretsiz sunacak.
17.11.2021 Kültür Sanat
Nazlı Kayı'nın gelinliğinin fiyatı şoke etti!
Nazlı Kayı'nın gelinliğinin fiyatı şoke etti! Hacı Sabancı ile evlenen Nazlı Kayı'nın gelinliği hiç beğenilmemişti. Ancak gelinliğin fiyatı olay oldu. Kayı'nın dünyaca ünlü bir markaya ait olan gelinliğinin 107 bin TL olduğu ileri sürüldü.
11.10.2021 Magazin
Tiyatrolar, 21 Eylül'de perdelerini açıyor
Tiyatrolar, 21 Eylül'de perdelerini açıyor Kültür ve Turizm Bakanlığı, yeni tiyatro sezonuna 17 prömiyerle başlayacak olan Devlet Tiyatroları'nın, 21 Eylül'den itibaren sanatseverlere perdelerini açacağını duyurdu.
16.09.2021 Kültür Sanat
Şevket Sabancı kimdir, kaç yaşında vefat etti, çocukları kim? İşte Sabancı Holding'in ikinci kuşak temsilcisi Şevket Sabancı
Şevket Sabancı kimdir, kaç yaşında vefat etti, çocukları kim? İşte Sabancı Holding'in ikinci kuşak temsilcisi Şevket Sabancı Sabancı Holding'in ikinci kuşak temsilcisi ve Esas Holding'in kurucusu Şevket Sabancı, 85 yaşında yaşamını yitirdi. Peki Şevket Sabancı kimdir?
22.07.2021 Gündem
Tuncay Özilhan kimdir? Anadolu Efes sahibi Tuncay Özilhan kaç yaşında, nereli? İşte biyografisi…
Tuncay Özilhan kimdir? Anadolu Efes sahibi Tuncay Özilhan kaç yaşında, nereli? İşte biyografisi… Anadolu Efes, THY EuroLeague'de Barcelona'yı 81-86 yenip, Avrupa'nın en büyüğü olunca Anadolu Efes Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan hakkında yapılan aramalar da arttı. Tuncay Özilhan kimdir? Anadolu Efes sahibi Tuncay Özilhan’ın biyografisi…
31.05.2021 Gündem
Nazlı Kayı ile Hacı Sabancı'nın düğün tarihi belli oldu!
Nazlı Kayı ile Hacı Sabancı'nın düğün tarihi belli oldu! Yılın düğününün detayları belli oldu. Hazırlıkları büyük bir gizlilik içinde yürüten Hacı Sabancı - Nazlı Kayı çifti covid vakalarının yeniden yükselmesi nedeniyle büyük bir düğün yapmak istemiyor.
9.04.2021 Magazin
Ünlü ismin arabasında panik anları
Ünlü ismin arabasında panik anları Cemiyet hayatının tanınmış çiftlerinden Arzu-Ömer Sabancı’nın oğulları Kerim Sabancı, önceki akşam Bebek Otel’deydi.
17.08.2020 Magazin
Doğanay Gıda satılıyor! Başvuru yapıldı
Doğanay Gıda satılıyor! Başvuru yapıldı Türkiye’nin şalgam suyu üreticilerinden Doğanay Gıda'nın tamamının, Lüksemburg merkezli Purple Beverages tarafından devralınması için Rekabet Kurumu'na başvuruda bulunuldu.
14.08.2020 Ekonomi
İlişkileri tam gaz devam!
İlişkileri tam gaz devam! Kasım ayından bu yana aşk dedikodularıyla gündeme gelen Kerim Sabancı ve Deren Talu, yılbaşında birlikte görüntülenmiş ve aşkları belgelenmişti. İkilinin ilişkisi tam gaz devam ediyor.
28.01.2020 Magazin
Temsa: Üretimi durdurduk!
Temsa: Üretimi durdurduk! 1968 yılında kurulan ve 1987’den bu yana Adana’da bulunan 510 bin metrekarelik üretim tesisinde faaliyetlerini sürdüren Temsa üretim durdurma ve haciz kararıyla ilgili açıklama yaptı. Yılda 10 binin üzerinde otobüs, midibüs ve hafif kamyon üreten ve Türkiye dışında, ABD, İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya başta olmak üzere 70’e yakın ülkede faaliyet gösteren şirket, bankaların kredilerini vadesinden önce, erken çağırması ile birlikte uygulanan hacizler nedeniyle faaliyetlerini mecburen durdurduğunu bildirdi.
14.12.2019 Ekonomi
Kardeşleri birbirine düşüren servet! 22 milyon lira ve arsalar...
Kardeşleri birbirine düşüren servet! 22 milyon lira ve arsalar... Mehmet Nuri Müftüoğlu’nun serveti çocuklarını birbirine düşürdü. Büyük abla ve ağabeye dava açan 3 kardeş, alzheimer olan babalarına ait 22 milyon lira ve arsaların haksız şekilde ele geçirildiğini öne sürdü. Kardeşlerden Hakan Müftüoğlu, "Hesaptan çekilen paralarla ilgili de suç duyurusunda bulunduk. İki yılda toplam 22 milyon lira para çekildi. Daha önce ne kadar çekildiğini bilmiyoruz bile. Babamın sekreteri kendisine 600 bin TL tazminat ödetmiş" dedi.
25.10.2019 Gündem
Akbank'tan sermaye artırımı kararı
Akbank'tan sermaye artırımı kararı Akbank`ın 4 milyar lira olan çıkarılmış sermayesinin bedelli olmak üzere yüzde 30 artırılarak 5,2 milyar liraya çıkarılmasına karar verildi. Karar ardından bankanın hisseleri yüzde 6`ya varan oranda sert geriledi.
5.12.2018 Ekonomi
Ne mutlu bize
Ne mutlu bize Bedelli askerlikten faydalanan ve 21 günlük zorunlu görev için Kütahya’ya giden Hakan Sabancı’nın dün yemin töreni vardı.
26.10.2018 Magazin
Oğullarımdan ilham aldım
Oğullarımdan ilham aldım ARZU Sabancı ve Koton iş birliğinin ilk erkek koleksiyon tanıtımı iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.
4.10.2018 Magazin
Son dakika... Belgelerde çıktı! 'Darbe İstanbullulara hoş bir sürpriz oldu! İş adamları...'
Son dakika... Belgelerde çıktı! 'Darbe İstanbullulara hoş bir sürpriz oldu! İş adamları...' ABD'nin dönemin İstanbul başkonsolosu Robert Houghton, 12 Eylül 1980'deki askeri darbeden iki hafta sonra yolladığı gizli diplomatik notta iş dünyasının birçok üyesinin "terör ve belirsizlik ortamının" geçmiş olmasından dolayı "neredeyse havalara uçtuklarını" yazıyor.
13.09.2018 Dünya
Fikret Orman 5 ismin biletini kesti!
Fikret Orman 5 ismin biletini kesti! Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 16 Eylül’de yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurulda listesinin yarısını yenileyecek. Orman’ın listesinde mevcut yönetimden 8 isim yer alacak.
14.08.2018 Futbol
Media Markt, Teknosa'yı satın alıyor' iddiası
Media Markt, Teknosa'yı satın alıyor' iddiası Bloomberg'in haberine göre Alman teknoloji perakendecisi Media Markt, Sabancı Holding ile Teknosa'yı satın almak üzere görüşmeye başladı.
4.07.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ömer Sabancı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ömer sabancı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.