Nazlı Kayı

Nazlı Kayı

Son dakika Nazlı Kayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nazlı Kayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nazlı Kayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nazlı Kayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nazlı kayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 nazlı kayı haberi bulunmuştur. Tüm nazlı kayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nazlı Sabancı ve Hacı Sabancı ilk aile pozlarını verdi
Nazlı Sabancı ve Hacı Sabancı ilk aile pozlarını verdi Nazlı Kayı Sabancı, kızı ve eşi ile birlikte yer aldığı fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı.
25.08.2023 Magazin
Nazlı Sabancı'nın son paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu
Nazlı Sabancı'nın son paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu Hacı Sabancı ile nikah masasına oturan ve anne olmak için gün sayan Nazlı Kayı Sabancı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla diikkat çekiyor. Şimdilerde doğum için gün sayan Nazlı Sabancı, karnı burnunda son halini paylaştı.
9.08.2023 Magazin
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar Anne olmak için gün sayan Nazlı Sabancı, karnı burnunda yeni pozlarını sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
6.08.2023 Magazin
Nazlı Sabancı'dan karnı burnunda pozlar!
Nazlı Sabancı'dan karnı burnunda pozlar! Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı (Kayı), Ekim 2021'de Arzu-Ömer Sabancı'nın yalısında nikâh masasına oturmuştu. Çift, Haziran 2022'de de Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle evlenmişti. İkili, geçtiğimiz haftalarda ise bebek bekledikleri müjdesini vermişti. Eşi Hacı Sabancı'yla bir davete katılan Nazlı Sabancı, yeni karelerini takipçileriyle paylaştı.
13.05.2023 Magazin
Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı evlendi! Çırağan Sarayı’ndaki düğünden ilk fotoğraflar...
Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı evlendi! Çırağan Sarayı’ndaki düğünden ilk fotoğraflar... Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı çifti, 10 Ekim'de nikah masasına oturmuştu. Arzu-Ömer Sabancı'nın yalısında nikah masasına oturan Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı, bugün Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle evlendi. Ünlü çiftin düğününe birçok ünlü katıldı. Davette ünlüler şıklıkta adeta birbiriyle yarıştı. İşte 'yılın düğünü'nden ilk kareler...
26.06.2022 Magazin
Hacı Sabancı düğün öncesi için forma giriyor!
Hacı Sabancı düğün öncesi için forma giriyor! 2021'in ekim ayında nikah masasına oturan Hacı Sabancı ve Zeynep Nazlı Kayı çifti bu sene haziranda düğün yapacak. Ünlü çift düğün yaklaştıkça spora koşuyor. Hacı Sabancı'nın değişimi ise dikkat çekti.
29.04.2022 Magazin
Nazlı Kayı soyadı değişince zam yaptı!
Nazlı Kayı soyadı değişince zam yaptı! Hacı Sabancı ile evlenen Nazlı Kayı, Sabancı soyadını alınca gönderi başına aldığı ücrete olay bir zam yaptı. Kayı Instagram’daki paylaşımı başına 10 bin TL alırken evlilik sondası gönderi başına 80 bin TL istemeye başladı.
25.04.2022 Magazin
Nazlı Kayı'nın gelinliğinin fiyatı şoke etti!
Nazlı Kayı'nın gelinliğinin fiyatı şoke etti! Hacı Sabancı ile evlenen Nazlı Kayı'nın gelinliği hiç beğenilmemişti. Ancak gelinliğin fiyatı olay oldu. Kayı'nın dünyaca ünlü bir markaya ait olan gelinliğinin 107 bin TL olduğu ileri sürüldü.
11.10.2021 Magazin
Hacı Sabancı - Nazlı Kayı evlendi! Düğünden ilk kareler...
Hacı Sabancı - Nazlı Kayı evlendi! Düğünden ilk kareler... Geçtiğimiz yıl aralık ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan cemiyetin hayatının ünlü çifti Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, dün akşam nikah masasına oturdu. Balayı için tatile çıkan çift, nikahtan kareleri takipçileriyle paylaştı.
10.10.2021 Magazin
Nazlı Kayı ile Hacı Sabancı'nın düğünü orada olacak! Detaylar belli oldu
Nazlı Kayı ile Hacı Sabancı'nın düğünü orada olacak! Detaylar belli oldu Geçtiğimiz aralık ayında nişanlanarak evliliğe ilk adımı atan cemiyetin ünlü çifti Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı’nın düğün tarihi değişti. 26 Ağustos tarihinde Sabancı Ailesi’nin Kanlıca’daki yalısında nikah masasına oturması beklenen çift, daha görkemli bir törenle dünyaevine girecek.
28.06.2021 Magazin
Nazlı Kayı ile Hacı Sabancı'nın düğün tarihi belli oldu!
Nazlı Kayı ile Hacı Sabancı'nın düğün tarihi belli oldu! Yılın düğününün detayları belli oldu. Hazırlıkları büyük bir gizlilik içinde yürüten Hacı Sabancı - Nazlı Kayı çifti covid vakalarının yeniden yükselmesi nedeniyle büyük bir düğün yapmak istemiyor.
9.04.2021 Magazin
Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı'nın nişanından ilk fotoğraf
Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı'nın nişanından ilk fotoğraf İş insanı Hacı Sabancı ile sosyetik güzel Nazlı Kayı, geçtiğimiz hafta evlilik yolunda ilk adımı attı. Hacı Sabancı, günler sonra nişanda çekilen bir fotoğrafı paylaştı.
26.12.2020 Magazin
Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı evleniyor! Sürpriz hamle...
Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı evleniyor! Sürpriz hamle... 2017 yılından beri Nazlı Kayı (27) ile aşk yaşayan iş insanı Hacı Sabancı (33) geçtiğimiz haftalarda Kayı'ya evlenme teklif etmişti. Sabancı'dan sürpriz bir hamle geldi. İşte detaylar...
19.12.2020 Magazin
Maskeli yürüyüş!
Maskeli yürüyüş! İş insanı Hacı Sabancı, önceki gün sevgilisi Nazlı Kayı’yla Bebek’te görüntülendi.
8.10.2020 Magazin
Ayakları olay oldu! Hacı Sabancı'nın sevgilisi...
Ayakları olay oldu! Hacı Sabancı'nın sevgilisi... Hafta sonunu sevgilisi Hacı Sabancı'yla Bodrum'da geçiren Zeynep Nazlı Kayı, tekneden paylaştığı fotoğrafla gündem oldu. Takipçileri, sosyetik güzelin ayaklarına takıldı.
14.09.2020 Magazin
Nazlı Kayı kimdir? Hacı Sabancı’nın sevgili Nazlı Kayı ne iş yapar, nereli?
Nazlı Kayı kimdir? Hacı Sabancı’nın sevgili Nazlı Kayı ne iş yapar, nereli? İş insanı Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, romantik tatillerine Çeşme'de devam ediyor. Ünlü çiftin, Çeşme tatili haberlerinin ardından Nazlı Kayı hakkında merak edilenler de arttı. Nazlı Kayı kimdir? Hacı Sabancı’nın sevgili Nazlı Kayı ne iş yapar? Nazlı Kayı nereli?
20.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nazlı Kayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nazlı kayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.