Öldürülme

Öldürülme

Son dakika öldürülme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öldürülme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öldürülme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öldürülme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öldürülme gelişmeleri de dahil olmak üzere 438 öldürülme haberi bulunmuştur. Tüm öldürülme haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da otoparka el bombalı saldırı kamerada
İstanbul'da otoparka el bombalı saldırı kamerada İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “Mahzen-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin yakalandığını açıklamıştı. Kağıthane’deki yediemin otoparkına yapılan bombalı iki saldırının ise görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, ilk saldırıda el bombasının aracın önüne düşüp patladığı, ikinci saldırıda bombanın otopark kapısında patladığı görülüyor.
21.04.2024 Gündem
İstanbul'da Mahzen-29 operasyonu: 32 şüphelinin yakalandı
İstanbul'da Mahzen-29 operasyonu: 32 şüphelinin yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-29” operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
19.04.2024 Gündem
'Sana bir daha el kaldırırsam beni öldür' dediği için öldürmüş
'Sana bir daha el kaldırırsam beni öldür' dediği için öldürmüş Bursa'da sevgilisi Turan Döner'i (39) öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Kazakistan uyruklu Irına Franzen (30), ilk duruşmada, "Sürekli eve sarhoş gelip, bana şiddet uyguluyordu. Ona artık bu ilişkiye devam edemeyeceğimi ve kendi ülkeme geri döneceğimi söyleyip, Kazakistan'a döndüm. Bir süre sonra beni arayıp, bilet aldığını ve geri dönmemi istedi. Bir daha bana el kaldırmayacağını söyleyerek, 'Sana bir daha el kaldırırsam beni öldür' dedi. Evleneceğimizi ve mutlu bir hayatımız olacağını söyledi" dedi.
28.12.2023 Gündem
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen Büyük Filistin Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail tam 22 gündür açıkça savaş suçu işliyor. Şimdi İsrail, biz de seni savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz ve şimdi bunun hazırlığı içindeyiz. Bunun çalışmasını yapıyoruz ve savaş suçlusu olarak İsrail'i dünyaya tanıtacağız" dedi.
28.10.2023 Gündem
Patronunun boğazını kesip sevgilisinin evine gitmiş! Kan donduran ifadesi ortaya çıktı
Patronunun boğazını kesip sevgilisinin evine gitmiş! Kan donduran ifadesi ortaya çıktı Bursa'da, patronu Mustafa Ekşi’yi (41) otomobilinde boğazını kesip sırtından bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan muhasebeci Halil Kağan Oğuz hakkında ‘Kasten adam öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede, Halil Kağan Oğuz'un, patronunu öldürdükten sonra taksiye binip, Mudanya'da yaşayan sevgilisinin evine gittiği, burada bir süre dinlenip, kıyafetlerini değiştirdikten sonra evden ayrılıp parkta yattığı öğrenildi.
23.09.2023 Yaşam
Tekel bayi saldırısında yeni gelişme! Baba korkunç detayları açıkladı: Görüntüleri izleyemedim
Tekel bayi saldırısında yeni gelişme! Baba korkunç detayları açıkladı: Görüntüleri izleyemedim Esenyurt'ta iki kişinin öldüğü tekel bayisindeki saldırıya ilişkin yapılan çalışmalarda bir kişi daha yakalanarak gözaltına alındı. Konu ile ilgili sosyal medyadan açıklama yapan İçişleri Bakanı Yerlikaya, şüphelilerden S.Ö.'nün de yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu. Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen'in babası Cantürk Erzen yaşananları anlatırken saldırıyla ilgili korkunç detaylar da ortaya çıktı.
31.07.2023 Gündem
Gaziosmanpaşa'da taksici öldürüldü, yolcuları yaralandı
Gaziosmanpaşa'da taksici öldürüldü, yolcuları yaralandı Beyoğlu’ndan aldığı yolcuları Gaziosmanpaşa’ya getiren taksi sürücüsü Samet Kubiloğlu, aracına açılan ateş sonucu öldürüldü. Silahlı saldırganların, taksideki yolcuların husumetlisi olduğu öne sürüldü. Hayatını kaybeden taksi şoförünün evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.
30.07.2023 Gündem
Arkadaşını kurtarmak için cezaevini bastı görevlileri katletti! İdama giderken son yemeği ve sözleri tüyler ürpertti
Arkadaşını kurtarmak için cezaevini bastı görevlileri katletti! İdama giderken son yemeği ve sözleri tüyler ürpertti Tahliye olduktan sonra hücre arkadaşını kurtarmak için cezaevini basarak dehşet saçtı. Yaptığı plan yolunda gitmeyince 2 görevliyi öldürmek zorunda kalan Tisius, idam cezasına çarptırıldı. 2 gün önce idam edilen Michael Tisius’un son yemeği ve ölmeden önce söylediği son sözleri ise tüyler ürpertti.
8.06.2023 Dünya
Tarihin en dehşet verici seri katili 49 kadını katledip domuzlara yedirdi! Cinayetlerin ayrıntıları şok etti...
Tarihin en dehşet verici seri katili 49 kadını katledip domuzlara yedirdi! Cinayetlerin ayrıntıları şok etti... Seri katil Robert Pickton'ın cinayetleri Kanada'yı dehşete düşürmüş olayın ayrıntıları şok etmişti. Ülke tarihinin en dehşet verici seri katillerinden biri haline nasıl dönüştüğüne dair şok edici gerçekler böyle ortaya çıktı. Robert Pickton'un sapkın zihni ve çiftliğinde 49 kadını katlettiğini itiraf ettiği gizli katliam serisi herkesi şoke etti.
7.04.2023 Dünya
'Superman' Antalya'da! Henry Cavill böyle görüntülendi
'Superman' Antalya'da! Henry Cavill böyle görüntülendi İngiliz yönetmen Guy Richie'nin Antalya'da çekimleri süren 'The Ministry Of Ungentlemanly Warfare' adlı filminin setinden ilk fotoğraflar paylaşıldı.
1.04.2023 Magazin
Dünya Kadınlar Günü’nde çifte vahşet! İki ilde iki kadın daha öldürüldü
Dünya Kadınlar Günü’nde çifte vahşet! İki ilde iki kadın daha öldürüldü Pendik’te 6 katlı binanın 5. katında oturan Murat Yaşar (35) tartıştığı eşi Tülay Erşahin Yaşar'ı (30) bıçakla öldürdükten sonra 5. kattan aşağı atladığı öne sürüldü. Murat Yaşar'ın da olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Batman’da ise Tuba Atılgan (33), durakta otobüs beklerken, boşanma aşamasındaki eşi Murat Atılgan (38) tarafından öldürüldü.
8.03.2023 Gündem
Karın Deşen Jack'in yüzü göründü! Vahşi gizem 135 yıl sonra ortaya çıktı
Karın Deşen Jack'in yüzü göründü! Vahşi gizem 135 yıl sonra ortaya çıktı Dünyanın en korkunç ve vahşi seri katilleri arasında olan Karın Deşen Jack ile ilgili gerçek ortaya çıktı. 1888 yılında Londra'ya korku salan seri katil Karın Deşen Jack'in kimliği günümüzde de gizemini koruyor. Hayat kadınlarını hedef alan seri katil, öldürme yöntemiyle dikkat çekiyordu. Karın Deşen Jack'in kimliğinin ardından sır gün yüzüne çıktı. İşte haberin detayları...
3.01.2023 Dünya
Seri katil Karın Deşen Jack'in sırrı 135 yıl sonra ortaya çıktı!
Seri katil Karın Deşen Jack'in sırrı 135 yıl sonra ortaya çıktı! Londra'da işlediği seri cinayetlerle önce İngiltere sonra da tüm dünyada büyük korkuya sebep olan Karın Deşen Jack'in kimliği günümüzde de gizemini koruyor. Hayat kadınlarını hedef alan seri katilin öldürme yöntemi dehşete düşürmüştü. Karın Deşen Jack'in kimliğinin ardından sır, 135 yıl sonra ortaya çıkmış olabilir...
30.12.2022 Dünya
SpaceX’e ait uzay enkazları Avustralya’ya düştü
SpaceX’e ait uzay enkazları Avustralya’ya düştü Uzay teknolojileri şirketi SpaceX’e ait 3 parça uzay enkazının Avustralya’nın Yeni Güney Galler eyaletinde bulunan boş bir araziye düştüğü tespit edildi.
3.08.2022 Dünya
Makyaj videosu çeken YouTuber Bailey Sarian'ın anlattıkları kan donduruyor! Servet kazanıyor...
Makyaj videosu çeken YouTuber Bailey Sarian'ın anlattıkları kan donduruyor! Servet kazanıyor... Makyaj videosu çekerken kullandığı yöntem kan donduruyor. Youtube’da oldukça ilgi gören maktaj videolarına getirdiği konsept izleyenlerin tüylerini diken diken ediyor. ABD’de yaşayan Bailey Sarian'ın makyaj ve suç gibi bağımsız iyi ayrı konuyu bir araya getirerek çektiği ve milyonlarca kez izlenen sıra dışı videolar, pek çok kişinin dikkatini çekiyor. Uzmanlar ise altında yatan sebepler konusunda uyarıyor.
1.08.2022 Dünya
PKK'lı 5 terörist etkisiz hale getirildi
PKK'lı 5 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
10.06.2022 Gündem
Hakim ve savcının dilini bağlama büyüsü yapmasını istemiş! 'Ölen birinin çenesine bağlanan bezi al...'
Hakim ve savcının dilini bağlama büyüsü yapmasını istemiş! 'Ölen birinin çenesine bağlanan bezi al...' Konya'da 4 yıl önce öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çifti cinayeti ile ilgili tutuklanan sanıklardan Esra Taş'ın (28) cezaevindeki telefon görüşmesinde annesi D.T.'ye ölen bir kişinin çenesine bağlanan bezi alıp, mahkeme günü 'Hakimin ağzı bağlansın, savcının ağzı bağlansın' diyerek dua etmesini söylediği belirtildi. Esra Taş'ın görüşmenin devamında, '3 kez bağlayıp açacaksın' diyerek annesine batıl inançlar doğrultusunda telkinlerde bulunduğu da aktarıldı.
9.06.2022 Yaşam
Dünyanın en tehlikeli şehirleri belli oldu! İşte ölümün kol gezdiği kentler: Avrupa'dan 3 yer...
Dünyanın en tehlikeli şehirleri belli oldu! İşte ölümün kol gezdiği kentler: Avrupa'dan 3 yer... Dünyanın en tehlikeli şehirleri açıklandı. Nüfusu 1 milyonun üzerinde olan 579 şehir merkezini terör, öldürülme, yaralama gasp ve hırsızlık gibi güvenlik tehdidine maruz kalma durumlarına göre sıralayan ”Şehirlerin Risk ve Güvenlik Endeksi” adlı rapor yayımlandı.
27.05.2022 Dünya
Saldırı hazırlığındaki 2 terörist etkisiz hale getirildi
Saldırı hazırlığındaki 2 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 2 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
14.05.2022 Gündem
Esenler'de Asiye Atalay cinayetine ilişkin yayın yasağı getirildi
Esenler'de Asiye Atalay cinayetine ilişkin yayın yasağı getirildi Esenler'de sokak ortasında başından silahla vurularak öldürülen 19 yaşındaki Asiye Atalay cinayetine ilişkin görüntülere Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yayın yasağı getirildi.
5.05.2022 Gündem
İdam edilmeden önce son sözleri isyan ettirdi! Çeyrek asır sonra bir ilk...
İdam edilmeden önce son sözleri isyan ettirdi! Çeyrek asır sonra bir ilk... 1996'nın sıcak bir temmuz günüydü. Kız kardeşiyle birlikte yolda yürüyorlardı. Missouri'deydiler. ABD'nin orta batısındaki bu eyalette yaşıyorlardı. Daha önce de pek çok kez kız kardeşiyle birlikte hareket etmişlerdi. Yine öyle yapacaklardı. Taşra kasabasındaki bir evi kendilerine hedef olarak belirleyip amaçlarına ulaşacaklardı. Yaşadıkları yerden kilometrelerce uzaklıktaki De Soto'ya gittiler. Evleri tek tek gözlediler. Saatleri bulan bu gözlem sonucunda hangi evi seçeceklerine karar verdiler.
5.05.2022 Dünya
Kıskançlık nedeniyle işlendiği iddia edilen cinayetin sanığından yeni savunma
Kıskançlık nedeniyle işlendiği iddia edilen cinayetin sanığından yeni savunma Eskişehir’de eskortluk yaptığı öne sürülen kadını kıskandığı Emrah Sakarya’yı av tüfeğiyle başından vurarak öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılanmasına devam edildi. Sanık Ömer B. mahkemedeki savunmasında, “Benim eskortluk yapan birini kıskanmam mümkün değildir” dedi.
25.03.2022 Yaşam
Dursun Zehir bulundu mu, ne zaman kayboldu? Müge Anlı Dursun Zehir olayı ne, katili kızı Fatma Bekar mı?
Dursun Zehir bulundu mu, ne zaman kayboldu? Müge Anlı Dursun Zehir olayı ne, katili kızı Fatma Bekar mı? Müge Anlı'daki Dursun Zehir olayı gündem oldu. Trabzon’da 2021'den beri kendisinden haber alınmayan Dursun Zehir'in öldürülme ihtimali üzerine ihbarlar dinlenirken, oklar kızı Fatma Bekar'a döndü. Peki, Dursun Zehir bulundu mu, ne zaman kayboldu? Müge Anlı Dursun Zehir olayı ne, katili kızı Fatma Bekar mı?
22.03.2022 Yaşam
Ünlü isimlerin kabusu olmuştu! Yeni dönem! Ceylan Ertem, Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki, Hadise...
Ünlü isimlerin kabusu olmuştu! Yeni dönem! Ceylan Ertem, Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki, Hadise... Son dönemlerde özellikle sosyal medyadan duyurulara ve ünlüler hakkında haberlere konu olan ısrarlı takip işi ilk kez yasal düzenlemeye giriyor. Kısa bir süre önce kaybettiğimiz Yeşilçam’ın menekşe gözlü güzeli Fatma Girik’in 50 yıllık saplantılı takipçisi yıllar sonra hâkim karşısına çıkarılabilmişti. Ama o süre zarfında Fatma Girik’in kâbuslar yaşamasına neden olmuştu. İşte tüm detaylar...
7.03.2022 Gündem
Rusya Olena Zelenska'yı öldürmek istiyor! İşte Ukrayna'nın korkusuz First Lady'si...
Rusya Olena Zelenska'yı öldürmek istiyor! İşte Ukrayna'nın korkusuz First Lady'si... Rusya Ukrayna'yı işgal etti, Putin'in ilk hedefinde Zelenski ve ailesi var. Ukrayna devlet başkanın eşi Olena Zelenska, Rusya işgaline karşı kocasının en büyük destekçisi oldu. Rusya tarafından öldürülme planları yapılan Olena, çocukları ile beraber sürekli kocasının yanında yer alarak hayatını tehlikeye atmayı göze alıyor.
1.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Öldürülme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öldürülme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.