Olay Anı

Olay Anı

Son dakika olay anı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan olay anı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını olay anı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Olay Anı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan olay anı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.658 olay anı haberi bulunmuştur. Tüm olay anı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Güreştirilen boğa seyircilerin arasına daldı!
Güreştirilen boğa seyircilerin arasına daldı! Artvin’in Yusufeli ilçesindeki festivalde güreştirilen boğalardan biri, duvarı aşıp seyircilerin arasına girdi. Seyirciler kaçarken, olay anı ise saniye saniye kameraya yansıdı.
28.04.2024 Gündem
Artvin'de güreştirilen boğa, tribüne çıktı
Artvin'de güreştirilen boğa, tribüne çıktı Artvin'in Yusufeli ilçesindeki festivalde güreştirilen boğalardan biri, duvarı aşıp seyircilerin arasına girdi Seyirciler kaçarken, olay anı kameraya yansıdı.
28.04.2024 Vatan TV
Teleferik kazasında kontrol odasında yaşananlar kamerada! Yolculardan biri operatörü uyarmış..
Teleferik kazasında kontrol odasında yaşananlar kamerada! Yolculardan biri operatörü uyarmış.. Antalya'da yaşanan teleferik kazasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Kayıtlara göre, Kontrol odasında otomasyon amirinin teleferiği durdurup yeniden çalıştırması arasındaki 25 saniye olan zaman dilimi, kaynağından 23 saniye olarak düzeltildiği açıklandı.
23.04.2024 Gündem
Oyuncak  kaleşnikofla gasp yaptılar! O anlar saniye saniye kaydedildi
Oyuncak kaleşnikofla gasp yaptılar! O anlar saniye saniye kaydedildi İzmir'in Konak ilçesinde otomobildeki 3 bin 800 TL'sini gasbeden 4 şüpheli Çeşme ilçesinde yakalandı. Hırsızlıkta kullanılan Kalaşnikof silahın oyuncak olduğu tespit edilirken, olay anı saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı.
16.04.2024 Vatan TV
Oyuncak kaleşnikofla gasp yaptılar! O anlar saniye saniye kaydedildi
Oyuncak kaleşnikofla gasp yaptılar! O anlar saniye saniye kaydedildi İzmir'in Konak ilçesinde otomobildeki 3 bin 800 TL'sini gasbeden 4 şüpheli Çeşme ilçesinde yakalandı. Hırsızlıkta kullanılan Kalaşnikof silahın oyuncak olduğu tespit edilirken, olay anı saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı.
16.04.2024 Gündem
Bisiklete çarpmamak için yayaya çarptı
Bisiklete çarpmamak için yayaya çarptı Adana’nın Kozan ilçesinde otomobil sürücüsü yol artasından giden bisiklete çarpmama için yol kenarındaki yayaya çarparak ağır yaraladı. Olay anı ise saniye saniye görüntülendi.
20.04.2024 Adana
Küçükçekmece'de kuyumcuyu silah tehdidiyle gasp ettiler!
Küçükçekmece'de kuyumcuyu silah tehdidiyle gasp ettiler! Küçükçekmece’de yüzlerini maskeyle gizleyerek girdikleri kuyumcuda silah tehdidiyle gasp yapıp kaçan 2 şüpheli yakalandı. Olay anı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
15.03.2024 Vatan TV
Küçükçekmece'de kuyumcuyu soygunu! Kameralara yansıdı
Küçükçekmece'de kuyumcuyu soygunu! Kameralara yansıdı Küçükçekmece’de yüzlerini maskeyle gizleyerek girdikleri kuyumcuda silah tehdidiyle gasp yapıp kaçan 2 şüpheli yakalandı. Olay anı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
15.03.2024 Gündem
Esenyurt'ta cami minaresi binanın üzerine devrildi
Esenyurt'ta cami minaresi binanın üzerine devrildi Esenyurt’ta bir camide güçlendirme çalışması yapıldığı sırada minare devrile
2.03.2024 Gündem
Kızı Dilan'ı öldüren babası yakalandı! Sevgilisini de otoparkta öldürmüşler
Kızı Dilan'ı öldüren babası yakalandı! Sevgilisini de otoparkta öldürmüşler Adana’da kızını uyuşturucu kullandığı ve "kötü yola düştüğü" için öldürdüğünü söyleyen baba tutuklandı. Otoparkta öldürülen gencin ise babası tarafından katledilen Dilan'ın sevgilisi olduğu ortaya çıktı.
28.02.2024 Adana
Zile basıp saklanan torun, kapıyı açan 74 yaşındaki dedesini vurdu
Zile basıp saklanan torun, kapıyı açan 74 yaşındaki dedesini vurdu İzmir’in Bayraklı ilçesinde zile basıp saklanan torun, kapıyı açan 74 yaşındaki dedesini koşar adımlarla gelerek tabancayla bacağından vurdu. Olay anı anbean güvenlik kamerasına yansırken, şüpheli polis ekiplerince yakalandı.
22.02.2024 Gündem
Arkadaş ricası üzerine gece kulübüne kurşun yağdırdı! 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralamakla suçlanan sanık beraatini istedi
Arkadaş ricası üzerine gece kulübüne kurşun yağdırdı! 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralamakla suçlanan sanık beraatini istedi Bursa'da arkadaş ricası üzerine gece kulübüne tabanca ile ateş edip, eski polis Murat Kayalı'nın (50) ölümüne, 2 kişinin de yaralanmasına neden olan Şükrü Karakaya (26) için müebbet ile 30 yıla kadar hapis cezası istendi. Savcının mütalaasına itiraz eden tutuklu sanık Karakaya, "Havaya rastgele ateş ettim. Yakalanınca 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaraladığımı öğrendim. Beraatimi istiyorum" dedi.
14.02.2024 Gündem
Park kavgasında kafa atıp, kurşun yağdırdı
Park kavgasında kafa atıp, kurşun yağdırdı Beyoğlu Tophane’de bir emlakçı, araç parkı yüzünden kavga ettiği adamın oğluna kafa atıp, marketçiye silahla kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan adam hayatını kaybederken, olayla alakasız bir kişi de bacağından yaralandı. Olay anı kameralara anbean yansırken, katil zanlısı polis tarafından olay yerinde yakalandı.
8.02.2024 Gündem
Şişli'de taksideki yolcunun açtığı kapıya çarpan motokurye öldü
Şişli'de taksideki yolcunun açtığı kapıya çarpan motokurye öldü Şişli'de taksici İsa A., yolcusunu indirmek için sokak başında durdu. Kadın yolcu taksiden inmek için sol arka kapıyı açtığı anda, motokurye Oğuzhan Gezer açılan kapıya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen Gezer karşı yönden gelen minibüsün tamponuna çarparak yaralandı. 1 hafta hastanede tedavi gören Oğuzhan Gezer, hayatını kaybetti. Olay nedeniyle gözaltına alınan taksici İsa A. hakkında ev hapsi şeklinde adli kontrol kararı verildi. Olay anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.
6.01.2024 Vatan TV
Şişli'de taksideki yolcunun açtığı kapıya çarpan motokurye öldü
Şişli'de taksideki yolcunun açtığı kapıya çarpan motokurye öldü Şişli'de taksici İsa A., yolcusunu indirmek için sokak başında durdu. Kadın yolcu taksiden inmek için sol arka kapıyı açtığı anda, motokurye Oğuzhan Gezer açılan kapıya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen Gezer karşı yönden gelen minibüsün tamponuna çarparak yaralandı. 1 hafta hastanede tedavi gören Oğuzhan Gezer, hayatını kaybetti. Olay nedeniyle gözaltına alınan taksici İsa A. hakkında ev hapsi şeklinde adli kontrol kararı verildi. Olay anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.
6.01.2024 Gündem
Kafede 'yüksek ses' cinayeti; olay anı kamerada
Kafede 'yüksek ses' cinayeti; olay anı kamerada Tekirdağ'da bir kafetaryada yüksek sesle konuşma nedeniyle 2 müşteri arasında çıkan kavgada Rıdvan Ersoy (58), Gökay Kazan'ı (24) tabanca ile vurarak öldürdü. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
27.12.2023 Gündem
Alacak cinayetinde şok gelişme! 24 saat geçmeden yakalandılar
Alacak cinayetinde şok gelişme! 24 saat geçmeden yakalandılar Bursa’da alacak verecek meselesi yüzünden sokak ortasında işlenen cinayet ile ilgili tahkikat derinleştikçe yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı.
27.12.2023 Gündem
Oto tamircisini iş yerinde vurdu! Çorba içerken yakalandı
Oto tamircisini iş yerinde vurdu! Çorba içerken yakalandı Oto tamircisi Serkan P.’yi (40) iş yerinde tabancayla bacağından vuran Mehmet Zoroğlan (45), çorba içerken yakalandı. Adliyeye sevk edilen Zoroğlan ifadesinde Serkan P.’yi neden vurduğunu anlattı.
30.11.2023 Gündem
Dişçide uygulanan tedaviyi beğenmedi hekime dehşeti yaşattı!
Dişçide uygulanan tedaviyi beğenmedi hekime dehşeti yaşattı! Diş ağrısı şikayetiyle gittiği dişçide uygulanan tedaviyi beğenmeyen hasta doktara dehşeti yaşattı. Diş hekimini yaralayan şahıs olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri güvenlik kameralarından eşgalini tespit ettiği saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Olay anı, kliniğin güvenlik kameralarına yansıdı.
21.11.2023 Gündem
İstanbul’da taksici dehşeti! Kadına laf atıp sevgilisini dövdü
İstanbul’da taksici dehşeti! Kadına laf atıp sevgilisini dövdü Beyoğlu’nda bir şahıs, kız arkadaşına laf atan taksicinin aracına binerek kavga etmeye başladı. Kavganın büyümesi üzerine bıçak çeken taksici, şahsı önce dövdü ardından da baldırından yaraladı. Olay anı kameralara anbean yansırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalanan taksici adli kontrolle serbest bırakıldı.
22.10.2023 Yaşam
Site içinde dehşeti yaşadı! Saldırı anları saniye saniye kaydedildi...
Site içinde dehşeti yaşadı! Saldırı anları saniye saniye kaydedildi... Antalya’nın Alanya ilçesinde kiracı, site içerisinde güneş gözlüklü ve şapkalı bir kişi tarafından ayağından tabancayla vuruldu. Olay anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
27.09.2023 Gündem
İstanbul'da korkunç ölüm! Tel çit koptu: 10 metreden düşerek hayatını kaybetti
İstanbul'da korkunç ölüm! Tel çit koptu: 10 metreden düşerek hayatını kaybetti Bayrampaşa'da direksiyon sınavı için sıra beklerken yaslandığı tel çit kopan Akif Türkmen yaklaşık 10 metreden aşağı düştü. Türkmen, olay yerinde hayatını kaybederken yakınları gözyaşlarına boğuldu. Polis olay sonrası soruşturma başlatırken, Türkmen'in düştüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
23.09.2023 Yaşam
Kira zammı tartışmasında kan aktı!
Kira zammı tartışmasında kan aktı! Küçükçekmece'de ev sahibi ile kiracı arasında çıkan zam tartışmasının büyümesi üzerine sahibinin oğlu silahla ateş ederek kiracıyı yaraladı.
6.07.2023 Yaşam
Esenyurt'ta kız arkadaşı ile tartışırken müdahale eden kişiye kurşun yağdırdı; 1 ölü, 1 yaralı
Esenyurt'ta kız arkadaşı ile tartışırken müdahale eden kişiye kurşun yağdırdı; 1 ölü, 1 yaralı Esenyurt'ta iddiaya göre kız arkadaşı ile sokakta tartışan Vahit Y., bu sırada olaya müdahale eden Özer Ç. ile kavga etti. Silahların kullanıldığı kavga kameraya yansırken, kavgada Özer Ç. hayatını kaybetti, Vahit Y. ise kendi silahı ile yaralandı.
24.06.2023 Yaşam
Köprüden dereye atlayan kişi hayatını kaybetti; olay anı kamerada
Köprüden dereye atlayan kişi hayatını kaybetti; olay anı kamerada Bursa'da 10 metrelik köprüden Balıklı Deresi’ne atlayan Mehmet Öztürk, hayatını kaybetti. Öztürk’ün köprünün demir korkuluklarına çıkarak atladığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
22.06.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Olay Anı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki olay anı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.