Okul Yöneticileri

Okul Yöneticileri

Son dakika okul yöneticileri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan okul yöneticileri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını okul yöneticileri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Okul Yöneticileri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan okul yöneticileri gelişmeleri de dahil olmak üzere 697 okul yöneticileri haberi bulunmuştur. Tüm okul yöneticileri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Tekin öğretmen ataması için Kabine toplantısını işaret etti
Bakan Tekin öğretmen ataması için Kabine toplantısını işaret etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, önümüzdeki hafta kabine toplanırsa atanacak öğretmen sayısı açıklanacağını duyurdu.
24.04.2024 Çalışma Hayatı
Veli randevu sistemi nedir? VELİLER OKULA GİREMEYECEK: MEB veli randevu sistemi (e devlet) nasıl çalışır, randevu nasıl alınır?
Veli randevu sistemi nedir? VELİLER OKULA GİREMEYECEK: MEB veli randevu sistemi (e devlet) nasıl çalışır, randevu nasıl alınır? Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), velilerin okul müdürü ve öğretmen görüşmelerini dijital ortama taşıyan "veli randevu sistemi" hayata geçirildi. Söz konusu duyurusunun ardından Veli randevu sistemi nedir? MEB veli randevu sistemi (e devlet) nasıl çalışır? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
25.03.2024 Gündem
MEB'den yeni karar! Veli ve öğretmenleri ilgilendiriyor, artık e-Devlet'ten yapılacak
MEB'den yeni karar! Veli ve öğretmenleri ilgilendiriyor, artık e-Devlet'ten yapılacak Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB), velilerin okul müdürü ve öğretmen randevularını dijital ortama taşıyan Okul Randevu Sistemi hayata geçirildi. Okul Randevu Sistemi ile veliler, öğretmen görüşmeleri için e-Devlet kullanıcı bilgileriyle okulların internet sitelerinden randevu alabilecek.
23.03.2024 Gündem
Haftalık ders saatleri değişiyor mu? Okullarda ders saatleri azalacak mı 2024?
Haftalık ders saatleri değişiyor mu? Okullarda ders saatleri azalacak mı 2024? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, müfredat değişikliğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Tekin, eğitim öğretim sürelerinde yapılacak değişiklikler hakkında detay verdi. Peki, Okullarda ders saatleri azalacak mı 2024?
16.03.2024 Gündem
MEB resmen açıkladı! Okul yöneticileri için değişti, yazılı sınav geliyor
MEB resmen açıkladı! Okul yöneticileri için değişti, yazılı sınav geliyor Millî Eğitim Bakanlığı tarafından, okullarda yönetici seçme ve görevlendirme faaliyetlerinde değişiklik yapıldı. Buna göre, ilk defa yönetici olacaklar için yazılı sınav şartı getirildi.
2.03.2024 Gündem
Uzmanlardan velilere kritik uyarı! Gençler ciddi bir bağımlılık tehlikesiyle karşı karşıya
Uzmanlardan velilere kritik uyarı! Gençler ciddi bir bağımlılık tehlikesiyle karşı karşıya Uzmanlar gençler arasında yaygınlaşan tehlikeye karşı aileleri uyardı. Son zamanlarda yaygınlaşan yasadışı bahis sitelerindeki kumar oyunları, gençleri ciddi bir bağımlılık tehlikesiyle karşı karşıya bırakıyor. Uzmanlara göre, özellikle lise çağında çocuğu olan ebeveynlerin bu yeni tehlikeye karşı tetikte olmaları gerekiyor.
17.01.2024 Gündem
İçişleri'nden 81 il valiliğine '2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı Asayiş ve Trafik Tedbirleri' konulu genelge
İçişleri'nden 81 il valiliğine '2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı Asayiş ve Trafik Tedbirleri' konulu genelge İçişleri Bakanlığı, 11 Eylül 2023 tarihinde başlayacak olan 2023- 2024 eğitim- öğretim yılının birinci döneminin huzur ve güven ortamı içerisinde sürdürülebilmesi adına 81 il valiliğine asayiş ve trafik tedbirleri konulu genelge gönderdi.
7.09.2023 Gündem
Tuzla'da liseli gençlerin tekmeli yumruklu kavgası: 2 yaralı
Tuzla'da liseli gençlerin tekmeli yumruklu kavgası: 2 yaralı    İstanbul Tuzla'da özel bir lisede çıkan kavgada ortalık savaş alanına döndü. Okulda öğrenim gören öğrencilerle dışarıdan gelen bir grup genç arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. Konu ile ilgili sorulan soruları yanıtsız bırakan okul yöneticileri basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı.  
22.03.2023 Yaşam
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 kente okullar için genelge
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 kente okullar için genelge İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine, '2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının İkinci Yarısında Alınacak Asayiş ve Trafik Tedbirleri' genelgesi gönderdi.
4.02.2023 Gündem
Bakan Özer: 'Eğitim kurumlarını güvenli hale getirmekle ilgili en ufak bir tavizimiz yok'
Bakan Özer: 'Eğitim kurumlarını güvenli hale getirmekle ilgili en ufak bir tavizimiz yok' Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Çocuklarımız ve öğretmenlerimiz için eğitim kurumlarını güvenli hale getirmekle ilgili en ufak bir tavizimiz yok. Okullarımızda bu kültürü yaygınlaştırmak üzere çalışmalarımızı hızlandırıyoruz” dedi.
21.01.2023 Eğitim
Lisedeki rezaletin ardından bir darp daha! Soruşturma başlatıldı
Lisedeki rezaletin ardından bir darp daha! Soruşturma başlatıldı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde sınıf arkadaşlarını darp edip kameraya kaydettiği ortaya çıkan öğrencilerin öğrenim gördüğü okulda polis ekipleri önlem aldı. Bakanlık müfettişleri soruşturmasını yürütürken dün gece bir genç kimliği belirsiz kişiler tarafından darp edildi. Gencin sınıftaki darp olayında yer almadığı öne sürülürken, olaydan sonra karakola giderek şikayetçi olduğu öğrenildi.
30.12.2022 Gündem
MEB harekete geçti! Erişime açıldı
MEB harekete geçti! Erişime açıldı Tip 1 diyabet tanısı bulunan yaklaşık 23 bin öğrenci, okul ortamında kan şekeri ölçümü ve insülin tedavisi için desteğe ihtiyaç duyuyor. Bu nedenle okul yöneticileri, öğretmenler ve çalışanlarının diyabet konusundaki farkındalığı büyük önem taşıyor.
20.11.2022 Eğitim
Tüm lise öğrencilerini kapsıyor! MEB 81 ile gönderdi, tarih belli oldu
Tüm lise öğrencilerini kapsıyor! MEB 81 ile gönderdi, tarih belli oldu Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 81 ile uygulama kılavuzu gönderdi. Bu ay sonu itibarıyla pilot olarak 7 il seçildi. Gelecek eğitim-öğretim yılından itibaren ise tüm illerdeki okullarda uygulanmaya başlanacak. 'Liselerde Bilim Uygulamaları Programı' hayata geçiriliyor. İşte detaylar...
18.11.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Özer'den meslek liseleri açıklaması! Yeni rekor
Milli Eğitim Bakanı Özer'den meslek liseleri açıklaması! Yeni rekor Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarının, döner sermaye işletmesi kapsamında 2022 yılının ilk 8 ayında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 243 gelir artışı sağlayıp, 1 milyar 75 milyon TL gelir elde ettiğini söyledi.
22.09.2022 Ekonomi
Devlet okullarında forma zorunlu mu, okul kıyafeti zorunlu mu? Okullarda kıyafet yönetmeliği!
Devlet okullarında forma zorunlu mu, okul kıyafeti zorunlu mu? Okullarda kıyafet yönetmeliği! Devlet okullarında forma giymek zorunlu mu, okullarda forma zorunlu mu? Yaklaşık 19 milyon İlk ve ortaöğretim öğrencileri yaz tatili ardından 2022-2023 eğitim öğretim yılına başladı. Öğrenciler okullarına devam ederken okullarda kıyafet uygulaması hakkında aramalarını da arttırdı. Söz konusu konuyla ilgili okul formasının zorunlu olup olmadığı oldu.
20.09.2022 Eğitim
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile yeni genelge!
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile yeni genelge! İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine 2022-2023 eğitim öğretim yılında alınacak asayiş/trafik tedbirleri genelgesi gönderildi. Genelgede, yeni eğitim öğretim döneminde çocuk ve gençlerin eğitim ve öğretimini güvenli bir ortamda sürdürebilmesi amacıyla özellikle başta uyuşturucu maddeler olmak üzere terör nitelikli oluşumlar ile narkotik ve asayiş suçlarından uzak tutulması ve korunması, öğrencilerin huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarının sağlanması, okul yakın çevresinde ve dışında bulunan mekanlar göz önünde bulundurularak denetim faaliyetleri ile algılanan yakalanma riski duygusunun artırılması, servis sürücülerinin dikkat ve hassasiyetlerini en üst düzeyde tutarak trafik kazalarının önlenmesinin önem arz ettiği vurgulandı.
9.09.2022 Gündem
MEB'den son dakika kararı! Okulların açılmasına günler kala değişti, ilkokul, ortaokul ve liseleri kapsıyor
MEB'den son dakika kararı! Okulların açılmasına günler kala değişti, ilkokul, ortaokul ve liseleri kapsıyor Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. MEB son dakika kararını duyurdu. Tüm sınıflarda geçerli olacak. Okulların açılmasına günler kala resmen değişti. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Şu anda Sağlık Bilim Kurulunun bu süreçte kapalı alanlarda maske kullanımıyla ilgili bir kararı yok. Dolayısıyla derslerde maske kullanımı söz konusu olmayacak” dedi. Öte yandan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Mesleki Gelişim Çalışmaları ve Eğitim Programına İlişkin Yönerge kapsamında yapılan uzman öğretmenlik eğitimleri 9 Eylül'e kadar uzatıldı. İşte son dakika haberinin detayları...
7.09.2022 Eğitim
Okulların güvenliği ile ilgili genelge! İçişleri 81 il valiliğine gönderdi
Okulların güvenliği ile ilgili genelge! İçişleri 81 il valiliğine gönderdi İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Asayiş/Trafik Tedbirleri" konulu genelge gönderdi. Genelgeye öre okullara kurulan güvenlik kameralarının çalışabilirliği kontrol edilecek ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemine entegrasyonu tamamlanacak. Okulların giriş-çıkış saatlerindeki yoğunluğa göre 'ekip', ayrıca imkanlar doğrultusunda 'özel güvenlik görevlisi' görevlendirilecek. Okul çevrelerinde yaşanan kazalara ilişkin ilave tedbirler planlanacak.
5.09.2022 Gündem
Bakan Özer: Tüm vatandaşlarımızın matematik öğrenmeye ihtiyacı var
Bakan Özer: Tüm vatandaşlarımızın matematik öğrenmeye ihtiyacı var Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Tüm vatandaşlarımızın matematik öğrenmeye ihtiyacı var. Çünkü matematik, hayatı anlamanın en önemli enstrümanı. Matematik hepimiz için vazgeçilmezdir” dedi.
22.08.2022 Siyaset
Bakan Özer: 2021'in sonunda kütüphanesiz okul bırakmadık
Bakan Özer: 2021'in sonunda kütüphanesiz okul bırakmadık - MİLLİ Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 'Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi'ne ilişkin, "2 ay gibi kısa sürede 2021'in sonunda kütüphanesi olmayan okul bırakmadık. Tüm okullarımızda kitap sayısını, 28 milyondan 70 milyona çıkardık. Yıl sonu hedefimiz, kitap sayısını 100 milyona çıkarmak" dedi.
15.08.2022 Eğitim
MEB harekete geçti! Kayıt parasına soruşturma başlatıldı
MEB harekete geçti! Kayıt parasına soruşturma başlatıldı Milli Eğitim Bakanlığı, 2022-2023 eğitim öğretim yılı okul kayıtlarında zorunlu bağış veya kayıt parası alındığına yönelik gelen şikayetler üzerine 65 inceleme/soruşturma başlattı.
6.08.2022 Eğitim
Bakan Özer: Başörtüsü yasağıyla yurt dışına gidişlere vesile olanların beyin göçüyle ilgili konuşacağı bir şey yok
Bakan Özer: Başörtüsü yasağıyla yurt dışına gidişlere vesile olanların beyin göçüyle ilgili konuşacağı bir şey yok Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Dün başörtüsü yasağıyla o kızlarımızın, kadınlarımızın yurt dışına gitmelerine vesile olanların, kadına şiddetle ilgili konuşacakları hiçbir şey yoktur. Bugün sıklıkla dile getirdikleri beyin göçü ile ilgili de konuşacakları hiçbir şey yoktur" dedi.
26.06.2022 Siyaset
Bakan Özer: Öğretmenlerimizin eğitimi için 292 milyon bütçe ayırdık
Bakan Özer: Öğretmenlerimizin eğitimi için 292 milyon bütçe ayırdık   Sosyal Bilimler Liseleri yöneticileri ile bir araya gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Son 20 yıl, eğitimde erişim sorununun çözüldüğü bir dönemdir. Eğitimde kitleselleşme ve evrenselleşme döneminin yaşandığı dönem son 20 yıldır. 2021 yılında öğretmenlerin eğitimiyle ilgili 8.9 milyonluk bütçe kullanırken bu sene ayırmış olduğumuz bütçe 292 milyon. Kullanın, yeter ki isteyin” dedi.  
23.06.2022 Eğitim
MEB'den son dakika meslek lisesi kararı! Kökünden değişecek, müfredat ve...
MEB'den son dakika meslek lisesi kararı! Kökünden değişecek, müfredat ve... MEB harekete geçti ve resmen duyurdu. Meslek liseleri ile ilgili son dakika kararı! Tamamen değişiyor. Yeni yönetim modeli devreye alınıyor. Protokol imzalandı. Çok sayıda öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Tarım alanında eğitim veren Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri'nin hepsinde değişiklik yapılacak. Alınan yeni karar itibarıyla bu meslek liseleri, Milli Eğitim Bakanlığı ve Tarım ve Orman Bakanlığı ile birlikte yönetilecek. Okul yöneticileri, öğretmenler ve müfredat birlikte belirlenecek. Öğrencilerin işletmedeki beceri eğitimleri birlikte planlanacak. İşte son dakika haberinin detayları...
1.06.2022 Eğitim
Okul Ortaklığı Programı nedir? Okulların ortak çalışma yapacakları konular neler?
Okul Ortaklığı Programı nedir? Okulların ortak çalışma yapacakları konular neler? Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu! Okul Ortaklığı Programı başlıyor! MEB tarafından okullar arasındaki farklılıkların azaltılarak fırsat eşitliğinin sağlanması kapsamında okullar arasındaki iş birliği ve destekle eğitim öğretim sürecine katkı sağlamak, üreten ve paylaşan dinamik okullar anlayışını geliştirmek, öğrenciler arasında bilgi, kültür, sevgi, saygı, sosyal sorumluluk, yardımlaşma, dayanışma gibi konuları paylaşmak ve geliştirmek amacıyla "Okul Ortaklığı Programı" başlatılıyor. Peki, Okul Ortaklığı Programı nedir? Okulların ortak çalışma yapacakları konular neler? Okul ortaklığı programı çevrimiçi mi, yüz yüze mi olacak? Okul Ortaklığı Programı Uygulama Kılavuzu yayınlandı mı? İşte detaylar…
26.04.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Okul Yöneticileri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki okul yöneticileri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.