Okul kantinleri açılıyor mu? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk imzasıyla illere yazı gönderildi! Okul kantinleri ne zaman açılacak?
Okul kantinleri açılıyor mu? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk imzasıyla illere yazı gönderildi! Okul kantinleri ne zaman açılacak? Okul kantinleri açılıyor mu? Okul kantinleri açılacak mı 2020? Okul kantinleri ne zaman açılacak? soruları nihayet cevap buldu. Yüz yüze eğitimin başladığı ilkokullarla 8. ve 12'nci sınıfların bulunduğu okullarda kantinlerin 19 Ekim'den itibaren açılmasına karar verildi.
20.10.2020 Gündem
Seçim günü okul kantinleri açık olacak!
Seçim günü okul kantinleri açık olacak! YSK, oy kullanılacak okullarda, toplanmaya müsait masa ve sandalye düzeneğinden faydalanmamak şartıyla oy verme günü okullardaki kantinlerin açık bulundurulmasına karar verdi.
29.03.2019 Gündem
Enerji içecekleri yasaklanıyor!
Enerji içecekleri yasaklanıyor! Enerji içecekleri, yarından itibaren spor tesislerinde, okul kantinlerinde ve hastanelerde satılamayacak, buralarda ürünlerin reklamı yapılamayacak.
1.01.2018 Sağlık
Okul kantinleri Canan hocanın mutfağı gibi olacak
Okul kantinleri Canan hocanın mutfağı gibi olacak Okul kantinlerinde artık günlük haşlanmış yumurta, taze meyve sebze ile kuruyemişler satılacak. Kantinlerde enerji içeceği, gazlı, kolalı, aromalı doğal mineralli içecek, cips, çerez, çikolata, kızartma gibi gıdalar satılamayacak. Uymayanın sözleşmesi feshedilecek
7.04.2016 Eğitim