Kantin

Kantin

Son dakika kantin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kantin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kantin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kantin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kantin gelişmeleri de dahil olmak üzere 395 kantin haberi bulunmuştur. Tüm kantin haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB harekete geçti, okullarda yeni dönem! Haftanın bir günü izin verilecek
MEB harekete geçti, okullarda yeni dönem! Haftanın bir günü izin verilecek Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) ‘Sağlıklı Besleniyorum’ projesi kapsamında okul kantinlerinde çorba günü ve meyve günü düzenlenecek.
3.03.2024 Gündem
İstanbul'da toplu taşıma 8 saat ücretsiz!
İstanbul'da toplu taşıma 8 saat ücretsiz! 11 Eylül'de okullar açılıyor. Okulların açılmasıyla ilgili İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıklama yaptı. Pazartesi günü için alınan toplu ulaşım kararı kamuoyuyla paylaşıldı.
9.09.2023 Gündem
İstanbul’da depreme dayanıksız olan okulların tahliyesine başlandı
İstanbul’da depreme dayanıksız olan okulların tahliyesine başlandı İstanbul'da  depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle 93 okulda öğrencilerin tahliyesine başlandı. Küçükçekmece Kanarya Ortaokulu boşaltılırken, Sultangazi'deki 75. Yıl İlköğretim okulu, karardan haberdar olmayan veli ile öğrencilere duyuru yapabilmek için sabah kapılarını açtı.
20.02.2023 Gündem
Zam sınırı getirildi! Resmen başladı
Zam sınırı getirildi! Resmen başladı Haziranda yapılan düzenleme ile konut kira artışına 1 yıl süreyle yüzde 25 zam sınırı gelmiş, işyerleri kapsam dışında tutulmuştu. Yeni kararla okul kantinleri için de zam sınırı devreye alındı.
25.12.2022 Ekonomi
MEB'den okul kantini kararı! Resmen değişti
MEB'den okul kantini kararı! Resmen değişti Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Kantinlerle ilgili flaş karar verildi. Okullarda bulunan kantin ve benzeri yerlerin kira bedellerinde 11 Eylül 2023'e kadar yapılacak kira artışı, bir önceki yılın kira bedelinin yüzde 25'i oranında uygulanacak.
24.12.2022 Eğitim
Serdar'ın asıl katili kim? Ortaya çıktı
Serdar'ın asıl katili kim? Ortaya çıktı Pazar gecelerine damga vuran Yargı dizisi dün akşam yine soluksuz izlendi. Ailesinin davranışından şüphelenen Ceylin harekete geçti. Peki Serdar'ın katili kim? İşte son bölümde yaşananlar...
5.12.2022 Magazin
MEB kararı resmen duyurdu! 81 ilde geçerli olacak, yüzde 25 ile sabitlendi
MEB kararı resmen duyurdu! 81 ilde geçerli olacak, yüzde 25 ile sabitlendi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeni bir karar alındı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer 'yüzde 25 artışla sabitleme kararı aldık' diyerek duyurdu. Son 2 haftadan beri ciddi şikayetler alındığını belirten Bakan Özer, gerekli yazışmalar tamamlandıktan sonra tüm illerin bilgilendirileceğini açıkladı. İşte detaylar...
31.10.2022 Eğitim
Yıldırım 2022 Seferberlik Tatbikatı nefes kesti
Yıldırım 2022 Seferberlik Tatbikatı nefes kesti Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) planlı faaliyetleri arasında yer alan ‘Yıldırım 2022 Seferberlik Tatbikatı’, Kırklareli’nde devam ediyor. Tatbikatta indirilmiş taarruz ile hedefin ele geçirilmesi gerçeğini aratmadı.
10.10.2022 Gündem
Sarıyer'de özel kız öğrenci yurdunda dehşet! Üniversiteli genç kız feci şekilde hayatını kaybetti
Sarıyer'de özel kız öğrenci yurdunda dehşet! Üniversiteli genç kız feci şekilde hayatını kaybetti Sarıyer’de özel bir kız öğrenci yurdunun terasından düşerek demir korkuluklara saplanan yabancı uyruklu genç kız, feci şekilde hayatını kaybetti. İtfaiye ekipleri tüm çabalara rağmen genç kızın cesedini çıkaramayınca korkuluk kesildi. Ceset korkulukla birlikte ambulansa konuldu.
6.10.2022 Yaşam
Yurt yemek parası ne kadar oldu, yurt yemek ücreti arttı mı? Aylık KYK yemek yardımı 1800 TL mi? KYK yurt beslenme yardımı…
Yurt yemek parası ne kadar oldu, yurt yemek ücreti arttı mı? Aylık KYK yemek yardımı 1800 TL mi? KYK yurt beslenme yardımı… Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KYK öğrencileri için müjdeli haberi vererek KYK beslenme ücretlerinin arttırıldığını duyurmuştu. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu da son yaptığı açıklamada, "Bu yıl her ay 1800 lirayı beslenme desteği olarak gençlerimizin hizmetine sunuyoruz" açıklamasında bulundu.
29.09.2022 Eğitim
21 yıl sonra şehitlik unvanı verildi
21 yıl sonra şehitlik unvanı verildi İstanbul'daki Hasdal Kışlası'nda vatani görevini yaparken kaybolan Piyade Er İsmet Işık'ın (21) firar ettiği iddiası ortaya atıldıktan 14 yıl sonra 2 asker tarafından gasbedilerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Kaybolduktan 19 yıl sonra kışlaya gömülen cansız bedeninden geriye kalan kemikleri bulunan Işık'a ailesinin başvurusu üzerine 21 yıl sonra şehitlik unvanı verildi. Işık için bugün gıyabi cenaze namazı kılındı.
22.05.2022 Gündem
Yurtta 'şort' ve 'kısa pantolon' yasağı tepki çekti! Soruşturma başlatıldı
Yurtta 'şort' ve 'kısa pantolon' yasağı tepki çekti! Soruşturma başlatıldı Trabzon'da, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) kampüsünde bulunan, Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) ait erkek öğrenci yurdunda, kız öğrencilerin de akşam yemeklerini yediği yemekhanenin girişine asılan 'Kantin ve yemekhaneye şortlu ve kısa pantolonlu girmek yasaktır' yazısı, tepkiler üzerine kaldırıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca ilgililer hakkında idari soruşturma başlatıldı.
20.04.2022 Gündem
Savcı Özlem'in ölümü davasında yeni gelişme! 'Önce şaka yapıyor sandık...'
Savcı Özlem'in ölümü davasında yeni gelişme! 'Önce şaka yapıyor sandık...' Yozgat'ın Sorgun ilçesinde, cumhuriyet savcısı Özlem Salkım'ın (28) doğum günü kutlamasında başından tabancayla vurularak hayatını kaybetmesiyle ilgili astsubaylar Ahmet M. ve Mehmet S.'nin tutuksuz yargılanmasına başlandı. Ahmet M., duruşmada, "Önce şaka yaptığını düşündük. Bize doğru çevirdi silahı ve yere doğru tutarak, kullanıma hazır hale getirerek, kendi kafasına tutmasıyla silah patladı" dedi.
21.01.2022 Gündem
Aşısızlar şehirler arası otobüse binebilir mi? Şehirler arası seyahatte PCR testi zorunlu mu, aşısızlar seyahat edebilir mi?
Aşısızlar şehirler arası otobüse binebilir mi? Şehirler arası seyahatte PCR testi zorunlu mu, aşısızlar seyahat edebilir mi? Koronavirüs Bilim Kurulu'nun yeni tavsiye kararı doğrultusunda genelge yürürlükten kaldırıldı. 81 il valiliğine kararla ilgili yazı gönderildi. Covid-19 aşısı olmayan işçiler, öğretmenler, eğitim personeli, kantin çalışanları ile öğrenci servislerinin şoför ve rehber personellerinden PCR testi istenmeyecek. Uçak, otobüs, tren veya diğer toplu ulaşım araçlarıyla gerçekleştirecekleri şehirler arası seyahatler için de negatif sonuçlu PCR testi isteniyordu. Peki, Aşısızlar şehirler arası otobüse binebilir mi? Şehirler arası seyahatte PCR testi zorunlu mu, aşısızlar seyahat edebilir mi?
15.01.2022 Gündem
Okulda kız çocuğuna istismar!
Okulda kız çocuğuna istismar! İzmir'de, ortaokulda 4 öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla tutuklanan kantinci T.D.'nin sözleşmesi feshedildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce idari soruşturma başlatılırken, araştırma yapması için müfettiş görevlendirildi.
4.01.2022 Yaşam
Hastane kantininde silahlı kavga: 1 yaralı
Hastane kantininde silahlı kavga: 1 yaralı Samsun'da bir hastanenin acil servis girişindeki kafeteryada çıkan silahlı kavgada tabanca ile vurulan Emrah Kasap (29), ağır yaralandı.
18.12.2021 Yaşam
MEB son dakika duyurdu! Müjdeli haber geldi, resmen başlıyor, tüm öğretmenler...
MEB son dakika duyurdu! Müjdeli haber geldi, resmen başlıyor, tüm öğretmenler... MEB son dakika duyurdu. Müjdeli haber geldi. Resmen başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Özer, TBMM'de flaş açıklamalarda bulundu. Bakan Özer yaptığı açıklamada, "Öğretmenlerimize uzaktan eğitimde, seçeneklerini zenginleştirmek için Öğretmen Bilişim Ağını (ÖBA) kurduk. Bu platformu ilk kez 21 Ocak-7 Şubat 2022 tarihleri arasındaki 2 haftalık tatilde uygulayacağız. Bu tarihler arasında öğretmenlerimizin mesleki gelişim eğitimlerini uzaktan eğitim olarak düzenleyeceğimizin müjdesini de buradan duyurmak isterim" dedi.
12.12.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Tamamen değişiyor, artık tüm öğrenciler...
MEB'den son dakika kararı! Tamamen değişiyor, artık tüm öğrenciler... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'ndan son dakika kararı. Tamamen değişiyor. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Yeni eğitim modelinin detayları belli oldu. Ücretsiz dağıtılacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer resmen açıkladı. Lise ve üniversiteye hazırlanan öğrenciler için harekete geçildi. Eğitimde gidilecek yeni düzenlemelerle ilgili önemli bilgiler veren Özer YKS, LGS ili ilgili de öğrenci ve velileri rahatlatan açıklamayı yaptı. Özer, lise ve üniversiteye hazırlanan öğrenciler için aylık ücretsiz yardımcı testler dağıtacaklarını duyurarak, aynı zamanda bir alanda da yeni modele geçileceğini belirtti. İşte tüm detaylar...
22.10.2021 Eğitim
MEB kararı resmen duyurdu! Ücretsiz dağıtılacak, milyonlarca öğrenciye...
MEB kararı resmen duyurdu! Ücretsiz dağıtılacak, milyonlarca öğrenciye... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Milyonlarca öğrenciyi çok yakından ilgilendiriyor. Ücretsiz dağıtılacak. Eğitimde yeni modeli Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer resmen açıkladı. Lise ve üniversiteye hazırlanan öğrenciler için harekete geçildi. Eğitimde gidilecek yeni düzenlemelerle ilgili önemli bilgiler veren Özer YKS, LGS ili ilgili de öğrenci ve velileri rahatlatan açıklamayı yaptı. Özer, lise ve üniversiteye hazırlanan öğrenciler için aylık ücretsiz yardımcı testler dağıtacaklarını duyurarak, aynı zamanda bir alanda da yeni modele geçileceğini belirtti. İşte tüm detaylar...
22.10.2021 Eğitim
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren yasak kararı! Yeni dönem resmen başladı, o ürünler...
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren yasak kararı! Yeni dönem resmen başladı, o ürünler... Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren son dakika yasak kararı! Üç bakanlık protokol imzaladı. Tamamen değişti, artık zorunlu olacak. Yüz yüze eğitimin başlamasıyla uygulamaya start verildi. Cips, meyve suyu, kızartma... Uygulama resmen başladı ama kantinler hala bu kurala uymuyor. Listedeki ürünleri tek tek sayan uzmanlar ve sektör temsilcileri, dikkat çeken tespitlerde bulundu.
1.10.2021 Eğitim
KYK yemek ücretleri merak ediliyor! KYK yurtlarında yemek ücretli mi? Devlet yurdunda yemek var mı? KYK yurt yemek ücretleri!
KYK yemek ücretleri merak ediliyor! KYK yurtlarında yemek ücretli mi? Devlet yurdunda yemek var mı? KYK yurt yemek ücretleri! KYK yurt sonuçları açıklandı. KYK yurt sonuçları, https://www.turkiye.gov.tr/gsb-yurt-basvuru-sonucu-sorgulama adresinden sorgulanabiliyor. Barınma sorunlarını çözüme kavuşturan adaylar KYK yurtlarında yemek olup olmadığını, varsa ücretli olup olmadığını sorguluyor. KYK yurtlarında yemek ücretli mi? KYK yurt yemek ücretleri hakkında merak edilenler…
16.09.2021 Eğitim
Okullarda PCR testi nasıl olacak, velilerden izin alınacak mı? Öğrencilere PCR testi zorunlu mu?
Okullarda PCR testi nasıl olacak, velilerden izin alınacak mı? Öğrencilere PCR testi zorunlu mu? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından okullarda öğrencilere rastgele PCR testi yapılacağını açıklamasının ardından veliler bu duruma karşı çıkmış, hukukçular veli izni olmadan yapılamayacağını savunmuştu. Peki, Öğrencilere PCR testi zorunlu mu? Okullarda PCR testi nasıl olacak, velilerden izin alınacak mı?
13.09.2021 Eğitim
PCR testi nerede yapılır? Devlet hastanesi PCR testi yapıyor mu, yapan hastaneler…
PCR testi nerede yapılır? Devlet hastanesi PCR testi yapıyor mu, yapan hastaneler… Aşı olmayan vatandaşlar için zorunlu kılınan PCR testi uygulaması 6 Eylül’de başladı. İçişleri Bakanlığı uygulama hakkında yayınladığı genelgede başta öğretmenler olmak üzere, kantin çalışanları, öğrenci servislerinin şoför ve rehber personeli gibi öğrencilerle bir araya gelecek kişilerin haftada iki kez yaptıracağı PCR testleri okul idareleri tarafından kayıt altında tutulacak. Ayrıca konser, sinema ve tiyatro gibi vatandaşların toplu olarak bulunduğu faaliyetlere katılanlarda da negatif PCR testi istenecek. Peki, PCR testi nerede yapılır? Devlet hastanesi PCR testi yapıyor mu, yapan hastaneler…
11.09.2021 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Özer'den yüz yüze eğitim açıklaması! Resmen duyurdu! Öğrenciler...
Milli Eğitim Bakanı Özer'den yüz yüze eğitim açıklaması! Resmen duyurdu! Öğrenciler... Yüz yüze eğitim ile ilgili açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Bir sınıfta iki vaka olması durumunda yüz yüze eğitime 14 gün ara veriliyor. Dolayısıyla süreç vaka, yakın temas durumu ve sayısına göre yönetiliyor. Şu ana kadar çok az sayıda sınıfımızda yüz yüze eğitime ara verildi. Öte yandan aşı olmayan okul çalışanlarına haftada iki kez PCR testi zorunluluğu devam ediyor" dedi. İşte yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika gelişmeleri...
11.09.2021 Eğitim
Öğrencilere PCR testi yapılacak mı, okullarda PCR testi zorunlu mu? Okullarda PCR testi genelgesi!
Öğrencilere PCR testi yapılacak mı, okullarda PCR testi zorunlu mu? Okullarda PCR testi genelgesi! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca okullarda öğrencilere de rastgele olarak PCR testi taramasının yapılacağını duyurdu. Açıklamanın ardından birçok veli ve hukukçu sosyal medyada bunun veli izni dışında rastgele yapılmasının kanuna aykırı olduğunu söyleyerek, detaylar hakkında araştırma yapamaya başladı. Peki, okullarda PCR testi zorunlu mu? Öğrencilere PCR testi yapılacak mı?
10.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kantin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kantin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.