Okul Kantini

Okul Kantini

Son dakika okul kantini haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan okul kantini ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını okul kantini haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Okul Kantini

haberleri sayfasında son dakika yaşanan okul kantini gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 okul kantini haberi bulunmuştur. Tüm okul kantini haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da toplu taşıma 8 saat ücretsiz!
İstanbul'da toplu taşıma 8 saat ücretsiz! 11 Eylül'de okullar açılıyor. Okulların açılmasıyla ilgili İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıklama yaptı. Pazartesi günü için alınan toplu ulaşım kararı kamuoyuyla paylaşıldı.
9.09.2023 Gündem
MEB'den okul kantini kararı! Resmen değişti
MEB'den okul kantini kararı! Resmen değişti Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Kantinlerle ilgili flaş karar verildi. Okullarda bulunan kantin ve benzeri yerlerin kira bedellerinde 11 Eylül 2023'e kadar yapılacak kira artışı, bir önceki yılın kira bedelinin yüzde 25'i oranında uygulanacak.
24.12.2022 Eğitim
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren yasak kararı! Yeni dönem resmen başladı, o ürünler...
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren yasak kararı! Yeni dönem resmen başladı, o ürünler... Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren son dakika yasak kararı! Üç bakanlık protokol imzaladı. Tamamen değişti, artık zorunlu olacak. Yüz yüze eğitimin başlamasıyla uygulamaya start verildi. Cips, meyve suyu, kızartma... Uygulama resmen başladı ama kantinler hala bu kurala uymuyor. Listedeki ürünleri tek tek sayan uzmanlar ve sektör temsilcileri, dikkat çeken tespitlerde bulundu.
1.10.2021 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı pakete destek!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı pakete destek! İzmir iş dünyası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Corona virüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısı' sonrası açıkladığı 'Ekonomik İstikrar Kalkanı' paketine destek verdi.
19.03.2020 Gündem
Okul yöneticileri açığa alındı!
Okul yöneticileri açığa alındı! Ankara'da kantinden aldığı şırınga şeklindeki oyuncak sıvı çikolatayı yerken, fenalaşan ilkokul öğrencisi Mert Köksal hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Okul yöneticileri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açığa alındı.
11.12.2019 Gündem
Kantinlerde sağlık dönemi
Kantinlerde sağlık dönemi Okul kantinlerinde ‘logo’lu gıda satışı 16 Eylül’den itibaren başlıyor. Okul Sağlığı Bilim Kurulu’nun belirlediği kriterleri karşılamayan gıdalar kantine giremeyecek. ‘Okul gıdası’ logosu taşıyan gıdalar kantinlerde pakette satılacak. 22.5 gramdan fazla şeker içeren ürün satılamayacak.
18.07.2019 Eğitim
"Okul Gıdası" logosunun kullanım detayları belli oldu
"Okul Gıdası" logosunun kullanım detayları belli oldu Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi ve özel okul/kurumların bünyesinde faaliyet gösteren kantin, kafeterya, büfe, çay ocağı gibi gıda işletmelerinde satışa sunulacak hazır ambalajlı gıdalarda "Okul Gıdası" logosunun kullanımına ilişkin detaylar belli oldu.
20.06.2019 Eğitim
MEB'den okul kantinleri ile ilgili flaş düzenleme!
MEB'den okul kantinleri ile ilgili flaş düzenleme! Milli Eğitim Bakanlığı okullardaki kantinlerle ilgili düzenleme yaptı. Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle kantinlerin kiralarına yeni kriter getirildi.
14.03.2019 Eğitim
Okul kantinlerinde yeni dönem
Okul kantinlerinde yeni dönem Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Okul kantinlerindeki gıdalar için logo uygulaması, resmi-özel okul ve kurumlarında faaliyet gösteren yemekhane, kantin, kafeterya, büfe, çay ocağı gibi işletmelerde satışı yapılacak bütün ürünlerin takibini, denetlenmesini ve izlenmesini kolaylaştıracak." dedi.
2.01.2019 Gündem
Okul ihalesinde kavga! Yaralılar var
Okul ihalesinde kavga! Yaralılar var Gaziantep'te, okul kantini ihalesine katılan iki grup arasında çıkan tartışma, tabancaların ateşlendiği kavgaya dönüştü. Olayda 3 kişi yaralandı.
22.03.2017 Yaşam
MEB'den okul kantinleri için yeni kriter
MEB'den okul kantinleri için yeni kriter Okullarda satışı yapılacak gıda ve içeceklerin kriterleri yeniden belirlendi...
7.04.2016 Eğitim
Mutlu Kaya'nın son durumu
Mutlu Kaya'nın son durumu Mutlu Kaya, solunum cihazına bağlanmadan nefes alıp veriyor, gözlerini de kırpmaya başladı. Ancak uyanıp, konuşmaya başladığına dair çıkan söylentileri doktoru yalanladı. Kaya'nın ailesi perişan halde hastane bahçesindeki bekleyişini sürdürüyor. Acılı anne hep aynı cümleyi sayıklıyor: 'Mavişim uyan...'
5.06.2015 Yaşam
91 işletmeye ceza
91 işletmeye ceza Okul kantinlerinde gerçekleştirilen 16 bin 39 denetim sonucunda mevzuata aykırı davranan 91 işletmeye idari para cezası kesildi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, okul kantinlerinde gerçekleştirilen 16 bin 39 denetim sonucunda mevzuata aykırı davranan 91 işletmeye idari para cezası uygulandığını bildirdi...
28.01.2015 Ekonomi
İlkokulu ateşe verdiler!
İlkokulu ateşe verdiler! - ŞIRNAK’ın Silopi İlçesi’nde dün akşam saatlerinde Yenişehir İlkokulu’na giren 3 kişi, öğretmenler odasını ateşe verip kantini talan etti...
30.10.2014 Yaşam
3 bin dolar maaşı duyan koştu!
3 bin dolar maaşı duyan koştu! 2 günde rekor başvuru...
16.09.2013 Ekonomi
1 böbrek: 50 koyun+60 bin lira
1 böbrek: 50 koyun+60 bin lira Alamayınca şikayetçi oldu
30.03.2013 Yaşam
Ayran satan kantinler ödüllendirilecek
Ayran satan kantinler ödüllendirilecek Okul kantinlerinde sağlıklı beslenme çalışmaları sürüyor
11.03.2010 Ekonomi
İlköğretim kantininde esrar satışı
İlköğretim kantininde esrar satışı Samsun'da bir ilköğretim okulunun kantininde uyuşturucu ticareti yapıldığı belirlendi.
29.09.2021 Gündem
Okul kantinleri denetlendi
Okul kantinleri denetlendi Denizli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin sağlıklı ortamlarda alışveriş yapmaları amacıyla 45 ilköğretim ve lisenin kantinini denetledi
29.09.2021 Gündem
KİM nereye, NEDEN gidiyor?
KİM nereye, NEDEN gidiyor? Herkesin müdavimi olduğu bir mekan vardır. Neden gittiğini sorgulamaz ama hep aynı gider. Biz de İstanbul’un en ünlü mekanlarının müdavimlerine “Nereye, neden gidiyorsunuz” diye sorduk. İşte yanıtları...
26.10.2006 Arşiv
Mert Yağız yanlış müdahale kurbanı mı?
Mert Yağız yanlış müdahale kurbanı mı? Şırıngalı çikolata yüzünden hayatını kaybeden Mert’e ilk müdahaleyi yapan doktor ifadesinde “Bana epilepsi nöbeti geçirdiği söylendi” dedi. Şüpheli olarak ifade veren kantin işletmecisi N.Y. “Çikolata 6 Aralık 2019 tarihine kadar kantinde satılmaktaydı. Bittiği için kantinde yoktu” ifadesini kullandı.
17.12.2019 Yaşam
Veliler tedirgin... Kantinciler Odası Başkanı: Öğrenciler dışarıdan alıyor
Veliler tedirgin... Kantinciler Odası Başkanı: Öğrenciler dışarıdan alıyor Ankara ve Diyarbakır'da iki çocuğun şırınga şeklindeki çikolatanın kapağı nedeniyle hayatını kaybetmesi sonrası okul kantinlerinde satılan ürünler ve denetimler tartışılıyor. Bu sabah bazı veliler okullara gelerek kantinlerde bu ürünün satılıp satılmadığını sordu ve denetimlerin artırılmasını istedi. İstanbul Kantinciler Esnaf Odası Başkanı Vahap Osmanoğlu ise öğrencilerin bu ürünleri dışarıdan aldığını belirterek, “Okul kapıları açık olduğu sürece bu vakalar yaşanır, faturası da kantinciye çıkar” dedi.
12.12.2019 Siyaset
OHAL beslenme!
OHAL beslenme! Bursa’da tam gün eğitim veren bir ilkokulda öğle tatilinde okul dışına çıkış yasağının ardından ücretli yemeği beğenmeyen öğrencileri OHAL nedeniyle içeri alınmayan velileri tel örgüler arasından besliyor.
29.09.2021 Gündem
Danıştay hakiminden sarsıcı itiraflar
Danıştay hakiminden sarsıcı itiraflar Darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınıp savcılık sorgusunun adından adli kontrol kararıyla serbest bırakılan Danıştay Tetkik Hakimi Ebubekir Başel, yargı içindeki örgütlenmeye ilişkin önemli itiraflarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Ortaokulun kantincisi, kız öğrencileri tacizden tutuklandı
Ortaokulun kantincisi, kız öğrencileri tacizden tutuklandı ADANA’da bir ortaokulun kantinini işleten 55 yaşındaki F.A., 10 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı.
18.04.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Okul Kantini ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki okul kantini haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.