Öğretmen Atama Sonuçları

Öğretmen Atama Sonuçları

Son dakika Öğretmen atama sonuçları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Öğretmen atama sonuçları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Öğretmen atama sonuçları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öğretmen Atama Sonuçları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öğretmen atama sonuçları gelişmeleri de dahil olmak üzere 326 öğretmen atama sonuçları haberi bulunmuştur. Tüm öğretmen atama sonuçları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeniden Yönetici Atama Sonuçlarını Açıklayan İller || YENİDEN YÖNETİCİ ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? Yeniden yönetici görevlendirme sonuçları
Yeniden Yönetici Atama Sonuçlarını Açıklayan İller || YENİDEN YÖNETİCİ ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? Yeniden yönetici görevlendirme sonuçları Yeniden yönetici görevlendirme sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanıyor. Yönetici atama ve yeniden görevlendirme sonuçlarını il müdürlükleri üzerinden il bazlı belli oluyor. Bulundukları okullarda görev süresi dolan yöneticilerin yeniden görevlendirilmesi için gerçekleştirilen sürecin sonuçları, il bazında erişime açıldığından MEB yeniden yönetici atama sonuçları ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Peki, Okul müdürü, müdür yardımcısı, idareci atama sonuçları açıklandı mı? İşte MEB yönetici atama il il sonuçları ile ilgili detaylar…
16.04.2024 Çalışma Hayatı
2022 KPSS puanıyla ek atama olur mu? Ek 55 bin öğretmen ataması olacak mı, 2023 MEB öğretmen ek atama kontenjanları açıklandı mı, öğretmen atama sonuçları taban puan kaç?
2022 KPSS puanıyla ek atama olur mu? Ek 55 bin öğretmen ataması olacak mı, 2023 MEB öğretmen ek atama kontenjanları açıklandı mı, öğretmen atama sonuçları taban puan kaç? 45 bin öğretmen ataması ile atanan öğretmenler 1 Eylül'de görevlerine başlıyor. 9 Mayıs'ta yapılan öğretmen ataması sonrası gözler ek atama takvimine çevrilmişken, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer katıldığı canlı yayında ek öğretmen atamasına yönelik değerlendirmelerde bulundu. 45 bin öğretmen ataması kontenjanına giremeyen öğretmenler Özer'in yaptığı açıklamanın detaylarını sorgularken Ek 55 bin öğretmen ataması olacak mı, 2022 KPSS puanıyla ek atama olur mu? Sorusuna yanıt arıyor. Peki, 2023 MEB öğretmen ek atama kontenjanları açıklandı mı, öğretmen atama sonuçları taban puan kaç?
24.05.2023 Memur
Öğretmen atama taban puanları 2023! 45 bin sözleşmeli öğretmen atama sonuçları taban puanları kaç, öğretmen atama taban puanları nedir?
Öğretmen atama taban puanları 2023! 45 bin sözleşmeli öğretmen atama sonuçları taban puanları kaç, öğretmen atama taban puanları nedir? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan 45 bin sözleşmeli öğretmen alımı tercih sonuçları açıklandı. Tercih sonuçları ise e-Devlet sonuç ekranı üzerinden sorgulanabiliyor. Bakan Özer, yapılan atamaların büyük bir bölümünün deprem bölgelerine yapılacağını kaydetti. Bilgisayar ortamında gerçekleştirilen atama sonuçları, e-devlet sistemi üzerinden yayımlanacak olup adaylar sonuçlarını kişisel e-devlet kullanıcı adı ve şifreleriyle öğrenebileceklerdir. Ataması yapılanların başvuruda belirttikleri cep telefonu numaralarına atama sonucu kısa mesaj yoluyla bildirilecektir.
23.10.2023 Eğitim
(MEB atama sonuçları 2023) E devlet öğretmen atama sonuçları sorgulama nasıl yapılır? 45 bin öğretmen ataması sonuçları e devlet ekranı !
(MEB atama sonuçları 2023) E devlet öğretmen atama sonuçları sorgulama nasıl yapılır? 45 bin öğretmen ataması sonuçları e devlet ekranı ! Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları araştırmaları yoğunluk kazandı. 45 bin sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Sorusunun yanıtı sorgulanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla, Haliç Kongre Merkezi'ndeki 45 bin öğretmen ataması töreni başladı. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, Öğretmen atama sonuçları açıklandı mı? İşte 45 bin öğretmen ataması sonuçları sorgulama…
8.05.2023 Çalışma Hayatı
45 bin öğretmen ne zaman göreve başlayacak? Atanan öğretmenler ne zaman maaş alacak, hangi belgeleri hazırlayacak, gerekli belgeler ve evraklar neler?
45 bin öğretmen ne zaman göreve başlayacak? Atanan öğretmenler ne zaman maaş alacak, hangi belgeleri hazırlayacak, gerekli belgeler ve evraklar neler? 45 bin öğretmen göreve ne zaman başlayacak, gerekli evraklar neler? Sorularının yanıtı sözleşmeli öğretmen atama sonuçlarının belli olmasıyla arttı. İsimleri çıkan öğretmenler görev yerlerine ve ne zaman göreve başlayacaklarına yönelik araştırmalarını hızlandırdı. Peki, 45 bin öğretmen göreve ne zaman başlayacak? Atanan öğretmenlerden istenilen evraklar neler, atanan öğretmenler ne zaman maaş alacak?
8.05.2023 Eğitim
45 bin öğretmen atama tercih sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 2023 MEB sözleşmeli öğretmen atama sonuçları
45 bin öğretmen atama tercih sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 2023 MEB sözleşmeli öğretmen atama sonuçları 45 bin sözleşmeli öğretmenlik atama sonucu merakla bekleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın Mayıs ayında atamasını gerçekleştireceği 45 bin sözleşmeli öğretmen atama kurası bugün saat 11.00’de başlıyor. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları nereden ve nasıl sorgulanır? 45 bin sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları ne zaman ve saat kaçta açıklanacak?
8.05.2023 Çalışma Hayatı
Öğretmen ataması saat kaçta yapılacak? 45 bin öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi kanalda? Öğretmen atama töreni saat kaçta?
Öğretmen ataması saat kaçta yapılacak? 45 bin öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi kanalda? Öğretmen atama töreni saat kaçta? Öğretmen ataması saat kaçta, hangi kanalda, nerede yapılacak? Öğretmen atama kurası için nefesler tutuldu. Öğretmen adayları tarafından büyük bir heyecanla beklenen gün geldi, 45 bin öğretmen ataması bugün gerçekleşecek. Atama tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından, atanan öğretmenler, 1 Eylül'den itibaren okullarında görevlerine başlayacak. Peki, Öğretmen atama töreni saat kaçta, 45 bin öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak?
8.05.2023 Memur
45 bin sözleşmeli öğretmen ataması! MEB öğretmen atama tercih sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Sözleşmeli öğretmen atamam tercihleri atama sonucu sorgulama
45 bin sözleşmeli öğretmen ataması! MEB öğretmen atama tercih sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Sözleşmeli öğretmen atamam tercihleri atama sonucu sorgulama MEB 45 bin öğretmen atamasına yönelik detaylar sorgulanıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, MEB sözleşmeli öğretmen ataması hakkında duyuruda bulundu. 2 Mayıs tarihinde başlayan MEB sözleşmeli öğretmen atama tercihleri tamamlandıktan sonra sonuçlar belli olacak. Sözlü sınavda başarılı olanların atamaları ise elektronik ortamda gerçekleştirilecek. Peki, Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, öğretmen atama sonucu sorgulama ekranı ve diğer detaylar…
7.05.2023 Memur
Engelli öğretmen atama sonuçları 2023! EKPSS öğretmen atamaları ne zaman, engelli öğretmen ataması saat kaçta? 2023 engelli öğretmen atama sonucu sorgulama ekranı!
Engelli öğretmen atama sonuçları 2023! EKPSS öğretmen atamaları ne zaman, engelli öğretmen ataması saat kaçta? 2023 engelli öğretmen atama sonucu sorgulama ekranı! Engelli öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak, engelli öğretmen atama sonuçları açıklandı mı? Tercihlerini tamamlayan öğretmenler atama sonuçlarının açıklanacağı günü merakla bekliyordu. Engelli öğretmen atama sonuçlarının açıklanacağı tarih geldi. Adaylar MEB tarafından yapılacak açıklamayı beklemeye başladı. Atamalar, adayların tercihi ve EKPSS (Lisans Düzeyi) puanı üstünlüğüne göre elektronik ortamda gerçekleşecek. Peki, Engelli öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Engelli öğretmen atama sonuçlarına nasıl bakılır? İşte EKPSS engelli öğretmen atamaları…
25.04.2023 Memur
MEB 3 bin 500 engelli öğretmen atama sonucu sorgulama ekranı (personel.meb.gov.tr) engelli öğretmen atama (tercih) sonuçları açıklandı mı?
MEB 3 bin 500 engelli öğretmen atama sonucu sorgulama ekranı (personel.meb.gov.tr) engelli öğretmen atama (tercih) sonuçları açıklandı mı? Öğretmen adayları engelli öğretmen atama sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Gözler MEB tarafından yapılacak açıklamaya çevrildi. Atamalar, adayların tercihi ve EKPSS (Lisans Düzeyi) puanı üstünlüğüne göre elektronik ortamda gerçekleşecek. Peki, Engelli öğretmen atama sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte engelli öğretmen atama sonuçları 2023…
25.04.2023 Eğitim
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı, saat kaçta, ne zaman açıklanacak? ( e devlet sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonucu sorgulama)
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı, saat kaçta, ne zaman açıklanacak? ( e devlet sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonucu sorgulama) Öğretmen atama mülakat sonuçları için heyecan dorukta. 45 bin Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, öğretmen atama sonuçları açıklandı mı? sorularına yanıt aranıyor. Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınavları sona erince, gözler mülakat sonuçlarına çevrilmişti. 45 bin öğretmen atama mülakat sonuçları tarihi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duyuruldu. İşe öğretmen atama sonuçları 2023…
18.04.2023 Çalışma Hayatı
(MEB atama takvimi 2023) MEB 45 bin öğretmen atama takvimi ile öğretmen ataması ön başvuru ve sözlü sınav tarihi ne, öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak?
(MEB atama takvimi 2023) MEB 45 bin öğretmen atama takvimi ile öğretmen ataması ön başvuru ve sözlü sınav tarihi ne, öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB 45 Bin Yeni Öğretmen Atama Takvimi belli oldu. MEB bugün itibarıyla 45 bin yeni öğretmen ataması takvimini ve branş bazında kontenjan dağılımını ilan etti. Öğretmenlik için atamaya esas teşkil eden 103 alandan atama yapılacağına işaret eden Özer, bu kapsamda en fazla atama yapılacak beş alana ilişkin şu bilgileri paylaştı: “45 bin öğretmen alımında sınıf öğretmenliği için 7 bin 878 kontenjan, rehberlik alanına 3 bin 604, okul öncesi öğretmenliği 3 bin 269, ilköğretim matematik 2 bin 656, din kültürü ve ahlâk bilgisi alanı için 2 bin 604 kontenjan ayrıldı.” İfadelerini kullandı. Peki, 45 bin öğretmen ataması ön başvuru başladı mı, sözlü sınav tarihi ne, öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte MEB 45 bin öğretmen atama takvimi…
24.03.2023 Çalışma Hayatı
2023 eş durumu sonuçları! Mazeret il içi tayin öğretmen atama sonuçları nereden öğrenilir, özür grubu atama sonuçları 2023 listesi nasıl sorgulanır?
2023 eş durumu sonuçları! Mazeret il içi tayin öğretmen atama sonuçları nereden öğrenilir, özür grubu atama sonuçları 2023 listesi nasıl sorgulanır? Mazeret il içi tayin öğretmen atama sonuçları sorgulaması başladı. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı kurumlarda görev yapan öğretmenler özür grubu atamaları için tercihlerini yaptı, gözler 2023 eş durumu sonuçları duyurusuna çevrildi. MEB'den yapılan açıklamaya göre öğretmenlerin eş durumu ve diğer nedenlerle yer değiştirme atama sonuçları, mebbis.meb.gov.tr üzerinden erişime açıldı. Peki, Mazeret il içi tayin öğretmen atama sonuçları açıklandı mı, 2023 eş durumu sonuçları nasıl öğrenilir, özür grubu atama sonuçları 2023 listesi nereden sorgulanır? İşte MEB eş durumu sonuçları detayları…
19.01.2023 Memur
Öğretmenlerin güvenlik soruşturması ne zaman bitecek? Öğretmenler ne zaman göreve başlayacak? Öğretmen atama tebligatı ne zaman gönderilecek?
Öğretmenlerin güvenlik soruşturması ne zaman bitecek? Öğretmenler ne zaman göreve başlayacak? Öğretmen atama tebligatı ne zaman gönderilecek? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından atanan 20 bin öğretmenin güvenlik soruşturması devam ediyor. Öğretmenler güvenlik soruşturması tamamlandıktan sonra resmen göreve başlayacak. Bakan Soylu Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması’nın tamamlanacağı tarihi açıkladı. Peki, Öğretmenlerin güvenlik soruşturması ne zaman bitecek? Öğretmenler ne zaman göreve başlayacak? İşte atanan öğretmenlerin göreve başlama süreci ile ilgili detaylar…
11.09.2022 Eğitim
20 bin öğretmen atama taban puanları 2022! Sözleşmeli öğretmen atama tavan-taban puanları belli oldu mu?
20 bin öğretmen atama taban puanları 2022! Sözleşmeli öğretmen atama tavan-taban puanları belli oldu mu? 20 bin öğretmen atama taban puanları merak ediliyor. 20 bin sözleşmeli öğretmen atama tavan-taban puanları için araştırmalar devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıklamıştı, başvurular sona erdi. 1 Eylül itibariyle 20 bin öğretmen ataması kura sonuçları gerçekleştirildi. Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları için kuraların çekilmesine devam ederken, 2022 yılı 20 bin öğretmen ataması tavan ve taban puanları sorgulanıyor. 20 bin öğretmen atama taban puanları…
2.09.2022 Eğitim
Sözleşmeli öğretmenlik sonuçları! E devlet giriş ile atama sonuçları nasıl sorgulanır? e devlet atama sonuçları sorgulama ekranı!
Sözleşmeli öğretmenlik sonuçları! E devlet giriş ile atama sonuçları nasıl sorgulanır? e devlet atama sonuçları sorgulama ekranı! Öğretmen atama sonuçları için yapılan aramalar devam ediyor. 20 bin öğretmen ataması tercihlerinin 13 Ağustos tarihinde tamamlanmasıyla atama sonuçları için araştırmalar hızlandı. 20 bin sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları e-Devlet üzerinden sorgulanacak. Peki, E devlet giriş ile atama sonuçları nasıl sorgulanır? e devlet atama sonuçları sorgulama ekranı…
Öğretmen ataması canlı yayın izle! 20 bin öğretmen ataması canlı yayın nereden izlenir, saat kaçta, sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı mı?
Öğretmen ataması canlı yayın izle! 20 bin öğretmen ataması canlı yayın nereden izlenir, saat kaçta, sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla bugün Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 20 bin öğretmen ataması yapılacak. Adaylar, tercih işlemlerini e-Devlet kullanıcı adı ve şifreleriyle, e-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştirdi. Peki, 20 bin öğretmen ataması canlı yayın nereden izlenir, sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı mı? Öğretmen ataması saat kaçta? İşte Öğretmen ataması canlı yayın izle…
1.09.2022 Memur
20 bin öğretmen atama töreni saat kaçta, 20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? E devlet 20 bin öğretmen atama sonuçları!
20 bin öğretmen atama töreni saat kaçta, 20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? E devlet 20 bin öğretmen atama sonuçları! Sözleşmeli öğretmenlik atama töreni ve sonuçları için aramalar arttı. Milli Eğitim Bakanlığı’nın atama takvimine göre 20 bin sözleşmeli öğretmen tercih süreci, 31 Ağustos’ta sona erdi. Tercih sürecinin sona ermesinin ardından atama sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. Peki, 20 bin öğretmen atama töreni saat kaçta, ne zaman?
1.09.2022 Memur
2022 öğretmen atama kontenjanları, taban puanları ve 15 bin öğretmen ataması branş dağılımı!
2022 öğretmen atama kontenjanları, taban puanları ve 15 bin öğretmen ataması branş dağılımı! 15 bin öğretmen ataması branş dağılımı ile 2022 sözleşmeli öğretmen atamaları kontenjanları aramaları yoğunlaştı. 15 bin sözleşmeli öğretmen atama sonuçları kurası 31 Ocak bugün yapıldı. Öğretmen adayı atama sonuçlarını sorgulanırken, kontenjan ve branş dağılımı hakkında yapılan aramaları da yoğunlaştırdı. 15 bin öğretmen atamalarında en çok atama İstanbul'a yapıldı. İşte 2022 öğretmen atama kadro, branş dağılımı ve kontenjanlar...
1.02.2022 Memur
15 bin öğretmen ataması taban puanları ve kontenjanları! 2022 En düşük sözleşmeli öğretmenlik atama taban puanları kaç?
15 bin öğretmen ataması taban puanları ve kontenjanları! 2022 En düşük sözleşmeli öğretmenlik atama taban puanları kaç? 15 bin öğretmen atamasında oluşan taban puanlar belli oldu. İngilizce'de en düşük KPSS puanı 75,70; İlköğretim Matematik'e 78,54; Matematik'te 78,52; Özel Eğitim'de 68,37; Rehberlikte 82,02; Sınıf öğretmenliğinde 77,36; Din Kültüründe 79,56; Okul Öncesinde 79,66 oldu. İşte 15 bin öğretmen ataması taban puanları ve 15 bin öğretmen ataması kontenjanları…
1.02.2022 Memur
Öğretmen ataması canlı yayın! Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları açıklanıyor! İşte atama yayınını canlı izle!
Öğretmen ataması canlı yayın! Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları açıklanıyor! İşte atama yayınını canlı izle! Öğretmen atamaları canlı yayın ile takip edilebilecek mi? Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı, belirlenen kontenjan bilgilerine göre belli olacak. 15 bin öğretmen alımı ataması bugün tamamlanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılım göstereceği salonda başlayan sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları TC Kimlik Numarası ve şifre ile E-Devlet üzerinden sorgulanabilecek. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları saat kaçta öğrenilebilecek?
31.01.2022 Çalışma Hayatı
E-devlet atama sonucu sorgulama! Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları saat kaçta açıklanacak? MEB atama sonuçları 2022…
E-devlet atama sonucu sorgulama! Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları saat kaçta açıklanacak? MEB atama sonuçları 2022… Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları, 26 Ocak'ta son bulan atama tercihlerini yapan öğretmen adayları tarafından sorgulanıyor. 15 bin öğretmen ataması töreni merakla bekleniyor. Heyecanlı öğretmen adayları “Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları açıklandı mı, tercih sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?” sorularını ardı sıra soruyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek sözleşmeli öğretmen atama sonuçları saat kaçta açıklanacak, sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları ne zaman belli olacak? İşte MEB sözleşmeli öğretmen ataması sonuçları…
31.01.2022 Memur
15 bin öğretmen ataması töreni saat kaçta? Sözleşmeli öğretmenlik ataması nasıl olur, sözleşmeli öğretmen atama sonuçları saat kaçta açıklanacak?
15 bin öğretmen ataması töreni saat kaçta? Sözleşmeli öğretmenlik ataması nasıl olur, sözleşmeli öğretmen atama sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları için sona gelindi. Sözleşmeli öğretmen atamaları için atama tercihleri 26 Ocak'ta sona erdi. Binlerce öğretmen adayı heyecanlı bir şekilde atama sonuçlarını bekliyor. Peki, sözleşmeli öğretmenlik atamam sonuçları saat kaçta açıklanacak? 15 bin öğretmen ataması sonuçları açıklandı mı? İşte 15 bin öğretmen ataması sonuçları hakkındaki detaylar…
31.01.2022 Çalışma Hayatı
Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları saat kaçta açıklanacak? MEB 15 bin öğretmen ataması sonuçları e devlet ile nasıl sorgulanır?
Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları saat kaçta açıklanacak? MEB 15 bin öğretmen ataması sonuçları e devlet ile nasıl sorgulanır? Sözleşmeli öğretmen tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Sözleşmeli öğretmen tercih sonuçları aramaları arttı. Sözleşmeli öğretmen atama tercihleri 26 Ocak'ta sona erdi. Sözleşmeli öğretmenlik atama tercih sonuçlarının belli olmasına az bir süre kaldı. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları açıklandı mı, saat açıklanacak? İşte MEB e devlet sözleşmeli öğretmen atama sonuçları sorgulama
31.01.2022 Çalışma Hayatı
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığı atama takvimi...
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığı atama takvimi... Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak 15 bin öğretmen ataması için beklenen gün geldi. Öğretmen atamaları, 31 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenecek törenle yapılacak. Bakan Özer’in daha önce yaptığı duyurulara göre, eksik kadro ile branşlar değerlendirildi ve atanacak 15 bin öğretmenin 7 bin 500’ünün atamasının İstanbul’a yapılmasına karar verildi. Atama sonuçları e-Devlet üzerinden sorgulanabilecek.
30.01.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Öğretmen Atama Sonuçları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öğretmen atama sonuçları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.