Nusret Et

Nusret Et

Son dakika Nusret et haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nusret et ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nusret et haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nusret Et

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nusret et gelişmeleri de dahil olmak üzere 147 nusret et haberi bulunmuştur. Tüm nusret et haberleri aşağıda listelenmiştir.
Et yerine turist pişti
Et yerine turist pişti Etiler’de bulunan ünlü et lokantası Nusret’te yapılan alev şov faciayla sonuçlanıyordu. Alevlerin aniden parlamasıyla eşiyle birlikte restoranda bulunan Çek uyruklu kadın turistin kıyafetleri tutuştu. Herkesin gözü önünde alevlerin içinde kalan ve vücudunda ağır yanıklar oluşan kadın, hastaneye kaldırıldı
28.09.2018 Gündem
Şimşek: Hep bardağın boş tarafına bakıyorlar
Şimşek: Hep bardağın boş tarafına bakıyorlar ‘Piyasalarla inatlaşmayacağız’ mesajı veren Başbakan Yardımcısı Şimşek, son 15 yılda 1.5 yılda bir seçim olmasına rağmen kamu maliyesinde güçlü duruş sergilendiğini ancak Türkiye’nin güçlü yönlerine değil hep bardağın boş tarafına bakıldığını söyledi.
26.05.2018 Ekonomi
Nusret New York’ta sınıfta kaldı!
Nusret New York’ta sınıfta kaldı! Nusret Gökçe yeni restoranını Manhattan’da açtı ve yüksek fiyatlardan dolayı Amerika’nın önde gelen restoran yazarlarının hedefi oldu.
26.01.2018 Arşiv
Nusret'in 'çılgın' videosu rekora koşuyor!
Nusret'in 'çılgın' videosu rekora koşuyor! Ünlü kasap Nusret Gökçe et ile çektiği videolara bir yenisini daha ekledi. Et ile adeta dans eden Nusret'in videosu 2 milyon 400 bin kez izlendi.
23.07.2017 Magazin
Nusret'ten çılgın paylaşım! Gözlerini bağlayıp...
Nusret'ten çılgın paylaşım! Gözlerini bağlayıp... Yaptığı paylaşımlarla fenomen haline gelen Nusret Gökçe, son şovunda yine sınırları zorladı. Gökçe'nin videosu kısa sürede 3 milyondan fazla izlendi.
28.06.2017 Magazin
Ağa’dan Nusret’e özel ilgi
Ağa’dan Nusret’e özel ilgi Ünlü et restoranı Nusret’in ortaklarından Nusret Gökçe, önceki gün Ağaoğlu Maslak 1453’e giderek proje hakkında bilgi aldı.
5.06.2017 Magazin
Nusret dur durak bilmiyor!
Nusret dur durak bilmiyor! Fenomen kasap Nusret, et doğrayıp pişirdiği videolara Ramazan ayında bile ara vermeyip paylaşımlara devam edince tepkiler gecikmemişti.Ama Nusret bu tepkilere kulak asmayarak yeni bir video daha yayınladı.
21.01.2022 Magazin
Nusret'in son videosuna tepki yağdı
Nusret'in son videosuna tepki yağdı Fenomen kasap Nusret, et doğrayıp pişirdiği videolara Ramazan ayında bile ara vermedi. Nusret, paylaşımlara devam edince tepkiler gecikmedi.
1.06.2017 Magazin
Bundan sonra Nusret'i görmek hayal!
Bundan sonra Nusret'i görmek hayal! Dünya çapında üne kavuşan Nusret, film çekimi için Kolombiya'ya gitti.
27.03.2017 Magazin
Nusret'in yüklediği video 3,5 milyon kez izlendi!
Nusret'in yüklediği video 3,5 milyon kez izlendi! Nusret, son şovuyla sosyal medyayı yine salladı.
23.03.2017 Magazin
Etiler'deki Nusret'e silahlı saldırı! Geçtiğimiz ay da saldırı düzenlenmişti
Etiler'deki Nusret'e silahlı saldırı! Geçtiğimiz ay da saldırı düzenlenmişti Etiler’de gece saatlerinde Nusret isimli et restoranına motosikletli şahıslar tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda kurşun restoranın yanındaki bankaya isabet ederken, restorana herhangi bir isabet olmadı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayla ilgili polis, peşine düştüğü saldırganın peşinden de ateş açtı.
28.04.2024 Gündem
Nusr-et'e silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı
Nusr-et'e silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı İstanbul'da 'Mahzen-22' operasyonunda Beşiktaş'taki Nusr-et isimli restorana silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı. Saldırı talimatını organize suç örgütü lideri Barış Boyun'un yine başka bir organize suç örgütü lideri olan Volkan Rençber'e verdiği belirlendi.
27.03.2024 Gündem
Nusret’in ortağı Mithat Erdem için 3 ay uzaklaştırma kararı!
Nusret’in ortağı Mithat Erdem için 3 ay uzaklaştırma kararı! Dünyaca ünlü et restoran zinciri Nusret’in ortaklarından Mithat Erdem’e kendisini aldattığı iddiasıyla boşanma davası açan eşi Çiğdem Erdem, 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.
8.05.2023 Magazin
Interpol kırmızı bültenle arıyordu, Nusret'te görüntülendi
Interpol kırmızı bültenle arıyordu, Nusret'te görüntülendi Kırmızı bültenle aranan Angola eski cumhurbaşkanının milyarder kızı Isabel dos Santos, Nusret Gökçe’nin Dubai’deki restoranında ortaya çıktı.
5.02.2023 Dünya
Nusret Gökçe eleştiri yağmuruna tutuldu: Tek kelimeyle utandık
Nusret Gökçe eleştiri yağmuruna tutuldu: Tek kelimeyle utandık Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin ile Fransa arasında nefesleri kesen final maçının ardından sahaya girerek, Arjantinli futbolcularla ve Dünya Kupası ile fotoğraf çektiren Nusret Gökçe, gündemdeki yerini koruyor. Son olarak takipçilerini yıllar öncesine götüren ünlü işletmeci, övgü dolu yorumlar kadar sert eleştirilerin de hedefinde yer aldı.
28.12.2022 Magazin
Nusret Gökçe sahada! Dünya Kupa'sıyla poz verdi
Nusret Gökçe sahada! Dünya Kupa'sıyla poz verdi 2022 Dünya Kupası'nın sahibi penaltılar sonunda Arjantin oldu. Final maçının öne çıkan isimlerinden biri de Arjantinli yıldız Angel di Maria oldu. 24 yaşındaki futbolcu, sahada kupayla poz verirken, 'tuz serpme' haraketi ile dünya çapında şöhrete kavuşan işletmeci Nusret Gökçe de yanına geldi. Gökçe'nin Dünya Kupası ve futbolcuyla poz verip, "Vaovv" dediği anlar sosyal medyayı salladı.
19.12.2022 Magazin
Nusret Gökçe'nin restoranındaki hesap şoke etti! 'Bu parayla daire almayı tercih ederim'
Nusret Gökçe'nin restoranındaki hesap şoke etti! 'Bu parayla daire almayı tercih ederim' 'Et tuzlama' (saltbae) hareketi ile dünya çapında şöhrete kavuşan Nusret Gökçe, sahibi olduğu ve yıldız isimleri ağırladığı restoranlarında uyguladığı fiyat politikasıyla adından söz ettiriyor. Ünlü işletmeci, son olarak 49 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından Abu Dabi restoranından bir adisyon yayınladı. Nusret'in paylaştığı hesabı görenler gözlerine inanamadı.
18.11.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi’nin 951. Yıl Dönümü Kutlama Programı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hiçbir saldırıya, oyuna, tuzağa tahammülümüz yok. Özgürlüğümüzü hedef alan hiç kimseyi affetmeyeceğiz. Vatanımızı bölmeye çalışan hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız" dedi.
26.08.2022 Siyaset
Nusret Gökçe'nin hayatı film oluyor! Amerikalı isim yönetecek
Nusret Gökçe'nin hayatı film oluyor! Amerikalı isim yönetecek Dünyada ‘Salt Bae’ (Tuzlama) hareketiyle tanınan ve çeşitli kıtalarda restoran zinciri olan fenomen şef Nusret Gökçe’nin hayatı belgesel film oluyor. Türkiye'de de yayına hazırlanan belgeselin yönetmenliğini Amerikalı bir isim yapacak.
15.03.2022 Magazin
Nusret Gökçe: Vegas’ta her yerde Nusr-Et imzası var
Nusret Gökçe: Vegas’ta her yerde Nusr-Et imzası var Las Vegas’ta restoran açan Nusret Gökçe, 32 lokasyonuyla dev bir marka haline geldi. Gökçe, nasıl hissettiğini,nasıl zorluklarla karşılaştığını,hayallerini ve başardıklarını anlattı. İşte detaylar...
6.03.2022 Magazin
Nuret taklidi yaptı polis peşine düştü! Vietnamlı bakan olayından sonra ülkede bir kriz daha...
Nuret taklidi yaptı polis peşine düştü! Vietnamlı bakan olayından sonra ülkede bir kriz daha... Nusr-Et lokantasında Vietnamlı bir bakanın 19 bin liralık biftek yemesi komünizmle yönetilen ülkede büyük bir krize neden olmuştu. Sosyal medyada paylaşılan ve ses getiren bu görüntülerden sonra ülke ikinci bir Nusret kriziyle çalkalanıyor...
19.11.2021 Dünya
Nusret'te 19 bin TL'lik et şovu bakanı yaktı! Ortalık karıştı: 'Maaşın yetmez'
Nusret'te 19 bin TL'lik et şovu bakanı yaktı! Ortalık karıştı: 'Maaşın yetmez' Londra'daki restorana yanında kalabalık bir grupla gelip yemek yedi, Nusret'in şovu TikTok'ta paylaşılır paylaşılmaz hızlıca silindi. Ancak video çoktan viral oldu. Komünist bakana ülkesinde yaşayanlar ateş püskürüyor.
6.11.2021 Dünya
Nusret Gökçe davayı kaybetti!
Nusret Gökçe davayı kaybetti! Dünya kamuoyunda 'Salt Bae' olarak da bilinen ünlü şef Nusret Gökçe, eski çalışanlarının açtığı davayı kaybetti. Nusret kovduğu çalışanlarına tazminat ödeyecek.
18.10.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nusret Et ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nusret et haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.